Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isti je dizajn dresova, samo novi kontigent je narucen. A font je dobarBenjolos je napisao/la:
Jesu li ovo novi fontovi slova i brojeva na dresovima?
Dodali su ove dvije linije iznad prezimena, to nije bilo prosle dvije sezone cini mi seFrancescoTotti je napisao/la:Isti je dizajn dresova, samo novi kontigent je narucen. A font je dobarBenjolos je napisao/la:
Jesu li ovo novi fontovi slova i brojeva na dresovima?
Koprcam se, nisam još izdahn'o.FrancescoTotti je napisao/la: ziv je
Ma ko će nas zavadit, ljepoto?! Da ga vidim!Rule_hz je napisao/la: Ko nas zavadiiSlabo da je ko osto poslije svegaa.
Samo ćerajte, gardisti!skoroalen je napisao/la:Đe s' kraaaalju![]()
Ima nas, stare garde.
Slomio nos Kovacevic.BordoSarajevo je napisao/la:Meni bezveze font ali nije to ni bitno, šta im znače ove dvije linije?
Joj ne do Bog da šta bude Pavloviću pa da ovaj Tucaković stane na go, fuj, ne smijem ni pomislit, što Kovačević nije drugi golman ccccc
sezoniHigh je napisao/la:Linije predstavljaju broj uspješnih Bekićevih centaršuteva po utakmici.
Dobro si, zaboravio sam Mobdro. Hvala.skoroalen je napisao/la:Skini aplikaciju Mobdro na mobitel (ako ti je android). Skineš apk fajl sa neoficijalnih stranica, nema na marketu. Tu imaš dobar stream Arene, ne sjecka, dobra slika.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko gdje se može naći dobar stream za danas, da fino dira na mobitelu? Ako neko zna, bio bi zahvalan da mi pošalje.
Dvije linije za duplu krunuBordoSarajevo je napisao/la:Meni bezveze font ali nije to ni bitno, šta im znače ove dvije linije?
Joj ne do Bog da šta bude Pavloviću pa da ovaj Tucaković stane na go, fuj, ne smijem ni pomislit, što Kovačević nije drugi golman ccccc