Mislis one led reklame oko terenadomorocki1921 je napisao/la:hajmo jedno pojacanje slijece,ocekujem veznog igraca,i dobicemo cini mi se reklame oko stadiona
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
U rosteru 29 igraca i pet golmana i njemu fali igrac u svakoj lniji radi konkurencije?
Pozdrav braco sreca nisam Sam u ovim teskim
trenutcima.Ovo malo radosti u zivotu nam uzese,otimaju nam Zelju.Osime dolazi na klupu
dobices dozivotni ugovor a Lutvo svoj stadion samo dodji nema te sile vise da bi te ko sklonio
iz Zelje.Volimo i mi Zelju ko i ti.
trenutcima.Ovo malo radosti u zivotu nam uzese,otimaju nam Zelju.Osime dolazi na klupu
dobices dozivotni ugovor a Lutvo svoj stadion samo dodji nema te sile vise da bi te ko sklonio
iz Zelje.Volimo i mi Zelju ko i ti.
Menadzerski trener, mislim da sam to vec bio i spomenuo. Dovest ce igrace, zaradit para i bit ce otjeran nakon par kola a on punih dzepova napusta klub. Nasi glupi pa glupi.samoposmatram je napisao/la:U rosteru 29 igraca i pet golmana i njemu fali igrac u svakoj lniji radi konkurencije?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
U neku ruku on je upravu, mi imamo kvantitet, ali kvalitet je itekako upitan
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Hajd sve to, ali gdje je skupstina u svemu ovome? Nesaziva niko skupstinu zbog izgradnje terena?Zeljo92 je napisao/la:Menadzerski trener, mislim da sam to vec bio i spomenuo. Dovest ce igrace, zaradit para i bit ce otjeran nakon par kola a on punih dzepova napusta klub. Nasi glupi pa glupi.samoposmatram je napisao/la:U rosteru 29 igraca i pet golmana i njemu fali igrac u svakoj lniji radi konkurencije?
Nema od skupstine nista, dalo se to primjetit da svi samo sute i dolaze radi formalnosti.samoposmatram je napisao/la:Hajd sve to, ali gdje je skupstina u svemu ovome? Nesaziva niko skupstinu zbog izgradnje terena?Zeljo92 je napisao/la:Menadzerski trener, mislim da sam to vec bio i spomenuo. Dovest ce igrace, zaradit para i bit ce otjeran nakon par kola a on punih dzepova napusta klub. Nasi glupi pa glupi.samoposmatram je napisao/la:U rosteru 29 igraca i pet golmana i njemu fali igrac u svakoj lniji radi konkurencije?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Nezadovoljni ste, zaboravili ste vrijeme kada su majstori poput ovog sa mog avatara dolazili na probu i kad su ih, tzv lobotomci, najavljivali kao zvijeri.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Suza mi je kanula, bravo!Novac je uvijek mamac, ali ste prijateljima rekli da u tim s Grbavice niste došli zbog para. Da li je to istina?
"Da, istina je... U Želji nisam zbog love. Da se razumijemo, svi mi radimo za novac, želimo sebi osigurati egzistenciju, ali ovdje je pobijedila ljubav prema klubu. Želju smatram za tim koji je odmah iza velike četvorke. Tako je bilo u bivšoj Jugi, tako je i sada. Ovo je za mene veliki izazov, ali znam da je to i velika odgovornost. Da budem do kraja iskren, privukla me harizma kluba i ljubav navijača. Manijaci su zaslužili da se raduju".
Karao nas je ko igrač, a sad nas kara ko trener!
"Mene je cijela životna sudbina vezala za OFK Beograd i Željezničar. Možda to nekome sada može zvučati čudno, ali je to zaista tako. Za mene su OFK-a i Željo, dva tima s velikim sličnostima. Trenirao sam OFK Beograd, a golove zabijao Želji. Trebalo bi nam pola sata kada bih počeo nabrajati sve moje golove koje sam postigao protiv Željezniča
Ne talasajte vratit ce se Violina. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zna se ko nas kara i nevadi.braco je napisao/la:Suza mi je kanula, bravo!Novac je uvijek mamac, ali ste prijateljima rekli da u tim s Grbavice niste došli zbog para. Da li je to istina?
"Da, istina je... U Želji nisam zbog love. Da se razumijemo, svi mi radimo za novac, želimo sebi osigurati egzistenciju, ali ovdje je pobijedila ljubav prema klubu. Želju smatram za tim koji je odmah iza velike četvorke. Tako je bilo u bivšoj Jugi, tako je i sada. Ovo je za mene veliki izazov, ali znam da je to i velika odgovornost. Da budem do kraja iskren, privukla me harizma kluba i ljubav navijača. Manijaci su zaslužili da se raduju".
Karao nas je ko igrač, a sad nas kara ko trener!
"Mene je cijela životna sudbina vezala za OFK Beograd i Željezničar. Možda to nekome sada može zvučati čudno, ali je to zaista tako. Za mene su OFK-a i Željo, dva tima s velikim sličnostima. Trenirao sam OFK Beograd, a golove zabijao Želji. Trebalo bi nam pola sata kada bih počeo nabrajati sve moje golove koje sam postigao protiv Željezniča
JE LI TO HOCETE DUSMANI????
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Violina ima 59 trofejaRokoko87 je napisao/la:JE LI TO HOCETE DUSMANI????

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Muftic je svoje zavrsio sa Zeljom. Uskoro i Amar.LjoZee je napisao/la:Ne talasajte vratit ce se Violina.
Sta uskoro Amarsamoposmatram je napisao/la:Muftic je svoje zavrsio sa Zeljom. Uskoro i Amar.LjoZee je napisao/la:Ne talasajte vratit ce se Violina.

1921
-
- Kontakt:
I on je samo covjek i vidi bolje od nas sta se u klubu radi. Pitanje je vremena kad ce se on kao i Gredic povuci iz kluba skroz.Ddado je napisao/la:Sta uskoro Amarsamoposmatram je napisao/la:Muftic je svoje zavrsio sa Zeljom. Uskoro i Amar.LjoZee je napisao/la:Ne talasajte vratit ce se Violina.
A to mislis. Ma ne vjerujem. Isto ti je i sad kao da nije tu. Skupstina je formalnost, nista se tu niko ne pita. Dodjes ponekad, procaskas s rajom, odslusas prezentaciju, dvije i to je to. Nema ko nije u skupstini jbt, Dino Djurbuzovic ti je clan, pa i Zajko Zeba, Buki, Miso Smajlovic. Taj organ je generalno sviranje qrcu.
1921
-
- Kontakt:
Svjestan si da je Skupstina najvisi organ u klubu i da zbog njenog sviranja qrcu klub moze da propadne?Ddado je napisao/la:A to mislis. Ma ne vjerujem. Isto ti je i sad kao da nije tu. Skupstina je formalnost, nista se tu niko ne pita. Dodjes ponekad, procaskas s rajom, odslusas prezentaciju, dvije i to je to. Nema ko nije u skupstini jbt, Dino Djurbuzovic ti je clan, pa i Zajko Zeba, Buki, Miso Smajlovic. Taj organ je generalno sviranje qrcu.
Strasno je koliki je nemar i neodgovornost. Ulaganje u klub se finansira kroz posudbe. U slucaju nevracanja dugova kreditor moze preuzeti vlasnistvo nad klupskom imovinom.
I ovi za travu nisu dobri u glavu. Treba im 100 godina da postave. Te ne valja te pogresan pijesak. Mrs ba
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta je bre sta hocete, ja Sam sa Karaburme bre nemojte meni Sarajevskih satrologija, dovescu vam jos 4 igraca grizu ko Suarez brzi ko Mbamba
minimalno uzimamo duplu a za evropsku ligu nam je falilo malo srece.Samo da ovo uigram treba mi bre malo vremena.Nekazu djaba ko zurio vrat slomio.
minimalno uzimamo duplu a za evropsku ligu nam je falilo malo srece.Samo da ovo uigram treba mi bre malo vremena.Nekazu djaba ko zurio vrat slomio.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, kontra, mavi, Proximic, Uniited i 50 gostiju.