FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma znam ja to sve, bekovi su nam katastrofalni, al i pored toga ovi mladi neće dobiti priliku, mada bi trebali s obzirom na kvalitet iskusnijih, starijih bekova Almira i Dušana. Zbog toga sam i napisao da su nam sve pozicije popunjene što nije bio slučaj ranije, samo bekovi kaskaju jer će se tu eksperimentisati..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja bez zajebancijd mislim da ce prolaz biti glat, ove smo u stanju proci tamam da nas Hadzija ekonom vodi umjesto Sefajoker90 je napisao/la:Husref je svjestan i naših i Banananananatasovih kvaliteta i postavit će ekipu koja može najbolje da odgovori zadatku, u to nemam sumnje. Prolaz glat!

Meni bi veca bruka bila ispast od ovih nego Zarije prosle godine, a neso Bog da isadnemo halali sezonu odmah i prije nego je pocela
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Istog sam mišljenjaInijesta je napisao/la:Ja bez zajebancijd mislim da ce prolaz biti glat, ove smo u stanju proci tamam da nas Hadzija ekonom vodi umjesto Sefajoker90 je napisao/la:Husref je svjestan i naših i Banananananatasovih kvaliteta i postavit će ekipu koja može najbolje da odgovori zadatku, u to nemam sumnje. Prolaz glat!![]()
Meni bi veca bruka bila ispast od ovih nego Zarije prosle godine, a neso Bog da isadnemo halali sezonu odmah i prije nego je pocela

FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja im ne bih preporučio nego im dao zadatak da je moraju procitati,ako se dobro sjećam u jednom intervju je Dzanan Musa izjavio da je dobio zadatke da mora procitati odredjenu knjigu do sljedeceg okupljanja reprezentacijeBordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
novo pojacanje, krilo, ja ms lelic da se zove...ima negdje i slika sa dresom..nisam znao da je poceo treniratiFrancescoTotti je napisao/la:Ko je ovaj lijevo?![]()
Svi u napad jedan je Hase!

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hahahahahahahaah. Zato su mu tetovaže bez slova, samo slike....skoroalen je napisao/la:Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda.BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U ovoj formaciji bi Crepulji u 20oj minuti kisik davaliLaznjak je napisao/la:Svi u napad jedan je Hase!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mislim da imamo najjacu ekipu.Laznjak je napisao/la:Svi u napad jedan je Hase!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri FK Sarajevo odradili su danas u Trening centru u Butmiru posljednji trening uoči putovanja u Armeniju na utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za Evropa ligu protiv FC Banantsa.
Bordo ekspedicija na put u Yerevan kreće nešto ranije kako bi se ekipa odmorila nakon dugog puta i pokušala aklimatizovati na izuzetno vruće i sparno vrijeme koje se očekuje u glavnom gradu Armenije.
Utakmica protiv FC Banants igra se u srijedu 11.7.2018. sa početkom od 17:30 po lokalnom odnosno 15:30 po našem vremenu.
Bordo ekspedicija na put u Yerevan kreće nešto ranije kako bi se ekipa odmorila nakon dugog puta i pokušala aklimatizovati na izuzetno vruće i sparno vrijeme koje se očekuje u glavnom gradu Armenije.
Utakmica protiv FC Banants igra se u srijedu 11.7.2018. sa početkom od 17:30 po lokalnom odnosno 15:30 po našem vremenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Klub je donirao 30.000 KM za izgradnju Roditeljske kuće.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Eto culi smo sta misle o banana ekipi. Sad je do njih. Sretno im u putu 
Drago mi za Resica, nadam se da ce mali izbaciti onu prevaru Halila iz ekipe i to sto prije..

Drago mi za Resica, nadam se da ce mali izbaciti onu prevaru Halila iz ekipe i to sto prije..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Što kopiraš ovdje lik od portala Eme Bukovice? Nemojte toliko ofirni bit molim vas.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SVI U LITVANIJU DA PROĐEMO OVE AMATERE!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.