FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naši pokušali da dovedu Kvesića, ali, sudeći prema raspoloživim informacijama, sve bi moglo ostati na pokušaju. Širokom treba platiti 15. hiljada eura odštete. A Kvesić je bio spreman da dođe
male pare za takvog igraca, ali boze moj bolje spiskat to u nekakve polovnjake koje ce se pola godine zadrzatmavi je napisao/la:Naši pokušali da dovedu Kvesića, ali, sudeći prema raspoloživim informacijama, sve bi moglo ostati na pokušaju. Širokom treba platiti 15. hiljada eura odštete. A Kvesić je bio spreman da dođe
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dat ce manageru na ruke 10k dok nece za 30k Kvesica da dovedu, logika gsn Misimovica, daj manageru radi dobrih odnosa al ne daj za igraca koji ce biti top na lijevom beku.irfo je napisao/la:male pare za takvog igraca, ali boze moj bolje spiskat to u nekakve polovnjake koje ce se pola godine zadrzatmavi je napisao/la:Naši pokušali da dovedu Kvesića, ali, sudeći prema raspoloživim informacijama, sve bi moglo ostati na pokušaju. Širokom treba platiti 15. hiljada eura odštete. A Kvesić je bio spreman da dođe
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Da je u pitanju lova za Mehremica dali bi, ali posto je za Kvesica ne moze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jovičić nije loš igrač, imat ćemo fin izbor na stoperskim pozicijama sa njegovim dolaskom.Neymar11 je napisao/la:Aleksandar Jovičić ce bit nas stoper mlad igrac dobar.... ovih par dana potpisuje ugovor![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bogi i on ce ciniti odlican stoperski parRaonffa je napisao/la:Jovičić nije loš igrač, imat ćemo fin izbor na stoperskim pozicijama sa njegovim dolaskom.Neymar11 je napisao/la:Aleksandar Jovičić ce bit nas stoper mlad igrac dobar.... ovih par dana potpisuje ugovor![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da, stoperski par za narednih deset godina sigurno, a onda će se morati tražiti zamjena za Jovičića pošto će već tada biti u poznim godinamaRokoko87 je napisao/la:Bogi i on ce ciniti odlican stoperski parRaonffa je napisao/la:Jovičić nije loš igrač, imat ćemo fin izbor na stoperskim pozicijama sa njegovim dolaskom.Neymar11 je napisao/la:Aleksandar Jovičić ce bit nas stoper mlad igrac dobar.... ovih par dana potpisuje ugovor![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jeste, ali je ovo posljednju polusezonu odradio posudbu u Istri. Za pola godine haman čitavu odbranu Istre doveli.LjoZee je napisao/la:
Ovom je Slaven zadnji klub. On ce stopama Zakarica.

Posljednji put sam Jovičića gledao u mladoj repki dok je Lord Nestorović bio selektor, pa mi nije ostao baš u lijepo sjećanju ali Lord Nestorović bi od Ramosa Hodžurdu napravio.

Raonffa je napisao/la:
Da, stoperski par za narednih deset godina sigurno, a onda će se morati tražiti zamjena za Jovičića pošto će već tada biti u poznim godinama

Ovako će Bogi i Bogi junior.
- prisonbreak
- Kontakt:
Imam neke informacije da momak ide van Bosne i Hercegovine, al vidjet ćemo u naredna dva dana.
Sorry na upadu.
I realno svakoj ekipi momak bi vrlo vjerovatno bio pojačanje.
Sorry na upadu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- MocMahale444
Nek ide, da se hoce nama Graovac vratit. 
Ako nista potpisati ovog Turcina samo da se Sindikalac makne iz zapisnika.

Ako nista potpisati ovog Turcina samo da se Sindikalac makne iz zapisnika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Konzerva je napisao/la:

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- grbavicka1921
- Kontakt:
Znači ostaje jedino onaj na jugozapadu neofarban??
Mašala samo nek se uređuje na infrastrukturi, proigracemo i mi jednom do sampionske titule valjda aBd.
Mašala samo nek se uređuje na infrastrukturi, proigracemo i mi jednom do sampionske titule valjda aBd.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Mi kad bi doveli Lendrica uz ostanak Grahovca i Zakarica bar do januara, bas bi imali jaku ekipu.. ali, tesko ce se to desiti, realno..
-
- Kontakt:
Sta je sa ovim fan shopom jeli otvoren
Alo nije napisite mi ako znate
Danas je otvoren.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Sta je sa ovim fan shopom jeli otvoren
Imali su i drugi igraci ponude koji su se povezivali sa nama i sa navodno tim dr klubovima pa dodjose ovaj bi trebo doci za par dana na potpis e sad dal mene izvor laze moj vidjecemoprisonbreak je napisao/la:Imam neke informacije da momak ide van Bosne i Hercegovine, al vidjet ćemo u naredna dva dana.
Sorry na upadu.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- prisonbreak
- Kontakt:
Definitivno nas je izradio, i nama je rekao za ponudu iz inostranstva, mozda nas je slagaoNeymar11 je napisao/la:Imali su i drugi igraci ponude koji su se povezivali sa nama i sa navodno tim dr klubovima pa dodjose ovaj bi trebo doci za par dana na potpis e sad dal mene izvor laze moj vidjecemoprisonbreak je napisao/la:Imam neke informacije da momak ide van Bosne i Hercegovine, al vidjet ćemo u naredna dva dana.
Sorry na upadu.

Vidjet cemo da li je lazov ili ne ipak

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.