FK Rudar Kakanj

Rafael30
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Rafael30 » 14 maj 2014, 23:49

Prozivaju ljude ovdje da su prodali Jedinstvu, a oni kupili od Branitelja :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2014, 23:52

Rafael30 je napisao/la:Prozivaju ljude ovdje da su prodali Jedinstvu, a oni kupili od Branitelja :urnebes:
:beba: :beba: :beba:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 14 maj 2014, 23:52

Rafael30 je napisao/la:Prozivaju ljude ovdje da su prodali Jedinstvu, a oni kupili od Branitelja :urnebes:
sta ima kako si,ko je prvi u 27 kolu :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2014, 23:58

Jednom nogom u PL..konkurenciju vidjeli u Bratstvu i Rudaru i slicne pricice..kad ono samo proleti Sloboda na prvo mjesto 3 kola prije kraja :urnebes: komedija ste..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 15 maj 2014, 02:45

GK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.

Rekose meni za ovaj post da sam lud,svasta nesto ovo ono :)
Rudar Kakanj !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 15 maj 2014, 03:41

Zašto si siguran da igrači nisu prodali?
Tirić je napravio u ova tri, četiri kola više grešaka nego za čitavu sezonu.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 15 maj 2014, 09:44

fukarezv je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:Kakanjci jel skupljate zeljezo il' prosite sta je sad u modi ?
pozz
Jok ba :nene:Pranje šoferšajbe na semaforima na Ircu :urnebes:
il bolje im je na korzo nek pjevaju, a i usput da vide malo carsiju :lol:
samo mi nemojte Tuzle zivota vam.Kakanj Je metropola za tuzlu .Tuzla slijepo crijevo uvijek bila

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 15 maj 2014, 14:20

kakanj metropola bravoooo :clap:
Ovo vrijeme vam ide u prilog bice zeljeza :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 maj 2014, 14:49

samo mi nemojte Tuzle zivota vam.Kakanj Je metropola za tuzlu .Tuzla slijepo crijevo uvijek bila
:urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes: :lol: :urnebes:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 15 maj 2014, 23:37

taj vas Kakanj ne bi pozelio nijednoj ekipi :D nesto najgore sto sam vidio u zivotu ubjedljivo najgore gostavanje..ciganluk al pravi :s
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2014, 01:02

solar1987 je napisao/la:taj vas Kakanj ne bi pozelio nijednoj ekipi :D nesto najgore sto sam vidio u zivotu ubjedljivo najgore gostavanje..ciganluk al pravi :s
Upravu si postujem Rudar kao klub ali ono je brate katastrofa iza one tribine za gostujuce navijace, bio sam prosle sezone imaju smeca na izvoz :wtf:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 16 maj 2014, 01:04

LloriS je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:taj vas Kakanj ne bi pozelio nijednoj ekipi :D nesto najgore sto sam vidio u zivotu ubjedljivo najgore gostavanje..ciganluk al pravi :s
Upravu si postujem Rudar kao klub ali ono je brate katastrofa iza one tribine za gostujuce navijace, bio sam prosle sezone imaju smeca na izvoz :wtf:
ma haj smece manje vise,ja sam i prosle godine bio u kaknju,i koliko sam se Robinha nagledo ono nisam u zivotu,haj kontam reko naletili jbg tekma Sloboda ovo ono,kad i ove godine isto :o ko da sam u Rumuniju doso strahota :shock:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2014, 01:19

Jbg valjda je to ciganska mahala iza stadiona, ako sam dobro upucen :!: :!:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 maj 2014, 01:22

LloriS je napisao/la:Jbg valjda je to ciganska mahala iza stadiona, ako sam dobro upucen :!: :!:
Varda,kao sto je i naziv stadiona.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 16 maj 2014, 01:28

zašto ti toliko smetaju Romi, kod vas ih nema jer ipak je to Tuzla :)
i da naselje Roma nalazi se u blizini stadiona, zauzima jedan dio Varde

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 16 maj 2014, 09:43

Ne kontam drug,smetaju ti Romi ? To samo u Kaknju postoji romsko naselje ?Nigdje drugo ne postoji ? Nidje veze,nije vam niko kriv sto nosite ruzne uspomene,jer ste pokusali mangupi ispasti,da je Kakanj neka vukojebina kao Orasje da mozete rusiti stadion,pa dobili po p**** od policije,i sad ti Romi krivi.
Koliko je ljudi Kakanj ugostio,ko nije pravio probleme svi su normalno prosli,svi hvalili grad i eto ti sad dosao pricati Kakanj ciganluk,nebi pozelio nikome,vasi ljudi iz Tuzle na zapadu bili,govorili za vas da ste narkomani,i seljaci i da zbog tog nikad nece na sjeveru biti,jer ljudima je pun qrc pojedinaca koji se kriju iza mase.

I samo mi recite zar nije veci ciganluk doci u tudji grad i rusiti sve pred sobom,izigravajuci neke hebene tipove,pa kad dobiju po p**** onda kukat ciganluk!?
Rudar Kakanj !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 maj 2014, 10:32

Steta sto vasi navijaci , ako ih tako mozemo nazvat " navijaci " ne prate svoj klub na strani .... jer maksuz bi dosao sa drugovima da vas posjetim u banovice jer bas ste nam zaniljivi postali . Al nema veze , bice prilike mozda opet nekada u Kupu ili kad budete dolazili u okolinu tuzle ... :D

vidimo se skupljaci zeljeza

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 maj 2014, 10:37

samo_lijevo je napisao/la:
pored sto skupljate staro zeljezo , vidim poznajete dobro i geografiju :D :D :)))

tuzla "slijepo crijevo" HAHAHAHAHA upravo tako ... slijepo crijevo sa 250 000 stanovnika koje u
" komsiluku " ima ZG i BG ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 maj 2014, 10:47

RUDARSKA2 je napisao/la:
pored sto skupljate staro zeljezo , vidim poznajete dobro i geografiju :D :D :)))

tuzla "slijepo crijevo" HAHAHAHAHA upravo tako ... slijepo crijevo sa 250 000 stanovnika koje u
" komsiluku " ima ZG i BG ...
nisam ja iz KOknja.Smijesno mi je jer lik iz rudarskog naselja sa glavnom ulicom koja zavrsava u potoku poredi sa Tuzlom.Valjda si sada shvatio.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 16 maj 2014, 12:03

nisam ja iz KOknja.Smijesno mi je jer lik iz rudarskog naselja sa glavnom ulicom koja zavrsava u potoku poredi sa Tuzlom.Valjda si sada shvatio.
Daj ba drug,i ti se palis na djecu koja su se registrovala da napisu glupost,tog svagdje ima i nema potrebe da vrijedjas neciji grad radi nekog levata koji ocito nikad u Tuzli nije bio pa i ne zna sta je Tuzla,sam ignorisi.
A ovaj decko sto pise,da bih se obracunao lako s pravim navijacima Rudara mogu samo reci da je gori od ovog sto gluposti valja.
Rudar Kakanj !!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.