FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 10 jul 2018, 15:46

Hvala za vasa PP. ali malo realno mora to biti. ne moze Ahmetovic na 500.000 ili 550.000 :D on mora da ide dole. i vidi se kako "narod" mrzi Almira Bekica :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2018, 15:50

DenchiNL je napisao/la:a ko je kompetentan? onaj što stavi Carrollu rahmetli 40 miliona funti cifru?

ili ovi što platiše onog klocinu Pogbu 100 miliona? ili što će kehnut SMS-a 150 milona?

šta pričate, ko da su ikad cijene igrača bile normalne, platiš ga koliko ti treba i kolika ga klub neda i ne mora da proda...
Kakve veze ima TM s tim cijenama? Nijedan ozbiljan klub kod dovođenja igrača ne gleda vrijednost na jednom Transfermarktu.
Što se mene tiče, neka kompletnoj prvoj postavi stavi milju-dvije vrijednost, ne vidim šta će to promijeniti u stvarnosti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2018, 15:56

AlfredNobel je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:a ko je kompetentan? onaj što stavi Carrollu rahmetli 40 miliona funti cifru?

ili ovi što platiše onog klocinu Pogbu 100 miliona? ili što će kehnut SMS-a 150 milona?

šta pričate, ko da su ikad cijene igrača bile normalne, platiš ga koliko ti treba i kolika ga klub neda i ne mora da proda...
Kakve veze ima TM s tim cijenama? Nijedan ozbiljan klub kod dovođenja igrača ne gleda vrijednost na jednom Transfermarktu.
Što se mene tiče, neka kompletnoj prvoj postavi stavi milju-dvije vrijednost, ne vidim šta će to promijeniti u stvarnosti.
ozbiljni klubovi i ne kupuju igrače iz bosne, jbg malo realnosti
šta se sekirate onda nek stavi momak šta hoće jbt, razapinjete čovjeka jer vas neki balo od kona prca....
nekakva zbirka podataka je taj tm, pa jbg možda nešto i bude poslije ozbiljnije a možda i ne...
igrači se kupuju ako se kupuju prema onom šta ti treba i koliko ti treba, ovisi i od konkurencije, marketinga, furke, a klubovima iz BiH treba svaka pomoć ili trik da se uliva igrači vani...stoga nek radi momak regulare, nije oborio cjenu nikom kome nije trebao :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2018, 15:57

Zukanovic je napisao/la:Hvala za vasa PP. ali malo realno mora to biti. ne moze Ahmetovic na 500.000 ili 550.000 :D on mora da ide dole. i vidi se kako "narod" mrzi Almira Bekica :D
Samo ti mene poslusaj :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 jul 2018, 16:10

Mogu nama napraviti najbolji kamp u univerzumu, a dok su ovakvi kandidati za šefa akademije bolje nek u kampu posade maline.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 jul 2018, 16:31

skoroalen je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:yebo mater da mi bi zapamtit za svog života da imamo dva beka kvalitetna, koji su bolja strana ekipa..
zadnji bek koji mi je bio drag i kojeg sam gotivio bio je Arsenijević, od tad do dan danas, nijednog beka nisam miriso, doduše, zamiriso mi je malo Berberović onda kad se vratio i kad su ga stavili na desnog beka, dobro bio kreno, reko evo ga konačno dobar bek, kad mohuna, dobi Berberović crveni u evropi i od tad katastrofa na beku hahah
Arsenijević - Belošević, dva fantastična beka. :D
Ooo hvala kolega :D
Sto se Rodina tice, napustio je pseudoplemice zbog cifre koja se mora platiti kao naknada za treniranje. Nije upitan kvalitet...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 jul 2018, 16:34

DenchiNL je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

ozbiljni klubovi i ne kupuju igrače iz bosne, jbg malo realnosti
šta se sekirate onda nek stavi momak šta hoće jbt, razapinjete čovjeka jer vas neki balo od kona prca....
nekakva zbirka podataka je taj tm, pa jbg možda nešto i bude poslije ozbiljnije a možda i ne...
igrači se kupuju ako se kupuju prema onom šta ti treba i koliko ti treba, ovisi i od konkurencije, marketinga, furke, a klubovima iz BiH treba svaka pomoć ili trik da se uliva igrači vani...stoga nek radi momak regulare, nije oborio cjenu nikom kome nije trebao :salut:
Nema to veze s našim igračima, već govorim generalno, fulio si poentu. Govorim da se svaki put bezveze pravi fama oko toga koje će cijene biti našima na TM, a to je totalno besmisleno. Pa naš "najskuplji" igrač bio je Rahmanović, neko mu tamo nalupao cijenu. :lol:
Bit je u tome da je totalno svejedno stavio ti Bekiću ili Hodžiću tržišnu vrijednost milion i pol ili pak, Ahmetoviću, Adukoru i Stanojeviću dva-tri miliona ili peterostruko više nabubao cifru, kakve ti koristi? Neće se nijedan klub na svijetu voditi tim nekakvim ciframa prilikom potencijalne kupovine, koju uređuju neki random tipovi. To je ono što govorim.
Opet kažem, što se mene tiče, kompletnoj ekipi neka stavi ukupnu vrijednost na 40 milki ili stavi jednom Rahmanoviću cijenu od pet milki, svejedno mi je ako mu to nešto znači.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2018, 17:27

"Odmah nakon žrijeba parova za prvo pretkolo počeli smo skautirati našeg protivnika i spremni ulazimo u meč. Jedini problem mogu nam predstavljati vremenski uslovi u Jerevanu s obzirom da je jako toplo. U pripremnom smo periodu, ali mislim da smo spremni za ovu utakmicu. Banants kao i svaka ekipa ima svoje prednosti i mane. Naravno, mi ćemo pokušati što bolje da iskoristimo njijhove mane", rekao je Musemić.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 10 jul 2018, 17:31

Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2018, 17:41

StariGrad071 je napisao/la:Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.
ja bi stavio Čalu i dao mu sekretara za ove moderne stvari, tehniku, praćenje pravila, itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jul 2018, 19:15

Ja bi stavio nekog nestručnog, koji ne zna svoj poso', koji se voli ugradit i koji će uvijek staviti lični interes ispred interesa kluba. Što da ne, glu.po bi bilo postaviti nekog stručnog, profesionalnog i poštenog čovjeka a sve ostale su pozicije popunjene kontra tog navedenog, neka se trend nastavi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2018, 19:30

Naš protivnik voli da ima posjed lopte. U napadačkoj liniji ima nekoliko pojedinaca visoke kvalitete, prije svega Velkoskog koji je zadužen za organizaciju napada. Ahmetović je visok napadač sa iskustvom igranja u ruskom prventsvu, a tu je i Halilović sa kojim smo pregovarali oko dolaska u Banants. Sarajevo ima veoma visoke igrače u napadu”, rekao je Voskanyan.
eto ti ga :urnebes: :rol:

čuj visoki, saće levati se ubit trenijaruć odbranu prekida, jer ne znaju da smo opasni u zraku ko maslačak na vjetru :rol:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 jul 2018, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 jul 2018, 19:31

Sta mislite za Milosevica, ja mislim da bio on bio ok

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jul 2018, 19:41

Prvaci Armenije dobar otpor pružiše Celticu, mislio sam da će ih ovi pregazit, mada, 0:2 vode evo ali po statistici, ne bi se reklo da su armenci toliki autsajderi bili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2018, 19:42

Trpam pare na Belgiju,skaut rekao da ide glat :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2018, 19:43

Evo sad primise drugi gol

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 jul 2018, 20:07

DenchiNL je napisao/la:
Naš protivnik voli da ima posjed lopte. U napadačkoj liniji ima nekoliko pojedinaca visoke kvalitete, prije svega Velkoskog koji je zadužen za organizaciju napada. Ahmetović je visok napadač sa iskustvom igranja u ruskom prventsvu, a tu je i Halilović sa kojim smo pregovarali oko dolaska u Banants. Sarajevo ima veoma visoke igrače u napadu”, rekao je Voskanyan.
eto ti ga :urnebes: :rol:

čuj visoki, saće levati se ubit trenijaruć odbranu prekida, jer ne znaju da smo opasni u zraku ko maslačak na vjetru :rol:
Hahaahhaahhaha koji brat, cuj maslacak na vjetru :urnebes:
Sabrine mi moje!

umjetniksabrojem9
Kontakt:

Post Postao/la umjetniksabrojem9 » 10 jul 2018, 20:15

Pošto znam da "cijenjena" direktorica i uprava imaju preko "vanjskih PR saradnika" oči na svim forumima da upitam gospodina Bilića, facebook člana uprav.e po cemu je on opravdao svoj turisticki odlazak u Armeniju ispred naseg kluba... sta je uradio u zadnja 3 mjeseca? Da nisu mozda Vukicevic i Milosevic u Armeniji pa je morao ici da pregovara sa njim nakon sto su ga javno osramotili da ih je zvao na kafe i amaterski pristup imao u pregovorima? Kad se moze na facebooku tagovat da se ide u Jerevan po trosku kluba, moglo bi se i nesto uradit za ova 3 mjeseca kako je u klubu.

Marciano
Kontakt:

Post Postao/la Marciano » 10 jul 2018, 20:17

StariGrad071 je napisao/la:Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.
Mozda Semjon Milosevic ali opet cisto sumnjam da bi on prihvatio

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.