FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Promocija je bila fantastična, knjiga fenomenalna, Sema hvala od srca.
Da tovarimo na Armence?BordoSarajevo je napisao/la:2,20 koeficijent na nas protiv armenaca, dok je na njih 3,60
Iskoristit to dok nije palo jer do dva-tri dana prije tekme, ni hendikep 1:0 neće biti toliki![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Do sad sam bio protiv tebe @evander i imali smo svadja nekoliko, al kako vrijeme odmice, ujedem se za jezik, al kasno,previse vremena i para je prokockano, a i cinjenica da je sad i najgora garnitura ljudi, ovo nisu uhljebi ovo su lopovi i hostapleri, a mi mozemo samo gledat i bojkotovatEvander je napisao/la:Odakle tebi informacija da jesu ili da nisu, nebitno?Zip je napisao/la:Pa da znas kakve su talove imali i ugovore potpisivali s igracima, treba ih objesiti...RedEvil je napisao/la:Koji su samo debili u upravi, znaci poslije jedne od najuspješnijih godina sto se tice OP, i akademije i skole fudbala, debili umjesto da nagrade pojedine trenere, koji su najzasluzniji, oni im za nagradu daju rijesenje o otkazu, za prijavu na biro, i ugovor o djelu dva mjeseca, samo da im nebi dali za stalno, jos i prijete ako na pristanu na to, da nema nikakvog ugovora, kao ima biro, pa ovo je fkt preraslo svaku mjeru, znaci Bukovica, Jahic a pogotovo nas vrli Bili nabijem ga na neku stvar, a o K.u.rvici da i ne govorim, ako oni ostanu jos mjesec nama nema napredak nikad s ovakvim propastima, pleme im se zatrlo
A i ljude koji su to odobrili..
Uhljebljeni clan porodice ti rekao? Mi ostali navijaci nemamo nikakve informacije o tome.
U sustini, kad vec znas, onda podijeli to sa forumom.
P.S. Gdje su pare kojima ste se hvalili proslu zimu?

+1
Ne drzim niciju stranu ali kako vrijeme prolazi, vidi se da je momak upravu vezano i za upravu i za neke ljude na ovom forumu.
JURIŠ

Minimalan poraz nebi bio lospasica je napisao/la:Da tovarimo na Armence?BordoSarajevo je napisao/la:2,20 koeficijent na nas protiv armenaca, dok je na njih 3,60
Iskoristit to dok nije palo jer do dva-tri dana prije tekme, ni hendikep 1:0 neće biti toliki![]()
Moremol bit sampioni

evo nas opet na face tv
2:2 trenutno, dobro je, držimo sebihuzur je napisao/la:evo nas opet na face tv

Samo da napomenem da je u ovaj vakat Dulja koristio Paletinu farbu, crna neon.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ocito je da nismo veliki favoriti, zato sam ja i pisao da je dobiti tamo makar jedan razlike. Nije mene strah njih nego nas.BordoSarajevo je napisao/la:2,20 koeficijent na nas protiv armenaca, dok je na njih 3,60
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otkud Čala na forumubihuzur je napisao/la:
Minimalan poraz nebi bio lospasica je napisao/la:Da tovarimo na Armence?BordoSarajevo je napisao/la:2,20 koeficijent na nas protiv armenaca, dok je na njih 3,60

Mi smo samo za face to face-abihuzur je napisao/la:evo nas opet na face tv

Nemozemo mi izgleda bez zena
,evo nam i UEFA u Armeniji stavili zenu za delegata utakmice,Ukrajinka neka
Ekipa vec u nedelju krece na put.
Btw i dalje se traze golman i vezni igrac.Naravno da nisu stranci prvi preduslov,vidjet cemo dali ce uspjeti nesto "nafatati".

Ekipa vec u nedelju krece na put.
Btw i dalje se traze golman i vezni igrac.Naravno da nisu stranci prvi preduslov,vidjet cemo dali ce uspjeti nesto "nafatati".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Haj sve ali zasto golman kad imamo 3, Pavlovic od oktobra domaci.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobijamo preko dva razlike ove iz Jerevana, kvota na nasće do utakmice ići i ispod 1,40pasica je napisao/la:Da tovarimo na Armence?BordoSarajevo je napisao/la:2,20 koeficijent na nas protiv armenaca, dok je na njih 3,60

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Welbek i zvanično ne ostaje, vala nije ni oduševio na prijateljskim. Eh kad bi doveli još kakvo pojačanje, al da pogode..
Jel se Bekić oporavio, trenira li?
FK Sarajevo
- Orangina85
- Kontakt:
Zeljeznicar nam je uzeo velikog talenta iz akademije Gasala a uveliko vrbuju jos djece.
plus su jos zaposlili Ljigatu j.ebo im on sve
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vala ako nam oni uzimaju djecu, nek odma ugase akademijuOrangina85 je napisao/la:Zeljeznicar nam je uzeo velikog talenta iz akademije Gasala a uveliko vrbuju jos djece.
Prvi put da čujem za ovog Gasala.
I mi njima uzimamo pa nikom nistaOrangina85 je napisao/la:Zeljeznicar nam je uzeo velikog talenta iz akademije Gasala a uveliko vrbuju jos djece.
Nece Bekic jos 3-4 sedmice biti spreman.BordoSarajevo je napisao/la:Welbek i zvanično ne ostaje, vala nije ni oduševio na prijateljskim. Eh kad bi doveli još kakvo pojačanje, al da pogode..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 26 gostiju.