Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 apr 2012, 23:52

koji je ovo idol :lol:

P.i.p.o
25.04.2012. u 23:40

KRISTINA ZA MARCU:

KMEEEE OPEO MI SORC I POTKOSULJA KMEEEE

UPAO MI TRN U MOJE PRELIJEPO OKO

NA LOPTU SLETIO KOMARAC KMEEEEE

OSUSIO MI SE GEL ZBOG PRODUZETAKA KMEEE

KMEEEE TEREN NERAVAN

JA SAM LIJEP

KMEEEEEE

JA SAM NAJLJEPSI FUDBALER KMEEEEEEE

VIDI MI MISICA KMEEEEEEE

nanek

Post Postao/la nanek » 25 apr 2012, 23:52

Za farsovce :

CALMA, CALMA

A ovako je to trebalo da izgleda al jbg
[youtube][/youtube]

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 apr 2012, 23:53

anonymousHD je napisao/la:Upravu je Magica, Real ne sme da igra protiv Bayerna, Mourinho se prepao nakon što su primi gol, umesto da napadnu, da zabiju još dva gola, oni se povukli, doslovno igraju na penale. Šteta fkt. Ali ima iduća sezona, biće bolje. Dve godine zaredom u polufinalu, treća sreća najveća abd. Ja sam ponosan na momke, a vi kako hoćete.

Ronaldo je odigrao predobro večeras, pogodio je 30tak penala zaredom, i sad profula i treba da ga pljujemo. Znate vi da je on dao za 14 minuta dva gola? Da nas je vratio iz mrtvi... Ja sam ponosan na svako igrača. Idemo dalje! Idemo završiti Primeru sa 100 bodova. Sezona će opet biti dobra, slavit će se na Cibelesu... ;)

Potpis.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 apr 2012, 23:54

ma nema se šta reć Bayern zasluženo u finalu i kapak,ja sam već rekao ono u subotu je meni dosta za sezonu sve preko je bonus.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 apr 2012, 23:54

mandraX je napisao/la:Sve je ovo ok, al' šta vas čeka kad vam dođe @Sarma :roll:
ako ga ne budemo ignorisali gori smo od njega :mrgreen: ee a cak ni bparene nema :? :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 apr 2012, 23:54

Harrison je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Upravu je Magica, Real ne sme da igra protiv Bayerna, Mourinho se prepao nakon što su primi gol, umesto da napadnu, da zabiju još dva gola, oni se povukli, doslovno igraju na penale. Šteta fkt. Ali ima iduća sezona, biće bolje. Dve godine zaredom u polufinalu, treća sreća najveća abd. Ja sam ponosan na momke, a vi kako hoćete.

Ronaldo je odigrao predobro večeras, pogodio je 30tak penala zaredom, i sad profula i treba da ga pljujemo. Znate vi da je on dao za 14 minuta dva gola? Da nas je vratio iz mrtvi... Ja sam ponosan na svako igrača. Idemo dalje! Idemo završiti Primeru sa 100 bodova. Sezona će opet biti dobra, slavit će se na Cibelesu... ;)

Potpis.
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 apr 2012, 23:54

osteceni ste.. cist penal neuera na graneru nije sviran ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 25 apr 2012, 23:55

pacovi_tu_ima je napisao/la:koji je ovo idol :lol:

P.i.p.o
25.04.2012. u 23:40

KRISTINA ZA MARCU:

KMEEEE OPEO MI SORC I POTKOSULJA KMEEEE

UPAO MI TRN U MOJE PRELIJEPO OKO

NA LOPTU SLETIO KOMARAC KMEEEEE

OSUSIO MI SE GEL ZBOG PRODUZETAKA KMEEE

KMEEEE TEREN NERAVAN

JA SAM LIJEP

KMEEEEEE

JA SAM NAJLJEPSI FUDBALER KMEEEEEEE

VIDI MI MISICA KMEEEEEEE
Braco moja mila, oplakah...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 apr 2012, 23:55

Nema veze, idemo dalje, osvojiti La Ligu i spasiti sezonu ! REAL MADRID NUNCA SE RENDE !!! HALA MADRID HASTA LA MUERTE !!! 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 apr 2012, 23:55

Jbg momci, ne mozes sa svabama na penale nikako. Meni samo nije jasno odakle Ramos da suta penal?
Don't hate what you don't understand.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 apr 2012, 23:57

kanarinac je napisao/la:
SPY je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
To drug ofsajda vidjelo nije, regularno sve. Nadji slike na netu il snimke na youtube.

Barcu smo unistili na njihovom terenu. Nemoj bezveze omaložavati pobjedu. Zaslužena u potponusti! A bayern će lakše dobit neg' barcu.

slika
brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
:twisted: :evil: :twisted:
Samo Sarajevo

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 apr 2012, 23:57

xaviesta je napisao/la:Jbg momci, ne mozes sa svabama na penale nikako. Meni samo nije jasno odakle Ramos da suta penal?
Ramos je inace bio uvijek u Realu treci izbor za penala.Cak mu je jednom Ronaldo dao da suta umjesto njega i bio je siguran..Inace Sergio je u Sevilli i slobodnjake sutao..Ali su mu ti osjecaji,izgleda,otupili..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 apr 2012, 23:57

mandraX je napisao/la:Sve je ovo ok, al' šta vas čeka kad vam dođe @Sarma :roll:
šta nas čeka? meni je bilo smiješno kad ispade barca jer sve im servirano na tanjur i to je stvarno bila komedija a real i bayern-šta ima ko reći-možda polupismena dječurlija koja dr.ka na poraze Madrida a o fudbalu zna koliko i o trigonometriji
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 apr 2012, 23:58

:mrgreen: :mrgreen:
CAMP MOU!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 apr 2012, 23:58

P.i.p.o
25.04.2012. u 23:49

cenifa

poljski zahod

wc

kupatilo

klozet

toalet

cucavac

hala

g.ovnara

OGLABA GA DO JAJA
:lol:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 apr 2012, 23:59

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 apr 2012, 23:59

Namiks je napisao/la::mrgreen: :mrgreen:
Lahko je tebi,bit ce i veceras profita ? :) :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2012, 23:59

madridist je napisao/la:
šta nas čeka? meni je bilo smiješno kad ispade barca jer sve im servirano na tanjur i to je stvarno bila komedija a real i bayern-šta ima ko reći-možda polupismena dječurlija koja dr.ka na poraze Madrida a o fudbalu zna koliko i o trigonometriji
I kad neko kaže nije komplex :lol: :lol:
madridist je napisao/la:bice ok
:lol: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 apr 2012, 00:00

Iskreno, Bayern je bio bolji u dvomeču. Real je bio bolji samo u ovih 30 minuta produžetka, ali nisu ni tada imali gol šansi. Ovi koji govore kako je gol Ronalda trebao biti priznat, vjerovatno su previše subjektivni pa ne žele priznati to da je Higuain krenuo na loptu i ljutio se na sudiju zbog podignute zastavice. Da je iscoolirao, tj. da se nije pomakao, onda ne bi bio ofsajd.

Inače, malo me Kassai razočarao, nisam očekivao da će podleći pritisku. Mijenjao kriterij, hoće li svirati ili ne, pa ovo - ono, ruka Pepea, gol iz ofsajda, puštanje Gustava da pravi 10-ak prekršaja koji su na rubu kartona, pa isto to sa Arbeloom.

Jose me u ovom dvomeču nije impresionirao. U Minhenu je to moralo biti bolje, hrabrije i odlučnije, večeras također nadigran Real. Plesali su na ivici u pojedinim trenucima (istina, i oni su imali nekoliko prilika), al' nije mi ovo bio odlučan Real; Real koji zaslužuje igrati finale u Minhenu. Jednostavno nije. Jose je bio bojažljiv, to smo mogli vidjeti prilikom izmjena. Nema onog - idemo da ih dokusurimo, kao da je očekivao pad Bayerna, al' isti se nije desio.

I, jes' lijepo čitati ove dvije teme (Barcelona, Real) u ova 2 dana. Jučer vi njima, danas oni vama. Što bi se reklo:"Ko bi gori, eto je doli, a ko doli, sad ustaje."

Šta smo još dobili nakon večerašnje utakmice? Vjerovatno 3. igrača koji će ući u uži izbor - Riberyja. Možda se nije vidio večeras, al' dovoljna referenca je igranje finala + odlična igra u prvom polufinalnom meču.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 apr 2012, 00:01

Asad adioooooo, a sad adioooo i ko zna gdje i ko zna kad...

Jbg morao sam, poseban pozdrav ide mom dragom kolegi @harrison-u i njegovom drugu sa pdf-a primera @genghis-u.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.