FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

make
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la make » 07 jun 2010, 20:17

Iker C je napisao/la:Ako je istina onda je ovo velika sramonta za nas. Razumio bih da su otišli u npr. Hajduk ili Dinamo . Ipak su to veći klubovi od nas ali jedan Split da nam uzima igrače e pa to je skandalozno. Žao mi je za Bučana jer je jedan od boljih igrača.

CUJ SRAMOTAA

istekao ugovor i otisli, sta je tu sramota....

:o :o :o
Por que ? Por que somos los mejores...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 jun 2010, 20:19

jbg tako ti je,iako je željo ove godine najbolji u bih,igračima je glavno da pobjegnu iz ove lige,koja je očigledno slabija u odnosu na hrvatsku,jbg u njih veća medijska pozornost,profesionalnost....hoće ljudi da se prodaju u bolji klub,što će se prije desiti i u nk splitu,nego u bilo kojem našem klubu...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 jun 2010, 20:19

Seyo_TM je napisao/la:uopste je nebitno jel mogu ih zamjeniti nego pljujes po igracima, na osnovu jednog traca, kojima je istekao ugovor sa klubom...a colic je pred odlaskom, ako mu se amar smiluje...ako mogu bolje zamjenit stana i hbeslija sto su mu bili zamjena?
priznaj da imas godisnju za sjever...
Prvo, na sjever nikad u zivotu krocio nisam i nemam namjeru a kamoli da imam godisnju za sjever. Bucanov odlazak se mogao naslutiti ima vec 15 tak dana smrdi, te najavljuje on sam odlazak, sto na internetu sto na tv-u u intervjuima, i ako je trebao gdje ici nije trebao u split, to mu split ima sta vise pruziti nego Zeljo ??? Sto nije otisao kada nismo bili najbolji nego u zlatnoj sredini! Nemoj i ti zajebavat, on je meni gotivan igrac, i jedan od najdrazih u Zelji ikada, ali relan da budem nisam ocekivao bas njegov odlazak sada kada cemo ako Bog da igrati predkola lige sampiona. Pozdrav.

drug

Post Postao/la drug » 07 jun 2010, 20:21

dobro ba, smiri se i udahni duboko. Nista jos nije zvanično...a i da odu, doci ce neki novi klinci.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 jun 2010, 20:22

make je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Ako je istina onda je ovo velika sramonta za nas. Razumio bih da su otišli u npr. Hajduk ili Dinamo . Ipak su to veći klubovi od nas ali jedan Split da nam uzima igrače e pa to je skandalozno. Žao mi je za Bučana jer je jedan od boljih igrača.

CUJ SRAMOTAA

istekao ugovor i otisli, sta je tu sramota....

:o :o :o
Sramota je u tome što jedan klub kao Split može ponuditi bolji ugovor našim igračima .Ipak smo mi klub sa tradicijom, ja to zamišljam kao npr. da mi uzimamo igrače Manchesteru. Ali ipak je to odraz stanja u državi.
FEDERER= KLOC

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 07 jun 2010, 20:23

ma dajte ba igrači idu i dolaze to je tako,naće se zamjena za bučana ali prema meni šimić i nije nešto puno igro ,amar ih je stalno rotiro-- tako da neće puno faliti :!: treba sačekati da se završi priča sa pojačanjima pa da pojedinci počnu kukati :mrgreen: bekrić i bučan su otišli--tu su višća koji će iduće sezone vjerovatno biti najbolji igrač premijer lige,i bešlija je tu :!: a imamo najačeg igrača --na klupi to je amar :!:

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 jun 2010, 20:23

SRAMOTA je to sto igraci iz sampionske ekipe jedne drzave idu i klub susjedne zemlje koji je tek usao u prvu Ligu. Da se tu radi o klubu iz Italije,Njemackepa i Austrije OK, al' Hrvatske :roll: .

SRAMOTA
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 jun 2010, 20:26

FEĐA DUDIĆ stigao je jutros u Split na pregovore s Hajdukom. Riječ je o 27-godišnjem napadaču Travnika koji je proteklu sezonu bio najbolji strijelac Premijer lige. Na Poljud je stigao u pratnji Miljenka Ševelja, a menadžer mu je Mate Jozipović.

Dudić već ima iskustva u HNL-u, prije deset godina nastupao je za Zagreb. Pjesnike je tada do titule vodio Zlatko Kranjčar, a Dudić je upisao deset nastupa i uglavnom ulazio umjesto Ivice Olića.

Dudić nije jedini napadač iz Premijer lige o kojem su razmišljali na Poljudu. Prije desetak dana Ivica Šurjak gledao je Juana Vareu, argentinskog napadača Širokog Brijega.
Hahahahahhaaaaaaaa, ne mogu vjerovati , vidjećemo mi kad se on proda preko Hajduka U Englesku, možda ga Pape pozove u repku jer je slab na Hrvatsku ligu. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 07 jun 2010, 20:30

KONGO je napisao/la:SRAMOTA je to sto igraci iz sampionske ekipe jedne drzave idu i klub susjedne zemlje koji je tek usao u prvu Ligu. Da se tu radi o klubu iz Italije,Njemackepa i Austrije OK, al' Hrvatske :roll: .

SRAMOTA
majstore pozz iz zenice samo da ti kazem nesto u vezi tog splita ja sam dole radio 4 godine taj split drze braca zuzul to su jedni od najjaci privatnika u hrvatskoj znaci imaju para ko pljeve i oni su prije dvije godine kad su uzeli split rekli da ga zele uvest u 1 ligu i da pariraju hajduku e otom se radi oni su privatni klub zna im se vlasnik i nemaju duga zeljo celik sarajevo velez i sloboda imaju samo ime i gomilu duga iza sebe do na godinu nece se moci takmicit u evropi dok ne izmire dug :oops:

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 07 jun 2010, 20:30

KONGO je napisao/la:SRAMOTA je to sto igraci iz sampionske ekipe jedne drzave idu i klub susjedne zemlje koji je tek usao u prvu Ligu. Da se tu radi o klubu iz Italije,Njemackepa i Austrije OK, al' Hrvatske :roll: .

SRAMOTA
Split ima dosta novca,u tome je bit.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 20:32

Pirke_TM87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:uopste je nebitno jel mogu ih zamjeniti nego pljujes po igracima, na osnovu jednog traca, kojima je istekao ugovor sa klubom...a colic je pred odlaskom, ako mu se amar smiluje...ako mogu bolje zamjenit stana i hbeslija sto su mu bili zamjena?
priznaj da imas godisnju za sjever...
Prvo, na sjever nikad u zivotu krocio nisam i nemam namjeru a kamoli da imam godisnju za sjever. Bucanov odlazak se mogao naslutiti ima vec 15 tak dana smrdi, te najavljuje on sam odlazak, sto na internetu sto na tv-u u intervjuima, i ako je trebao gdje ici nije trebao u split, to mu split ima sta vise pruziti nego Zeljo ??? Sto nije otisao kada nismo bili najbolji nego u zlatnoj sredini! Nemoj i ti zajebavat, on je meni gotivan igrac, i jedan od najdrazih u Zelji ikada, ali relan da budem nisam ocekivao bas njegov odlazak sada kada cemo ako Bog da igrati predkola lige sampiona. Pozdrav.
Kanite se vas dvojica sjevera :D
Nemojte na precac donosti bilo kakave zakljucke a jos manje potreba ima da se pljuje po nekim igracima.
Vec odavno se prica da bi Sejo mogao u Split i ako ode sretno mu covjek je posteno odradio svoje u Zelji.Ako nekom nije jasno Sejo hrani majku i sebe sa tim sto igra lopte, pametnom dosta!
Po informacijama koje imam za Simeta on je voljan ostati u klubu, ali se mora uzeti u ubzir da njegova familija zivi u Splitu mozda bi covjek volio da bude sa svojima a u Zelji nece imati uslove ni kakve je sad imao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 jun 2010, 20:57

po ovome dosad realno ako se ovako nastavi nas nema na mapi sljedece sezone, jer u zadnje vrijeme se samo spominju ODLASCI IZ Želje, sve govore dovesce ovog i onog ali nista konkretno, dok vec koliko toliko 3 sigurna transferaiz zelje vani

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 07 jun 2010, 20:59

haha sta ste se prepali , osim je nasao igrace za titulu za 15 dana proslo ljeto , a sad ima 3 mjeseca i oni ness kukaju :mrgreen:

ljožebizago
Kontakt:

Post Postao/la ljožebizago » 07 jun 2010, 21:03

dobro ba strucnjaci seratori, tek je prelazni rok poceo, kome god je istekao ugovor slobodan je i ćao. Nema tu nisam od njega očekivao to, ili ovo. U profesionalnim klubovima gledaju se pare, uslovi, igranje, okolina, grad, porodica, ekonomičnost itd.

Nek im je sa srećom, a i nama sa novim igračima. :))
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 07 jun 2010, 21:07

Budžet NK Splita ove sezone je minimum 3 miliona eurića. Taman koliko budžeti Želje, Širokog i Zrinjskog zajedno.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 21:09

A belaja čuj nama Split kupuje igrače a majko moja sjeba se kada sam ovo pročito.Nadam se da će se ova situacija promijeniti i da nam kojekavi lijevi klubovi neće igrače odvoditi.Mada ova informacija nije još 100% tačna.Ako su otišči neka su hairli i neka što bolje odigraju.Mada nevidim neku veću zaradu u Splitu u odnosu na Želju.A neki dan čito da Šime i Bučan ostaju u Želji svašta...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 07 jun 2010, 21:11

Raspade nam se klub. :mrgreen:
Ispadamo 100%. :mrgreen:
Uprava napolje :mrgreen:

A sad ozbiljno, ako su im ponudili bolje uslove nego mi(a 99% jesu), hvala za sve i neka im je sa srecom. Ja mislim da ih Colic i Visca mogu zamijeniti.

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 07 jun 2010, 21:13

ovo za split je dezinformacija cista :D bucan ba ostaje 100 % sve dogovorio a šime je bara bara :/ nezz bgm al ja od provjerenih ljudi znam da on ostaju 100 %

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 jun 2010, 21:13

lottdogg je napisao/la:haha sta ste se prepali , osim je nasao igrace za titulu za 15 dana proslo ljeto , a sad ima 3 mjeseca i oni ness kukaju :mrgreen:
Pravi post, u pravo vrijeme na pravom mjestu ;) Svaka cast, ne znam samo ko je ovdje vece budala, mi se raspravljamo zbog gluposti. Osim je taj koji treba da se brine o tome ko ce ici, a ko doci. Siguran sam u njegov izbor pojacanja koja ce ako bog da doci, tako da me ovo i previse ne zabrnjiva, nego su mi nekako svi igraci koji su bili u konkurenciji i koji su igrali prosle sezone jednako dragi i zbog toga mi je malo krivo sto je Bucan kako vec sada pisu otisao iz Zeljeznicara :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 21:14

Vidim neki pametnjakovići pišu pa šta Split nam je uzeo SLOBODNE igrače kakve to veze ima mi da smo pametni mi bi ugovor produžili sa njima,ali izgleda nemamo ni novaca za to,međutim ipak mi igramo Europu za razliku od Splita.Mi se prepiremo a ovaj info. koji još nije siguran.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, drzgemboadislic, klasik, Mamba21, sassari i 58 gostiju.