Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
smatro je i Susic kuknjava u Izraelu..pa sta nam se desiElegant je napisao/la:Koga god da Mesa izvede to je njegova odluka jer u tom trenutku on smatra da je to najbolje !
Ma, to je to. Samo ce stajati na terenu u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1 kao ovdje.Principatus je napisao/la:Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.![]()
Nije to to ali ko ce mene slušatiSlevinKelevra je napisao/la:Ma, to je to. Samo ce stajati na terenu u 4-3-3 formaciji, a ne 4-2-3-1 kao ovdje.Principatus je napisao/la:Ovaj portal inace uvijek promasi sastavi, ali ovaj put se nadam da ce pogoditi.![]()
[img]http://reprezentacija.ba/wp-content/uploads/2015/11/Sastav-novembar-2016.jpg[/img]
Ne govorim ja da ce to biti tako na terenu, vec da bi ja izveo ovako. Nije da nismo navikli na iznenadjenja od Mese.Nerminovic je napisao/la: Nije to to ali ko ce mene slušati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
JohnCleese je napisao/la:Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.
JohnCleese je napisao/la:Nikako tromog Salihovica, umjesto njega ubaciti agilnog MedunjaninaHigh je napisao/la:Salihovića ne ubacivati. Trom je on za ove atlete.
Imas, imas info iz skolskih klupa.Nerminovic je napisao/la:jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.ja ti kazem pa ti vidi
![]()
Goalgetter je napisao/la:Nerminovic je covjek od rijeci!
kako ces samo glup ispasti, eto ja sirim laznu informacijuElegant je napisao/la:Imas, imas info iz skolskih klupa.Nerminovic je napisao/la:jok ti znas jel imamElegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.ja ti kazem pa ti vidi
![]()