Nevjerujem, jesu svi potreseni ali utakmica je u Nedelju, zivot ide dalje, pokojni ce vec biti ispracen i pokopan (cetvrtak), to je 3 dana nakom sprovoda. Igraci Zrinjskog igraju u Subotu ( gostoju sto je i gore), a nekim je Keta bio jako dobar prijatelj, zadnji skim je bio je upravo igrac Zrinjskog Perisic. Ali opet kazem zivot ide dalje, nije se jos nigdje u svjetu desilo da se odgodila utakmica, a ko je neko od igraca ili njima blizak preminuo 5 dana ranije...spursman je napisao/la:Mislim da bi trebali tražiti da se utakmica sa Sarajevom odgodi, sigurno da nikome od igrača sada nije do nogometa
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
The Nobles ⚔
Težak dan danas,tuga. Pitanje kako će ekipa reagirati na ovo u nedjelju,dosta su uzdrmani, nadam se da će u nedjelju istrčati pozitivno s namjerom dobit za Ketu!
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Tuga velika,iako je proslo sve mnogi jos ne vjeruju jednostavno da je to istina,velicanstven ispraćaj danas,velik i dobar covjek prije svega ,za kojeg nikad niko nista nije reko lose sa ljudske strane.
Bit ce tesko za oba kluba naredni period sa psihicke strane.
Bit ce tesko za oba kluba naredni period sa psihicke strane.
- Evolve
- Kontakt:
Da se malo dotaknem nedjelje i utakmice, iskreno, neznam sta ocekivat nakon ovih tragicnih dogadjaja. Mislim da ce biti borbe ako ista drugo, sad hoce li to prevagnuti na njihovu ili nasu stranu nemam pojma. Bez Bagarica smo, ima li jos kakvih povreda mozda?
I, moze li kakav mali update za Matica?
NK Široki Brijeg

POČIVAJ U MIRU KETA!
Što se tiče nedjelje, jako teško će biti igrati našim momcima al nadam se da će doći pobjeda za pok Ketu!
Ne znam ni sam sta ocekivati u nedjelju nakon svega, a sto je najgore od svega, ova utakmica dosta toga moze odluciti...
A sto se tice zabrane, pozdravljam odluku policije jer bi bilo prerizicno da ih se pusti na stadion zbog blizine gostujuceg kaveza i juzne tribine
A sto se tice zabrane, pozdravljam odluku policije jer bi bilo prerizicno da ih se pusti na stadion zbog blizine gostujuceg kaveza i juzne tribine
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Matić je s koljenom mnogo bolje,od ponedjeljka krece s laganim treninzima,a nakon reprezentativne pauze bit ce 100% spreman za utakmice.Evolve je napisao/la:Da se malo dotaknem nedjelje i utakmice, iskreno, neznam sta ocekivat nakon ovih tragicnih dogadjaja. Mislim da ce biti borbe ako ista drugo, sad hoce li to prevagnuti na njihovu ili nasu stranu nemam pojma. Bez Bagarica smo, ima li jos kakvih povreda mozda?

Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Odlicno. Taman ce nam dobro doc onda tih 10tak dana...
Što se tice ove odluke MUP-a, manje vise ocekivana, iako sam protiv tih zabrana za navijace,bilo je tesko ocekivat da ce ih pustiti tako blizu domacih navijaca, ALI, mogli bi oni i to vrlo lako osigurat da ima volje, samo eto..
Što se tice ove odluke MUP-a, manje vise ocekivana, iako sam protiv tih zabrana za navijace,bilo je tesko ocekivat da ce ih pustiti tako blizu domacih navijaca, ALI, mogli bi oni i to vrlo lako osigurat da ima volje, samo eto..
NK Široki Brijeg
Sta je rec pa nema pretprodaje?
Oce nam bit malo jug i istok?
Ako se ne varam kapacitet juga i istoka skupa je daleko manji od sjevera

SAMO ŠIROKI!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Jao ovih pamfleta iz Sarajeva. Znači samo problem Široki? Znači ovdje mislim na prste možeš prebrojat o zabrani dolaska navijača. Oni Škirparima nisu dali zadnji 10 godina. Ne mogu jamčiti sigurnost jedan autobus kad dolazi. Znači upadali su teren ganjali nam igrače. Po 2 sata nisi mogao iz svlačionice izaci. I sad ih boli mogli bi zijanit. Koda im je prvi put. Znači 2 nerješene i jednu pobjedu u kupu na kraju i tu zijanili. I sad se **** i to kad nam je tuga najveća.
E pa zemljaci čujte i počujte...
Dati ćete guze na Pecari za bod... A kamoli 3.
Ovo je za Vas neosvojiva tvrđava.
Da nebi opet uz Ivan planinu plačući...
Ako pobjedite. Čestitke!
Ali ići metodama o kamenjaru i zaostalosti.... Hmmm nece proći
Vidjet ćete u nedjelju šta je Hercegovina.
E pa zemljaci čujte i počujte...
Dati ćete guze na Pecari za bod... A kamoli 3.
Ovo je za Vas neosvojiva tvrđava.
Da nebi opet uz Ivan planinu plačući...
Ako pobjedite. Čestitke!
Ali ići metodama o kamenjaru i zaostalosti.... Hmmm nece proći
Vidjet ćete u nedjelju šta je Hercegovina.
- Evolve
- Kontakt:
Pa nije bas, sjever ima kapacitet oko 2500, a kapacitet cijelog stadiona je oko 5200since1948 je napisao/la:Sta je rec pa nema pretprodaje?
Kakvi komentari pitara po forumu, pa moram priznat da mi je bas drago sto nece doci, ko ih yebe
HRHB
HRHB
Zar nije kapacitet sjevera 3200 mjesta?Kako god,obavezno npunit obe tribine.Android je napisao/la:Pa nije bas, sjever ima kapacitet oko 2500, a kapacitet cijelog stadiona je oko 5200since1948 je napisao/la:Sta je rec pa nema pretprodaje?
Kakvi komentari pitara po forumu, pa moram priznat da mi je bas drago sto nece doci, ko ih yebe
O pitarima ne vrijedi trošit riječi.Gluplji smo mi što se raspravljamo
SAMO ŠIROKI!
Inače što se tiče kapaciteta na sjeveru na srednjem dijelu za obične gledatelje imaju 2033 stolice, loža ima ja mislim 270 stolica i kapacitet kaveza je nekih 250-300 stolica. Ovo je hlive napisao prosle godine tako da ti je ovo sigurno tocnosince1948 je napisao/la:Zar nije kapacitet sjevera 3200 mjesta?Kako god,obavezno npunit obe tribine.Android je napisao/la:Pa nije bas, sjever ima kapacitet oko 2500, a kapacitet cijelog stadiona je oko 5200since1948 je napisao/la:Sta je rec pa nema pretprodaje?
O pitarima ne vrijedi trošit riječi.Gluplji smo mi što se raspravljamo
Ja vjerujem da ce obje tribine biti ispunjene skoro do kraja
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Treba izgubiti da budemo sigurni. Ako osvoje bod a mi izgubimo sutra oni su treci, bolji su u medjusobnim od nas.since1948 je napisao/la:Ako Zeljo ne pobjedi mi smo sigurno treci
NK Široki Brijeg
Sad gledam live tabelu piše da smo i dalje treći....ne znam,šta ti kažeš @hlive?Evolve je napisao/la:Treba izgubiti da budemo sigurni. Ako osvoje bod a mi izgubimo sutra oni su treci, bolji su u medjusobnim od nas.since1948 je napisao/la:Ako Zeljo ne pobjedi mi smo sigurno treci
SAMO ŠIROKI!
Gleda se gol razlika a ne međusobni duelsince1948 je napisao/la:Sad gledam live tabelu piše da smo i dalje treći....ne znam,šta ti kažeš @hlive?Evolve je napisao/la:Treba izgubiti da budemo sigurni. Ako osvoje bod a mi izgubimo sutra oni su treci, bolji su u medjusobnim od nas.since1948 je napisao/la:Ako Zeljo ne pobjedi mi smo sigurno treci
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.