La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Opet Koke, koji je kralj taj mali... onako igra a tek 18. standardan vec nekoliko kola, joj sta ce bit od njega kad udje u najbolje igracke godine 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
[youtube][/youtube]
Rakitić opet strijelac!
Rakitić opet strijelac!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Predsijednica Rayo V. Teresa Rivero sumnja u prof. igraca njenog kluba, tj.javno je rekla cini mise da nezele uci u Primera.D
http://www.marca.com/2011/02/27/futbol/ ... 11190.html
Spanska 2 liga broji 22 kluba, 42 tekme.
Rayo V. se nalazi na 2 mijestu nakon 26 odigrani tekmi, jos 16 tekmi

http://www.marca.com/2011/02/27/futbol/ ... 11190.html
Spanska 2 liga broji 22 kluba, 42 tekme.
Rayo V. se nalazi na 2 mijestu nakon 26 odigrani tekmi, jos 16 tekmi

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ako Bog da slavni Celta i Betis se vracaju u pusimeru a stari prvoligasi Granada ili '' moj'' Elche kroz playoff, Tako da ce Primera biti bolja sljedece sezone sa vise derbya (Depor v Celta Sevilla v Betis ) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Eee moji nigeri za ovo su svima otisli zivci 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hala Madrid !
Kad odem na temu English premiership zgadi mi se ! Tema : Evertom, West Ham, Leeds United, Millwal, itd
Ja koji sam veliki fan Vilarealla koji igra fenomenalan nogomet zadnjih 5 i kusur godina, znam da bi bilo glupo otvoriti temu jer realno nema puno ljudi koji prate taj tim...Al je bitno da prate timove iz 6 kukuruz lige tipa Milwall, Leeds ili vele ekipe ili vele klubove tipa Eveton ili West Ham....Vjerovatno je zato Engleska liga i najjaca ????
Ja koji sam veliki fan Vilarealla koji igra fenomenalan nogomet zadnjih 5 i kusur godina, znam da bi bilo glupo otvoriti temu jer realno nema puno ljudi koji prate taj tim...Al je bitno da prate timove iz 6 kukuruz lige tipa Milwall, Leeds ili vele ekipe ili vele klubove tipa Eveton ili West Ham....Vjerovatno je zato Engleska liga i najjaca ????
Sad sam slucajno na Rojadirectinom forumu nasao highlights Getafe - Atletico, i bas se vidjela razlika izmedju prve i druge utakmice. Za razliku od one prve kad je bilo nekih 40-50 prekrsaja, u ovoj i nije bilo bas puno. Steta sto Getafe niej dobio, posebno su mi dragi, to bi onda zakompliciralo borbu za Evropsku ligu, i Atletico bi morao davati 200% u narednim utakmicama, ali sta je tu je.
volio bih da Espanyol dogodine igra Evropsku ligu, pa i LP po mogucnosti, mada u ovo drugo sumnjam.
Sto se tice ove Osasune, kada igraju kod kuce, najbolje je na kladionici igrati manje zg1x - tri ili manje golova. Njihovi rezultati kod kuce: 0:0, 1:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0. 1:1, 0:0 - to je velik broj utakmica sa 2 ili manje gola. A nerijetko je na njihovom stadionu rezultat znao biti 3:0 ili 0:3, tri puta su utakmice zako zavrsavale.
volio bih da Espanyol dogodine igra Evropsku ligu, pa i LP po mogucnosti, mada u ovo drugo sumnjam.
Sto se tice ove Osasune, kada igraju kod kuce, najbolje je na kladionici igrati manje zg1x - tri ili manje golova. Njihovi rezultati kod kuce: 0:0, 1:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0. 1:1, 0:0 - to je velik broj utakmica sa 2 ili manje gola. A nerijetko je na njihovom stadionu rezultat znao biti 3:0 ili 0:3, tri puta su utakmice zako zavrsavale.
Re: Sevilla FC
Gdje bi bila Sevillla da nema Rakitića

- eurofighter typhoon
- Kontakt:
spanska liga je veoma neizdiferencirana liga u kojoj prakticno imaju dva konkurentna kluba dok su ostali samo nijemi posmatraci borbe reala i barce.Real uz barcu praktticno unistava sve u spanskoj ligi i zato ga mnogi svrstavaju medju trenutno top 5 klubova u evropi al kad dodje u LP tek se tada vidi da Realu treba jaca liga gdje bi se navikao na teske utakmice i vjerovatno bi uspio proci i lyona koji je poprilicno slaba ekipa al su ih do sada "derali" u vise navrata... ako se nesto ne promijeni u narednih 5 god BUNDES liga za 5 godina ide i ispred primere....
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Teško da če ikad Bundes liga ici ispred Primere koliko god napredovala dok god tu bili Real i Barcelona,svako od njih zasebno je pojam za čitavu Njemačku ligu...
glavni razlog zašto je liga ne ujednačena je zbog toga što skoro sve pare od Tv prava idu put Madrida i Barcelone to kad se promijeni imat ćemo bolju ligu...
jedna stvar što ih spaja je to što velika homogenost vlastitih igrača,a vidimo kako se to refleksira na rezultate reprezentacija...
btw Bekrija provjeri PP
glavni razlog zašto je liga ne ujednačena je zbog toga što skoro sve pare od Tv prava idu put Madrida i Barcelone to kad se promijeni imat ćemo bolju ligu...
jedna stvar što ih spaja je to što velika homogenost vlastitih igrača,a vidimo kako se to refleksira na rezultate reprezentacija...
btw Bekrija provjeri PP
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Apsolutno se slažem Primera nazaduje jer ostali klubovi nisu konkurentini Barca i Real nemaju od koga izgubiti titula se riješava međusobnim duelom ova dva kluba..počinju ličiti na škotsku ligu..eurofighter typhoon je napisao/la:spanska liga je veoma neizdiferencirana liga u kojoj prakticno imaju dva konkurentna kluba dok su ostali samo nijemi posmatraci borbe reala i barce.Real uz barcu praktticno unistava sve u spanskoj ligi i zato ga mnogi svrstavaju medju trenutno top 5 klubova u evropi al kad dodje u LP tek se tada vidi da Realu treba jaca liga gdje bi se navikao na teske utakmice i vjerovatno bi uspio proci i lyona koji je poprilicno slaba ekipa al su ih do sada "derali" u vise navrata... ako se nesto ne promijeni u narednih 5 god BUNDES liga za 5 godina ide i ispred primere....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Raul_64...rekao sam ako se nesto ne promijeni u primeri a imao sam u vidu i to za tv prava......Dalje kazes da su real i barca pojam za bundesligase:Real vs Bayern -real bolji kroz historiju-bayern jaci u sadasnjosti(zadnjih 5 godina)
Barcelona vs Bayern-barcelona bolja trenutno(zadnjih 5 god),bayern bolji kroz historiju i zato ne vidim zasto je to real ili pogotovo barca "pojam" za bayern
Ako se nastavi recimo ovaj dosadasnji prosjek bodova, bundesliga za 5 godina prestize i primeru jer bundesligasi osvajaju vise bodova cak i od engleskih klubova..To su bodovi uglavnom i EL ali i to su regularni bodovi...
Barcelona vs Bayern-barcelona bolja trenutno(zadnjih 5 god),bayern bolji kroz historiju i zato ne vidim zasto je to real ili pogotovo barca "pojam" za bayern
Ako se nastavi recimo ovaj dosadasnji prosjek bodova, bundesliga za 5 godina prestize i primeru jer bundesligasi osvajaju vise bodova cak i od engleskih klubova..To su bodovi uglavnom i EL ali i to su regularni bodovi...
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.
Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3. Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.
A BL je smiješna, nju bi i Sevilla ili Valencia osvojila
Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3. Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.

HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Sljedece sezone Primera uz Malagu i Racing daleko zanimljivija,.. Sama ta desavanja oko ova dva kluba ce natjerat i Athletico,Sevillu,Villareal,Valenciu da se aktiviraju i pokusaju osigurat egzistenciju u gornjem dijelu tabele..Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.
- Nail for Real
- Kontakt:
Malaga je smijesna ekipa. Pored Elisea i Baptiste oni nemaju neke dobre igrace. To treba poslat' u Segundu odmah.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno su smijesni.. Ova trenutna njihova ekipa ima samo za cilj opstanak u Primeri..Sljedece sezone vec imaju Evropske ambicije-Spanski City, nakupovat ce igraca .. Ista stvar i sa Racingom.. Seici rade svoje..Nail for Real je napisao/la:Malaga je smijesna ekipa. Pored Elisea i Baptiste oni nemaju neke dobre igrace. To treba poslat' u Segundu odmah.
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
sto se izvaljujes....Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.
Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.

ja ipak vjerujem u zdrav razum i mislim da si ti greskom upisao real

Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Ja ipak vjerujem da ti ne znas nabrojat 10 igraca Reala..eurofighter typhoon je napisao/la:sto se izvaljujes....Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.
Mislim da je FCB u ovome trenutku najjači europski klub, a RMCF spada među TOP3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Ono što fali Primeri je jaki 3. klub, koji ima sportsku konstantu, a to će biti moguće kada npr. Valencia/Sevilla/Villarreal financijski ojačaju.
A BL je smiješna, nju bi i Sevilla ili Valencia osvojilahajd dobro barca najjaca al Real-pa dugo nisam vidio npromisljeniji stav-real je mozda 7-8 klub po jacini i nema TEORETSKE sanse da je medju TOP 3 u evropi
ja ipak vjerujem u zdrav razum i mislim da si ti greskom upisao real![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ti nisi kompetentan da razgovaras o Primeri, jer ocito ne poznajes kvalitet Reala koji je najbolji domacin u Evropi i koji je bio najbolji u grupnoj fazi LP, osporavas jednu Barcu koja odigra jednu ajmo reci polu-losu utakmicu protiv Arsenala..
Poredis Bayern sa Realom, isti taj Bayern u kojem glavnu rijec u defanzivi vode igraci tipa Pranjic,Tymoschuk,Breno.. Pa ti igraci ne bi mogli igrati izboriti pocetnih 11 u jednoj Sevilli ili Espanyolu..
Shame on you

Kao prvo, mislim na trenutačnu snagu RMCF-a, a ne zadnjih par sezona kada nisu uspjeli proći 1/8 CL.eurofighter typhoon je napisao/la:sto se izvaljujes....Leader je napisao/la:Ne bih baš rekao da Primera "nazaduje". Barcelona i RMCF su pojam za sve europkse klubove što se tiče financija/igrački kadar/organizacija kluba, i mislim da su ta 2 kluba napredovali u odnosu na sve ostale klubove u Europi i u Španjolskoj.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A BL je smiješna, nju bi i Sevilla ili Valencia osvojilahajd dobro barca najjaca al Real-pa dugo nisam vidio npromisljeniji stav-real je mozda 7-8 klub po jacini i nema TEORETSKE sanse da je medju TOP 3 u evropi
ja ipak vjerujem u zdrav razum i mislim da si ti greskom upisao real![]()
![]()
![]()
![]()
A k'o je po tebi jači od RMCF-a?
Talijani nisu jaki kao nekada, lako moguće da sva 3 talijanska predstavnika ispadnu već u 1/8, a RMCF je ove sezone pobijedio Milana i u gostima odigrao x, taj Milan je 1. u Seria A.
Englezi, od engleskih klubova jedino ManUtd i Chelsea imaju po mome mišljenju realne šanse da osvoje CL, s tim da ovaj Chelsea nije više jak kao prije, za ManU ima mjesta među TOP3 u Europi.
Nijemci odnosno Bayern, s njima bi se RMCF mogao nositi i mislim da bi bili favoriti. Bayern se muči u BL koju bi Barcelona osvojila s rezervnim sastavom

HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Dobro bi bilo da Malaga ostane .imaju jednu od najludjih navijackih skupina ( Frente Bokeron, ) preljep stadion i ako ostanu u ligi sljedece sezone trebali bi se dobro pojacati . Sto se mene tice volio bi da ispadnu Hercules,Almeria i Levante .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.