Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

zalayeta
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la zalayeta » 27 okt 2025, 12:34

UmjetnikZijad je napisao/la:
27 okt 2025, 12:23
Pogba je napisao/la:
27 okt 2025, 12:13
Tudor è stato esonerato. Soluzione interna per sostituirlo
Ma ja, ovako se napise kad hoces da priznas da si nesposoban za dovesti trenera.
I sta sad koje je riješenje , Čitam Palladino se spominje po meni ni slučajno ,Spaleti možda i ok izbor , Mancini nije neka sreća i još senzacionalnije što Romeo Agresti piše je povratak Motte jer je pod ugovorom i ne bi imali troškova nikakvih ...

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 27 okt 2025, 12:37

Na kraju će biti Mota jer je bez dodatnih troškova 😱

Joj cirkusa🤮

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 27 okt 2025, 12:43

Preduslov za novog trenera treba da bude to da igrače stavi na prirodne pozicije, da nema 4 ili 5 štopera istovremeno na terenu i da mu klasični štopera ne igra wing beka
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 okt 2025, 12:50

Spalletti jedino normalno rješenje i ujedno i prvi kandidat po najavama.

Ključno je da inkorporira svoje ideje odmah, a ne da izvodi isti sistem pod pritiskom rukovodstvai jer je to "poznato igračima", nesto sto je Sarriu trazeno pa je 352 lik izvodio protiv svoje filozofije.

Brambilla ce voditi ekipu do dolaska trenera.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 27 okt 2025, 13:12

zalayeta je napisao/la:
27 okt 2025, 12:34
UmjetnikZijad je napisao/la:
27 okt 2025, 12:23
Pogba je napisao/la:
27 okt 2025, 12:13
Ma ja, ovako se napise kad hoces da priznas da si nesposoban za dovesti trenera.
I sta sad koje je riješenje , Čitam Palladino se spominje po meni ni slučajno ,Spaleti možda i ok izbor , Mancini nije neka sreća i još senzacionalnije što Romeo Agresti piše je povratak Motte jer je pod ugovorom i ne bi imali troškova nikakvih ...
Svako rješenje koje mi priželjkujemo ili koje se nameće kao logično je neostvarivo. Tako će biti sve dok ovaj gmizavac poluamerički ne vrati rođaka na mjesto koje mu pripada, ili da proda klub ljudima koji će zaista željeti da se bave istim. Shvatite da ovi ljudi koji su potvrdili Tudora za ovu sezonu, koji su doveli Kellyja i ostale amatere, ne mogu niti privuci niti prepoznati dobrog trenera. Dok se ne napravi ogromno interno pospremanje nema nafake uopste.

I ne slazem se s ovim strucnjacima sa tv-a isto kao sto se nisam slagao prosle ni pretprosle godine po pitanju snage tima. Istina, imamo mi amatera, pogotovo ove sezone, ali imamo i strasnih igraca ciji status devalvira sve dok su u ovako haoticnoj sredini. Ljudi imaju kratko pamcenje, ne sjecaju se sta nam je David radio prosle sezone u LP, ne sjecaju se kakve su partije znali pruzati Gatti, Cambiasso, Thuram, Vlahovic, Kalulu i ostali. Stavise, recite mi koliko igraca svjetske klase imaju u ekipi Inter, Milan i Napoli zajedno? Nema tu nikakve razlike, samo su oni homogeni i organizovani a mi se ne možemo izboriti ni sa unutrašnjim neprijateljima, a kamo li vanjskim.

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 27 okt 2025, 13:17

spaletti je trener koji donosi rezultate. Vrijeme ce pokazati da je bi bio pravi izbor.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 okt 2025, 14:03

Spalletti je prije svega neko ko ima definisan stil fudbala i ko bi u idealnom scenariju trebao ostati duze i biti ispostovan s ciljem apsolutne promjene mentaliteta. Da li ce se ici u tom pravcu zavisi ne samo od njega. A i njega su godine pritisle i energija nije kao nekad.

Sada je previše upitnika, ako se svi slozimo da trener trenutno moze i treba biti samo privremena opcija da se ne bi opekli opet, ako je cilj da se domogne 4 mjesta, onda i Palladino može doći.

A na ljeto samo i isključivo stranac operisan od bilo kakve italijanstine. Ali to prvo mora menadžment da prepozna.

Del Piero me razočarao malo, u Italiji ima ta kultura nezamjeranja, lik brani Tudora uprkos svemu sinoc i do sad, sve neki finjaci.

#MaxOUT

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 27 okt 2025, 14:52

Jedino što nas može tješiti je činjenica da ćemo teško dovesti goreg trenera od ovog koji je upravo otjeran. Ne kažem da je nemoguće, ali je dosta teško.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 okt 2025, 16:01

Pogba je napisao/la:
27 okt 2025, 14:03

Del Piero me razočarao malo, u Italiji ima ta kultura nezamjeranja, lik brani Tudora uprkos svemu sinoc i do sad, sve neki finjaci.
Slažem se ovo kad kažeš da oni imaju tu kulturu branjenja po svaku cijenu, ali se ne slažem da je Alex nešto tu "razočarao" on je samo kulturnije rekao ovo:

Former Juventus president Giovanni Cobolli Gigli believes that the club made a ‘scapegoat’ of Igor Tudor and that there are much bigger issues at the Bianconeri than the coach.

Mi o ovome baš mnogo pišemo, jednostavno ne smrdi riba sa te nego sa druge strane....

Ps. da ne moramo gledati razne smajlije od @italia, da unaprijed odgovorim: ovo iznad ne važi za Maxa jer je on imao 3 pune godine i brukao nam klub...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 okt 2025, 17:19

dinoo je napisao/la:
27 okt 2025, 16:01
Pogba je napisao/la:
27 okt 2025, 14:03

Slažem se ovo kad kažeš da oni imaju tu kulturu branjenja po svaku cijenu, ali se ne slažem da je Alex nešto tu "razočarao" on je samo kulturnije rekao ovo:

Former Juventus president Giovanni Cobolli Gigli believes that the club made a ‘scapegoat’ of Igor Tudor and that there are much bigger issues at the Bianconeri than the coach.

Mi o ovome baš mnogo pišemo, jednostavno ne smrdi riba sa te nego sa druge strane....

Ps. da ne moramo gledati razne smajlije od @italia, da unaprijed odgovorim: ovo iznad ne važi za Maxa jer je on imao 3 pune godine i brukao nam klub...
Inteligencija jbg
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 27 okt 2025, 17:48

Hvala Allahu pa je ovaj Homo Erektus bivši. Koliko smo seljački klub postali je dokaz da nismo imali spremnu zamjenu odmah da dođe na klupu.
Nego interno našli Brambilju da vodi protiv Udinezea.

Spaleti najbolja opcija od ovih imena što kruže. Na ljeto zaganjati Inzagija iz Arabije ili Fabregasa, ali već sad kreteni moraju početi raditi na tome, a poznavajući gada Elkana to se neće desiti

I ovi **** suspendovani nakon što nam čist penal nisu svirali sinoć

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 okt 2025, 18:03

Da vidimo sta kazu italijani na VS-u, prema anketi od cca 500 glasova do sada je stanje ovako:

1. Spalleti 47,5%
2. Neko drugi 15.1%
3. Mancini 11.4%
4. Palladino 9.2
5. Xavi 8.6%

#MaxOUT

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2025, 18:33

Ispravan i logičan izbor je Spaleti sve drugo je nastavak lutanja i agonije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 okt 2025, 19:06

Jbo majku jesam li ja lud, ili je ovom narodu instagram i tiktok popio i zadnje grame mozga.
Covjek koji ima haman 70 godina, jedinu titulu osvojio sa Napolijem u sezoni kada nijedna druga ekipa nije htjela da osvoji titulu - al eto, titula jedna jedina. Obrukao se sa Italijom, Romu godinama vodio do nicega, a onaj period u Interu ne treba ni spominjati. Najbolje godine proveo u Rusiji trenirajuci Zenit - mozda je tamo nesto i osvojio.

Pa Claudio Ranieri je uspjesniji trener od ovoga, a u 2025.oj godini ga neko prizeljkuje kao trenera :rol: Potez tipa Zaceroni. Umro si? Mi cemo te ozivjeti!

A neko ovo prizeljkuje, subhanallah
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 okt 2025, 19:17

Jadan, tuzan i izgubljen klub...To je danasnji Juve.Ne moze talijanstina iz njega nikako.Svi strucnjaci koji su nas vodili u zadnje vrijeme, a i ovi koji se sad pominju, imaju shvatanje fudbala od prije 20 godina.I to je sve sto treba reci o tome gdje je Juve i gdje ce i dalje biti.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 27 okt 2025, 19:22

Meni je jadno i da mi prizeljkujemo Spalettija. Covjek ima skoro 70 godina i jedan skudeto od vaznijih trofeja, o tome kako je osvojen i u kakvoj konkurenciji moglo bi se pricati 2 dana.

Jadno mi je iz tog razloga sto je to jedino iole ozbiljno trenersko ime koje se povezuje s Juventusom, ostali nisu ni treneri.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 okt 2025, 19:23

Uspostaviti kontakte s gosp. Kloppom za povratak iz mirovine na ljeto. :kafa:

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.