Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Admir_Sa » 10 sep 2015, 13:15

miki_92 je napisao/la:al' dan te j3bo ko je preporucio Raptorsima da draftuju Bavcica meni ni danas dan to nije jasno :rol:
kad je kod jednog duška ivanovića bavčić u rosteru onda nam je jasno koliko je sati i kakav tim imamo na raspolaganju. jel se mogao naći neko bolji ja ne znam, al eto vjerujem ivanoviću da nije :oops:
nema potpisa

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 sep 2015, 13:22

miki_92 je napisao/la:al' dan te j3bo ko je preporucio Raptorsima da draftuju Bavcica meni ni danas dan to nije jasno :rol:
vidjeli da je dobar za reklamiranje salama i pasteta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 13:44

nerminh74 je napisao/la:E ovo je mana što Sparsi ne igraju aba
Tako je. Upravo to je najveca mana kod razvoja mladih igraca. Utakmice ABA lige su neuporedivo jace od onih BH lige. Naprimjer mozda je i ovaj bek Slobode sto ga neki ovdje spominju stvarno dobar igrac. Samo bez utakmica ABA lige tesko da ce neki selektor razmisljati ozbiljno o njemu.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 10 sep 2015, 13:59

Meni je daleko najjača reakcija Avdića kad je Bavčić šutirao slobodna i prvo nije ni dobacio..

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 10 sep 2015, 14:09

Kumar je napisao/la:Meni je daleko najjača reakcija Avdića kad je Bavčić šutirao slobodna i prvo nije ni dobacio..
Haha dobar ,dobar....culo se da je puko od smijeha :rol:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 10 sep 2015, 14:19

crni89 je napisao/la:
Kumar je napisao/la:Meni je daleko najjača reakcija Avdića kad je Bavčić šutirao slobodna i prvo nije ni dobacio..
Ima l gdje snimak tog dijela? :rol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 sep 2015, 15:15

Danas će Poljaci pobjedit. Što niste jučer pobjedili, pa da se danas, barem, nečemu nadam. :evil:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 10 sep 2015, 15:25

sigurnoable je napisao/la:
crni89 je napisao/la:
Ima l gdje snimak tog dijela? :rol:

potraži bio je na avazu, cinimi se, mada nije puno, ili je ugasio mikrofon ili je skinuo slušalice skroz.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 15:44

Unofficialpage je napisao/la:Danas će Poljaci pobjedit. Što niste jučer pobjedili, pa da se danas, barem, nečemu nadam. :evil:
Bolje je ovako vjeruj mi ...:D...gleda ove srbije ccc....bilo bi 50 razlike :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 sep 2015, 15:51

delinjo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Danas će Poljaci pobjedit. Što niste jučer pobjedili, pa da se danas, barem, nečemu nadam. :evil:
Nije bolje, ne prolazi se svako EP u drugi krug. :D Čekamo da prođemo 22 godine. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2015, 16:04

Samo da nama Dusko ostane i dalje trener!! :D
Jedan od najboljih trenera u Evropi koji bi uvodio polako ove nase mladje igrace u A tim i sa svojim iskustvom jim dodatno pomagao. Recimo sledeci EB Nurkic i Vrabac ce imati 23 godine, Buza i Sulejmanovic koji ce do tad steci pravo nastupa za nas A tim ce imati 22 godine, Karahodzic koji takodje ceka pravo nastupa za nas A-tim ce imati 21 godinu, Atic i jos neki iz sadasnje U-18 ce imati 20 godina itd., i to sve fino ukombinovati sa igracima sa sadasnjeg EB kao sto su Stipanovic, Gordic, Kikanovic, Renfroe ili mozda koji drugi naturolizovani + dodajmo vodju Teletovica, znaci mogla bi se napraviti respektabilna repka. Ne znam zasto kudite Vrabca, za mene je momak odigrao dosta solidno ovo sto sam ga ja gledao. Nije razvaljivao protivnike ali brate nije bio toliko los koliko neki pisete.
Ali znas ti nas, nikad da spojimo 2 i 2.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 16:14

ElCartel11 je napisao/la:Samo da nama Dusko ostane i dalje trener!! :D
Jedan od najboljih trenera u Evropi koji bi uvodio polako ove nase mladje igrace u A tim i sa svojim iskustvom jim dodatno pomagao. Recimo sledeci EB Nurkic i Vrabac ce imati 23 godine, Buza i Sulejmanovic koji ce do tad steci pravo nastupa za nas A tim ce imati 22 godine, Karahodzic koji takodje ceka pravo nastupa za nas A-tim ce imati 21 godinu, Atic i jos neki iz sadasnje U-18 ce imati 20 godina itd., i to sve fino ukombinovati sa igracima sa sadasnjeg EB kao sto su Stipanovic, Gordic, Kikanovic, Renfroe ili mozda koji drugi naturolizovani + dodajmo vodju Teletovica, znaci mogla bi se napraviti respektabilna repka. Ne znam zasto kudite Vrabca, za mene je momak odigrao dosta solidno ovo sto sam ga ja gledao. Nije razvaljivao protivnike ali brate nije bio toliko los koliko neki pisete.
gdje odigrao dobro frajer tablu razvalio svojim sutevima haha :D :D nije ni farbu sa obruca mogao skinuti kad nije pogodio obruc haha :D :P
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 10 sep 2015, 16:15

Finci ne mogu bazen danas pogodit ... :facepalm:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 16:17

Unofficialpage je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Nije bolje, ne prolazi se svako EP u drugi krug. :D Čekamo da prođemo 22 godine. :D
ma dosta blamaze ko da gledam i ovi ce nas Rusi ostaviti na 20 razlike ako budu igrali kao sinoc protiv Francuske,bolno je ovo gledati covjeku :(
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2015, 16:21

delinjo je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Samo da nama Dusko ostane i dalje trener!! :D
gdje odigrao dobro frajer tablu razvalio svojim sutevima haha :D :D nije ni farbu sa obruca mogao skinuti kad nije pogodio obruc haha :D :P
Mlad je jos :P vidio sam u momku htjenje i volju za igrom sto je u sportu najvaznije, vrati 2 godine u nazad kakv je bio Stipanovic a pogledaj ga kakav je sad :D EB u Sloveniji promasivao je zicere imao mozda 4,5 poena po mecu i mozda koji skok uhvatio, a pogledaj ga sad beton pod kosem razvaljuje lik jednostavno, a takodje je imao volju, htjenje i borbenost u Slo ali znanja ne, sad hvala Bogu ima i to :mrgreen: tako da kazem ti samo da Dusko ostane!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2015, 16:25

delinjo je napisao/la:ma dosta blamaze ko da gledam i ovi ce nas Rusi ostaviti na 20 razlike ako budu igrali kao sinoc protiv Francuske,bolno je ovo gledati covjeku :(
Prije par dana neki su pisali kao, da se mozemo izvuci protiv Rusa za prolazak dalje :lol:
Ja se samo bojim jos jedne blamaze i nikako mi nije jasno zasto Rusi nemaju niti jedne pobjede? Igraju zaista dobro :D
Ali eto zadnja nam je utakmica na EB, izgubili smo nadu za prolazak dalje, tako da mogu u miru gledati :mrgreen:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 16:36

ElCartel11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma dosta blamaze ko da gledam i ovi ce nas Rusi ostaviti na 20 razlike ako budu igrali kao sinoc protiv Francuske,bolno je ovo gledati covjeku :(
Prije par dana neki su pisali kao, da se mozemo izvuci protiv Rusa za prolazak dalje :lol:
Ja se samo bojim jos jedne blamaze i nikako mi nije jasno zasto Rusi nemaju niti jedne pobjede? Igraju zaista dobro :D
Ali eto zadnja nam je utakmica na EB, izgubili smo nadu za prolazak dalje, tako da mogu u miru gledati :mrgreen:
haha ma nasa posla,Kikanovic pogodio trojku i odjednom na forumu postao Harden ,pa toliko su neki otisli da su pisali o olimpijskim igrama hahahhahahahaha,a ja mislim ovog selektora ce objesiti kad se vrati u Izrael zbog toga sto su izgubili od najgore ekipe na eb ,ma ovo sto prije zaboraviti odraditi ovo danas i mrs kuci,rekonstrukcija ekipe ,2 ili 3 igraca iz ovog trenutnog rostera mozda mogu pomoci i to je to,ostalima treba prijave podnositi cim pridju dvorani ,pogledaj samo nase i Hrvatske talente,Vrabac i Hezonja haha :D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 16:39

Sta Poljaci uradise Finskoj :roll: Fuck logic :oops:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 sep 2015, 16:43

Nazalost, bolje je ovako...znam da nam je drugi krug san, ali Srbija bi nas ostavila na 70 razlike...ne treba nam to, neg aBd na sljedecem EP kad/ako budemo imali kvalitetnu ekipu borit se za nesto vise i to je to....do tad, podmladit ekipu, uvodit polako juniore i ove talente u ekipu i zahvalit se ovim prekaljenim asovima poput Bavcica, Persica, Milosevica itd..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 16:47

Papastathopoulos je napisao/la:Nazalost, bolje je ovako...znam da nam je drugi krug san, ali Srbija bi nas ostavila na 70 razlike...ne treba nam to, neg aBd na sljedecem EP kad/ako budemo imali kvalitetnu ekipu borit se za nesto vise i to je to....do tad, podmladit ekipu, uvodit polako juniore i ove talente u ekipu i zahvalit se ovim prekaljenim asovima poput Bavcica, Persica, Milosevica itd..
tacno tako :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, DjaniTarik, juka55, Proximic i 18 gostiju.