Mislim da su ta dvojica Suton i Savovićvoltron30 je napisao/la:Pa očito je imao informacije da će oni dobiti poziv od Hrvatske, nije htio ispasti laik pa zvati nekoga ko se neće odazvati. Nije Aco od juče. Meni se samo ne sviđa što je spominjao da će se poslije kvalifikacija ''možda'' priključiti 2 igrača koji sada još vagaju da li da igraju za BiH. A to mogu biti samo Ramljak i Planinić ako ne izbore mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. Što je ponižavajuće za svakoga ko voli ovu reprezentaciju, pogotovu prema momcima koji će se odazvati za kvalifikacije.Kevin je napisao/la:ja koliko znam Petrović nije ni zvao Ramljaka i Planinića
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Upravo tako. Aco je isao vise puta u Siroki i to zajedno sa generalnim sekretarom, zasto su isli, pa to zna i budala? Nije Aco luda da sada to iznosi u javnost niti je bio lud da im posalje poziv kad zna da se nece odazvati.
Bezobrazno je sto ce se neki sada vaditi na seljacku foru, "nisu ni dobili poziv", jes eto, Aco je Persica i Brkica smatrao boljim igracima.
Mislim, halo, nemojte nas praviti budalama.
Igrao ko igrao, opet cemo razvaliti Hravte gdje god igrali, kao u proslosti.
Bezobrazno je sto ce se neki sada vaditi na seljacku foru, "nisu ni dobili poziv", jes eto, Aco je Persica i Brkica smatrao boljim igracima.

Mislim, halo, nemojte nas praviti budalama.
Igrao ko igrao, opet cemo razvaliti Hravte gdje god igrali, kao u proslosti.

ja samo kazem koliko ja znam..voltron30 je napisao/la:Pa očito je imao informacije da će oni dobiti poziv od Hrvatske, nije htio ispasti laik pa zvati nekoga ko se neće odazvati. Nije Aco od juče. Meni se samo ne sviđa što je spominjao da će se poslije kvalifikacija ''možda'' priključiti 2 igrača koji sada još vagaju da li da igraju za BiH. A to mogu biti samo Ramljak i Planinić ako ne izbore mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. Što je ponižavajuće za svakoga ko voli ovu reprezentaciju, pogotovu prema momcima koji će se odazvati za kvalifikacije.Kevin je napisao/la:ja koliko znam Petrović nije ni zvao Ramljaka i Planinića
a onda bolje je ne zvat kad nece ovo kad nece ono..ono neka ne zove nikog i neka se nitko ni ne buni..treba se boriti za igrače danas, a ne ovog neću radi toga ovog radi ovoga..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma dobro, manje je bitno kako se zovu, ja sam samo na osnovu pretpostavki iznio mišljenje na koju dvojicu misli. Ali srž problema ostaje, da postoje ''birači'' koji kada vide da na njih ne računaju u drugim reprezentacijama, odjednom dobiju ogromnu ''želju'' da igraju za BiH.Pauleta je napisao/la:Mislim da su ta dvojica Suton i Savovićvoltron30 je napisao/la:Pa očito je imao informacije da će oni dobiti poziv od Hrvatske, nije htio ispasti laik pa zvati nekoga ko se neće odazvati. Nije Aco od juče. Meni se samo ne sviđa što je spominjao da će se poslije kvalifikacija ''možda'' priključiti 2 igrača koji sada još vagaju da li da igraju za BiH. A to mogu biti samo Ramljak i Planinić ako ne izbore mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. Što je ponižavajuće za svakoga ko voli ovu reprezentaciju, pogotovu prema momcima koji će se odazvati za kvalifikacije.Kevin je napisao/la:ja koliko znam Petrović nije ni zvao Ramljaka i Planinića
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
kevin je objasnio. Ako ce netko glumiti nekakvu uvrijedjenost i 'bla bla, vaze izmedju reprezentacija', neces onda nikad takvog jednog igraca sebi pridobiti, a valjda je to cijela poanta, osim ako se zbog tog nekakvog inata ne zeli propustiti jos dosta velikih natjecanja. Eto Domercant bi radije prihvatio BH poziv nego americki, pa to svejedno ne znaci da nece covjek dati svoj maksimum za BiH, pa naravno to vrijedi i za Ramljaka i Planinica i sve ostale. Za takve igrace se bori, a ne ceka se da sami tebi dodju.
...Život za Široki...
eo sad nakon eurocampa ovog..cibona vise nije izgledna opcija za planinica jer je tamo razvalio i sad se i drugi ukljucili
"Sreca" nasa da nam selektor ocito razmislja isto kao i ti.ŠB_Fidelis je napisao/la:kevin je objasnio. Ako ce netko glumiti nekakvu uvrijedjenost i 'bla bla, vaze izmedju reprezentacija', neces onda nikad takvog jednog igraca sebi pridobiti, a valjda je to cijela poanta, osim ako se zbog tog nekakvog inata ne zeli propustiti jos dosta velikih natjecanja. Eto Domercant bi radije prihvatio BH poziv nego americki, pa to svejedno ne znaci da nece covjek dati svoj maksimum za BiH, pa naravno to vrijedi i za Ramljaka i Planinica i sve ostale. Za takve igrace se bori, a ne ceka se da sami tebi dodju.
Mudro im uopce nije uputio poziv,i sad kad otpadnu sa spiska Hrvatske oni ce reci da je razlog tome sto nisu prvo dosli na pripreme BiH reprezentacije to sto ih niko nije ni pozvao.
Ja kazem da se i mi navijaci sad trebamo napravit budale ko i selektor i igraci,pa lijepo pitati Acu "gospodine,zasto niste pozvali Planinica a jeste Brkica,je li smatrate da je Brkic kvalitetnije rjesenje?",pa da vidimo sta ce reci.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa sta sad i da dodju na kraju evo sve? Hoces to ih odbiti zato sto im Petrovic ''mudro'' nije uputio poziv i sto ih nije nagovorio u startu? Zaj.ebi ti to, ako ce se tako raditi i glumiti nekakvu uvrijedjenost kad je rijec o kvalitetnim igracima i perspektivama, onda se pripremi na jos dosta prosjecnosti bosanskohercegovacke kosarke i jos dosta propustenih prvenstava.
...Život za Široki...
Ok,govorimo otvoreno,bez postova tipa ovogŠB_Fidelis je napisao/la:Pa sta sad i da dodju na kraju evo sve? Hoces to ih odbiti zato sto im Petrovic ''mudro'' nije uputio poziv i sto ih nije nagovorio u startu? Zaj.ebi ti to, ako ce se tako raditi i glumiti nekakvu uvrijedjenost kad je rijec o kvalitetnim igracima i perspektivama, onda se pripremi na jos dosta prosjecnosti bosanskohercegovacke kosarke i jos dosta propustenih prvenstava.
Zna dobro Kevin kao i svi mi zasto on njih nije pozvao.Kevin je napisao/la:ja koliko znam Petrović nije ni zvao Ramljaka i Planinića
Ja razumijem ljude koji razmisljaju na taj nacin,donekle se i ja slazem s time,da dzaba nama Jazvin koji drzi ruku na srcu dok ide himna BiH kad covjek osim visine nema nista sto ga cini kosarkasem,jedino kako ga se moze iskorisiti je da napravi faul ako je to potrebno

S druge strane,imas recimo Planinica koji je svakako vec sada bolji centar nego sto je Jazvin ikad bio,neuporedivo bi bili jaci s njime,osjetilo bi se na rezultatima,ali kada kazes
,ja jesam da se borimo za sve igrace,ali kada on jednom odbije poziv da zaigra za BiH a prihvati poziv druge reprezentacije za mene je to gotova prica.Zaj.ebi ti to, ako ce se tako raditi i glumiti nekakvu uvrijedjenost kad je rijec o kvalitetnim igracima i perspektivama
A sad je i Aco pristao igrati tu igru jer ih nije uopce pozvao jer su mu ocito rekli da se ne bi odazvali te im tako ostavio otvorena vrata u "rezervnu opciju".
Koliko god ja zelio da BiH reprezentacije ostvaruju dobre rezultate,i ponos je bitan,zar ne,**** ti tu reprezentaciju koja ce biti necija prcija.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ti je ba, kad naša djeca stasaju ima da gazimo HrvatskuŠB_Fidelis je napisao/la: onda se pripremi na jos dosta prosjecnosti bosanskohercegovacke kosarke i jos dosta propustenih prvenstava.

Ni Planinić ni Ramljak im neće pomoći

Čuj prosječnost, ima da budemo najjača EXJu reprezentacija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne razumijem zasto sada tolika polemika ok tih igraca..
ako ne valjaju hrvatskoj, zasto bi valjali nama? hrvatska je trenutno po imenima kvalitetnija ekipa od nas, al to je tu negdje.
mislim da ono sto valja (Bogdanovic, Barac) vec igra za hrvatsku, ili (begic) za sloveniju, odnosno (preldzic) za tursku.
s tim sto mi nije krivo za hrvate iz bih koji imaju zelju da igraju za hrvatsku. vise mi se gade bosnjaci, koji su etablirani igraci i izaberu da igraju za neku drugu drzavu, kao begic i preldzic.
a mislim da se treba okrenuti mladim igracima i njih pridobiti da na vrijeme izaberu bih-dres.
ako ne valjaju hrvatskoj, zasto bi valjali nama? hrvatska je trenutno po imenima kvalitetnija ekipa od nas, al to je tu negdje.
mislim da ono sto valja (Bogdanovic, Barac) vec igra za hrvatsku, ili (begic) za sloveniju, odnosno (preldzic) za tursku.
s tim sto mi nije krivo za hrvate iz bih koji imaju zelju da igraju za hrvatsku. vise mi se gade bosnjaci, koji su etablirani igraci i izaberu da igraju za neku drugu drzavu, kao begic i preldzic.
a mislim da se treba okrenuti mladim igracima i njih pridobiti da na vrijeme izaberu bih-dres.
Zadnja izmjena: Sapce, dana/u 21 jun 2012, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
ma ks bih je tek sad dosao red nakon godina nereda..i onda je i to veliki problem jer igraci koji su tu bili s dosta gađenja pricaju o neki mstvarima, a ovi koji nisu uvijek su trazili sređenije i bolje opcije...
ma to je jasno, da je svega bilo i da se polako sredjuju neke stvari.Kevin je napisao/la:ma ks bih je tek sad dosao red nakon godina nereda..i onda je i to veliki problem jer igraci koji su tu bili s dosta gađenja pricaju o neki mstvarima, a ovi koji nisu uvijek su trazili sređenije i bolje opcije...
i jasno mi je kada igraci koji se jos nisu etablirali gledaju da upadnu u selekcije u kojima je sredjenije sve.
al ako je teletovicu savez dovoljno dobar, zasto ne moze biti jednom begicu ili preldzicu.
osim toga ne igra se za savez nego za svoju zemlju u cilju da se obraduje napaceni narod.
zna li iko status mladjeg djedovica?
nesto se spominjalo da bi mogo zaigrati za mladu repku
pa onda da je potpiso za barcu profesionalni ugovor i da bi mogo zaigrati za spaniju.
nesto se spominjalo da bi mogo zaigrati za mladu repku
pa onda da je potpiso za barcu profesionalni ugovor i da bi mogo zaigrati za spaniju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa u redu, al ti opet tu o rezervnim opcijama i glumljenju uvrijedjenosti. Ako je bitnije onda da netko drzi neki taj ponos (a opet, pa budimo realni, koji ljudi su godinama sve to vodili i na koji nacin, o kakvom ponosu pricamo, ta ne bi se ni Bosnjaci takvima odazivali da imaju drugog izbora, a vidimo da su brojni tako i postupili smatrajuci da im je tako bolje nego biti u nezdravoj i neradnoj i neozbiljnoj okolini kakva je KSBiH), onda se ne moze ocekivati da ovakvi igraci danas sutra igraju za tu reprezentaciju, jer njima je stvar ponosa i zanosa nesto drugo. Medjutim, ako ces ti makar pokazati volju i trud da se privuce na neki nacin, onda to ipak malo utjece na doticne igrace, a da ce oni sami po sebi doci ili se pretrgati za taj poziv, zasigurno da nece. Mozda to nekome smeta ili udara na ponos, ali je cinjenica, ako se zeli napredak i ako se zele kvalitetniji igraci, treba se za njih i boriti svim silama. Ne znaci to moliti nekoga - nego se boriti.Dylan Dog je napisao/la:Ok,govorimo otvoreno,bez postova tipa ovogŠB_Fidelis je napisao/la:Pa sta sad i da dodju na kraju evo sve? Hoces to ih odbiti zato sto im Petrovic ''mudro'' nije uputio poziv i sto ih nije nagovorio u startu? Zaj.ebi ti to, ako ce se tako raditi i glumiti nekakvu uvrijedjenost kad je rijec o kvalitetnim igracima i perspektivama, onda se pripremi na jos dosta prosjecnosti bosanskohercegovacke kosarke i jos dosta propustenih prvenstava.Zna dobro Kevin kao i svi mi zasto on njih nije pozvao.Kevin je napisao/la:ja koliko znam Petrović nije ni zvao Ramljaka i Planinića
Ja razumijem ljude koji razmisljaju na taj nacin,donekle se i ja slazem s time,da dzaba nama Jazvin koji drzi ruku na srcu dok ide himna BiH kad covjek osim visine nema nista sto ga cini kosarkasem,jedino kako ga se moze iskorisiti je da napravi faul ako je to potrebno.
S druge strane,imas recimo Planinica koji je svakako vec sada bolji centar nego sto je Jazvin ikad bio,neuporedivo bi bili jaci s njime,osjetilo bi se na rezultatima,ali kada kazes,ja jesam da se borimo za sve igrace,ali kada on jednom odbije poziv da zaigra za BiH a prihvati poziv druge reprezentacije za mene je to gotova prica.Zaj.ebi ti to, ako ce se tako raditi i glumiti nekakvu uvrijedjenost kad je rijec o kvalitetnim igracima i perspektivama
A sad je i Aco pristao igrati tu igru jer ih nije uopce pozvao jer su mu ocito rekli da se ne bi odazvali te im tako ostavio otvorena vrata u "rezervnu opciju".
Koliko god ja zelio da BiH reprezentacije ostvaruju dobre rezultate,i ponos je bitan,zar ne,**** ti tu reprezentaciju koja ce biti necija prcija.
...Život za Široki...
Kosarka je kolektivni sport,tako da to neigranje dvojca iz hercegovine necemo osjetiti...tukli smo hrvate i bez njih i bez mnogih,i opet cemo.......
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Opacak nece doci na pripreme.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sta mu je?neno#4 je napisao/la:Opacak nece doci na pripreme.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, samo to je Vrankoviceva Hrvatska, koju bi i HKK Široki dobio, ova Repesina ce biti neka posve druga dimenzija. Doduse, ako je ovoj BiH ekipi jedini cilj i faktor dobiti Hrvatsku da dokaze neku poantu, e onda ne znam, nece ni na taj nacin sigurno napredovati. Valjda se treba sam sebi dokazivati, a ne protivniku.Miljan je napisao/la:Kosarka je kolektivni sport,tako da to neigranje dvojca iz hercegovine necemo osjetiti...tukli smo hrvate i bez njih i bez mnogih,i opet cemo.......
A druga stvar, naravno da je kolektivni sport, medjutim ne mozes se tek tako odricati kvalitetnih igraca buducnosti radi ovih ili onih razloga, nije tu tako idealna i fantasticna atmosfera u ekipi inace da se mogu vaditi na homogenost i kolektivne sportove, treba imati i realan kvalitet.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
da zavrsimo temu susjedne nam drzave...reci ti nama care kakva su ova dva kadeta (bevanda i sesar)...ja se sjecam inace marija sesara davno u nasoj juniorskoj reprezentaciji u rukometu, uh sad skonta da sam i ja ostario hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.