FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mislim da je Robben u srijedu bio bolji kapetan nego Lahm i Schweini zajedno u zadnje dvije sezone!
pa ribery bi trebao biti kapiten prije robbena. stariji je, više je u bayernu i bolji je fudbaler. da ne govorim o načinu igre i odnosu prema dresu.
Pa piši više. Ja sam te dobro zapamtio, samo dugo si bio odsutan. Ev zapamtio te i Gero, a nisi puno pisao, ali su ti uvijek kvalitetni postovi.farinelli123 je napisao/la: Na ovaj forum udjem dnevno najmanje 20-ak puta, ali se retko kad odlucim na pisanje. Vise volim da citam postove drugih.
A Robben ponosno nosi kapitensku traku i ja bi ga više puta volio vidjet s njom. Protiv K'lauterna je pokazao kako zna napraviti dobre poteze, njemu ne treba puno, on s jednim potezom može doprinijet dobrom rezultatu.
Sutra se nadam da će ekipa pokazat reakciju pravu na susret s Leverom i dati maksimum da se dođe do bodova.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Transfermarkt.de je napravio listu najvrijednijih nogometnih klubova na svijetu i naravno tu smo mi,pri vrhu.
1. FC Barcelona 651.000.000 eura
2. Real Madrid CF 601.300.000 eura
3. Manchester City 498.250.000 eura
4. Manchester United 441.000.000 eura
5. Bayern Minhen 415.950.000 eura
6. Chelsea 387.000.000 eura
7. Paris Saint-Germain 308.250.000 eura
8. Juventus 307.200.000 eura
9. Arsenal 284.750.000 eura
10. Tottenham Hotspur 261.000.000 eura
1. FC Barcelona 651.000.000 eura
2. Real Madrid CF 601.300.000 eura
3. Manchester City 498.250.000 eura
4. Manchester United 441.000.000 eura
5. Bayern Minhen 415.950.000 eura
6. Chelsea 387.000.000 eura
7. Paris Saint-Germain 308.250.000 eura
8. Juventus 307.200.000 eura
9. Arsenal 284.750.000 eura
10. Tottenham Hotspur 261.000.000 eura
Sent from my Philips Smart TV.
doki sa svojim brojkama.
gdje su one pred svaku utakmicu, nesto iz arhive oficijelne stranice, malo od kickera, loma od svoje domisljatosti pa da lakse prokuzimo gegnera.
haesfau ce pasti, u to uopste ne sumnjam. tanki su oni da bi napravili bayceku neke vece probleme i nasukali ih na drugi poraz (uzastopce
).
druze sa istocne strane drine
nemoj biti takva lencuga, kad vec tako cesto navracas. meni si simpa, vjerujem i vecini i deder pokusaj na neki nacin da se zavadis sa nekim. ono, u smislu neke rasprave i bez pretjeranog uztezanja.
ovoj masineriji je potrebno da na svakoj utakmici 3 ili 4 igraca odigraju u granicama svojih mogucnosti (pod uslovom da drugi totalno ne zakazu) i onda se samo cudom protivnik moze spasiti.
ima tu jos kojecega, gdje stosta mora stimati, ali obzirom da je stimung u ekipi sasvim dobar i da nema vecih trzavica (nezadovoljnih igraca) i gdje se trener postuje (uprkos raznoraznim spekulacijama), ovoj ekipi treba samo MALO da postigne ono sto se od nje trazi, tj. da dodje do vrhunskih rezultata/uspjeha.
ne zelim pomisliti da jedan bayern moze biti lu....klub.
ne, ne i ne

gdje su one pred svaku utakmicu, nesto iz arhive oficijelne stranice, malo od kickera, loma od svoje domisljatosti pa da lakse prokuzimo gegnera.

haesfau ce pasti, u to uopste ne sumnjam. tanki su oni da bi napravili bayceku neke vece probleme i nasukali ih na drugi poraz (uzastopce

druze sa istocne strane drine

maksimum?effe_sa je napisao/la: Sutra se nadam da će ekipa pokazat reakciju pravu na susret s Leverom i dati maksimum da se dođe do bodova.

ovoj masineriji je potrebno da na svakoj utakmici 3 ili 4 igraca odigraju u granicama svojih mogucnosti (pod uslovom da drugi totalno ne zakazu) i onda se samo cudom protivnik moze spasiti.
ima tu jos kojecega, gdje stosta mora stimati, ali obzirom da je stimung u ekipi sasvim dobar i da nema vecih trzavica (nezadovoljnih igraca) i gdje se trener postuje (uprkos raznoraznim spekulacijama), ovoj ekipi treba samo MALO da postigne ono sto se od nje trazi, tj. da dodje do vrhunskih rezultata/uspjeha.
ne zelim pomisliti da jedan bayern moze biti lu....klub.
ne, ne i ne

Vom Jäger zum Gejagten
- BavaracZenica
- Kontakt:
Raja kako ste? jesmo se naspavali ? Evoo otprilike nekih 8 sati prije utakmice sa HSV-om da napisem da smo zagrizli za jednim talentom , http://en.wikipedia.org/wiki/Leon_Goretzka" onclick="window.open(this.href);return false; koga god zanima nek procita o kome je rijec, uglavnom ukratko momak ima 17 godina i trenutno je u Bochumu, odigrao 2 utakmice za prvi tim Bochuma i postigao pogodak.Zasad igra za Njemacku do 19 godina a uveliko se spominje kao nas clan mozda cak i na zimu.
Super da Bayern gleda i talentovane decke, momak ce napredovat strasno, i kad uzmemo u obzir da Bayern ima tih mladih talenata jos koji ce niknuti pa sljedecih godina biti u udarnom sastavu, nema brige
:)

Super da Bayern gleda i talentovane decke, momak ce napredovat strasno, i kad uzmemo u obzir da Bayern ima tih mladih talenata jos koji ce niknuti pa sljedecih godina biti u udarnom sastavu, nema brige

FC Bayern !!!!!
Za Groetzku su već zagrizli i BVB, Real i par Engleza. Bit će tu velike borbe ako je vjerovati medijima.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sretan rodjendan jednoj od najvecih legendi Bayerna svih vremena
Happy Birthday, 'Der Bomber'

Idemo to danas proslaviti sa nova tri boda
Happy Birthday, 'Der Bomber'

Idemo to danas proslaviti sa nova tri boda

Nekad se bilo student sa dovoljno vremena da se svi konci pohvataju i povezu, ali sada posao cini svoje i ko sto bi reko nas narod "cajt ist gelt" i vremena nema u izobilju ko prije, ali taman da se prati najbolji pdf fajlgeronimo je napisao/la: gdje su one pred svaku utakmicu, nesto iz arhive oficijelne stranice, malo od kickera, loma od svoje
domisljatosti pa da lakse prokuzimo gegnera

Inace, da budem prvi

Sretan rođendan/Happy
birthday!

Skontas da je bio igracina kad vidis da Messi da kamaru golova i jos mu fali da stigne Der Bombera
Mogu misliti da je tad bilo kladionica kolika bi kvota bila da on daje gol

Mogu misliti da je tad bilo kladionica kolika bi kvota bila da on daje gol

Thomas Müller - Fußballgott
drugidr.adnan je napisao/la: Inace, da budem prvi

@Bilalle: skupo me je kostao odlazak do Weselog Centra 

http://www.bayernforum.com/blog/2001-a-space-odyssey" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican uradak
Odlican uradak
Thomas Müller - Fußballgott
borussia remi,schalke izgubio sada samo pobjeda u hamburgu i ko na konju smo
Konkurencija je danas igrala za Vas, pa se potajno nadam da mozda Vi osvojite samo jedan bod.
Nadam se dobroj utakmici, a ja odoh sada na derbi pa se cujemo nekad veceras.

Nadam se dobroj utakmici, a ja odoh sada na derbi pa se cujemo nekad veceras.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
evo i sastav
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Gustavo - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Gustavo - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić
pozdrav,
ima li ko kakav dobar link za tekmu..
hvala
hvala
-
- Kontakt:
Pozz evo jedan nije nesto pretjerano dobar ali se moze gledati.m_ballack je napisao/la:pozdrav,
hvala
http://www.thefirstrow.eu/watch/150596/ ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- schweinsteiger
- Kontakt:
DAAAAO SAM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
GLAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
GLAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.