FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 07 mar 2021, 14:21

Budite pozdravljeni Željovci moji .....

Ja sigurno neću pisati ovdje više ne zbog nekoga ili nečega zbog neke uvrede ili nečega svako ima svoje mišljenje koje preferira tako i ja svoje ...

Do nekih boljih vremena ........

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Rodjeni su pitarske picke!

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 07 mar 2021, 14:23

avalPacidoroP je napisao/la:
07 mar 2021, 12:27
-------------Eric--------------
Sinisa--Celikovic--Ikic--Milicevic
----Sabanadzovic-Alispahic---
Ramovic---Stilic---Zec
--------Lendric--------

Hocemo li docekati ovo, da vidimo malo "futbola"?!
Slazem se, to je nasih jedanaest trenutno najbolji, Mujezinovic sa klupe i Juricic, i naravno Bekrija zadnjih 15ak min.. po imenima sasvim dobru ekipu imas, ali jednostavno igraci ne zele ..

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 mar 2021, 14:24

osim fan shopa sta ima jos da se pohvali u vezi kluba svega vam ljudi nesposobni da unovce godisnjicu da iskoriste to da privuku raju znaju samo isprintati na komadicu papira donacija i ambalaža rotira tokom citave sezone

Graf
Kontakt:

Post Postao/la Graf » 07 mar 2021, 14:29

nekadafanatik je napisao/la:
07 mar 2021, 14:07
Ima li neki modeator ovdje na forumu? Pa jeli moguce (citam stanicu po stranicu) da se ljudi prozivaju i vijedjaju kao zadnji olos, kriminalci sa najsocnijim uvredama njih pa i njihovih porodica, a da niko rraguje?! Ipak je ovo zvanican forum, ulaze i ljudi sa strane. Ko ovo procita vise nece dolaziti. Kontam ja da je navijac - navijac, svi mi opsujemo, pobjesnimo, ali ovo sto se pisalo od juce popodne...?! Niko nema mjere.
Da forum Zeljeznicara na stogodisnjicu izgleda ovako kako izgleda - nepihvatljivo! Kritikuj, hvali, budu ostar budi ovakav ili onakav..ali ovo rafalanje mzrnjom , kletvama, optuzivanje ljudi za najgore kriminalne radnje, huskanje...Izvinite, i mi stariji smo bili navijaci nista manji od mogih ovde, ali ovo.....Ok nije tada bilo dustveih mreza, ali opet neka granica, makar i najmanja morala se znati...Zaustavite ovo. Upristojite ovo. Bez licnih uvreda bez optuzbi za najgori kimiala a da se sem ljutnje e nude nikakvi dokazi. I tu ne misilim da treba stititi Amara Osima, vec sve koji se prozivaju ovdje. Od bivših uprava do igraca. Nemojte od raspave o klubu i igri praviti liste za odstrele ljudi!

Nisam ja apriori ni za ni potiv Amara. On je tek dio Zelje. Cak je i Savabo sa svom svojom biografijom, tek dio Zelje. Amara ne znam licno. Sem sto se sjecam (je sam malo stariji od njega) kada ga je otac dovodio da sa bratom i sestrom gleda trenige Zelje na pomocnom, ovom uz glavni stadion. I to je sve....Moje misljenje o njegovom radu je povrsno, ali ovo znam - za proslu sezonu ga niko ne treba prozivati. Bili smo 3 boda iza Saajeva, bilo smo u jako dobroj fomi, bili smo u finalu kupa i onda su prekinuli sve...To je bilo sasvim dobra sezona. Ali, ova to nije. Ima masa losih igara. Imam masa popustenih bodova. Opet. da, budemo posteni prema svima, nema publike , nema prihoda, nema love od tv prenosa (juce na nekom divljem strimu gledam prenos iz Tuzle i svakih 5 minuta slika se zaledi). Kako ljudi u klubu obezbjedjuju ovac pojma nemam(o)? To se isto mora uzeti o obzir. Treba li Osim otici? Ako imamo bas dobrog (boljeg) u vidu koji moze da podigne igu - onda je nomlano da klub bez sentimnetalosti dovede tog trenera. Ako nemamo - nastavimo sezonu bez u untrrasnjeg rata, koncentisimo se na kup i ovo sto je ostalo od lige. Sve zavisi od poslovodstva i snage upave. Nema dobog igrackog kadra i dobrog trnera i dobrih rezulatata bez toga. I to je za Zelju pitanje svih pitanja.

Mislim da su odlasci iz kluba u osvit stogodisnjce, koju su korona i dugi poblemi gotovo unistili - nepotrebni. Vise glava vise moze i zna. Uostalom, u jesen se MORA dostojno obijeziti sto godina kluba pa taman da sve od dođavola! Valjda ljudi misle o tome? Valjda ce slaviti i oni koji vole i oni koji ne vole Osima i oni kojima se svidja i kojima se n esvidja roster tima i oni koji bi ovu ili neku dugu upravu. (Mene posebno brine sto o poslovima za 100 godina niko ista ne govori)... Ljeto je vijeme za rjesavanje strateskih pitanja, ali u miru i sa vise dostojanstva od urlanja jednih dugima u lice.

Meni je vaznije da klub obiljezi stogodisnjicu na velika vrata, da napravi sebi eklamu, da podigne bazu navijaca od osvajanja titule. NIkada tu istoriju ne bih dao za jednu titulu, pa da je sto puta sladja sto ispred Sarajeva. Dajte, ljudi malo vise mjere i dostojanstva ovdje.
:thumbup:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 07 mar 2021, 14:31

slika

Na stranu sve, al ovo je fkt sramota.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 mar 2021, 14:32

"Ja nikad nisam odlazio iz Želje. I kada nisam na nekoj poziciji, ja sam uz klub. Istina je da su me zvali i zovu, ali sam vezan za kompaniju. Biti u velikoj firmi i voditi Želju znači da se čovjek mora posvetiti u punom kapacitetu. Ja ne mogu niti želim biti tek tako, reda radi, da sam predsjednik. Biti u Želji znači svaki dan, barem tri četiri sata u klubu, odnosno biti posvećen Želji. Zbog korone i svega što nas je pogodilo, sada sam u punom kapacitetu u kompaniji. Ja ne želim biti predsjednik na “daljinski”- izjavio je Žujo na početku razgovora za ****.

Poznat je kao lider, sklon timskon radu, ima jasan i glasan stav. Ne savija kičmu, niti kuka. Komentirao je ostavke čelnih ljudi.

“Znam Čengiće. Poznajem kompletnu porodicu i znam koliko su vezani za Želju. Lično smatram da je Željo izgubio jako puno odlaskom Jasmina Badžaka. On je trenutno najjači Željin igrač. Badžak je godinama uz klub, pomagao kada su mnogi izmicali leđa. Vjerujem da je davao cijelog sebe za Želju. Šteta što se došlo u situaciju da takav jedan kapitalac odstupi. Em voli Želju, em je puno davao, a takvih je danas malo"– kaže Žujo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GBBP
Kontakt:

Post Postao/la GBBP » 07 mar 2021, 14:33

maldini3 je napisao/la:
07 mar 2021, 14:16
Ima li neki modeator ovdje na forumu? Pa jeli moguce (citam stanicu po stranicu) da se ljudi prozivaju i vijedjaju kao zadnji olos, kriminalci sa najsocnijim uvredama njih pa i njihovih porodica, a da niko rraguje?! Ipak je ovo zvanican forum, ulaze i ljudi sa strane. Ko ovo procita vise nece dolaziti. Kontam ja da je navijac - navijac, svi mi opsujemo, pobjesnimo, ali ovo sto se pisalo od juce popodne...?! Niko nema mjere.
Da forum Zeljeznicara na stogodisnjicu izgleda ovako kako izgleda - nepihvatljivo! Kritikuj, hvali, budu ostar budi ovakav ili onakav..ali ovo rafalanje mzrnjom , kletvama, optuzivanje ljudi za najgore kriminalne radnje, huskanje...Izvinite, i mi stariji smo bili navijaci nista manji od mogih ovde, ali ovo.....Ok nije tada bilo dustveih mreza, ali opet neka granica, makar i najmanja morala se znati...Zaustavite ovo. Upristojite ovo. Bez licnih uvreda bez optuzbi za najgori kimiala a da se sem ljutnje e nude nikakvi dokazi. I tu ne misilim da treba stititi Amara Osima, vec sve koji se prozivaju ovdje. Od bivših uprava do igraca. Nemojte od raspave o klubu i igri praviti liste za odstrele ljudi!

Nisam ja apriori ni za ni potiv Amara. On je tek dio Zelje. Cak je i Savabo sa svom svojom biografijom, tek dio Zelje. Amara ne znam licno. Sem sto se sjecam (je sam malo stariji od njega) kada ga je otac dovodio da sa bratom i sestrom gleda trenige Zelje na pomocnom, ovom uz glavni stadion. I to je sve....Moje misljenje o njegovom radu je povrsno, ali ovo znam - za proslu sezonu ga niko ne treba prozivati. Bili smo 3 boda iza Saajeva, bilo smo u jako dobroj fomi, bili smo u finalu kupa i onda su prekinuli sve...To je bilo sasvim dobra sezona. Ali, ova to nije. Ima masa losih igara. Imam masa popustenih bodova. Opet. da, budemo posteni prema svima, nema publike , nema prihoda, nema love od tv prenosa (juce na nekom divljem strimu gledam prenos iz Tuzle i svakih 5 minuta slika se zaledi). Kako ljudi u klubu obezbjedjuju ovac pojma nemam(o)? To se isto mora uzeti o obzir. Treba li Osim otici? Ako imamo bas dobrog (boljeg) u vidu koji moze da podigne igu - onda je nomlano da klub bez sentimnetalosti dovede tog trenera. Ako nemamo - nastavimo sezonu bez u untrrasnjeg rata, koncentisimo se na kup i ovo sto je ostalo od lige. Sve zavisi od poslovodstva i snage upave. Nema dobog igrackog kadra i dobrog trnera i dobrih rezulatata bez toga. I to je za Zelju pitanje svih pitanja.

Mislim da su odlasci iz kluba u osvit stogodisnjce, koju su korona i dugi poblemi gotovo unistili - nepotrebni. Vise glava vise moze i zna. Uostalom, u jesen se MORA dostojno obijeziti sto godina kluba pa taman da sve od dođavola! Valjda ljudi misle o tome? Valjda ce slaviti i oni koji vole i oni koji ne vole Osima i oni kojima se svidja i kojima se n esvidja roster tima i oni koji bi ovu ili neku dugu upravu. (Mene posebno brine sto o poslovima za 100 godina niko ista ne govori)... Ljeto je vijeme za rjesavanje strateskih pitanja, ali u miru i sa vise dostojanstva od urlanja jednih dugima u lice.

Meni je vaznije da klub obiljezi stogodisnjicu na velika vrata, da napravi sebi eklamu, da podigne bazu navijaca od osvajanja titule. NIkada tu istoriju ne bih dao za jednu titulu, pa da je sto puta sladja sto ispred Sarajeva. Dajte, ljudi malo vise mjere i dostojanstva ovdje.

Ljudi sa takvim razmisljanje vise nisu u modi. Brate ti ces biti proglasen izdajnikom jer ne blatis sve vezano za klub. Al drago mi je da ima jos ovakvih
Svaka čast burazeru,srž svega!
Prvi sam sinoć bio ljut kao ris,zakleo se da ih više neću gledati.Danas je već lakše,a u srijedu se možda i zaputim dole jer nema prijenosa. :mrgreen:
Ma mi smo Željo,jednostavno ne možemo bez njega!
1921

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 mar 2021, 14:34

MrkiMedo je napisao/la:
07 mar 2021, 14:31
slika

Isto brate kao i protiv Krupe i protiv bordo ku.rve. Al naši puleni ti svojim odnosom nedaju da napadnes sudije.
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 07 mar 2021, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 14:42

1921boy je napisao/la:
07 mar 2021, 14:21
Budite pozdravljeni Željovci moji .....

Ja sigurno neću pisati ovdje više ne zbog nekoga ili nečega zbog neke uvrede ili nečega svako ima svoje mišljenje koje preferira tako i ja svoje ...

Do nekih boljih vremena ........

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Ne rise, nema familije bez svadje. Neka te tu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 14:45

Vruca glava svasta Lane. Badzak i ekipu ostaviti u klubu i malo ih podrzati, da nenose sami breme.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 mar 2021, 14:57

Ako ovaj klub ostane bez Badzaka, mi smo u velikom problemu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 mar 2021, 15:02

@nekadafanatik

Užitak je čitati tvoje postove. Prije svega mislim na temu historije koju maltene sam održavaš. Rekao si suštinu - imamo milion problema a rijetki se hvataju u koštac sa istim. Rijetki se hvataju posla, samo sa distance naprđuju.

Uz sve ove probleme, Amar je morao bolje odraditi svoj posao u zadnjih 5 kola. Ovo na terenu trenutno ne priliči našem klubu i ne liči na Amara uopšte. A pogotovo se to odnosi na ove beskičmenjake u ekipi. Nije više problem kada ne znaš (vidimo mi i znamo šta svaki od njih može), problem je što se izgleda ne želi. I Jasko je sinoć na to aludirao.

Dignite glave i rješavajte probleme kako znate i umijete. Nema kuknjave i patetike nego se svaka individua vezana za klub mora početi baviti onim što najbolje zna i za šta je uredno plaćen.

Stručni štab od 7 ili 9 članova jednostavno mora ponuditi neka rješenja. Niste vi gospodo u SŠ nimalo jeftini za ovo što radite.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 mar 2021, 15:11

Ja ne mogu zabraniti da neko iznese misljenje o nekom van ovog foruma bilo to trener, predsjednik, clan Skupstine. Situacija je takva da ovo nije samo jedan poraz vec je dublji problem i duze traje zbog cega i bude epiteta, ruznijih komentara i slicno. Trudim se da nema uvreda i svadja izmedju forumasa. Zamolio sam da prijavi se ukoliko neko vidi nesto jer ne stignem da budem iskren svaku rijec procitati kad ovako se pisu postovi haman svake minute. Sinoc i evo jutros nijedna prijava nije bila ni za jedan post.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 15:17

SudoHusika je napisao/la:
07 mar 2021, 15:02
@nekadafanatik

Užitak je čitati tvoje postove. Prije svega mislim na temu historije koju maltene sam održavaš. Rekao si suštinu - imamo milion problema a rijetki se hvataju u koštac sa istim. Rijetki se hvataju posla, samo sa distance naprđuju.

Uz sve ove probleme, Amar je morao bolje odraditi svoj posao u zadnjih 5 kola. Ovo na terenu trenutno ne priliči našem klubu i ne liči na Amara uopšte. A pogotovo se to odnosi na ove beskičmenjake u ekipi. Nije više problem kada ne znaš (vidimo mi i znamo šta svaki od njih može), problem je što se izgleda ne želi. I Jasko je sinoć na to aludirao.

Dignite glave i rješavajte probleme kako znate i umijete. Nema kuknjave i patetike nego se svaka individua vezana za klub mora početi baviti onim što najbolje zna i za šta je uredno plaćen.

Stručni štab od 7 ili 9 članova jednostavno mora ponuditi neka rješenja. Niste vi gospodo u SŠ nimalo jeftini za ovo što radite.
Daj svoj prjedlog.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 mar 2021, 15:34

samoposmatram je napisao/la:
07 mar 2021, 15:17
SudoHusika je napisao/la:
07 mar 2021, 15:02
@nekadafanatik

Daj svoj prjedlog.
Pa ne možeš odustajati pred kraj sezone.

Ako su zakasnili sa pravim stvarima na polusezoni, šupački je dizati sada ruke. Neka se gospoda sabere, i to mislim na kompletnu upravu, stručni štab a posebno ovi plaćenici, privede sezonu kraju na način da svako da najbolje od sebe pa neka se podvuče crta na ljeto kada imaš vremena za promjenu stvari, otkaze i ostalo. Šta sada dižu ruke, to se tako ne radi. Mada, teško je bilo šta reći Jasminu. Dao je sve od sebe što je mogao.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 mar 2021, 15:51

MrkiMedo je napisao/la:
07 mar 2021, 14:31
slika

Smeće od sudije Dragan Petrović. Zahvaljujući istraživačkom novinarstvu postoje dokaze kako se ovo smeće od sudije gura, ko ga štiti i kako nas je izblamirao na testiranju sudija za FIFA listu u Nyonu kad nije znao beknut nijednu riječ na engleskom, zbog degena nam FIFA uze jedno mjesto sa "A" sudijske liste koliko nas je obrukao.

Veze on nema sa suđenjem i ovo mu nije prvi put da izmišlja penale protiv nas. Ne želim reći da ga je poslao Vico, pitari, svemirci ili bilo ko ali slučajno ili ne ovaj majmun nas često zakine. Ovo od jučer me već podsjeća na onaj niz od 6 poraza kad smo nešto kao pokušavali igrati, a sudije su nas MASAKRIRALE u tom nizu, koliko god smo i bez sudija bili tada loši. A isto bilo ovakva qrčeva atmosfera ko i sad, spominjali se odlasci uprave i ovaj ker od sudije. Za ove što će da reže nakon mog posta, ne mislim da će se ponovit taj niz od 6 poraza nego samo kažem da je dosta slična atmosfera kao tad i slični akteri.

Uglavnom, evo kako nas je taj isti Dragan Petrović zaklo u tom nizu od 6 poraza kad je Širokom svirao izmišljen penal za naš peti poraz u nizu. Iste te sezone je Dragan žmirio na kung fu udarce igrača Slobode nad našim igračima, gdje su zaslužili bar 1 crveni.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 07 mar 2021, 16:00

Zna li neko nesto vise ? Izgleda da licencu za evropu necemo dobiti :damn: to nebi mogao prezivjeti ponovo , valjda uspiju debili
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 07 mar 2021, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 mar 2021, 16:01

slika

evo i cerke nam ulazi u rulet igru znanu :
Amar vrti rulet otkaza ti :kafa: :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 mar 2021, 16:02

A kakva je atmosfera danas, najbolje govori podatak da po povratku iz Tuzle ekipa nije imala ni zajedničku večeru.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 mar 2021, 16:04

Ljudi sto se cudite?

Nas sudije I savez jebu vec dugo a svi sute, navijaci i ljudi iz uprave.
Sudije nam skoro svaku tekmu useru nesto, ovdje kad pomenes sudiju odma ide prica mojne se izvlaciti na to.
Sta treba? Da pustimo bandu da nas handri.

Uz sve ostale probleme kao npr sto igra veseli, bojo, sinisa itd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Orvel, pinki i 45 gostiju.