FCS-FCS je napisao/la:A sta mislis van basten da ti se mali comor vec u prvoj tekmi zestoko povrijedi. ..kako dalje dobri moj van basten
Spominjes razne troskove..i sta stim ??? Pa jesul kone znale da ce biti prvi i osvajaci kupa i poslije 6 god igrati u evropi...jedino da im je torabi reko !!! Ako bi se vodili tim sistemom .."ko ce ti garantovati da ces to i to biti ili da ces vratiti pare.." jbg ne treba onda ni pricati ni o cemu... Ides u kladaru i ulazes svoje repa a opet ti niko ne garantuje da ces dobiti...zijanis i opet odes...skontaj malo !!
Do neki dan smo sa nk pruga bili bare -bare po pitanju dugova..sta mislis jesu li oni krenuli od ciste zarade ili od POSUDJENIH PARA.Naravno i ptice na grani znaju da je glavonja ulozio nesto svoji eura a cika kujo nesto svojih..i gledali su malo dugorocnije nego mi. tek sad im se vratilo ulozeno a naravno i profit. Nisu djaba posudjivali da sad ne bi hajrovali. U ovoj ligi i sa ovakvom drzavom to ti je jedino rijesenje. Imamo nekoliko likova u upravi koji to mogu uraditi (pa evo i Halid ti je u UO) samo je pitanje sto se to ne radi nego na sve moguce nacine improvizuju (slazem se bore se zestoko) i udaraju glavom u zid (zadnji primjer mali kuton desni bek)
Dosao si u situaciju da imas dijete Comora kojeg moras gurnuti u vatru. Neiskusan i zelen. Ako si bio u subotu protiv slavije skontaces sta ti pricam. Zamisli njegovu tremu da ne kazem strah kad istrci na teren u svedskoj...a to ti je prvi korak ka nekom zestokom kiksu. Da se mislilo o tome , vec bi se nasla lova i rijesila ova sapunica o igracima i njihovim ugovorima. Pa sam kojasevic je reko dajte mi pola duga..jel znas koliko mu se duguje...25 milja..pola 12,5. Momak reala , nema kluba i sjedi ovdje ceka pare (sad ce mu dati 100%). Lede nas zavlacio i igro na 3-cni amaterski ugovor i cim je dobio ponudu...ispalio se. Znaci improvizacija jer su u uparavi sve to znali pa se opet desilo da te tvoje dijete zajebe i to u trenutku kad mozes zaraditi finih para!! A mogo si barem pola tih problema rijesiti na vrijeme![]()
Sad ovo sve pročitah na infu. Dobio si odgovore tamo čije viđenje i ja djelim. Stoga da ne ponavljam.