Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 19:18

neo je napisao/la:Joj cim budem imao vremena ima da nadjem vase postove gdje velicate Songa i RvP i to ne tako davno, 4-5 mjeseci prije, dok sada pricate kako su limitirani klocevi.

Ljubomora i zavist je najgora osobina covjeka.
Ne znas ti uopste kako se prica o Songu medju krugovima Arsenalovih navijaca, ovdje sto se pise vecinom nije isto kao tamo. Druga stvar sa Songom i Robinom su se rijesili jednog covjeka koji unistava Arsenal, zato nam je drago sto su obojica otisla.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 avg 2012, 19:21

Pa sta ti je covjece niko ne osporava da smo ih hvalili, al sta sad treba da navijam za Robina ?

Song ne moze biti izdajica jer ima 3 godine ugovora s nama, znaci prodan je za fine pare, ako je prodan naravno. Jedino mi nece biti vise drag iako mu necu nijednu losu reci ako bude to istina da je unosio nemir u ekipu.

Sviju mi mojih sto imam, Robin i Song su mi bili najdrazi igraci. Robin pa Song i evo obojica napustaju tim :(

Od sad pa nadalje ubuduce, najdrazih igraca vise nema :mrgreen:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... s-son.html

Vrijedilo bi otjerati Darrena Deina . :!: .
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 19:25

vedofeelgood je napisao/la: Vrijedilo bi otjerati Darrena Deina . :!: .
On je otjeran, odnosno nema vise igraca u Arsenalu.

E sad da objasnimo malo nedostatak trofeja. Cinjenica je da Arsenal ulaze malo, medjutim fazon u svemu tome da je ovaj Darren sin onog Davida sto je otjeran iz uprave, a uz sve to bio agent i savjetnik svim jacim igracima(Clichy,Nasri,Adebayor,Cesc Robin i Song) i on je glavni krivac zasto su svi oni napustili Arsenal. To je ucinio kako bi se osvetio upravi za izbacivanje njegovog oca, ali i da moze Usmanov kritikovati upravu Arsenala. Usmanov inace radi sa njegovim starim.
Celik!3,2,2.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 17 avg 2012, 19:27

Meni sad zao sto smo pustili Velu.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 avg 2012, 19:32

ne znam kako tako svoje bivse igrace prozivate izdajicama, hajd to se moze reci za persia, on se u neku ruku zaista ponio kao pak-su, mada dobre ste pare za njega dobili, meni je uvijek bio nekako precijenjen igrac i jako sklon ozljedama, samo proslu sezonu je odigrao vrhunski koliko sam ja upratio, i za te pare prodati ga nije nista lose, jos je arsenal i odlicno prosao kad se zna da mu je ugovor isticao i odlicne su to pare

persie je izdajica zato sto je presao u konkurentski tim, ne moze se to porediti sa fabregasom koji je presao u klub koji nije u istoj ligi, presao je u klub u kojem je ponikao, u rodni grad gdje su mu prijatelji, porodica itd, svako nazivanje njega izdajicom je preseravanje, znalo se da ce se vratiti kuci, nista iznenada nije napravio, pokazivao je odanost arsenalu i vengeru i duze nego se mislilo, i kad je otisao sve je najljepse pricao o arsenalu, nema tu nikakve izdaje, jednostavno sportski, porodicni i jaranski razlozi, samo kad vidite da u barci manje zaradjuje nego u arsenalu, vidi se da nije nikakav paksu i da ste pravi navijaci ne bi ga proklinjali, nego mu fino zeljeli srecu u karijeu zbog svega sto je uradio u arsenalu

isto tako i song ovaj, ne moze se ni on porediti sa persijem, mada on vam i nije toliki gubitak, sad kad imate cazorlu, i jos neke dobre ofanzivne veznjake, treba vam puno cvrsci i defanzivnije bolji igrac od songa, songa vuce lopta naprijed i ako je jedini zadnji vezni u ekipi to je opasno, da dovedete recimo m vilju umjesto songa i dzeku umjesto van persija, plus cazorla i sreca s povredama, to je arsenal i bolji od onog iz prosle godine

vidjet cemo sta ce song pokazati kod nas, zanimljivo je to pratiti, prvo hoce li uopste izboriti mjesto kao prvotimac i na kojoj poziciji

venger sad kad je uzeo velike novce trebao bi dovesti jos nekoga, dzeko i m vilja su po meni sjajna rjesenja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 avg 2012, 19:33

Mozemo i film o tome snimiti.

Dein the Punisher :mrgreen:
Arsene Wenger

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2012, 19:35

Pošto ne znam postaviti klip, ali evo može i ovako " onclick="window.open(this.href);return false;

Tako se napušta bivši klub.

Nego, znam jednog lika koji ima znanje o Ligue 1 u malom prstu, pa mi on kaže da Rennes čeka potpisivanje Makouana iz Ville da bi prodao Mvillu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 avg 2012, 19:37

Henderson je napisao/la:Pošto ne znam postaviti klip, ali evo može i ovako " onclick="window.open(this.href);return false;

Tako se napušta bivši klub.

Nego, znam jednog lika koji ima znanje o Ligue 1 u malom prstu, pa mi on kaže da Rennes čeka potpisivanje Makouana iz Ville da bi prodao Mvillu.
Haj ga pitaj jel Arsenalu :mrgreen:
Arsene Wenger

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 17 avg 2012, 19:45

@AGB

sta me prozivas tamo ba :mrgreen:
Ne smijem od "arshavinove zene" da se vratim.Zaprijetila. :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 19:47

De ba cuvati cemo te ja i Nerko, ne brini :D :D :D
Celik!3,2,2.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 avg 2012, 19:48

Ponuda od 8 mil. eura od Milana je spremna za Bendtnera ,sta mislite hoce li to Arsenal prihvatiti

http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... -bendtner/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 17 avg 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 17 avg 2012, 19:48

AllGunsBlazing je napisao/la:De ba cuvati cemo te ja i Nerko, ne brini :D :D :D
Slusam samo sta mi ona kaze.Podlegao sam njenom pritisku.Prenesi i ovo da skupim malo bodova. :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 avg 2012, 19:51

meho-medo je napisao/la:Ponuda od 8 mil. eura od Milana je spremna za Bendtnera ,sta mislite hoce li to Arsenal prihvatiti

http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... -bendtner/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pjevajuci prihvatiti :mrgreen:

Navodno su na pocetku zeljeli Mexesa da nam podvale, ali stari lisac ti je AW...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 19:52

Sto bi znacilo: 24+20+8=52. Znaci trositi ce se pare jer smo u plusu.
Celik!3,2,2.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 avg 2012, 19:54

Profesor je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Ponuda od 8 mil. eura od Milana je spremna za Bendtnera ,sta mislite hoce li to Arsenal prihvatiti

Pjevajuci prihvatiti :mrgreen:

Navodno su na pocetku zeljeli Mexesa da nam podvale, ali stari lisac ti je AW...
Nije ni Gallianu za baiti , ipak 8 mil.eura(negdje oko 6 miliona funti) za Bendtnera nije losa cijena,Bendtner nekada zna odigrati dobru utakmicu ,a nekada katastrofalnu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 19:56

Mnogo ćešće zna odigrati dobru. ;) Kasnije ako hoćeš medo mogu ti napisat psr stvari o Bendya ako hoces jer mi je bio jedan od drazih ihrača i poznajem ga dobro, mozda bolje nego iko na forumu. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 avg 2012, 20:00

Nije Bendy los, samo sto se ne uklapa u sistem Arsenala. A pogotovo ako se ga stavlja na krilo :lol:
Ali sve u svemu, nije mi zao sto odlazi...

edit*

slika

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 17 avg 2012, 20:05

Ako dovedemo jos jednog spica kao zamjenu za Robina a uvjeren sam da Wenger nece dovesti nikoga loseg onda sam uvjeren da se njegov izostanak nece osjetiti. Ako dodje Mvilla umjesto Songa ni on nam nece faliti vec naprotiv biti cemo jaci jer Mvila nece kreirati ima ko da to radi ove sezone a vise ce paznje posvetiti defanzivi. Sada jesmo svi pali zbog odlazaka ali kada bi dosao jos jedan provjeren igrac bili bismo jaci definitivno nego prosle sezone:

1. Odbrana ce biti uigranija i jaca, jos ce i pomoci bolja ofanziva jer necemo biti pasivni u njoj,
2. Veca mogucost rotacije sto je najveca prednost,
3. Doveli smo tri odlicna igraca sto ce donijeti zelju za dokazivanjem ili poboljsati moral dosadasnjim igracima,
4. Cazorla ce da bude korisniji za igru nego sto su bili Persie i Song,
5. Biti cemo jaci sa udarcima izvan 16 sto je velika prednost a i sam Wenger ce vise insistirati na tome ove sezone,
6. Biti cemo takodjer jaci u skoku a i Cazorla fantasticno ubacuje bolje od RvPa.
7. Jos ce biti tu bolji Gervinho,oporavljeni Wilshere i Diaby
...

Ako dodje barem jedan igrac ja sam ubijedjen da liga prvaka nece izostati a realno se nadati i nekom trofeju koliko god to drugi osporavali. Da je Arsenal slabiji ove sezone to mogu da kazu samo oni koji su povrsno upuceni.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 avg 2012, 20:09

D ‏@AFCAMDEN
We've agreed a good price for Song, around £15-20m (Believe closer to £20m). Announcement soon. "Nuri Sahin is close" #AFC
Vrlo povjerljiv twitteras...
Nadati se je da cemo preoteti Sahina poolu :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 20:12

Profesor je napisao/la:
Vrlo povjerljiv twitteras...
Nadati se je da cemo preoteti Sahina poolu :D
S obzirom na njihovu historiju sa Londonskim kluboivma, ovo je vrlo moguce. Ali svejedno mora doci i M'vila.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.