Ma jedna vamo umjetnicapodhum je napisao/la:Jeko nao?AlemC85 je napisao/la:
jok, yebo to. Ja bi stavio Lisu Ann na gol, zabijali bi k'o iz rafala, bio bi 100% učinak.

Ma jedna vamo umjetnicapodhum je napisao/la:Jeko nao?AlemC85 je napisao/la:
jok, yebo to. Ja bi stavio Lisu Ann na gol, zabijali bi k'o iz rafala, bio bi 100% učinak.
Pa neka je Mrkva dovede kad ne moze centarforaChupacabra je napisao/la:Ma jedna vamo umjetnicapodhum je napisao/la:Jeko nao?AlemC85 je napisao/la:
Aleme zabila bi i stara pastrmkaChupacabra je napisao/la:Ma jedna vamo umjetnicapodhum je napisao/la:Jeko nao?AlemC85 je napisao/la:
Ono ti je fudbalski maj geri djuko zukiGoodison je napisao/la:Dobar je i bod. Oštri.
Pa šta ono uradi Kodro ispred gola Borca ?
MIslio sma sam sebi covjek polomi ledja a nepotrebnopodhum je napisao/la:Ono ti je fudbalski maj geri djuko zukiGoodison je napisao/la:Dobar je i bod. Oštri.
Pa šta ono uradi Kodro ispred gola Borca ?
Ustade Meho,a ne zna gdje je kako je ledjima dekno.kimbo je napisao/la:MIslio sma sam sebi covjek polomi ledja a nepotrebnopodhum je napisao/la:Ono ti je fudbalski maj geri djuko zukiGoodison je napisao/la:Dobar je i bod. Oštri.
Pa šta ono uradi Kodro ispred gola Borca ?![]()
Podjsetilo me na one makazice Vranjesa protiv Mekiska .. Isto su smotano izgledali .. kao da noge nisu povezane sa glavom bile
obicno kada igrac dobije crveni zbog 2 zuta,pauzira 1 utakmicu a kada dobije striktno crveni karton onda najmanje 2 i viseNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro je yebaji ga umor je ucinio svoje. Prvo Zenica pa BL u tri dana. Nego koliko utakmica Merza pauzira
Hvala rodjak. Nisam gledao pa neznam jeli dobio direktni ili radi drugog zutog. Dobar onda moze Asim protiv Sarajeva a ovaj nek se odmori za Likcerodjak je napisao/la:obicno kada igrac dobije crveni zbog 2 zuta,pauzira 1 utakmicu a kada dobije striktno crveni karton onda najmanje 2 i viseNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro je yebaji ga umor je ucinio svoje. Prvo Zenica pa BL u tri dana. Nego koliko utakmica Merza pauzira![]()
Dobro je zavrseno kako je moglo biti,Ostri covjek sa 100 ruka,svaka mu cast.Jos su bili bolji od ostalih Ani i Maletic.Kodro a kasnije i Zvonic lose odigrali i mislim da zaostaju za ostalim igracima kvalitetom.Malo je i los teren utico na nasu igru kratkih pasova po zemlji,jer se lopta nije mogla dobro kontrolisati(Okic bas promasi onu sansu radi loseg terena)Sve u svemu ja zadovoljan bodom,sad idemo na Kosevo po sva 3![]()
FORZA CRVENI DJAVOLI
P.S.Dena hvala ti za stream za ove pacenike,kad ce bola Rodjeni.com stranica vise hebem mu misa
boljereceno BiH derby sa najvise odigranih utakmica medjusobomAlemC85 je napisao/la:a sada slijedi utakmica protiv najtežeg protivnika Sarajeva, a ujedno ove dvije ekipe su rekorderi po broju odigranih zajedničkih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.