Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
---------------------Reina-------------------
-Arbeloa--Carragher--Agger....F.Aurelio
-----------Alonso-------Masch--------------
Kuyt----------Gerrard----Riera/Benayoun
--------------Torres-------------------------
Ovako Liverpool sad izgleda formacijski.HITNO nam treba desni bek.Bolje dati za Johnsona 20M,nego da Arbeloa ostane.Ako ode Xabi za tih 40M,mozemo uzeti defanzivnog veznog kojeg god hocemo.Jedino jos nas lijevo krilo zeza
Benayoun ima 28-29 godina,a Riera jeste dobar igrac,ali ne dovoljno dobar za tim koji hoce EPL da osvoji.Tu Silva,i titula ako Bog da naša!
-Arbeloa--Carragher--Agger....F.Aurelio
-----------Alonso-------Masch--------------
Kuyt----------Gerrard----Riera/Benayoun
--------------Torres-------------------------
Ovako Liverpool sad izgleda formacijski.HITNO nam treba desni bek.Bolje dati za Johnsona 20M,nego da Arbeloa ostane.Ako ode Xabi za tih 40M,mozemo uzeti defanzivnog veznog kojeg god hocemo.Jedino jos nas lijevo krilo zeza
Benayoun ima 28-29 godina,a Riera jeste dobar igrac,ali ne dovoljno dobar za tim koji hoce EPL da osvoji.Tu Silva,i titula ako Bog da naša!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
sto kaze covjek fala bogu pa postoji PES i manager pa tu svako pravi svoj tim....ja bi iskreno vise volio kad bi doveli salihovica nego silvu a umjesto xabia doveli de rossia iz rome....desno probat maicona dovesti i jos probar richardsa iz man citya jer skrtel je rupa bar po meni, mislim da bi u slucaju prodaje xabia bilo para za sve njih al jb.g ko nas pita
ja bi uvijek prije doveo silvu nego salihovica, maicona, ramosa,alvesa ni u snu rafa ne moze dovesti, kao ni richardsa, ne slazem se da je skrtel rupa, momak je dobar stoper a jos je i mlad, moze jos mnogo napredovati, ne vjerujem da ce perez dati 40 milja za alonsa, pa nije tolika budalaBaltazar je napisao/la:sto kaze covjek fala bogu pa postoji PES i manager pa tu svako pravi svoj tim....ja bi iskreno vise volio kad bi doveli salihovica nego silvu a umjesto xabia doveli de rossia iz rome....desno probat maicona dovesti i jos probar richardsa iz man citya jer skrtel je rupa bar po meni, mislim da bi u slucaju prodaje xabia bilo para za sve njih al jb.g ko nas pita
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sarajevo i Liverpool
- the scouser
- Kontakt:
Arapi nudili da kupe klub za 450M,a ovi debili hoce 500M.Koji debiliYNWA je napisao/la:http://www.thisisanfield.com/news/owner ... cial-woes/

Izgleda da cemo ostati i bez silve.Opet cemo dovesti propalite kao sto su arbeloa riera itd.
- the scouser
- Kontakt:
Jel' odbijena ponuda,il je neko drugi dao boljuTorres_9 je napisao/la:Izgleda da cemo ostati i bez silve.Opet cemo dovesti propalite kao sto su arbeloa riera itd.

Baltazar je napisao/la:sto kaze covjek fala bogu pa postoji PES i manager pa tu svako pravi svoj tim....ja bi iskreno vise volio kad bi doveli salihovica nego silvu a umjesto xabia doveli de rossia iz rome....desno probat maicona dovesti i jos probar richardsa iz man citya jer skrtel je rupa bar po meni, mislim da bi u slucaju prodaje xabia bilo para za sve njih al jb.g ko nas pita
EEEEEEEEEE vidi ovog

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
- majestic24
- Kontakt:
Ako mislite na maicona iz intera,on je potpisao za porto.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Kakav Maicon,treba fino iskeširat 20M za Johnsona.......
Lud si lud si lud si reci da se salis,da si pjan,drogiranmajestic24 je napisao/la:Ako mislite na maicona iz intera,on je potpisao za porto.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 jun 2009, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i ti pretjera, kakvih 50 milja za de rossia i 120 za maicona i richardsarafa je napisao/la:Baltazar je napisao/la:sto kaze covjek fala bogu pa postoji PES i manager pa tu svako pravi svoj tim....ja bi iskreno vise volio kad bi doveli salihovica nego silvu a umjesto xabia doveli de rossia iz rome....desno probat maicona dovesti i jos probar richardsa iz man citya jer skrtel je rupa bar po meni, mislim da bi u slucaju prodaje xabia bilo para za sve njih al jb.g ko nas pita
EEEEEEEEEE vidi ovog![]()
![]()
![]()
pa za rossia ti treba 50 mil najmanje a za maicona i richardsa ti treba zajedno 120 mil!!aaaaaaaaaaaaaaaa pa za te pare dovesti i jonhsona i balea taylora i silvu i dzeku itd itd!!
![]()
![]()
nije maicon iz intera presao u porto, vec neki drugimajestic24 je napisao/la:Ako mislite na maicona iz intera,on je potpisao za porto.
Sarajevo i Liverpool
jao ovih strucnjaka vi bi trebali biti menadzeri kako ste samo pametni
- the scouser
- Kontakt:
"Maicon je prošlu sezonu nastupao za portugalski Nacional iz Madeire kao pozajmljen fudbaler od strane brazilskog Cruzeira. "majestic24 je napisao/la:Ako mislite na maicona iz intera,on je potpisao za porto.
Lik je fino napisao "ako mislite", sta ste ga odmah svi napali...
Ali ugl nije to taj Maicon,fino ovdje pise...
sta je vama maicon kosta otprilike 30-tak miliona eura,jonshon 15-tak miliona ali portsmouth nam duguje jos 7 miliona za croucha pa tu trebamo dodati jos 8 miliona i bit ce dosta
micha richards kosta nekih 10-tak miliona on je jos mlad neiskusan previse grijesi ja licno bih volio da dovedemo irelanda iz city-a lik je fantastican ili probati dovesti robinha jer je on nezadovoljan u cityu i postoji mogucnost da se vrati u santos pa probati njega dovesti sto je poprilicno tesko ali vrijedi probati s obzirom da nam treba jedan omalen brz igrac odlican dribler sto smatram da je robinho
pranic je potpisao za bayern a 2 mjeseca se govorilio da je na korak od anfilda sto dovoljno govori kako smo smotani u realizaciji transfera mi smo nudili 9 miliona a bayern je odmah izvalio 10 miliona i pranic je otisao ali i nije neki igrac...
nama treba napadac pod hitno torres ne moze citavu sezonu sam igrati
ali vidite ovo :
ako prodamo dossenu za nekih 6-7 miliona eura,degena za neka 2-3 miliona eura,alonsa za nekih 30 miliona eura,babela za 10 miliona eura dobit cemo na kraju svoticu od finih 50 miliona eura + 20 miliona eura od amera = 70 miliona eura za taj novac se moze kupiti bilo tko ali vidjetcemo...

micha richards kosta nekih 10-tak miliona on je jos mlad neiskusan previse grijesi ja licno bih volio da dovedemo irelanda iz city-a lik je fantastican ili probati dovesti robinha jer je on nezadovoljan u cityu i postoji mogucnost da se vrati u santos pa probati njega dovesti sto je poprilicno tesko ali vrijedi probati s obzirom da nam treba jedan omalen brz igrac odlican dribler sto smatram da je robinho
pranic je potpisao za bayern a 2 mjeseca se govorilio da je na korak od anfilda sto dovoljno govori kako smo smotani u realizaciji transfera mi smo nudili 9 miliona a bayern je odmah izvalio 10 miliona i pranic je otisao ali i nije neki igrac...

ali vidite ovo :
ako prodamo dossenu za nekih 6-7 miliona eura,degena za neka 2-3 miliona eura,alonsa za nekih 30 miliona eura,babela za 10 miliona eura dobit cemo na kraju svoticu od finih 50 miliona eura + 20 miliona eura od amera = 70 miliona eura za taj novac se moze kupiti bilo tko ali vidjetcemo...

FK Pjetlovi
kakav santos, robinho ne mice nigdje iz cityareds je napisao/la:sta je vama maicon kosta otprilike 30-tak miliona eura,jonshon 15-tak miliona ali portsmouth nam duguje jos 7 miliona za croucha pa tu trebamo dodati jos 8 miliona i bit ce dosta
![]()
ali vidite ovo :
ako prodamo dossenu za nekih 6-7 miliona eura,degena za neka 2-3 miliona eura,alonsa za nekih 30 miliona eura,babela za 10 miliona eura dobit cemo na kraju svoticu od finih 50 miliona eura + 20 miliona eura od amera = 70 miliona eura za taj novac se moze kupiti bilo tko ali vidjetcemo...![]()
![]()
sto se tice pranjica, ne znam koliko je istina ali procitao sam da je liverpool odustao od dovođenja pranjica prije nego sto je ovaj presao u bajern i drago mi je sto nije dosao u lfc jer takav igrac nam ne treba
ni pod koju cijenu ja ne bi pustio babela iz liverpoola
Sarajevo i Liverpool
- TheScouser
- Kontakt:
Silva pret potpisom za Real M.YNWA je napisao/la:sta je vama maicon kosta otprilike 30-tak miliona eura,jonshon 15-tak miliona ali portsmouth nam duguje jos 7 miliona za croucha pa tu trebamo dodati jos 8 miliona
ako prodamo dossenu za nekih 6-7 miliona eura,degena za neka 2-3 miliona eura,alonsa za nekih 30 miliona eura,babela za 10 miliona eura dobit cemo na kraju svoticu od finih 50 miliona eura + 20 miliona eura od amera = 70 miliona eura za taj novac se moze kupiti bilo tko ali vidjetcemo...![]()
![]()
Dossena ce najvjerovatnije nazad u Italiju, tacnije u Juve. (ukoliko za njega dodje prihvatljiva ponuda)
G. Johnson pret potpisom za Chelski.
Rafa bi 'mogao' ponuditi ugovor Owenu i najvjerovatnije da ce dovesti Distina za 2-3m funti.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
dva igraca koja sam toliko zelio u liverpoolu nece doci, al nek ce rafa baciti 2 miliona funti za igraca koji nece ni na klupi sjediti, odlican potezTheScouser je napisao/la:Silva pret potpisom za Real M.YNWA je napisao/la:sta je vama maicon kosta otprilike 30-tak miliona eura,jonshon 15-tak miliona ali portsmouth nam duguje jos 7 miliona za croucha pa tu trebamo dodati jos 8 miliona
![]()
Dossena ce najvjerovatnije nazad u Italiju, tacnije u Juve. (ukoliko za njega dodje prihvatljiva ponuda)
G. Johnson pret potpisom za Chelski.
Rafa bi 'mogao' ponuditi ugovor Owenu i najvjerovatnije da ce dovesti Distina za 2-3m funti.
makar ce dossena otici, i legenda se vratiti
Sarajevo i Liverpool
Katalonski sportski list 'Sport' tvrdi da su Liverpool i Arsenal objavili da žele kupiti Erica Abidala (29).Liverpoolov manager Rafael Benítez poslebno je 'lud' za Francuzom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.