Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve veze ima TM s tim cijenama? Nijedan ozbiljan klub kod dovođenja igrača ne gleda vrijednost na jednom Transfermarktu.DenchiNL je napisao/la:a ko je kompetentan? onaj što stavi Carrollu rahmetli 40 miliona funti cifru?
ili ovi što platiše onog klocinu Pogbu 100 miliona? ili što će kehnut SMS-a 150 milona?
šta pričate, ko da su ikad cijene igrača bile normalne, platiš ga koliko ti treba i kolika ga klub neda i ne mora da proda...
ozbiljni klubovi i ne kupuju igrače iz bosne, jbg malo realnostiAlfredNobel je napisao/la:Kakve veze ima TM s tim cijenama? Nijedan ozbiljan klub kod dovođenja igrača ne gleda vrijednost na jednom Transfermarktu.DenchiNL je napisao/la:a ko je kompetentan? onaj što stavi Carrollu rahmetli 40 miliona funti cifru?
ili ovi što platiše onog klocinu Pogbu 100 miliona? ili što će kehnut SMS-a 150 milona?
šta pričate, ko da su ikad cijene igrača bile normalne, platiš ga koliko ti treba i kolika ga klub neda i ne mora da proda...
Što se mene tiče, neka kompletnoj prvoj postavi stavi milju-dvije vrijednost, ne vidim šta će to promijeniti u stvarnosti.
Samo ti mene poslusajZukanovic je napisao/la:Hvala za vasa PP. ali malo realno mora to biti. ne moze Ahmetovic na 500.000 ili 550.000on mora da ide dole. i vidi se kako "narod" mrzi Almira Bekica
Ooo hvala kolegaskoroalen je napisao/la:Arsenijević - Belošević, dva fantastična beka.BordoSarajevo je napisao/la:yebo mater da mi bi zapamtit za svog života da imamo dva beka kvalitetna, koji su bolja strana ekipa..
zadnji bek koji mi je bio drag i kojeg sam gotivio bio je Arsenijević, od tad do dan danas, nijednog beka nisam miriso, doduše, zamiriso mi je malo Berberović onda kad se vratio i kad su ga stavili na desnog beka, dobro bio kreno, reko evo ga konačno dobar bek, kad mohuna, dobi Berberović crveni u evropi i od tad katastrofa na beku hahah
Nema to veze s našim igračima, već govorim generalno, fulio si poentu. Govorim da se svaki put bezveze pravi fama oko toga koje će cijene biti našima na TM, a to je totalno besmisleno. Pa naš "najskuplji" igrač bio je Rahmanović, neko mu tamo nalupao cijenu.DenchiNL je napisao/la:ozbiljni klubovi i ne kupuju igrače iz bosne, jbg malo realnostiAlfredNobel je napisao/la:Kakve veze ima TM s tim cijenama? Nijedan ozbiljan klub kod dovođenja igrača ne gleda vrijednost na jednom Transfermarktu.DenchiNL je napisao/la:a ko je kompetentan? onaj što stavi Carrollu rahmetli 40 miliona funti cifru?
Što se mene tiče, neka kompletnoj prvoj postavi stavi milju-dvije vrijednost, ne vidim šta će to promijeniti u stvarnosti.
šta se sekirate onda nek stavi momak šta hoće jbt, razapinjete čovjeka jer vas neki balo od kona prca....
nekakva zbirka podataka je taj tm, pa jbg možda nešto i bude poslije ozbiljnije a možda i ne...
igrači se kupuju ako se kupuju prema onom šta ti treba i koliko ti treba, ovisi i od konkurencije, marketinga, furke, a klubovima iz BiH treba svaka pomoć ili trik da se uliva igrači vani...stoga nek radi momak regulare, nije oborio cjenu nikom kome nije trebao
ja bi stavio Čalu i dao mu sekretara za ove moderne stvari, tehniku, praćenje pravila, itd.StariGrad071 je napisao/la:Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.
eto ti gaNaš protivnik voli da ima posjed lopte. U napadačkoj liniji ima nekoliko pojedinaca visoke kvalitete, prije svega Velkoskog koji je zadužen za organizaciju napada. Ahmetović je visok napadač sa iskustvom igranja u ruskom prventsvu, a tu je i Halilović sa kojim smo pregovarali oko dolaska u Banants. Sarajevo ima veoma visoke igrače u napadu”, rekao je Voskanyan.
Hahaahhaahhaha koji brat, cuj maslacak na vjetruDenchiNL je napisao/la:eto ti gaNaš protivnik voli da ima posjed lopte. U napadačkoj liniji ima nekoliko pojedinaca visoke kvalitete, prije svega Velkoskog koji je zadužen za organizaciju napada. Ahmetović je visok napadač sa iskustvom igranja u ruskom prventsvu, a tu je i Halilović sa kojim smo pregovarali oko dolaska u Banants. Sarajevo ima veoma visoke igrače u napadu”, rekao je Voskanyan.![]()
čuj visoki, saće levati se ubit trenijaruć odbranu prekida, jer ne znaju da smo opasni u zraku ko maslačak na vjetru
Mozda Semjon Milosevic ali opet cisto sumnjam da bi on prihvatioStariGrad071 je napisao/la:Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.