FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I meni igra onaj bekic, pored ovog momka, tamo hodzic umjesto Mustafica, resic mora igrati 30 min po tekmi... MORA!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
od 60te minute nam nisu pogledali prema golu
joj sto se skaut hvali hahahahaha
joj sto se skaut hvali hahahahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:5, Radovac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moj skaute to "strucnjak" je kao da kazem Bekicu "majstore"
Radovac rattatatatatatatatatatatatatatatatatatattatatataattatatatatatatattaaatatattaatatatattat

Radovac rattatatatatatatatatatatatatatatatatatattatatataattatatatatatatattaaatatattaatatatattat

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Projekat opet----------------
Auf sto ufati volej Same.Bravo momak
5-1 sta komentarisati,nema potrebe + svima

5-1 sta komentarisati,nema potrebe + svima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samir ŠIŠA radovac!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pidro=Marcelo
Strasan igrac. Igra odlicna. Bravo Husrefe, nadam se da cemo ovo prenijet na Evropu i u PL. Ova igra obecava, a i zadnji potezi uprave obecavaju. Ocekujem povratak publike na Kosevo. Akademija se isplatila u potpunosti. U buducnosti ce biti samo jos jaca i bolja.
Strasan igrac. Igra odlicna. Bravo Husrefe, nadam se da cemo ovo prenijet na Evropu i u PL. Ova igra obecava, a i zadnji potezi uprave obecavaju. Ocekujem povratak publike na Kosevo. Akademija se isplatila u potpunosti. U buducnosti ce biti samo jos jaca i bolja.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ok lijepo akademija al postaje iritantno 30 puta u dva prijenosa je to ponovio. Treba odigrat jos jednu tekmu do europe al negdje da nas neko nagazi (dinamo,zvezda,real
neam pojma ko al da nas neko razvali da vidimo i slabosti . po ovom dosad savrseni a nije bas tako .

Samir el pistolero Radovac

ma normala, nego znam da se Avdic cesto spominje u nekom n kontekstu ali ako covjek valja reprezentaciji Hrvatske koja ga koristi za spremanje na SP-u mislim da I nama moze biti od pomoci.Esport je napisao/la:Ne zamjerite, ovo je bila digresija na prethodne diskusije na forumuedRed je napisao/la:Pustite covjeka neka radi svoj posao pa nije komentator ...MortemHz je napisao/la: Bosanac ili Hrvat? Ermin Avdić (skaut) ako mislis na naseg
Malo riječi ispada iz velike glave![]()
Niko nikad ne može bi gori od Ćunića(on pokušava biti novinar)
Radovac je sve ove tekme extra kvalitetno odigro, jos uvijek on nije izgubljen slucaj, samo nek odluce nek mu na vrijemr produze ugovor ili nek ne zauzima mjesto nekom drugom, pa da proigra 2-3 tekme i ode djaba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
SILOVANJE SRBIJANACA! 18+! (FOTO+VIDEO)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pidro mašina
Turbo MašinaMemara je napisao/la:Pidro mašina
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, Bordo10, endeende, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], HyperOS, misstianopenaldo, Morpheus, napoleon72, Pitar6785, Rigoletto, SamoDaKazeem, Vanja8, worchester, zagorski i 185 gostiju.