High je napisao/la:SVI U LITVANIJU DA PROĐEMO OVE AMATERE!
"Ćul bibi" ..... Raspitaj se sta znaci na litvanskom?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:SVI U LITVANIJU DA PROĐEMO OVE AMATERE!
Potez za svaku pohvaluMemara je napisao/la:Klub je donirao 30.000 KM za izgradnju Roditeljske kuće.
Mjerenje bilo, mislim vidjece raja ko bude na stadionu sta je uradjeno, oci ne lazu jbgcollector je napisao/la:Sinoc oko 11 prolazim pored stadiona, kad reflektori gore, sad ne znam da li je to bilo testiranje ili neki trening nisam gledao, al mogu reci ko god da je radio na sanaciji reflektora odradio je strasan posao. Kako je samo lijepo bio obasjan stadion, bukvalnu puni reflektori i nocne tekme ce biti za uzivanje...
Mos misliti kako ce da sjaje oni trofeji sto osvojismo u prethodne 3 godineDenchiNL je napisao/la:Mjerenje bilo, mislim vidjece raja ko bude na stadionu sta je uradjeno, oci ne lazu jbgcollector je napisao/la:Sinoc oko 11 prolazim pored stadiona, kad reflektori gore, sad ne znam da li je to bilo testiranje ili neki trening nisam gledao, al mogu reci ko god da je radio na sanaciji reflektora odradio je strasan posao. Kako je samo lijepo bio obasjan stadion, bukvalnu puni reflektori i nocne tekme ce biti za uzivanje...
Sta ti je bolesnice? Boli nas za Emu Bukovicu al ovakve stvari treba pohvaliti makar zbog ove djece,smaras gdje stignes,nek nama postavlja ove linkove jel ovo tv9j forum? Juce doso nesto ovdje sprovodis kakvih gurbeta boze sacuvajumjetniksabrojem9 je napisao/la:Što kopiraš ovdje lik od portala Eme Bukovice? Nemojte toliko ofirni bit molim vas.
02.08.2018.BordoSarajevo je napisao/la:U slucaju prolaska protiv ovih armenaca, kojeg datuma bi igrali protiv italijana na Koševu?
Kakav si ti idiot druze i nju i onog Bilica pratim na fb, vidio link, postavio i sada sam ja odmah neki lik iz uprave,rod njihov i sl.umjetniksabrojem9 je napisao/la:Što kopiraš ovdje lik od portala Eme Bukovice? Nemojte toliko ofirni bit molim vas.
Odlicno.skoroalen je napisao/la:02.08.2018.BordoSarajevo je napisao/la:U slucaju prolaska protiv ovih armenaca, kojeg datuma bi igrali protiv italijana na Koševu?
Pa nismo bas "saradnju" zvanicnu ali s obzirom da je nas Senad Merdanovic dole sad sportski direktor za ocekivati je da se pripazimo.BordoSarajevo je napisao/la:Odlicno.skoroalen je napisao/la:02.08.2018.BordoSarajevo je napisao/la:U slucaju prolaska protiv ovih armenaca, kojeg datuma bi igrali protiv italijana na Koševu?
Welbek završi u Mladosti iz DK, da nismo kakvu saradnju s njima uspostavili?
Ako se Welbeck pokaže tamo vjerujem da bi nekad u budućnosti mogao kod nas završiti.StariGrad071 je napisao/la:Vjerovatno preporuka Husrefa i Hadzije. Tako treba. Merdanovic tamo plus Sabic bio pomocnik Husrefu.
Otkud to?Evolution87 je napisao/la:Saric u koreji plata 50.000 dolara mjesecno
Jbt kad takav prosjek uzima te pare dodje mi da i ja dignem kredit ,platim dobrog menadžera da me uvali negdje na prevaru u Koreju ili Kinu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Otkud to?Evolution87 je napisao/la:Saric u koreji plata 50.000 dolara mjesecno
npr. u januaruSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako se Welbeck pokaže tamo vjerujem da bi nekad u budućnosti mogao kod nas završiti.StariGrad071 je napisao/la:Vjerovatno preporuka Husrefa i Hadzije. Tako treba. Merdanovic tamo plus Sabic bio pomocnik Husrefu.
mogo bi glumiti crnog djeda mrazaDenchiNL je napisao/la:npr. u januaruSarajevoJeBordo je napisao/la:Ako se Welbeck pokaže tamo vjerujem da bi nekad u budućnosti mogao kod nas završiti.StariGrad071 je napisao/la:Vjerovatno preporuka Husrefa i Hadzije. Tako treba. Merdanovic tamo plus Sabic bio pomocnik Husrefu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.