FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 okt 2012, 01:18

Da nastavimo:
effe_sa je napisao/la:Moram dodat još jednu stvar, Leverkusen je danas od starta išao u kost....Ejj ljudi se osilili na Alianz areni, oni lome, krše, pokazuju zube.....Naši igrači s druge strane totalne mlakonje, samo Mandžo i Dante malo zube pokazali. Umjesto da odnesemo s 2-3 starta njihove igrače u prvih petnaestak minuta, da im se unesu u facu par puta, pa da ti ne smije prići šesnaestercu, oni svi budu letargični. Hoće naša gospoda sve spielerisch da riješi.....E ebalo ih spielerisch :D :D
Nisam za neke brutalne startove nikako, no ipak često treba dati do znanja ko je glavni na terenu. Mi tako nikad ne igramo. Jedino Luiz Gustavo tu i tamo "odere" igrača ali i to je mlako. U svakom slučaju sam za agresivniji pristup igrača jer je to u takvim, bunkerskim utakmicama neophodno. U takvim tekmama mora biti borbe i agresivnosti, želje i volje ali i sve to treba zaokružiti sa pametnim postavljanjem na terenu. Ukratko, lideri koji bi tako i trebali igrati to ne rade pa je onda i teško za očekivati da će to raditi neko treći.
don_burza je napisao/la:nego jel jos kome Neuer onao najliderski spiler u Bayernu ? :D
Naravno!

Onakav potez na kraju tekme Kroos nije napravio već mjesec dana. Nekako sam uvjerenja da Neuer nije glumio Kahna već sad bi bio glavni lider i priznat od svih mnogo više a samim time bi možda već i danas svrgnuo Lahma kao kapetana.

Bilall je napisao/la:U martu smo protiv njih izgubili na isti nacin, s tim da je Leverkusen igrao nesto otvorenije nego li je to bilo sada, ali smo opet primili jedan besmislen pogodak a nakon toga je i dosao jedan kontranapad.
Eh tada sam se uvjerio kakva je Leverkusen ekipa kada cuva rezultat i igra bunker jer se tada odmah nakon vodstva 1:0 mogla vidjeti i gora slika nego danas. Prakticno su zatvorili sve prilaze svom golu gdje Bayern nije napravio ni prave sanse, dok su oni par puta opasno zaprijetili iz kontranapada pri cemu su i poveli sa 2:0.

Ja ne mogu vjerovati da dakle drugi puta radimo jedne te iste greske kod jednog te istog protivnika. :? Zanemarit cu sve te bunkere i kontranapade koji su nas kostali do sada, al zar bas opet na jednom te istom protivniku padamo na isti nacin. :?
To je za mene Heynckesova odgovornost, gdje se osim svih njegovih gresaka koje si naveo, jos ocito nije ni spremao za protivnika obaziruici sa na raniji mec odigran sa njima. I naravno hiljadu je nacina da se probije bunker ili eventualno ugrozi gol sutevima sa distance, ali bez da se zadnja linija ostavlja na cjedilu.
Potpuno se slažem. Upravo to i najviše smeta i boli. Frajer igra protiv Dortmunda 5x, Klopp ga uzima na isti način svih 5 tekmi. Kad se sjetim samo kako je loše motivirao ekipu za kup dođe mi da odem protestirati na trening u Sabener Strasse samo da ga smijene.

Osobno u takve sitnice ne mogu vjerovati. Nešto slično je radio i Mourinho protiv Barcelone dok konačno nije shvatio da Barcelonu treba napasti no i to je bilo nakon 5-6 utakmica školovanja. Predugo puno predugo za jednog Mourinha.

Ista stvar sa Heynckesom. Lik jednostavno ne može da nauči lekciju. I to nije u pitanju jedna lekcija, ili hajde dvije lekcije, tu je u pitanju barem 15-ak lekcija u zadnje 2 godine, i to sam još možda i malo naveo. Teško mi je povjerovati da tako iskusan trener koji fudbal stvarno ima u malom prstu i koji je prošao sve i svašta ne može NAUČITI iz prijašnjih pogrešaka. To ne mogu shvatiti nikako. Nije bruka izgubiti od Bayer Leverkusena doma ali je po meni 100x veća bruka ne naučiti jedno obično gradivo i to u roku od 2 godine. Gradivo koje ti treba u najmanje 70% utakmica u sezoni.

Pale_Companion je napisao/la:ovaj poraz ne treba gledati samo kroz crnilo, na dugoročnom putu možda učini igrače više fokusiranijima.
Poštujem tvoje mišljenje i mogu ti reći da sam dugo vremena dijelio to mišljenje. No s vremenom sam ga potpuno promijenio.

Ako bi išli tom logikom onda nas je poraz od Bate Borisowa trebao temeljito prodrmati i ponovno dovesti na pravi put. Sličan primjer je i finale Kupa pa onda čovjek misli da će sada biti još fokusiraniji, odlučniji i spremniji da uzmu Ligu Prvaka ali opet ništa.

Problem je što trener treba vidjeti i prepoznati situaciju i na temelju toga raditi logične poteze. Znači trener treba, kad ekipi ne ide, olakšati situaciju igračima svojim taktičkim znanjem i na temelju toga pobijediti u takvoj utakmici di je protivnik pročitao tvoje zamisli i ne dopušta šablonu.

A upravo to je velika mana ovog trenera. Šablona. Svaka akcija je šablona.

el-fighter je napisao/la:Ovaj poraz sto prije zaboraviti i iz njega izvuci pouke za nastavak sezone. Ima jos puno da se igra i nista jos nije gotovo. Trebat ce jos puno rada i golova da se osvoji bilo koji trofej ove sezone.
Namjerno citiram ovakve rečenice jer bih želio još jednom pokazati da se iz ovakvih poraza pouke NE izvlače već se svakom novom tekmom protiv bunkera javljaju stare mane i problemi. Jer da je drugačije, onda bi i rezultati protiv klasičnog bunkera bili drugačiji.
proFCB je napisao/la:Ako Heynckes tako nevalja,zasto niko nije osipao paljbu po njemu dok je derao 8utakmica??? Ako je losh,losh je bez obzira na 8pobjeda. Recimo Magath je za mene losh trener pa makar on osvojio 35 titula (JEDNOSTAVNO LOS), a kod nas je slucaj dok Bayern melje protivnike dobar je i Heynckes a kada izgubi odmah noga?
Ne bih želio tražiti svoje postove ali sam već od izgubljenih finala potpuno izgubio povjerenje u njega jer me tada strašno razočarao što se nastavlja i sada.

Heynykes odlično postavlja igru ali za protivnika koji ne igra bunker. Taj segment mu priznam.

Ponavljam, on je dobar trener samo što jednostavno nije ona klasa koja je potrebna za ovaj Bayern.

A za obilatu žetvu trofeja u narednim godinama Bayern treba trenera koji će izvući dodatnih 15-20% iz ove ekipe da bi onda konačno bili konstantno dominantni. To nedostaje trenutno. Svako malo neki neočekivani kiks.

PS.
Htjedoh replicirati na još puno postova ali ne mogu više. Sutra nastavak.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 31 okt 2012, 08:17

Puno toga je receno i sad je malo teze sta pametno napisati,a da bude slag na kraju...

Zato Geroslave i MonoloZe, zabranite farinelliju postove na ovoj temi ili barem prije utakmice :-) Cojk se nekom magijom bavi i vec nas je dvaput u crno zaviJo :-/ Prema pisanju Dnevnog Avaza, Dzemila mu je predavala Prirodu i Drustvo u osnovnoj i nikada ne koristi kasike kada jede B-)

Nego, ja predlazem da se Manu prekomanduje u sredinu i imacemo tog dodatnog covjeka na protivnickoj polovini koji nam je potreban, a golman nam i ne treba. Ko nam uspije dati gol, treba ga nagraditi ili mu se uze i sire famElije sjetiti...
Ili moze Boa leteceg golmana igrati, jer kad vide krupnog, celavog, nabildanog nigera na vratima, svako ce se u gace u§rati :-)

Kad smo igrali polufinale u Madridu, Neueru se pripisalo i pita on nekog novinara "Gdje je najbliza HALA u Madridu?". Medjutim, ono sto Manu nije znao je to da se u Madridu Weseli Centar zove Cenifa i da je taj novinar dopisnik Bilda i on ga je u svoj toj guzvi i metezi pogresno cuo i sjetio se toga i napise da ga Real trazi...

Posto veceras igramo protiv Kaiserslauterna, ajmo malo da se vratimo u historiju/istoriju/povijest. 3. i 17. marta 1999. godine smo igrali protiv njih frtaljfinale Lige Prvaka. Nagradno pitanje glasi: u ukupnom skoru, koliko smo ih pobijedili i da li se neko od ovih mladjih (gero, seco) sjecaju ovih tekmi?
Prvih 6 koji kazu tacan odgovor, neka se jave mojoj simpaticnoj plavokosoj sekretarici radi preuzimanja nagrade ;-)
Sent from my Philips Smart TV.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 31 okt 2012, 09:26

Velike paljbe po Juppu od vas Bayernovaca. :lol: Ne znam jesam li u pravu, ali mislim da bi Bayern sa lanjskim bodovnim učinkom (73 boda) bio prvak u većini prethodnih sezona. Jednostavno se sirotom Juppu desila Borussia koja je poobarala sve rekorde.

Ono što po meni danas fali i Elfu, i Bayernu, kao i većini ostalih njemačkih momčadi je pobjednički karakter i veća doza prgavosti. Njemci danas imaju sjajne tehničare i igraju lijep nogomet, ali nikako da osvoje nešto veliko iako za to imaju potencijal. Nema Kahna, Effea, Baslera, Mollera, Matthausa koji su imali baš onaj pravi nesalomljivi germanski pobjednički duh, a nema čak ni likova tipa Jeremies ili Freund koji su znali prljavim trikovima razjebati protivnika (među najjačim Bundesligašima danas je takav tek Đermejn Đons :lol: ).
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 10:10

Dobro jesu bile paljbe, al covjek vrijedi da ostane do kraja ovu sezonu, cak ak osvojimo salataru ja bi mu dao i sljedece sezone neka vodi :) zasluziaaa bi on too 8-)

E sto se tice danasnje utakmice uveliko se spominje da cemo igrat sa B postavom ono :
Starke-Lahm-Buyten-Dante-Contento-Emre Can-Kroos-Shaq-Muller-Pizzaro 8-) 8-)

Odmorit igrace za Hamburg i superiska, naravno ovakva bas nece biti postava ni blizu al et :P
FC Bayern !!!!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 okt 2012, 12:26

BavaracZenica je napisao/la: E sto se tice danasnje utakmice uveliko se spominje da cemo igrat sa B postavom ono :
Ne znam hoće li vam DFB dopustit' da igrate s 10 igrača?! :lol: :mrgreen:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 okt 2012, 13:50

Semir bvb je napisao/la:Ne znam hoće li vam DFB dopustit' da igrate s 10 igrača?!
Vjerovatno ce biti Schweini u ovom sastavu josh... :)

Ovaj sastav na prvi pogled kada vidim, odmah me strah da necemo kiksati sto bi bilo katastrofalno,ali na drugi pogled ima tu dosta igraca koji ce napraviti prevagu na terenu i donijeti nam siguran plasman kolo dalje.

Ako mislite svi gore navedeni koji se ne slazete sa mojim misljenjem,da ima neki trener koji bih mogao izvuci iz svih igraca dodatnih 10-15% onda neka dodje,ali ja cisto sumnjam da ce jedan Kroos igrati na ovom nivou ili bolje sa bilo kojim drugim trenerom izuzev Klopp-a!
Stern des Südens

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 15:00

Semir bvb je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la: E sto se tice danasnje utakmice uveliko se spominje da cemo igrat sa B postavom ono :
Ne znam hoće li vam DFB dopustit' da igrate s 10 igrača?! :lol: :mrgreen:
haha vidi fkt sam napiso samo 10 igraca.. nije lave ovo sam ja brojao Emre Can ko dvojicu,.. Emre i Can :P:P
FC Bayern !!!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 31 okt 2012, 15:10

Ljudi,koji kanal prenosi Bayerna veceras? arena neka mozda?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 15:12

bavaraccccc je napisao/la:Ljudi,koji kanal prenosi Bayerna veceras? arena neka mozda?
brate koliko sam ja upoznat arene nece prenosit Bayern veceras mozda grijesim, ali ja cu nac kakav link.. Ma da vjerovatno ak imas kakve njemacke ove programe :)
FC Bayern !!!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 okt 2012, 16:56

Hare_BvB je napisao/la:Ekipa koju tamburaju polumateri iz Blijedoruskog polukluba, ne zasluzuje da se nadje u istoj recenici s najjacim svapskim klubom, koji je usput receno demonstrirao silu protiv aktuelnih prvaka dvije najjace svjetske lige.
bicaru pliz :x
poznato je da bayo svoj festgeld konto puni parama koje uzima prodajuci utakmice sovjetskim ekipama :oops: 8-)
mere nam se jer znamo da cemo ak bidne stani-pani stuci valensiju u po spanije, jer je bayo masina koja bez problema lomi i najvece.
za razliku od baye, domuz je taj koji ovim drugorazrednim timovima sluzi za popravljanje gol razlike.
imali ste ludu srecu da naletite na povredama desetkovani real koji je, usput receno, totalno van forme i koji se kilavi po spanskoj ligi. za razliku od nizerazredne borusije, bayo je sprzio najjaci real svih vremena koji je u taj vakat purio od rekorda do rekorda - klub koji je razbio mocnu barcelonu.
siti niste dobili iako se radi o totalno losoj momcadi koja, ocigledno je, igra protiv trenera.
jos jednom moram napomenuti da je bayern bio taj koji je ponizio najjaci siti svih vremena, siti koji je te godine uzeo po mnogima najjacu ligu.
da, toliko smo ih izdominirali da njihov ponajbolji igrac nije imao damu da udje na teren :twisted: 8-)
Otkad je bezglavo i bezidejno dodavanje stopera bitna statisticka kategorija i neoboriv dokaz dominantnosti?
pitaj katalonce, ali i sve eksperte koji barcu smatraju najboljim kolektivom svih vremena.
taktika je taktika. majku mu, treba nacerat isprepadane ekipe poput domuza da izadju iz svog kaznenog.
Ti hadalji su otjerali i Brku nakon 2 titule LP.
jok.
jupa su otjerali, a sa brkicom je bio mirni razvod braka.
Nego, ne mogu se oteti dojmu da Motzki pretendira na Juppovo mjesto.
mojne mi tih pomirljivih komentara :x
geronimo je napisao/la:aa secko, sto si hojte mrzovoljan
aaaa, prati se i chat :) pa sto me nisi podrzo, majka mu stara :x
jbg, sta da ti kazem.
covek sam demokrata 8-) koji ne darace nikog zivog i koji za 4 godine forumskog staza ne prigovori ovim bezboznicima ni rijec. kod mene vazi ona: ´onaj ko hoce da vjeruje nek´ vjeruje, a onaj ko nece - pa, zaista, Bog nije ovisan ni o kome´.
sve u svemu, nikad ih nisam uvrijedio niti sam spomeno to njihovo nevjerovanje.
za razliku od mene paifiste :) , etoti bezboznici :D imaju neodoljivu potrebu da redovno pricaju o Bogu iako nemaju blage. kad to uzme maha, onda je amidza taj koji ce reagovat momacki i u kost :twisted:
onda odes na chat i procitas moj loma grublji post i pitas se sto je amdza mrzovoljan :)
majku mu, ak vec ne postujes vjeru, onda barem postuj mene ko cojka i prestani sa vrijedjanjem onoga sto mi je sveto.
Ono što po meni danas fali i Elfu, i Bayernu, kao i većini ostalih njemačkih momčadi je pobjednički karakter i veća doza prgavosti. Njemci danas imaju sjajne tehničare i igraju lijep nogomet, ali nikako da osvoje nešto veliko iako za to imaju potencijal. Nema Kahna, Effea, Baslera, Mollera, Matthausa koji su imali baš onaj pravi nesalomljivi germanski pobjednički duh, a nema čak ni likova tipa Jeremies ili Freund koji su znali prljavim trikovima razjebati protivnika
jah :roll: barca je puna tih grubih lidera i to je jedini razlog sto uzimaju titule kad im je cejf 8-)
E sto se tice danasnje utakmice uveliko se spominje da cemo igrat sa B postavom ono :
Starke-Lahm-Buyten-Dante-Contento-Emre Can-Kroos-Shaq-Muller-Pizzaro
majku mu, hoce l rafinja jenoc dobit sansu :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 31 okt 2012, 18:14

geronimo je napisao/la:Hajd nam vise odaj tajnu gdje to citas.
E da se dogovorimo nešto, može. :)
Ukoliko približno ne pogodim sastav neću ti reći, a ukoliko pogodim :? , e onda isto tako ti neću reći. :lol:

A znaš sad pitati kuda ja to gledam, a njemački ne znam :? , 'sem danke, i riječi koju sam ovdje naučio klar(e), možeš misliti :mrgreen: , a što sam mogao shvatiti(opet između redova :D ), znači jasno, ili ti bistar, pametan(i šta još uz to ide :mrgreen: ) insan, što svakako nisam znao kada sam slučajnim odabirom potrefio na ova slova te uzeo ovakav nik, ali eto izgleda sudbina se ipak ne može prevariti. :mrgreen:

Znaš pitati, a sinoć isto ne znaš prevesti šta kapetan naš kaže. :? , eeeeee. :?
-------------------------------------------------------------------evo je, stvarno kul. :D
Večerašnja utakmica:
Bayern dočekuje Kaiserslauterna...
U Minhenskoj ekipi se očekuju opasnije promjene, tako ovi mediji nagovještavaju, pa tako valjda red da priliku dobije Štarke, Rafinja, Pizaro, te Timoščuk koji su u dosta malo navrata započinjali mečeve, tačnije skroz malo su igrali ove sezone, a moguć je i nastup Španca, te nevjerovatno(znači niko ga ne očekuje, niti će nastupiti :mrgreen: ) Napolitanca.
Između ostalog da se zaključiti da bi mogao nastupiti i Alaba na beku(prvi put nakon povrede), te Roben ili možda Šaćiri, ostaje da se vidi.

Napomenimo, Gomez i Badstuber su odsutni za naredne mečeve, a
Gustavo te Ribery sa nadaju da će biti spremni za vikend.

Utakmicu sudi:
slika
Ne znam za ovog lika,
znam da je dosta mlad, 28 godina, a inače slovi za svijetlu budućnost njemačkog suđenja.
Već je aktivan i u Bundesligi, a njegovo ime je Daniel Siebert(Daniel Šibert, ako znam čitati :mrgreen: )
Sa sudijama sam slab pravo.

ps:Odoh provjeriti chat, čujem da je bilo gužve :? , a
effe nešto si grohn'o pravo,
kao da ti potrebna regeneracija. :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2012, 19:01

Evo veceras prilike da se igraci iskupe za poraz od Leverkusena i da se nabriju pred jedno dosta tesko gostovanje u Hamburgu.

Kao sto svi najavljuju tako i ja ocekujem dosta izmjena u sastavu ali isto tako ocekujem da igraci koji veceras istrce grizu do kraja da bi pokazali Juppu da nisu za klupe i da bi eventualno kasnije dobijali vise prilike.

Prijenosa nema nigdje, tacnije nema na nekim otvorenim kanalima, sve je kodirano, ali ce streamova sigurno biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BalkanBavarac
Kontakt:

Post Postao/la BalkanBavarac » 31 okt 2012, 19:29

Omerbavarac je napisao/la:Prijenosa nema nigdje, tacnije nema na nekim otvorenim kanalima, sve je kodirano, ali ce streamova sigurno biti.
Bas tako. Sve pregledao i nigdje :(
A prijenose na netu imate na http://****/

Sastav ce biti poprilicno promjenjen... mada ne bi trebali imati problema bez obzira na promjene... cak sta vise mislim da ce rezerve odraditi bolje posao.. jer oni se zele dolazati...
Bayern Munchen Balkan Fan Club: www . 1900bayernmunchen . blogger . ba
Grupacija Bayernovih Blogova: www . fcblogger . blogger . ba

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 okt 2012, 20:07

slika
Moglo bi biti na sopcastu. Ako nadjem sta, postavim link, odnosno broj kanala. :)

Klare

Post Postao/la Klare » 31 okt 2012, 20:40

Hejko je počeo da melja, nisam njegov dežurni kritičar, ali ovo što je večeras izveo je za svaku osudu. :x
Kontento u kadru :evil: , ukrao mjestu Alabi koji igra lutajućeg veznog :roll: , Španac na stoperu, protiv toga nisam, samo eto čuda toliki novci, a ipak stoper, jer imamo Rusa u godinama pouzdanijeg na sredini.
:oops: Transfer. :oops:
Dalje, Can u paru sa Tymom još uvijek nije zreo da čuva sredinu,
da nam Bog da pomoći večeras. ;)

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 31 okt 2012, 20:46

Claudio 8-)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 okt 2012, 20:48

Fino.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 okt 2012, 21:18

ovaj alaba je strasan igrac..a i vidi se da se robben potpuno promijenio,vise se vraca u obranu,trazi loptu...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 okt 2012, 21:20

Najbitnije da smo postigli pogodak Claudio laganica, Pizza deliveriiiiiiiiii :P Bitno nam je zaista da je i Robben zadovoljan i raspolozen, lijepo je dao asistenciju za Pizzu 8-)

Emre Can odlican na sredini, imali i oni onu sansu kad je lopta zakacila Boatenga pa pogodila stetivu inace nistaa nisu ucinili, bice ovo rutinski samo postic jos jedan gol aBd :)
I daa Neuer, Dante, Lahm, Svajni, Kroos, Ribery, Mandzo, Muller, bitno da su odmori za HSV, dobro Ribery manje vise mozda nece igrat u subotu, al ostali ce biti spremni :)
FC Bayern !!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 okt 2012, 21:21

Puno se prostora ostavlja onom Idrissou . Moze nam ga lik zabiti ( :mrgreen: :roll: )
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.