Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pasodzigera » 14 apr 2012, 19:29

AÐ_Official je napisao/la:
Pljujem? Meni se cini da sam ja tim boldiranim dao kompliment Salihovicu, Ibisevicu, Pjanicu..; :roll:

To ja pljujem Edina kad kazem onako kako jeste? To da on nece da se trudi ama bas nikako, to sto on ima prosjecnu tehniku, to sto nije brz? To nije pljuvanje, ja iznosim cinjenice. A kompliment bi mu bio...dobar/snazan sut, dobra igra glavom, dobro se gradi. To su tebi Mancini, Balotelli, Silva, Aguero, Tevez krivci sto Edin Dzeko nece da trci i da se trudi? Jedna stvar je kad te nece sut ili lose dodavanje, ali Dzeko je jedini krivac sto nece da se trudi. Trudi se, gini na terenu i za tih 10min sto provedes na terenu i kad tad ce rezultat doci. Primjer broj 1: Vedad Ibisevic.
Ovo i jeste tvoj problem,jer mislis,da svako treba ili misli kao ti,te nameces vlastito misljenje i drugima.
Ko je Edin Dzeko,osjetio je i Brazil i Francuska i Manchester United vise puta,a Bundesliga mu se klanja.Prema tome nemas potrebe toliko pokazivati svoju mrznju prema Edinu Dzeki.

Edin Dzeko je izgubio volju,to je jednostavno tako,kao sto bi svaki normalan insan izgubio. Bez obzira ,dao 4 gola na utakmici ili u 3 zaredom utakmice 6 golova,ili usao sa klupe nekih 20-tak minuta i zabio 2 gola,njemu se isto pise,a to se zove klupa.

Edin Dzeko je kompletniji igrac i od Agüera i od Teveza,koji se i mogu namlatiti golova samo protiv malih,jel City igra protiv velikih ,oni se ne vide i to je jedna cinjenica,a vidjecemo ih i na djelu protiv Manchester Uniteda,kako ce se ficfirici nositi sa onom odbranom. A sto se tice ovoga,sto sam rekao da je Dzeko kompletniji igrac od obojice,dovoljno je navesti da Dzeko igra objema nogama(sto je jedna velika prednost igracu,a vidjelo se to jucer kod sanse Vedada Ibisevica,kad mu je bila lopta na lijevoj nozi,a usao je u 100% sansu,pa dok se namjesti na desnu,ode lopta,dovoljan pokazatelj) i da je apsolutno bolji u skok igri,tamam kad bi se ova dvojica i nakalemili jedan na drugog.
Dzeko i ako ode iz City-ja ,svakako ce u bolji klub ,od ovog vjestackog,koji je natrpan sebicnjakovicima i psihicki poremecenim idiotima.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 apr 2012, 19:39

Pasodzigera je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Pljujem? Meni se cini da sam ja tim boldiranim dao kompliment Salihovicu, Ibisevicu, Pjanicu..; :roll:

To ja pljujem Edina kad kazem onako kako jeste? To da on nece da se trudi ama bas nikako, to sto on ima prosjecnu tehniku, to sto nije brz? To nije pljuvanje, ja iznosim cinjenice. A kompliment bi mu bio...dobar/snazan sut, dobra igra glavom, dobro se gradi. To su tebi Mancini, Balotelli, Silva, Aguero, Tevez krivci sto Edin Dzeko nece da trci i da se trudi? Jedna stvar je kad te nece sut ili lose dodavanje, ali Dzeko je jedini krivac sto nece da se trudi. Trudi se, gini na terenu i za tih 10min sto provedes na terenu i kad tad ce rezultat doci. Primjer broj 1: Vedad Ibisevic.
Ovo i jeste tvoj problem,jer mislis,da svako treba ili misli kao ti,te nameces vlastito misljenje i drugima.
Ko je Edin Dzeko,osjetio je i Brazil i Francuska i Manchester United vise puta,a Bundesliga mu se klanja.Prema tome nemas potrebe toliko pokazivati svoju mrznju prema Edinu Dzeki.

Edin Dzeko je izgubio volju,to je jednostavno tako,kao sto bi svaki normalan insan izgubio. Bez obzira ,dao 4 gola na utakmici ili u 3 zaredom utakmice 6 golova,ili usao sa klupe nekih 20-tak minuta i zabio 2 gola,njemu se isto pise,a to se zove klupa.

Edin Dzeko je kompletniji igrac i od Agüera i od Teveza,koji se i mogu namlatiti golova samo protiv malih,jel City igra protiv velikih ,oni se ne vide i to je jedna cinjenica,a vidjecemo ih i na djelu protiv Manchester Uniteda,kako ce se ficfirici nositi sa onom odbranom. A sto se tice ovoga,sto sam rekao da je Dzeko kompletniji igrac od obojice,dovoljno je navesti da Dzeko igra objema nogama(sto je jedna velika prednost igracu,a vidjelo se to jucer kod sanse Vedada Ibisevica,kad mu je bila lopta na lijevoj nozi,a usao je u 100% sansu,pa dok se namjesti na desnu,ode lopta,dovoljan pokazatelj) i da je apsolutno bolji u skok igri,tamam kad bi se ova dvojica i nakalemili jedan na drugog.
Dzeko i ako ode iz City-ja ,svakako ce u bolji klub ,od ovog vjestackog,koji je natrpan sebicnjakovicima i psihicki poremecenim idiotima.
Upravu si. Kritikovati znaci mrziti. A ocigledno je da JA probam da TEBE natjeram da imas isto misljenje kao ja jer od toga imam OGROMNU korist.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 apr 2012, 19:41

morosini close enough :roll:

http://img813.imageshack.us/img813/6052/dzekoflop.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ser del barça es el millor que hi ha !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 apr 2012, 19:43

ma dobro..ispravio se Edin vrlo brzo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 14 apr 2012, 19:44

Bez obzira na planove City-ja za iducu sezonu kada je Mancini u pitanju, nadam se da Dzekson razmislja o promijeni ekipe. Ukakio se onim postupkom u Munchenu i izgleda da samo njemu ne moze biti oprosteno. Kod pravih poznavalaca engleskog nogometa, s tim mislim na strucnjake i ne na forume, laike .., njegov kvalitet je prepoznat. Ponuda ce biti, odsteta pa diktirati buducnost.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 14 apr 2012, 19:48

A jesi ti glup frajer, a vidim razumiješ se i u fudbal ali ono pravo...
Kad smo već kod bosanskog mentaliteta ti si pravi primjer- popljuj sve svoje i divi se tuđim konjima..
Znam ja nas -**** ti nas[/quote][/quote]

To ja pljujem Edina kad kazem onako kako jeste? To da on nece da se trudi ama bas nikako, to sto on ima prosjecnu tehniku, to sto nije brz? To nije pljuvanje, ja iznosim cinjenice. A kompliment bi mu bio...dobar/snazan sut, dobra igra glavom, dobro se gradi. To su tebi Mancini, Balotelli, Silva, Aguero, Tevez krivci sto Edin Dzeko nece da trci i da se trudi? Jedna stvar je kad te nece sut ili lose dodavanje, ali Dzeko je jedini krivac sto nece da se trudi. Trudi se, gini na terenu i za tih 10min sto provedes na terenu i kad tad ce rezultat doci. Primjer broj 1: Vedad Ibisevic.[/quote]

Niti Vedad u Hoffenheim-u nije se baš naigrao u prošloj poluzezoni, dođe među Švabe i ekplodira?!
A što se tiče Edina, Edin je Velemajstor samo se nadan da će ga ovi levati dati na posudbu recimo kao Adebayora u Real pa ćeš vidjeti koliko je ustvari dobar. On u ovoj ekipi kepeca koji ubiše volju za fudbalom nema šta tražiti.
Dotada pogledaj samo statistiku, da ja ne bih puno...
http://stats.football365.com/dom/ENG/te ... erCty.html
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 15 apr 2012, 00:43

http://www.youtube.com/watch?v=k4xGfkR3 ... re=related

Koliko je trcao ovde,jbt! Pun samopouzdanja,ovaku utakmicu nije odigrao otkad je dosao u city.

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 90789.html najnoviji trac Bajern zeli Edina...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 apr 2012, 02:01

Dadobg je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=k4xGfkR3 ... re=related

Koliko je trcao ovde,jbt! Pun samopouzdanja,ovaku utakmicu nije odigrao otkad je dosao u city.

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 90789.html najnoviji trac Bajern zeli Edina...
Baš nešto razmišljam kako bi Džeko s pjesmom igrao svaku tekmu u Bundesligi i samo Bog zna koliko bi golova zabio za jednu sezonu u napadu Bayerna, a pritom da često igra.

Ko ne vjeruje, neka na youtubeu gleda klipove dok je igrao s Misketom u Wolfsburgu. Kako je lagano prolazio pokraj bilo koje odbrane u Njemačkoj.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 15 apr 2012, 02:20

ev gled'o malo ovaj forum na transfermarktu i svabe ga hvale cak i vise nego mi, ziva istina. bez obzira ko za koji klub navija o njemu veli samo najbolje. garant zbog toga sto je, kako vidim da neki pisu, osrednji igrac. :)
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 apr 2012, 02:23

daj bože da ode u bayern. ribery i robben po krilima a on u sredini sa gomezom to bi bilo epic, ostalo sve u odbranu :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 15 apr 2012, 08:34

insider je napisao/la:

Baš nešto razmišljam kako bi Džeko s pjesmom igrao svaku tekmu u Bundesligi i samo Bog zna koliko bi golova zabio za jednu sezonu u napadu Bayerna, a pritom da često igra.

Ko ne vjeruje, neka na youtubeu gleda klipove dok je igrao s Misketom u Wolfsburgu. Kako je lagano prolazio pokraj bilo koje odbrane u Njemačkoj.
odbrane u Njemackoj i odbrane u Engleskoj ko nebo i zemlja razlika.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 apr 2012, 09:40

Sumnjam da ce Dzeko preci u Bayern, osim ako Jupp ne odluci da igra sa 2 klasicna napadaca. Gomez je osigurao svoje mjesto u spicu napada za narednih 5 godina, tako da bi Dzeko i u Bayernu dobijao minutazu na kapaljku, u slucaju da Baern nastavi igrati istu formaciju. Bilo bi veoma interesantno vidjeti Dzekin povratak u Bundesku, jer tamo je izgradio ime, a sada je mnogo bolji igrac i vjerujem da bi napravio dar-mar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 15 apr 2012, 10:37

el-fighter je napisao/la:Sumnjam da ce Dzeko preci u Bayern, osim ako Jupp ne odluci da igra sa 2 klasicna napadaca. Gomez je osigurao svoje mjesto u spicu napada za narednih 5 godina, tako da bi Dzeko i u Bayernu dobijao minutazu na kapaljku, u slucaju da Baern nastavi igrati istu formaciju. Bilo bi veoma interesantno vidjeti Dzekin povratak u Bundesku, jer tamo je izgradio ime, a sada je mnogo bolji igrac i vjerujem da bi napravio dar-mar.
Gomez u Real, Džeko u Bayern... Mirror
To nebi bilo lose ako Gomez ode u Real
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 apr 2012, 11:09

Buffon je napisao/la:
insider je napisao/la:

odbrane u Njemackoj i odbrane u Engleskoj ko nebo i zemlja razlika.
Kako da ne :roll:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 apr 2012, 12:13

brzitesanj je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Sumnjam da ce Dzeko preci u Bayern, osim ako Jupp ne odluci da igra sa 2 klasicna napadaca. Gomez je osigurao svoje mjesto u spicu napada za narednih 5 godina, tako da bi Dzeko i u Bayernu dobijao minutazu na kapaljku, u slucaju da Baern nastavi igrati istu formaciju. Bilo bi veoma interesantno vidjeti Dzekin povratak u Bundesku, jer tamo je izgradio ime, a sada je mnogo bolji igrac i vjerujem da bi napravio dar-mar.
Gomez u Real, Džeko u Bayern... Mirror
To nebi bilo lose ako Gomez ode u Real
Gomez je nedavno potpisao novi ugovor, tako da sumnjam da ce on u doglednom periodu napustiti Bayern. A zast ne Gomez ostaje u Bayernu, Dzeko u Real? :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 15 apr 2012, 12:15

Ma u Realu bi mu isto bilo ko u Citiju ne bi se on tamo toliko naigrao
🔵⚪

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 apr 2012, 12:37

Nema sanse da Dzeko predje u Bayern.

Gomez je potpisao nedavno novi ugovor, i otvoreno izrazio zelju da ostane. Dzeko isti kalibar napadaca kao Gomez, sto bi napadacu koji zabija 30+ golova u sezoni, Dzekom pravili konkurenciju, mislim da nema potrebe za to, Gomez kakav god da je, on zabija i zabija, a i Dzekina cijena takodje predstavlja veliki problem, mada bi moja zelja kao mnogima, bila Bayern.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 apr 2012, 12:58

slika
Boateng zeli dobrodoslicu Dzeki!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 apr 2012, 13:25

Edin Dzeko:
Bin krank junge, bei dir alles gut? Bereit für CL spiel?!

Edin Dzeko na twitteru. Kaze da je bolestan, te pita Boatenga je li spreman za utakmicu LP.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 15 apr 2012, 13:28

Goalgetter je napisao/la:Nema sanse da Dzeko predje u Bayern.

Gomez je potpisao nedavno novi ugovor, i otvoreno izrazio zelju da ostane. Dzeko isti kalibar napadaca kao Gomez, sto bi napadacu koji zabija 30+ golova u sezoni, Dzekom pravili konkurenciju, mislim da nema potrebe za to, Gomez kakav god da je, on zabija i zabija, a i Dzekina cijena takodje predstavlja veliki problem, mada bi moja zelja kao mnogima, bila Bayern.
U zadnje vrijeme nikako ne zabija ,iako igra svaku,ako cemo realno,sto se tice Bundeslige. Pored onakvog raspolozenog Riberyija sa dijeljenjem lopti,mogao je imati i 40 golova.
Daleko od toga,da Gomez nije vrhunski napadac,ali Dzeko je svakako kompletniji,a vala mogu igrati i zajedno. Nisu ono kao napadaci isti, Gomez je klasicni gol igrac,ili igrac 16 metara,tako da ne vidim razlog,zasto nebi bili tandem,ujedno mislim da bi pokorili komplet Evropu zajedno.
Bayern ima love da kupi igraca kojeg pozeli,mozda jesu malo skriti,ali mislim da mogu izdvojiti cijenu za Dzeku,jer i Gomeza su masno platili,30 miliona.U svakom slucaju,Dzeko ako ode u Bayern doce u klub koji je 1000000000000000x bolji od vjestackog nazovi kluba City-ja.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.