Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

thenaturalone
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la thenaturalone » 17 avg 2012, 17:47

Za godinu-dvije ocekujem odlazak i Vermalena, covjek kapiten a i taman da naslijedi Ferdinanda.
Zao mi samo ovih iskrenih navijaca Arsenala, bio je to nekad veliki klub koji je dovodio velike igrace, a sad su klub u kojem se igraci kale za ove velike klubove.
Nece Arsenal osvojiti nista ni u narednih 10 godina.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 17:48

thenaturalone je napisao/la: Nece Arsenal osvojiti nista ni u narednih 10 godina.
Ja ne znam zasto Englezi uopste igraju ligu, ako se vec unaprijed zna ko ce osvojiti, ko nece itd itd.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 avg 2012, 17:51

thenaturalone je napisao/la:Za godinu-dvije ocekujem odlazak i Vermalena, covjek kapiten a i taman da naslijedi Ferdinanda.
Zao mi samo ovih iskrenih navijaca Arsenala, bio je to nekad veliki klub koji je dovodio velike igrace, a sad su klub u kojem se igraci kale za ove velike klubove.
Nece Arsenal osvojiti nista ni u narednih 10 godina.
Ma da, tako su lupali i kada je Kesli otisao u Chelsea da ce svaki naredni igrac tamo. Nije Verma tolika pi**etina kao Persi da ode kod ovih se*onja...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 17 avg 2012, 17:53

najgore ako Wenger uradi kao i prosle godine sa last-minut transfere, nije ni to riješenje..

Wilshere uzima broj 10 u Arsenalu..

RvP ima broj 20 u Man.utd

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 18:00

Ćao Songinho, bez tebe ćemo, ma koliko god neki mislili da nisam upravu, biti bolji na terenu pogotovo u defanzivnom aspektu igre.

D ‏@AFCAMDEN
Alex Song has officially left Arsenal. Announcement expected over the weekend/monday. Via @TilleysArse.

D ‏@AFCAMDEN
Can I rephrase that? Alex Song has been f*cked off by Arsenal.

Otjeran tj. prodat je iskljucivo zbog svog ponašanja i nemira koji je unosio u svlačionicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 17 avg 2012, 18:12

AllGunsBlazing je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la: Nece Arsenal osvojiti nista ni u narednih 10 godina.
Ja ne znam zasto Englezi uopste igraju ligu, ako se vec unaprijed zna ko ce osvojiti, ko nece itd itd.
Ja nigdje nisam rekao da se zna ko ce osvojiti ligu, ali bar znam ko nece, to je Arsenal, zivi bili pa vidjeli.

@Guner4
To cemo jos vidjeti, ali bude li igrao kao do sad a sa Arsenalom ne bude nista osvojio vjerujem da ce ljubav prestati, sve je lijepo i krasno ali za trofeje se igra, vidi RvP, govorili ste da je najbolji napadac na svijetu, meni nije ali je jedan od najboljih u zadnjih 10 godina i sta je osovjio sa Arsenalom? Sasvim ga razumijem sto je odlucio preci u klub gdje moze nesto osvojit, razumjet cu i Vermalena kad odluci otici.
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 17 avg 2012, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 avg 2012, 18:15

Ja se odlasku Songa i nadam realno on je dosta profitirao od stila nase igre i u tom sistemu je izgledao dosta bolje nego sto on stvarno jeste, imao je dobrih partija ali Diaby zdrav je dvije klase iznad njega.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 avg 2012, 18:18

Sta ce biti kada ode Diaby? I on kloc?
A kod vas nista novo izgleda....odlaze najbolji dolazi prosjek i sve iznova...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 avg 2012, 18:21

Jos malo pa cemo imati kompletan jedan tim igraca iz Arsenala koji su otisli u druge klubove da bi "osvojili trofej". :lol:
Covjek se zapita zasto onda to nisu mogli napraviti zajedno s obzirom da su tu negdje s godinama...jbg. najlakse je otici Messi-ju,Iniesti,Silvi,Agueru ili Rooneyu pa tamo pokupiti neki trofej...nije valjda u tome poenta trofeja ako se vec radi o klasnim igracima.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 18:25

Ako je Cazorla u odnosu na Songa prosjek, onda dobro dolazi prosjek. Ni Giroud nit Podolski nisu prosjek, vec dobri igraci, mozda ne kvalitete Robina, ali dobri igraci.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 18:28

adnan24 je napisao/la:Jos malo pa cemo imati kompletan jedan tim igraca iz Arsenala koji su otisli u druge klubove da bi "osvojili trofej". :lol:
Covjek se zapita zasto onda to nisu mogli napraviti zajedno s obzirom da su tu negdje s godinama...jbg. najlakse je otici Messi-ju,Iniesti,Silvi,Agueru ili Rooneyu pa tamo pokupiti neki trofej...nije valjda u tome poenta trofeja ako se vec radi o klasnim igracima.
Nije fazon kad ti moraš oznojit guzicu da osvojiš trofej nego kad to neko uradi za tebe dok mu ti vodu donosiš i onda si ti kao igrač koji je trofejan. :lol:

Odlično razmišljanje razmaženih primadona.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 17 avg 2012, 18:30

http://www.klix.ba/sport/nogomet/van-pe ... /120817137" onclick="window.open(this.href);return false;

Mame ti ga uzviknem. :evil:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 avg 2012, 18:32

Ocekivao sam odlazak Aleka i na neki nacin sam i sretan i nisam zbog toga. Alek je klasa i unikatan igrac, al' po drugoj strani ovo je jedini nacin da se dovedu novi igraci, bar znajuci Wengera. Ako ovaj odlazak znaci dolazak Nurija i Yanna onda zbogom Alek stara legendo, a ako ne znaci...zayebo si nas Arsene. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 17 avg 2012, 18:50

Mozda AW planira vratiti staru uspjesnu formaciju 4-4-2 pa zbog toga prodaje Alex-a,jer on u toj formaciji je krajnje očajan,+ da dovede Sahina koji je klasicni CM mozda i ima logike da bi mogli ove sezone gledat 4-4-2 :?:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 18:51

Fali spiceva, jedino ako ne ocekujes da Park i Chamakh iznesu ostatak sezone. :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 17 avg 2012, 18:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Fali spiceva, jedino ako ne ocekujes da Park i Chamakh iznesu ostatak sezone. :lol: :lol:
hahah znam,jeb.iga al kontam ako Poldija planira koristit kao spica,eventualno Chamack kao treci spic,a Park i ovi iz rezervi da igraju ove utamice protiv malih ekipa u kupovima,naravno postoji solucija da se kupi jos jedan spic,to mi naumpalo s tim da prodaje jedinom DM igraca :ugeek:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 19:01

Ma mislim da ce doci jos jedan dm, i da ce se igrati ova standardna formacija. Podolski i Giroud su dovoljni na jednom mjestu spica, Chamakh ako bas zaglavi, mislim da fali jedno krilo, ali eto Wenger ne misli tako.
Celik!3,2,2.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 avg 2012, 19:09

Mozda cete mi se smijati ali ja mislim da Chamak uopste nije tolko los igrac nego je frajer totalno psihicki pao,ali ipak moze biti solidan back up na toj poziciji.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 avg 2012, 19:11

Joj cim budem imao vremena ima da nadjem vase postove gdje velicate Songa i RvP i to ne tako davno, 4-5 mjeseci prije, dok sada pricate kako su limitirani klocevi.

Ljubomora i zavist je najgora osobina covjeka.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 17 avg 2012, 19:18

Ako ode Song, moramo sigurno nekoga dovesti. M'Vilu ako ostajemo pri formaciji koju trenutno igramo ili nekog napadac ako prelazimo na 4-4-2. Trade M'Vila in, Song out je nešto na šta pristajem... ali sacekajmo par dana još da vidimo šta se dešava... Svakako ovo ne znaci da Alexa ne smatram kvalitetnim!

Protiv Sunderlanda moramo zabiljeziti 3boda iako znaju biti neugodan protivnik. Drugo kolo ce biti dosta teže, Stoke je na domacem terenu uvijek opasan.

Za kapitena sam najavio Vermalena među favoritima, a i realno moj drugi SUBJEKTIVNI prijedlog - Jack, nije ni bio TRENUTNO opcija. Drgao mi je zbog Verminatora, čestitam njemu i Jacku ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.