Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ja ne mogu vjerovati da klub nivoa Bayena nije jos u januaru Noeru raskinuo ugovor.
Također, ali Bayern meni nekako već odavno nije Bayern. Koliko puta je ranije bilo "niko nije veći od kluba" za igrače za koje smo svi željeli da ostanu, a sada se čini da su osječaji igrača bitniji od bilo čega. Dopuštaju se stvari koje se nigdje ne dopuštaju, Pavard je hladno počeo utakmicu u subotu i jedan je od najodgovornijih za onu sramotu. Dobijaju slobodne dane svako malo, na terenu se uopšte ne vidi neka želja. Bayern jednostavno već odavno nije na nivou koji ti spominješ i vrlo lako može doći do toga da se prvi put nakon 12 godina ne osvoji ni Bundesliga, što bi potvrdilo da ovo nema veze sa Bayernom. Tuchel je zamalo i to uspio i svakako je tu 0 njegove zasluge, ali eto ugura je Musiala nekako i Borussia uradila ono svoje.
Smatram da su najveći problemi krenuli od Neuera, koji je svojim idiotskim ponašanjem nanio veliku štetu klubu, ali oni njega i dalje toliko cijene da lik ama baš nikakve sankcije ne snosi. Bayern ne lići na sebe od tada.
Najgore je sada što će se morat čekat da Tuchel napravi neki katastrofalan niz dovoljan da Bayern košta ili skoro košta Bundeslige pa da dobije otkaz. Mislio sam da bi to moglo biti bolje nakon što odradi pripreme sa igračima, ali isto je bukvalno i sa pravljenjem penala i sa igrom i sa odbranom i sa jalovim napadima i sa ubačajima Kimmicha i šutevima Sanea. Nema se više šta čekat, ali eto znamo da će sigurno ostat pa ćemo vidjeti šta će napraviti. Za sada ne vidim nikakvu pozitivnu promjenu, ako nije i gore.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na kraju Ce Majer kosti 30+5 mil eura sto je drugi najveći transfer Vukova, previse iskreno. Dobar igrač ali ne toliko dobar.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Ne bi me uopće čudilo da na kraju dođe Ortega. I s njim mogu izgurati prvi dio sezone, a onda vjerojatno računaju na povratak Neuera. Sigurno da Neuer želi braniti na Euru, a za to mu treba dobra polusezona. E sad, kakvo je kod njega stanje i koliko može, to će se vidjeti tek kad se vrati na teren. U svakom slučaju dosta rizično za Bayern.
-
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑15 avg 2023, 17:05Na kraju Ce Majer kosti 30+5 mil eura sto je drugi najveći transfer Vukova, previse iskreno. Dobar igrač ali ne toliko dobar.

Dobro su francuzi nasli budale u imenu Wolfsburga da se dobro obogate.
Umjesto da ostave Vranckxa i još 2-3 igrača imaju na njegovoj poziciji oni uzimaju bezpotrebno hrvata.
Kovač ni sam ne zna sta treba ni sta da radi s Wolfsburgom.
Uci u sezonu samo sa Windom u napadu je ravno katastrofi
Gosens stigao, a blizu dolaska u Union Berlin je i Volland. Union je uputio ponudu i za Bonucija, na kojeg Juve više ne računa.
Union i Leverkusen žele dovesti Bernata na posudbu.
Union i Leverkusen žele dovesti Bernata na posudbu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mogao bi Union da napravi ozbiljno sranje u Ligi prvaka, q posebno u Bundesligi, imacw na papiru dosta jacu ekipi nego prosle godine. Prakticno ekipa akcija je odradila najbolji prelazni roku u Bundesligi uzimajući u obzir budzet. Sa Vollandom potrosili su 34 mil eura na pojacanja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Isto tako se kockaju sa ovim "starim igračima",jer vrlo lako mogu podbaciti rezultatski,a ne znam da mogu izdržati sezonu bez Evrope novčanoFRANK RIBERY je napisao/la: ↑16 avg 2023, 00:06Mogao bi Union da napravi ozbiljno sranje u Ligi prvaka, q posebno u Bundesligi, imacw na papiru dosta jacu ekipi nego prosle godine. Prakticno ekipa akcija je odradila najbolji prelazni roku u Bundesligi uzimajući u obzir budzet. Sa Vollandom potrosili su 34 mil eura na pojacanja.
-
- Kontakt:
Gosens + Volland + mozda Bonucci, i jos maznuti Schwollow i Tousart seljacinama iz Charlottenburga. Jedva cekam LP. 

-
- Kontakt:
Usrecili su se pravo.
U top4 ne mogu ni u snu.
A ni top 6-7 jer ima još najmanje 3-4 kluba koji ce se boriti .
Union i Wolfsburg ce nazadovati
Sto bi reko kapiten Trimmi, cilj je opstanak i nista vise. 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma prošla sezona je bila vrhunac za Union. Proširili su oni kadar, ali teško da će ponovno izboriti LP.
Navodno Pep želi Olma kao zamjenu za KdB-a. Ako i njega puste mogu se slobodno ugasiti.
Navodno Pep želi Olma kao zamjenu za KdB-a. Ako i njega puste mogu se slobodno ugasiti.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Naravno da ga neće pustiti, oni su ozbiljan, a ne razvojni klub.
Nije onaj iz Red Bulla u njih ulagao iz finansijske koristi, nego jer čovjek mnogo voli fudbal...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Može li neko napisati nešto o ovom Endu iz Stuttgarta, pa ako treba i da slaže samo da je pozitivno 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Bio najbolji igrac Stuttgarta. Kakav ce biti u Liverpoolu to niko ne zna

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gledaj za pozitivnije strane... bit ce svakako bolji nego sto ocekujes

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa biće sigurno bolji nego Caicedo i Lavia, barem zbog iskustva.
E da vidimo jel Kane bolji od Fullkruga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.