Ma ovaj nece nikad ni igrat, mozda u kupu. Na ovom igracu su dobri pojedini ljudi 100% ba ovaj veze sa zivotom nema i nikakvu ozbiljnu funkciju nece imati na terenu ko i mnogi do sad sto su dosli u klub i brzo napustili a Zeljo trpi.umjetniksabrojem9 je napisao/la:Bez utakmice da je igrao 90 minuta u sezoni 2017/18, bez zvaničnog nastupa u 2018. godiniZeljo92 je napisao/la:Ma ovo je lose, prelose. Opet cemo gledati reprizu, ustvari ja je necu ni gledat ako fkt bude repriza, volim svoj zivot i svoje zivce.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Znaci otpada Arezina ? Samo da mi je znati kako ih izvuku iz naftalina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Umjesto da ostave pare za jednog normalnog i kvalitetnog stopera oni dovode ovu ublehu iz Hrvatske kakvi amateri vode nas klub 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nikako, menadzerski lobi, dobar trener dobar menadzer a igrac ako uspije uspije.LjoZee je napisao/la:Znaci otpada Arezina ? Samo da mi je znati kako ih izvuku iz naftalina.
Ko ti je reko Pinki Da otpada na putu je za Siroki sa ovim ? mogo bi jedan veznjak otic nas za fine pareLjoZee je napisao/la:Znaci otpada Arezina ? Samo da mi je znati kako ih izvuku iz naftalina.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Moze Hajdarevic otici i niko vise. Pitanje je i to. Neka konkurencije, vidjet cemo jesmo li pogodili ili opet fulamo.
Pa cak i Anel bi mogo oticiplavousrcu je napisao/la:Moze Hajdarevic otici i niko vise. Pitanje je i to. Neka konkurencije, vidjet cemo jesmo li pogodili ili opet fulamo.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
A Anel ili Hajdarevic nema ko drugi otici za kakvu lovu. Samo nadam se da nece "dzaba" pogotovo sto Anela zastupa neka njemacka agencija. Uzet ce i oni sebi fin procenat od prodaje.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/ bummmmm ja rekoh nas je
Dobro doso

Eto ga Arezina i zvanicno nakon ovog levata napokon pravi igrac dosao
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
napokonNeymar11 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/ bummmmm ja rekoh nas jeDobro doso

3 nova igraca u kratkom roku
pavic, curjuric i arezina, vidjet cemo na sta ce to liciti poslije ovih priprema

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
https://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/
Dosadašnji veznjak Mladosti DK, Filip Arežina, stigao je u Željezničar. Arežina će naredne dvije godine igrati na posudbi u Plavom dresu.
Dosadašnji veznjak Mladosti DK, Filip Arežina, stigao je u Željezničar. Arežina će naredne dvije godine igrati na posudbi u Plavom dresu.
Heh hehe stoji mu dres, Anel je u Izlogu mogo bi lahko otici, cekamo stopera i spicaKonzerva je napisao/la:napokonNeymar11 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/ bummmmm ja rekoh nas jeDobro doso
![]()
![]()
![]()
3 nova igraca u kratkom roku
pavic, curjuric i arezina, vidjet cemo na sta ce to liciti poslije ovih priprema

Šta je sa onom pričom Krčmastog da stranac mora biti barem 30 % bolji od domaćeg igrača. Ako je ovaj Čurjrjr gori 30 % od konkurencije bit će mjera.
Boze kakve ublehe u klubu imamo, srozase nam klub na niske grane. Idi iz kluba Senade dan ga **** i tvoja pamet oko SS, molim te odustani vise od SS i radi u cemu si najbolji, molim te.
Hrvat je dosao kao menadjerski igrac zbog nekih ranijih uskuga, ja sam vam davno rekao da smo u menadjerskim raljama i odredjeni igraci moraju igrati, umjesto da ih pohvalimo za dovodjenje arezine oni nas neugodno iznenade sa ovim likom kiji ce tu bit 3 mjeseca, zasto gurati dacica kad mozes hrvatskog polovnjaka ha ya, sreca pa je savez smanjio broj stranaca, bila bi nam puna ekipa ovakvih da nema limita
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nekakav stoper iz Turske na probi.
http://****/premijer-liga-bih/stop ... aru/123231
Danas je dan boomova, Turčin bi bio 6. stranac (podrazumijevam Projiću raskid ugovora)
Danas je dan boomova, Turčin bi bio 6. stranac (podrazumijevam Projiću raskid ugovora)
Svakako Misimovicu je bitno da ima dobre odnose sa menadzerima, nije ni cudo sto je ovaj corak od igraca doveden.