FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jun 2018, 18:11

irfo je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Cemu se vi nadate, halalte sezonu manje ce vas boliti glava. Ne zna se ko pije a ko placa.
Kako da se opustim ko ti :mrgreen:
Kakav opusten vidis da sam razocaran. Bio sam optimista kako znam za sebe ali ovaj potez uprave i novi trener :thumbdown: zato kazem nista od nas. Halali Huso materi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 17 jun 2018, 18:16

Ja kako znam dogovorili su procenat od prodaje Arezine ako se proda iz Zelje njima ide dio novca jer je imao ugovor jos 3 god. pa su se ovako dogovorili
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2018, 18:18

Na nasim temama pisu Arezina nas, na temi pitara njihov. Yebe lud zbunjenog. Na kraju ce u Zrinjski.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 17 jun 2018, 18:22

Najbolje za njega ŽELJO.Mislim da će Miske to završit bezbolno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2018, 19:02

Ako nije to taj dogovor sa Mladosti ne znam fakat sta smo se mogli drugo dogovoriti. Jedino kakav procenat od eventualne prodaje Hirosa.

zela1921
Kontakt:

Post Postao/la zela1921 » 17 jun 2018, 19:24

Navodno je Damcevski sve zavrsio, uskoro potpisuje za nas. Zna li neko nesto vise ?

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 17 jun 2018, 20:57

Kad bi potpisali Veselinovića,Arežinu,Đelmića i jos jednog lijevog beka i štopera mi bi bili TOP.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 17 jun 2018, 21:03

Za štopera Antu Radeljić prema transfermarktu je slobodan.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2018, 21:35

LjoZee je napisao/la:Da nije dogovor Hiros njima bez marke, Arezina nama :hmmmmm:
Hiroš 'platio' obeštećenje za veznjaka, Arežina stiže na Grbavicu?

Hiroš je tako stigao do svog prvog profesionalnog angažmana u karijeri, a s obzirom na to da je ponikao u redovima tima sa Grbavice tim iz Doboja kod Kaknja dužan je platiti školarinu Željezničaru.

Čini se da je to riješeno međusobnim kompromisom dva kluba. Kako tvrdi naš izvor, klubovi su se sastali i dogovorili se po principu 'razmjene' fudbalera. Tako će Hiroš postati fudbaler Mladosti, a da klub iz Doboja kod Kaknja ne mora platiti trening kompenzaciju klubu sa Grbavice.

Zauzvrat će, tvrdi naš izvor, Mladost pustiti na Grbavicu Filipa Arežinu bez obeštećenja, s obzirom na to da veznjak ima još godinu dana ugovora sa Mladosti. Poznato je da je Arežina u pregovorima sa timom sa Grbavice, pa je za njegov angažman ostalo samo da se dogovore uslovi koje će prihvatiti obje zainteresovane strane, kako bi bivši Igrač Zrinjskog i Olimpika postao fudbaler tima koji će će u novoj sezoni sa klupe predvoditi Slobodan Krčmarević.

Ostaje da se vidi koliko ima istine u cijeloj priči, mada naš izvor blizak upravi kluba iz Doboja kod Kaknja tvrdi da je transfer Arežine na Grbavicu pitanje samo internog dogovora Plavih i veznjaka. U medijima se pojavila informacija da je Arežina u pregovorima sa gradskim rivalima ekipom Sarajeva i Zrinjskim, ali kako smo uspjeli saznati od toga u ovom trenutku nema ništa te je vrlo izvjesno da će 26-godišnji veznjak iz Gornjeg Vakufa u narednoj sezoni predvoditi vezni red tima sa Grbavice.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2018, 21:58

braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Da nije dogovor Hiros njima bez marke, Arezina nama :hmmmmm:

Hiroš je tako stigao do svog prvog profesionalnog angažmana u karijeri, a s obzirom na to da je ponikao u redovima tima sa Grbavice tim iz Doboja kod Kaknja dužan je platiti školarinu Željezničaru.

Čini se da je to riješeno međusobnim kompromisom dva kluba. Kako tvrdi naš izvor, klubovi su se sastali i dogovorili se po principu 'razmjene' fudbalera. Tako će Hiroš postati fudbaler Mladosti, a da klub iz Doboja kod Kaknja ne mora platiti trening kompenzaciju klubu sa Grbavice.

Zauzvrat će, tvrdi naš izvor, Mladost pustiti na Grbavicu Filipa Arežinu bez obeštećenja, s obzirom na to da veznjak ima još godinu dana ugovora sa Mladosti. Poznato je da je Arežina u pregovorima sa timom sa Grbavice, pa je za njegov angažman ostalo samo da se dogovore uslovi koje će prihvatiti obje zainteresovane strane, kako bi bivši Igrač Zrinjskog i Olimpika postao fudbaler tima koji će će u novoj sezoni sa klupe predvoditi Slobodan Krčmarević.

Ostaje da se vidi koliko ima istine u cijeloj priči, mada naš izvor blizak upravi kluba iz Doboja kod Kaknja tvrdi da je transfer Arežine na Grbavicu pitanje samo internog dogovora Plavih i veznjaka. U medijima se pojavila informacija da je Arežina u pregovorima sa gradskim rivalima ekipom Sarajeva i Zrinjskim, ali kako smo uspjeli saznati od toga u ovom trenutku nema ništa te je vrlo izvjesno da će 26-godišnji veznjak iz Gornjeg Vakufa u narednoj sezoni predvoditi vezni red tima sa Grbavice.
Gdje imamo jos ovih omladinaca sa amaterskim da izvrsimo razmjene :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 17 jun 2018, 22:01

Kad bi dosli Arezina i Djelmic to bi vec bilo nesto pozitivno. Mislim da trenutno ne mozemo dovesti bolje igrace od Djelmica, Projica, i ostalih. Zato mislim da je greska sto smo otjerali Projica. No, koga nema bez njega se moze. Idemo dalje..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2018, 22:07

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:

Gdje imamo jos ovih omladinaca sa amaterskim da izvrsimo razmjene :kafa:
Kerim Palić u Krupi, Nedim Mekić u Radniku

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 17 jun 2018, 22:25

Enes Sipovic,Gordan Bunoza,Marin Anicic stoperi,Mateo Susic desni bek.Zadnja 2 su za evropski iskorak igraju u Serifu i Astani ne dobijaju ni tamo milione,njihovu platu bi pokrio duzi ostank u Evropi,Hajradinovic je ekstra lijevi bek.Po meni igraci za odbranu za neki iskorak ili duplu krunu,igraci koji nisu Nesta i Maldini ali za nasu ligu jesu.Bunoza je lijevak,igrao za nasu mladu repku,obecavao je jedno vrijeme dok je igrao za Karlovac cini mi se,ali se skrasio negdje.Igrac koji bi bio kvalitet u nasoj ligi

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2018, 23:06

Šteta što nema neki noviji klip. Filip je odličan iz prekida. Mada još nije zvanično da dolazi kod nas i ja se bezveze zaletio. :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2018, 23:08

braco je napisao/la:

Šteta što nema neki noviji klip. Filip je odličan iz prekida.
Samo me strah njegove glave, kazu da se ni u mladosti nije opametio, zato ga pustaju ovako lako

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2018, 23:09

Kad cemo mi saznati protivnika u Evropi ?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2018, 23:20

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:

Šteta što nema neki noviji klip. Filip je odličan iz prekida.
Samo me strah njegove glave, kazu da se ni u mladosti nije opametio, zato ga pustaju ovako lako
Uz to mi se čini kao statičniji igrač od Ramovića. Možda griješim, ali postavku sa Arežinom i Vranješom u prvih 11 ne bih volio nimalo da vidim.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2018, 23:26

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la: Samo me strah njegove glave, kazu da se ni u mladosti nije opametio, zato ga pustaju ovako lako
Uz to mi se čini kao statičniji igrač od Ramovića. Možda griješim, ali postavku sa Arežinom i Vranješom u prvih 11 ne bih volio nimalo da vidim.
Zamisli jos Zebu pridodat tom dvojcu :mrgreen:
LjoZee je napisao/la:Kad cemo mi saznati protivnika u Evropi ?
U srijedu

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 17 jun 2018, 23:31

Arezina nije pristao na uslove sadasnje, za Besliju kaze da je smijesan za ovaj posao.. Sutra je sa Sarajevom na sastanku I nista nije gotovo, cak naprotiv.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2018, 23:36

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
irfo je napisao/la: Samo me strah njegove glave, kazu da se ni u mladosti nije opametio, zato ga pustaju ovako lako
Zamisli jos Zebu pridodat tom dvojcu :mrgreen:
LjoZee je napisao/la:Kad cemo mi saznati protivnika u Evropi ?
U srijedu
Dovoljno je bilo gledati Blagojević-Uglješa-Zeba

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone, Levin, NekoSaDaleka, tiagofaria25 i 137 gostiju.