Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kakva igra samo gore dolje idu. Mirzi pase taj tempo ali ne mozes ti kad jedan uzme loptu i zajuni se prema kosu nece ni da pogleda i samo mase. A ovi ovamo fino polaganje iskombiniraju i sad vode.
Hajmo Mirza i co. treba mi X poluvrijeme !
damn

Ne baci loptu posteno za 10 min 

-
- Kontakt:
Vrlo zanimljivo bi bilo vidjati Mirzu u drugom klubu.Nadam se da nebi isto pisali ko sada
e da je meni znat sta se Mirzi mota po glavi,kako on razmislja,nervira li se kad nece da dodaju i td i td... 

Ma u svakoj ekipi ima mentola, osim ako je trener neki zaeban pa te stvari ne dopusta. Mirza je dobar igrac i kad bi igrao odbranu konstantno i dobro imao bi minuta u dosta ekipa ali eto on nece da ide u bilo koju ekipu nego onu koja napada za prsten.mirzateletovicc je napisao/la:Vrlo zanimljivo bi bilo vidjati Mirzu u drugom klubu.Nadam se da nebi isto pisali ko sada
ajde MT3 poludi

Mirzin okret i kucanje iz prvog poluvremena je u highlightsima ove tekme na nba.com ako niste primijetili 

tako je mackoo
tako je mackoo
tako je mackoo
tako je mackoo
Tako je macko
tako je mackoo
[youtube][/youtube]
yebo majku pa dodajte nekad yebem vam sve jos Mirza trazi loptu
To je to za veceras
EDIT: ipak je u igri
EDIT: ipak je u igri

Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 02 apr 2014, 04:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
**** mu ja mater i iz publike se čuje Mirza, Mirza al jok tetku mu taslačim ako on sebe naziva playmakerom!semir01 je napisao/la:yebo majku pa dodajte nekad yebem vam sve jos Mirza trazi loptu
edit: Što je najgore Mirza igra odlično, i ima najviše skokova u ekipi, ne pegla al nedaju...
TATA
Trenutno korisnika/ca: Iniesta12, StevieG8, TripleThreat i 24 gosta.