Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Napravio dvije izmjene u utakmici gdje ih je morao napraviti 5 minimum da imas pravo na to. Vrancic je morao uci, Todorovica je takodjer mogao uvesti umjesto Bicakcica. I kako objasniti sada taj potez, da odradis samo dvije izmjenne, ja stvarno ne znam gdje fazon.
Samo dugi Marlboro crveni Robija Spašava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Sa SEVERA ...Osim13 je napisao/la:Izdrži legemdo Delije su uz tebe
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa tako radi od kada je preuzeo reprezentaciju... nikad ne mijenja igru i izmjene kasne jedno pola sata... sjeti se samo protiv Austrije prva izmjena u 80+ minutiGoalgetter je napisao/la:Napravio dvije izmjene u utakmici gdje ih je morao napraviti 5 minimum da imas pravo na to. Vrancic je morao uci, Todorovica je takodjer mogao uvesti umjesto Bicakcica. I kako objasniti sada taj potez, da odradis samo dvije izmjenne, ja stvarno ne znam gdje fazon.

Najveci amater u vodjenju reprezentacije tokom utakmice na svijetu.
Meša je bar viko "desno, ljevo, desno"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon sto izgubis 5 bodova protiv 2 direktna konkurenta, selektor porucuje da ne treba dramiti.
Ok..

Osim13 je napisao/la:Meša je bar viko "desno, ljevo, desno"

ide lihtenstajn, 6 boba sigurica, taman da se vratimo u igru za jednu 'historijsku' u atini ili na bilinom protiv italije:-)Goalgetter je napisao/la:Nakon sto izgubis 5 bodova protiv 2 direktna konkurenta, selektor porucuje da ne treba dramiti.Ok..
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je, Italija vec sigurno kvalifikovana, ali zapinje kao da im treba za zivota, i rutinski uzimaju 2:0.babino je napisao/la:ide lihtenstajn, 6 boba sigurica, taman da se vratimo u igru za jednu 'historijsku' u atini ili na bilinom protiv italije:-)Goalgetter je napisao/la:Nakon sto izgubis 5 bodova protiv 2 direktna konkurenta, selektor porucuje da ne treba dramiti.Ok..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 jun 2019, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
A mislili smo da je Safet najgori 'zamjenjivac' ikad ... jesmo se zajebli ....Vucevich je napisao/la:Pa tako radi od kada je preuzeo reprezentaciju... nikad ne mijenja igru i izmjene kasne jedno pola sata... sjeti se samo protiv Austrije prva izmjena u 80+ minutiGoalgetter je napisao/la:Napravio dvije izmjene u utakmici gdje ih je morao napraviti 5 minimum da imas pravo na to. Vrancic je morao uci, Todorovica je takodjer mogao uvesti umjesto Bicakcica. I kako objasniti sada taj potez, da odradis samo dvije izmjenne, ja stvarno ne znam gdje fazon.![]()
Najveci amater u vodjenju reprezentacije tokom utakmice na svijetu.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Beša beša , reci Sari da se ne zajebaje.... Ali kakav vezni Red
nemogu da se prestanem smijat Evo vec drugi dan, besic saric cimirot
jeli realno da smo izgledali kao Liechtenstein sinoc , onaj crnjo carinio terenom, sam frajer drzo pola terena, bukvalno nosio ovaj nas trio na ledjima ! 3 destruktivca protiv hokejasa iz finske hahahah Bravo trenerski magu, bravoooo Idiote. Ovaj trio nemoze protiv travnika da kreira priliku a kamoli nekom u ozbiljnim evropskim kvalama .

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
kaze robert kad se gubi nista ne valja a kad se pobjedjuje sve je dobro. ne roberte,mnogo toga ti nije valjalo dok si pobjedjivao, vise na srecu nego na znanje u drugorazrednom takmicenju.
nema kaze povrijedjenih od jucer..ko ce se bolan povrijediti u onakvoj, tempom nabijenoj tekmi.
mene samo strah da nam se dzeko ne prehladi, puno je stajao na kisi i nos istresao. ostalo me ne brine do utorka.
nema kaze povrijedjenih od jucer..ko ce se bolan povrijediti u onakvoj, tempom nabijenoj tekmi.
mene samo strah da nam se dzeko ne prehladi, puno je stajao na kisi i nos istresao. ostalo me ne brine do utorka.
Nepozivanje Hajrovica i igraci poput Civica i Cimorota u prvih 11 je Fetish.
kakav fetis, pare druze pareAlipasino je napisao/la:Nepozivanje Hajrovica i igraci poput Civica i Cimorota u prvih 11 je Fetish.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Upravo tako.babino je napisao/la:kaze robert kad se gubi nista ne valja a kad se pobjedjuje sve je dobro. ne roberte,mnogo toga ti nije valjalo dok si pobjedjivao, vise na srecu nego na znanje u drugorazrednom takmicenju.
Mi nismo imali igru otkad je došao u reprezentaciju i kaže kao da je nekad nešto valjalo.
Ništa ne valja, jer si amater i papak obični, idi snimaj za BH Telecom reklame i uživaj, crk'o dabogda.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jest pare, a ostavio milione tako što nije htio više da bude selektor Azerbejdžanaavenija je napisao/la:kakav fetis, pare druze pareAlipasino je napisao/la:Nepozivanje Hajrovica i igraci poput Civica i Cimorota u prvih 11 je Fetish.

Ima Robi i dosta pozitivnih stvari koje su do sinoć nadmašile one negativne. Ali sinoć kada se trebao pokazati na teškom gostovanju kad su nam Kolasinac, Krunic i Pjanic out, potpuno je podbacio. Ostaviti ga do kraja EP i lige nacije, svejedno je sve razjebano i onda tražiti drugog selektora.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- LegendKiller
- Kontakt:
Ti si Zvezdin cetnik Roberte, Roberte...Osim13 je napisao/la:Izdrži legemdo Delije su uz tebe
Dovedite im ciru do kraja kvala da im barem psuje po spisku. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
4. jakosna skupina, to nam je realnost sa ovakvim savezom selektorima i igračima
Odvratan smisao za humor, ako nije humor onda jednostavno bolesno. Sasvim ok tip i sportska legenda kojem je sport uvijek bio na prvom mjestu. Rijetko normalan tip sto se toga tice na Balkanu. Mislim da nema potrebe da se ova skandiranja Delija pišu po sportskom forumu, koliko god je kao selektor pogriješio.LegendKiller je napisao/la:Ti si Zvezdin cetnik Roberte, Roberte...Osim13 je napisao/la:Izdrži legemdo Delije su uz tebe
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: 231983, adrenaline323, Amazon [Bot], bhfanatic14, Hafiz00, juka55, Normus90, Zglavkar i 52 gosta.