Da, cesto ne zna sta s loptom pa je vrati nazad prema nasoj polovici.Testo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:51problem kod pidre je gore uz aut liniju ga bukvalno zaključaju i on ne zna šta će sa loptom. desnu nogu ne zna koristiti nikako, niti probiti naprijed.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa evo City od početka sezone igra bez 3-4 igrača i vidi se rezultat toga. Nama je danas falilo pet igrača koji su počinjali kad smo bili u top formi. Oremuš, Sušić, Tatar, Ahmetović i Rahmanović. Ahmetović sa sijedom bradom i u kolicima je Batistuta za Handžića. Normalno je da ide sporije, nedostaju ti motor i turbina, plus još 2-3 bitne komponente.
Jesam pisao na poluvremenu da smo bezidejni i da ćemo teško do bodova, što je i bilo istina, al postoji valjan razlog za sve. Niko nema 22 odlična igrača u rosteru.
Jesam pisao na poluvremenu da smo bezidejni i da ćemo teško do bodova, što je i bilo istina, al postoji valjan razlog za sve. Niko nema 22 odlična igrača u rosteru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Maradona ba smiri zivce.Amca007 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:51Jedva si cekao da primimo da go, da **** pleme i da tjeras Vinkaforza_juve je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:45Mozda da tebe banuje aaaa sta kazes. Ja 10 godina imam ovaj nick i nikada nisam dobio opomenu a kamoli ban. Ne znam koliko ti je godina ali ja sam od rata isao na utakmice FKS sto na Kosevo sto na strani. Presao BiH uzduz i popreko, isao na evropske tekme na Kosevo i vani. Vodao ljude po utalmicama, placao ulaznice, troskove sve samo da idu na tekmu od Trebinja do Bihaca.
Ti ces meni govorit ebem te u usta.
De nadji moj post gdje sam ikada opsovao igracima, samo jedan post da ima psovka NE KRITIKS nego psovka i neka me banuje
Do tada imas![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakva asistencija jesi dobar ti?Denchi je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:00Kakvom hodzi? Gol i asistencija veceras?fks74 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:54Handžića odvesti kakvom hodži. Mislim da će pogoditi Borcu.feniksptica je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:51I ako Handzic bude u prvih 11 isto je sigurno da necemo moc pobijedit
Sta treba da radi? Da i brani mozda?
Hah gol zabio, golman stao jer je sviran ofsajd.
Nego i ti s njim pod ruku i kod Hodze, al kakvi ste vjerujem fulili bi i otisli kod Popa

Tvoj Muzic izgubio najvise lopti danas

Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 02 dec 2020, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Evo jos jednog poznavaoca fudbala
Hahahah, skim ja djelim zrak

TRI MAGICNE RIJECI
pisaj me Tino!
pisaj me Tino!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma lik navija za plave, ne znam šta će na ovoj temi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I pored današnjeg gola Tino nije ni 10% onog igrača iz Hajduka. Mora on daleko bolje igrati i nositi Sarajevo, mora se konačno fizički spremiti!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Susic ne bude imao problema s povredama, ja smatram da on moze da adekvatno zamjeni Rahmana.
Bas mi je bilo drago vidjeti kako je srcano proslavio drugi gol, pravo mu je stalo
Bas mi je bilo drago vidjeti kako je srcano proslavio drugi gol, pravo mu je stalo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- forza_juve
- Kontakt:
Gdje sam ja yebavao pleme?Amca007 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:51Jedva si cekao da primimo da go, da **** pleme i da tjeras Vinkaforza_juve je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:45Mozda da tebe banuje aaaa sta kazes. Ja 10 godina imam ovaj nick i nikada nisam dobio opomenu a kamoli ban. Ne znam koliko ti je godina ali ja sam od rata isao na utakmice FKS sto na Kosevo sto na strani. Presao BiH uzduz i popreko, isao na evropske tekme na Kosevo i vani. Vodao ljude po utalmicama, placao ulaznice, troskove sve samo da idu na tekmu od Trebinja do Bihaca.
Ti ces meni govorit ebem te u usta.
De nadji moj post gdje sam ikada opsovao igracima, samo jedan post da ima psovka NE KRITIKS nego psovka i neka me banuje
Do tada imas![]()
Gdje sam tjerao vinka?
Jesi li ti pijan, drogiran ili retardiran?
Nemam ja puno postova, prelistaj pa ces onda sam jest svoja g.na koja si izasro.
Ja sam kritikovao i kritikovat cu kada je god lose i ti tu ne mozes nista jer si nebitan faktor
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
vrijeme je za trio đokanović-tss-rahmanović 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
pejović je svaku igrao , čak i protiv radničkog lukavac.
uvijek je bila izmjena tss-đokanović i obrnuto.
mislim da će ovo ispasti dobro za nas
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Ma uredu to sve, nisam ni rekao da vrijeđaš, ali imaš temu "premijer liga - opcenito" pa možeš tamo pisati.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ajmo decko lagano s teme. Ne znam ni sto pises kad je Morti vec receno za tebe. Bgmi i na Zeljinom ko god napise biva napadnut
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zvijezda padalica
- ElCartel11
- Kontakt:
Realno otkad je Susic obnovio onu povredu mi smo poceli polako padati sa igrom i nismo bili tako dominantni vise. Ima tu klasu u sebi i jednostavno svi su uz njega sigurni i bolji igraci.
Nadam se, da je povreda iza njega i da je spreman 100% za BL.
A onda ga na zimu spremiti, napucati, da prodje konacno cijele pipreme sa ekipom i oplodnja moze poceti. Uz naravno novog napadaca, da se ne zaboravi ipak i taj dio.
Nadam se, da je povreda iza njega i da je spreman 100% za BL.
A onda ga na zimu spremiti, napucati, da prodje konacno cijele pipreme sa ekipom i oplodnja moze poceti. Uz naravno novog napadaca, da se ne zaboravi ipak i taj dio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!