FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
@amidža dominira.Yebo Mladena Marića.Ko skonta shvatice.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
u subotu se nadamo ovakvom sastavu
----------------neuer------------------
-----lahm boateng dante alaba------
---------schweini martinez-----------
--------robben kroos ribery-----------
---------------mandžo------------------
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja se slazem sa badstuberom a siguran sam i svi ostalibadstuber je napisao/la:u subotu se nadamo ovakvom sastavu

FC Bayern !!!!!
jeko mladenCentre forward je napisao/la: Mladen Marić

ovo ce najvjerovatnije izci na mejdan hamburgu.badstuber je napisao/la:u subotu se nadamo ovakvom sastavu
majku mu, bilo bi fino da jednog dana izadje ovaj sastav:
lahm------dante-----badstuber------alaba
-----------martinez------kros--------------
roben-------------sakiri--------------riberi
--------------------muler--------------------
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Badstuber dvije sedmice van terena.
Ribery potpuno oporavljen od povrede misica i spreman za mec protiv HSV-a
Rafinha se navodno vec osjeca dobro.
Bojim se da ce vecina Bayernovih protivnika primijeniti taktiku slicnu onoj kakvu je primijenio Bate.

Ribery potpuno oporavljen od povrede misica i spreman za mec protiv HSV-a

Rafinha se navodno vec osjeca dobro.
Dovoljan razlog da se osjecam pomalo zabrinutoamerosm je napisao/la: Fink je vec najavio da ce igrati zatvoreniju varijantu na ovoj utakmici, a u prilog tome ide cinjenica da ce Rincon igrati pored Badelja u veznom redu.

Bojim se da ce vecina Bayernovih protivnika primijeniti taktiku slicnu onoj kakvu je primijenio Bate.
Zadovoljan sam sa vamasecer je napisao/la: nego, vakat je da se primirimo, da ne dodje do pobune

- BayernMunchen31
- Kontakt:
Koji trener na svijetu ima odgovor za Bunker
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
Samo to? Ajd kratko cu.BayernMunchen31 je napisao/la:Koji trener na svijetu ima odgovor za Bunker

Barca koju je vodio Guardiola je imala dobar recept za bunker taktiku, gdje se najvise oslanjala na tehnicki jake pojedince koji su se nerijetko setali kroz autobus odbrane i pogadjali. Osim toga 1000 je nacina da se ugrozi protivnik sa takvom taktikom. Sad ce neko mozda pomenuti Inter Milan recimo, ili Chelsea, koji su igrali sa Barcom, medjutim nema to uporiste.
Elem,
Ne smeta meni to tolko sto Jupp nekako na misice zeli da probije autobus u odbrani. Meni ponajvise smeta sto on u tom poslu cesto ostavlja svoju zadnju liniju protivnicima na milost i nemilost.
- farinelli123
- Kontakt:
Kako je Martinez odigrao na stoperskoj poziciji? Ispratio sam svega 10 minuta prvog poluvremena.
I da, da vas podsetim na ono sto sam pisao pre koji dan. Ni u subotu nema pobede u Bundesligi.
Tek iduce nedelje.
I da, da vas podsetim na ono sto sam pisao pre koji dan. Ni u subotu nema pobede u Bundesligi.

Tek iduce nedelje.
•
Odigrao je solidno. Može i bolje. Samo mi je Jupp čudan malo, jer što jučer nije iskoristio priliku pa ga uigravao u veznom redu. Kod njega sam u utakmicama u kojima je igrao u vezi kod nas primijetio jednu stvar, vrlo često stoji daleko od gola, nekako baš pozadi u veznom redu i vrlo rijetko se uključuje naprijed. Nekako se čini da Jupp ne zna na pravi način postavit. Zato su Javijeve partije do sada daleko od onih kakve mogu biti, iako su donekle solidne. Prva utakmica kad je ušao i asistirao mi se u suštini najviše svidjela. Tad je nekako baš zračio nekom energijom, sampouzdanjem. U utakmicama koje je počinjao od početka bilo je tu i svjetlih i lošijih momenata. Bit će to još dobro, uvjeren sam i dalje.farinelli123 je napisao/la:Kako je Martinez odigrao na stoperskoj poziciji? Ispratio sam svega 10 minuta prvog poluvremena.

Farinelli jezik pregrizao.farinelli123 je napisao/la: I da, da vas podsetim na ono sto sam pisao pre koji dan. Ni u subotu nema pobede u Bundesligi.
Tek iduce nedelje.

Ja ovaj put želim pobjedu u Hamburgu, želim da brzo nakon Levera dignemo glavu gore i uzdignemo se kao mnogo jaki. A ovo gostovanje je jako teško i zbog naše mučenja u zadnjih par utakmica tamo, ali zato je sad vrijeme za prekretnicu.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Banujete @farinellija, on ne navija za Bayern
Neki kazu da bi protiv HSV-a i remi bio dobar, ali ako zelimo da nastavimo trend pobjedjivanja i da odrzimo tu prednost u odnosu na konkurente pobijediti moramo.
Bice tesko, to je bez sumnje, ali napokon imamo sastav kakav svi prizeljkujemo ili barem priblizan tako da od prve minute treba u navalu jer samo pritisak na protivnicku odbranu lomi otpor iste, nema nista od onog baljezganja.
Sve nade polazem u Riberya i Robbena koji je sinoc pokazao da je u koliko toliko dobroj formi.

Neki kazu da bi protiv HSV-a i remi bio dobar, ali ako zelimo da nastavimo trend pobjedjivanja i da odrzimo tu prednost u odnosu na konkurente pobijediti moramo.
Bice tesko, to je bez sumnje, ali napokon imamo sastav kakav svi prizeljkujemo ili barem priblizan tako da od prve minute treba u navalu jer samo pritisak na protivnicku odbranu lomi otpor iste, nema nista od onog baljezganja.

Sve nade polazem u Riberya i Robbena koji je sinoc pokazao da je u koliko toliko dobroj formi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
secer je napisao/la:kak komentarises to sto smo za stopera iskesirali 40 milioncica(Klare je napisao/la:Španac na stoperu, protiv toga nisam, samo eto čuda toliki novci, a ipak stoper, jer imamo Rusa u godinama pouzdanijeg na sredini.
Transfer.
![]()
)
![]()
moram preznat da smo odigrali vrlo odlicnuutakmicu. amidza je vise nego zadovoljan onim sto prikaza rezervni sastav. nanicu mu, pitam se da li b ovaj sastav koji ne ljubuje sa velikim posjedom i meljanjem lopte stuko borisovog batu
mislim da biiii. al dobro, misljenja sam da se triba nastaviti sa ovom politikom prodavanja tekmi braci rusima. ta, odnekle se mora punit sehara iz koje ce se vadit lovina od koj ce se kupovat igraci koji kostaju 30, 40 il vise miliona. sad, imam problem s tim sto se ne dovode prava pojacanja koja ce nas unaprijedit.
recimo da smo ovih 40 miliona(martinez) stavili auf die bank(bank=klupa, a mere i banka), al bukvalno![]()
![]()
tajpi ove eksperte za vjeru(ovdje izuzimam burzu koji nakon svega pokaza da se radi o insanu) - ljude koji znaju vise od svakog vjeroucitelja, pa cak i od mocnog dominatora cere rejsovica i to bez da su procitali jedno slovceHare_BvB je napisao/la: Sad bi se prekrstio da znam.![]()
vjerujem da ce te poducit
![]()
ti si insan kojem nije dato znanje i kao takav nemres shvatit da bayo igra onoliko koliko mu triba smajlikojimrdaobrvama.Hare_BvB je napisao/la:Da, da to je ta sila od ekipe koja bi bez poklonjenog penala u Lilleu bila vec jednom nogom u EL.
zasto sam ja dobio zadatak da poducavam ove neznaliceHare_BvB je napisao/la:Cityevci igraju protiv trenera![]()
u ligi ne smiju od navijaca koji su poznati po skandaloznom ponasanju![]()
znas li ti koliko su puta ti strasni citijevi navijaci ulijetali na teren, tjerali i tukli igrace, smjenjivali trenere...?
tacno nijednomal znas li zasto? zato sto nije bilo potrebe
svi ih se boje i rade na tome da ih udobrovolje.
osim toga, zar amidza nije bio taj koji je prije mnogo mjeseci govorio da je bundeska prestigla smijesnu englesku liguda, engleska liga nije nikakvo mjerilo. ta liga je na nivou portugalske il ruske.
e, ovo se zove argumentHare_BvB je napisao/la:Najjaci Real svih vremena?...pa ssve dovdeJos im je i sudija maksimalno izasao u susret, ne svirajuci dva cista penala za Dortmund.
al argument koji ide u moju korist i koji kae da ne vladas materijom.
real iz prosle sezone koji se poigravao sa pepovom barcom(da, pepovom, a ne ovom ohrdinom koju betrojeni tito) bijase prvi favorit za uzimanje klempavog trofeja. naravno da se isprijecio jedini njemacki gigant i pokazao ko je ustvari najveci svjecki klub. sto se tice finalnog poraza, kruze price da je ustvari abramovic bio taj koji je izvalio lovu za martineza. naravno da su to price koje dolaze iz provjerenih izvora i koje se uzimaju bez dvojbe.
nijesam znao da dortmund vicete jajernHare_BvB je napisao/la:Istina je da je Jajern jedan smijesni provncijski klubic![]()
nego, vakat je da istina izadje na vidjelo iako se to nece svidjeti mojim prijateljima masonima koji kontrolisu vas dunjaluk, pa tako i ove lige![]()
dakle, dominantni bayern je morao pokloniti titulu dortmundu jer je prijetila realna opasnost da najinteresantniju ligu na svijetu pocnu vikat monopolisticka. dakle, baya je poklonio jednom, pa namah jos jednom da ne bidne sumnjivoal onda su navalili problemi
realno nikakva borusija pokaza svu svoju slabost u evropi i postade kanta na kojoj su se izivljavali grcki i francuski, helem nizerazredni klubovi. da, to j bila stvarna snaga borusije. onda je uskocio bay i pomogao im ko sto im je pomogao kada su trebali propast i ugasit se.
naime, odlucio je da im ostavi vec sazrelog goceta - momka koji se tribao vrnuti kuci, u bayern + sto su odlucili da rojs mora u dortmund. momak je plako, preklinjo, al milost nije bilo. jednostavno, morao se napraviti treci klub koji ce uz bayu i salke bit konkurentan u evropi.
et, kazah sve ovo i sad moram strepit za svoju poziciju, poziciju velikog majstora stare engleske loze.
Hare_BvB je napisao/la:Ne napadam ostale, ne smijem.Najslabija kariku ovog pdf-a je moja meta, a znas kako vele - lanac je jak koliko i najslabija karika.
fakrazotkrio si me
![]()
sad jope moram sacekat da se rega par novih bavaraca iza kojih cu se skrivat i koji ce me ucinit jacim![]()
ps.
forumas si na mjestu.
chapó.
nego, vakat je da se primirimo, da ne dodje do pobune
Nemoj vise amidza

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
BilaleBilall je napisao/la:Samo to? Ajd kratko cu.BayernMunchen31 je napisao/la:Koji trener na svijetu ima odgovor za Bunker![]()
Barca koju je vodio Guardiola je imala dobar recept za bunker taktiku, gdje se najvise oslanjala na tehnicki jake pojedince koji su se nerijetko setali kroz autobus odbrane i pogadjali. Osim toga 1000 je nacina da se ugrozi protivnik sa takvom taktikom. Sad ce neko mozda pomenuti Inter Milan recimo, ili Chelsea, koji su igrali sa Barcom, medjutim nema to uporiste.
Elem,
Ne smeta meni to tolko sto Jupp nekako na misice zeli da probije autobus u odbrani. Meni ponajvise smeta sto on u tom poslu cesto ostavlja svoju zadnju liniju protivnicima na milost i nemilost.

FIFA XI 2013
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
Vidi, ne treba Bayernu ni Xavi, Iniesta, ni Messi jer slozit ces se da Bayern ima tehnicki dosta dobre pojedince u ekipi sposobne za to o cemu mi ovdje raspravljamo. Naravno da je mnogo nacina da se ugrozi protivnik sa autobus taktikom. Gdje su nam recimo oni centarsutevi i sutevi sa distance?BayernMunchen31 je napisao/la: BilaleBarcu koju je vodio Gvardiola je najjaca ekipa svih vremena ..barem ona iz sezone 2010/11 . Bogami od tih 1000 nacina ja bi ih volio znat jednog a da nemamo Xavia,Iniestu i Messia u najboljim danima.

Korneri? Ako pogledamo statistiku ona nam kaze da smo protiv Chelsea izveli 20 kornera, Bate-a 14, Leverkusena 14, a gola ni na vidiku. Sad ce neko reci sreca ili nesreca kao bitan faktor u nogometu.
Ja se izvinjavam ali na 48 kornera sreca nema nista s tim. Ovdje je samo pitanje, ili znas ili ne znas. Uigrao si neku kombinaciju za prekide, ili nisi uigrao.
Mi stariji se jako dobo sjecamo da su svi ti prekidi bili jedno od najjacih oruzja Bayerna, a i ova ekipa sada ima odlican potencijal za takvu igru.
Ne mrzim ja trenera, ja sam samo sa razlogom pomalo zabrinut jer nismo naucili iz gresaka.BayernMunchen31 je napisao/la:Najgore sto sad svi vide da ovo je slaba tacka pa ce svi igrat ko Bate .A Jupp ce opet forsirat akcije po Krilima kojim ce se prikljucit Bekovi sa ubacima na Gomeza/Mandzu. Jedna jaca odbrana i bolji golman (Chelsea) i mi cemo izgubit na kontru ...Za zadnju liniju si u pravu. Sabura treba i ne prigovarat covjeku dok ne pocnu lose igrati (barem u ovoj sezoni) Dobili smo Domuz,Verder,Schalke,Stuttgart,Wolfsburg,Lille i to vecinu sa lakocom.
U finalu protiv Intera, Van Gaal je rekao "pali smo u zamku", i da je Muller kod jedne ciste prilike izjednacio na 1:1 mijenjao bih kompletan pristup protivniku. Dakle nesto u tom kontekstu je rekao.
Jupp je po mom misljenju prvo trebao da nauci na greskama svog predhodnika, i da pripremi ovaj Bayern za ekipe koje danas predstavljaju problem modernog fudbala.
- farinelli123
- Kontakt:
Farinelli jezik pregrizao.farinelli123 je napisao/la: I da, da vas podsetim na ono sto sam pisao pre koji dan. Ni u subotu nema pobede u Bundesligi.
Tek iduce nedelje.

Ja ovaj put želim pobjedu u Hamburgu, želim da brzo nakon Levera dignemo glavu gore i uzdignemo se kao mnogo jaki. A ovo gostovanje je jako teško i zbog naše mučenja u zadnjih par utakmica tamo, ali zato je sad vrijeme za prekretnicu.

Ma kakav moj ugled, jedva da me ko zapamtio ovde

Na ovaj forum udjem dnevno najmanje 20-ak puta, ali se retko kad odlucim na pisanje. Vise volim da citam postove drugih.
I da, ne znam zasto mislim da necemo pobediti sutra. Rekao sam da je proslog vikenda pocela takozvana "mini kriza". Rezultat ne smem da prognoziram, dva mi padaju napamet, ko zna.
Pozdrav svima.
•
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pred sutrasnji derbi sa HSV-om nekoliko zanimljivosti, realno ovi rezultati su zanimljivi:
04.02.2012 Hamburger SV FC Bayern München 1:1
22.10.2010 Hamburger SV FC Bayern München 0:0
26.09.2009 Hamburger SV FC Bayern München 1:0
30.01.2009 Hamburger SV FC Bayern München 1:0
02.09.2007 Hamburger SV FC Bayern München 1:1
Da ovo je zadnjih 5 utakmica u Hamburgu gdje nismo uspjeli pobjedit, kao sto vidite imamo 3 nerjesena i 2 poraza, zadnje 2 utakmice sa njima 2 nerjesena, sa veoma malo golova, ne bude vise od 3 gola..
zadnji put ipak smo dobili u sezoni 2006/2007 kada smo pobjedili 1-2 . Alii siguran sam da nakon tog vremena mi sutra u 18:30 ako se ne varam, uzimamo 3 boda, veomaaaaaa bitnaaa 3 bodaa.
i onda naravno nastavljamo sa ligom prvaka, pa pobjedom protiv Lillea da napokon malo razjasnimo situaciju u grupi 
04.02.2012 Hamburger SV FC Bayern München 1:1
22.10.2010 Hamburger SV FC Bayern München 0:0
26.09.2009 Hamburger SV FC Bayern München 1:0
30.01.2009 Hamburger SV FC Bayern München 1:0
02.09.2007 Hamburger SV FC Bayern München 1:1
Da ovo je zadnjih 5 utakmica u Hamburgu gdje nismo uspjeli pobjedit, kao sto vidite imamo 3 nerjesena i 2 poraza, zadnje 2 utakmice sa njima 2 nerjesena, sa veoma malo golova, ne bude vise od 3 gola..
zadnji put ipak smo dobili u sezoni 2006/2007 kada smo pobjedili 1-2 . Alii siguran sam da nakon tog vremena mi sutra u 18:30 ako se ne varam, uzimamo 3 boda, veomaaaaaa bitnaaa 3 bodaa.

FC Bayern !!!!!
Nije to tacno. Ja sam juce izbjegao pitanje da me nebi opet neko shvatio kao Martinezovog branioca i zato sam sacekao da neko drugi odgovori. @effe je odgovorio i hvala mu i u moje imefarinelli123 je napisao/la: Ma kakav moj ugled, jedva da me ko zapamtio ovdea i primetio sam mnogo puta da niko nikad ne odgovori na moje pitanje.

Nije prenijelo cijelu sliku. Uglavnom, izjavio je kako mu je san postati kapetan Bayerna.
Moš mislit kako će mu se ostvariti.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
ma robbena su trebali šutnuti nakon prošle sezone i dati mjesta shaqiriju na desnoj strani jer je ribery rezervisao lijevu 

Dobar je Arjen, još je on debelo ispred Šakirija. Ali kao kapetana ga ne vidim pored Lahma, Schweinija, Neuera, Mullera, Riberyja, Badstubera i Kroosa.dijalog je napisao/la:ma robbena su trebali šutnuti nakon prošle sezone i dati mjesta shaqiriju na desnoj strani jer je ribery rezervisao lijevu
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- BavaracZenica
- Kontakt:
KSIVLE je napisao/la:Dobar je Arjen, još je on debelo ispred Šakirija. Ali kao kapetana ga ne vidim pored Lahma, Schweinija, Neuera, Mullera, Riberyja, Badstubera i Kroosa.dijalog je napisao/la:ma robbena su trebali šutnuti nakon prošle sezone i dati mjesta shaqiriju na desnoj strani jer je ribery rezervisao lijevu
too sigurno, mislim moze dobit kapitensku traku u slucaju da nema Lahma u sastavu i Svajnija ili Neuera, ali treba da nastavi pruzat odlicne igre, super je odigrao u kupu a sad se nadam da ce bar upisat asistenciju protiv HSV-a

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.