Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
*ebali smo fašistima majku fašističku!
Vrlo bitna pobjeda, sada je situacija dosta komotnija.
Što se željkana tiče, realno, lijepo ih je gledati u ovom stanju. Bilo bi lijepo da potraje, ali mislim da im je kraj blizu, zato treba uživati u trenutku.
A "slave" 100. rođendan... Simpatično.
Vrlo bitna pobjeda, sada je situacija dosta komotnija.
Što se željkana tiče, realno, lijepo ih je gledati u ovom stanju. Bilo bi lijepo da potraje, ali mislim da im je kraj blizu, zato treba uživati u trenutku.
A "slave" 100. rođendan... Simpatično.
Zamisli kad u lošoj ligi ne mozes ni do mjesta za evropu...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Sretan Uskrs svima koji slave.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nas Zeljkan!! Ma Cera posjeduje 0%, sta ce ono posjedovati s 300 funti u dzepu! Joj kakav sarlatan njih levati, pa ovo ni u jednom klubu ne bi proslo. Jos rekose, treba mu dati sansu! Hahahah!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mozda je to kod vas tako ili kod Celika ali razlika je u odnosu na vas kod Zeljeznicara zato sto oni imaju imovinu vrijednu 50 miliona i smijesno je govoriti da ce se ugasiti a nisu jos prodali imovinu.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
Skoro pa preslikana situacija je u Borcu bila.
Otprilike na sličnom kolosjeku je bio i Borac do ulaska Vice u klub. Kod Radulja veliki dugovi, došao Šuput dugovi se povećali, Ilići doveli klub na ivicu gašenja pa htjeli fuziju uraditi, da nije Vico uletio ili bi bili zadnji rang, ili još gore fuzionisani.
Jedina razlika između nas i Žellje što mi u tom periodu nismo imali igrače kao Štilić, Zec, Lendrić, koji koštaju pa se nekako uspjevalo igračima namiriti.
Kod Želje će biti borba kad krenu tužbe igrača na ljeto, ili kad već, svaka utakmicama pod upitnikom, ako neko ne uleti s parama.
Ali dobro to je njihova stvar.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa normalno da ne valja liga. Zato je valjala kad se moglo sudije zakljucavati u svlacionice na grbavici, ili prevrtati stolove po savezu.
PSPHM
Osim, iako mi izgleda nevjerovatno, kao da ide da namjerno dobije otkaz. A zasto bi to radio ? Zbog silnog ugovora kojim je vezan. Bilo bi mu isplaceno dosta, dosta novca, uz to pocelo ganjanje po sudovima, opet kamata, i to bi bio samo takav udarac na zeljeznicar. Upitna bi i licenca bila za PL, a vjeruj te mi ako ikada odu u nize lige, da se nece vratit za 30 godina. Kad krenu po onim selima igrati, kad cuju da zeljo dolazi, noge ce im lomit.
Vjerovatno se ceka prodaja pomocnog, sigurno Osim ceka neke pare i od toga.
Ja idalje vjerujem da je Osim izvukao maksimum iz ove ekipe. Problem su finansije, nevolja igraca, malo nesrece, i desava se apsolutnit pad. Ocigledno je da su neki igraci u straku protiv Osima, i da je izgubio kompas, ali nece sam da ode, jer zasto bi, pa bolje mu otkaz dobit. A ako ode Osim, koga cete dovesti ? A realno pricati, koja budala bi htjela da dodje na klupu ?
Promjenom trenera nista necete rijesit, imat cete pozitivni shok mozda, 2 ili 3 utakmice, mozda go zabijete i to je to. Citava struktura vam je kompas izgubila, i ljudi koji vole zelju koji bi pomogli, nece, jer znaju kakvo je stanje. Sto bi neko zavaljivo svoje pare, sebe u dugovanja stavljo, i jos se raji zamjero, da mu psuju svi jer nema trofeja, jer bi vi sve odma i sada.
Mislim ja bi volio da evo sada odete u petu ligu, kad je jedna Steau mogla propasti, Europski sampion propade nam pred ocima (Bosna), moze i zeljo. Treba ovo podhitno trazit rijesenje dok nije kasno, kolko bi volio da propadnete, toliko bi mi u jednu ruku bilo i krivo, jer bi to bio poraz grada Sarajva, drzave i sporta. Bruka bi to bila. A ako mislite da ce neko od politicara trznut, pomoci, hoce al u k, papci su na vlasti, sta oni znaju sta je fudbal, sta je zeljo, to je na planini raslo, njemu je najveci sportski dogadjaj korida, kao i mnogima u ovoj drzavi, fuj.
Vjerovatno se ceka prodaja pomocnog, sigurno Osim ceka neke pare i od toga.
Ja idalje vjerujem da je Osim izvukao maksimum iz ove ekipe. Problem su finansije, nevolja igraca, malo nesrece, i desava se apsolutnit pad. Ocigledno je da su neki igraci u straku protiv Osima, i da je izgubio kompas, ali nece sam da ode, jer zasto bi, pa bolje mu otkaz dobit. A ako ode Osim, koga cete dovesti ? A realno pricati, koja budala bi htjela da dodje na klupu ?
Promjenom trenera nista necete rijesit, imat cete pozitivni shok mozda, 2 ili 3 utakmice, mozda go zabijete i to je to. Citava struktura vam je kompas izgubila, i ljudi koji vole zelju koji bi pomogli, nece, jer znaju kakvo je stanje. Sto bi neko zavaljivo svoje pare, sebe u dugovanja stavljo, i jos se raji zamjero, da mu psuju svi jer nema trofeja, jer bi vi sve odma i sada.
Mislim ja bi volio da evo sada odete u petu ligu, kad je jedna Steau mogla propasti, Europski sampion propade nam pred ocima (Bosna), moze i zeljo. Treba ovo podhitno trazit rijesenje dok nije kasno, kolko bi volio da propadnete, toliko bi mi u jednu ruku bilo i krivo, jer bi to bio poraz grada Sarajva, drzave i sporta. Bruka bi to bila. A ako mislite da ce neko od politicara trznut, pomoci, hoce al u k, papci su na vlasti, sta oni znaju sta je fudbal, sta je zeljo, to je na planini raslo, njemu je najveci sportski dogadjaj korida, kao i mnogima u ovoj drzavi, fuj.
Nit se Borac ugasio niti Čelik.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 11:52Mozda je to kod vas tako ili kod Celika ali razlika je u odnosu na vas kod Zeljeznicara zato sto oni imaju imovinu vrijednu 50 miliona i smijesno je govoriti da ce se ugasiti a nisu jos prodali imovinu.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
Skoro pa preslikana situacija je u Borcu bila.
Otprilike na sličnom kolosjeku je bio i Borac do ulaska Vice u klub. Kod Radulja veliki dugovi, došao Šuput dugovi se povećali, Ilići doveli klub na ivicu gašenja pa htjeli fuziju uraditi, da nije Vico uletio ili bi bili zadnji rang, ili još gore fuzionisani.
Jedina razlika između nas i Žellje što mi u tom periodu nismo imali igrače kao Štilić, Zec, Lendrić, koji koštaju pa se nekako uspjevalo igračima namiriti.
Kod Želje će biti borba kad krenu tužbe igrača na ljeto, ili kad već, svaka utakmicama pod upitnikom, ako neko ne uleti s parama.
Ali dobro to je njihova stvar.
Borac je 5 puta stabilniji sada od Zelje a Čelik ce za 2 godine biti.
Nestat ce pare i od pomocnog i sta onda? Vec sada im treba 1,5 miliona da izmire plate i obaveze.
Mislis da ima ludih ljudi koji ce doci i placati sto ovi ne placaju, Osimu izvaliti 200-300 hiljada od sebe ??
Da ne govorim da ce ih svi igraci tuziti kao i nas gdje bilo 70 igraca u redu za naplatu pa sada ostalo jos 5-6
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma izgubi nam željkan status doPrvaka, to njih najvise boli...
A i ovi tokeni nesto ne pomazu izgleda...
A i ovi tokeni nesto ne pomazu izgleda...

- Kockoglavi
- Kontakt:
- Banjalucki
- Kontakt:
To moze samo na igrici

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Prodaja pomoćnog je izuzetno dug proces i zahtjeva brat bratu 2 godine ako sve bude po planu, regulacioni planovi, promjena u status građevinsko ,tenderi, žalbe, javne rasprave, plan za investiranje tog novca.... nije to baš posao od 10dana da se svi namire i zdravo
nema potpisa
Kockoglavi je napisao/la: ↑04 apr 2021, 12:50https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/samir-ceric-poslao-jasnu-poruku-pokrenut-cu-pitanje-smjene-amara-osima-sve-je-uzalud-ako-644687
Ne diraj 0sima![]()
![]()
Sta kaze za Cerica "donesi investicije ,pomozite Zeljeznicaru i Osimu i napustite predsjednicku poziciju"

U fazonu ti daj pare i pusti nas ima ko trosit

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ucinili smo ligu losom ovom nasom dominacijom,Zeljkan nam ni u tako losoj ligi ne moze do europe,valjda to znaci da su oni onda bas losi.
A da imaju pola najljepseg stadiona u drzavi,tu su prvaci niko im nista ne moze
A da imaju pola najljepseg stadiona u drzavi,tu su prvaci niko im nista ne moze
Oni fakat ko kakvi shibicari, prevari papka i sutni nogom. Sta im je fakat... Pa ko je lud da dadne pare a nista se ne pita, jos ga raja proziva i jos nema nikakvih para nazad, jer je su oni rupa bez dna.miky_hz je napisao/la: ↑04 apr 2021, 13:02Kockoglavi je napisao/la: ↑04 apr 2021, 12:50https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/samir-ceric-poslao-jasnu-poruku-pokrenut-cu-pitanje-smjene-amara-osima-sve-je-uzalud-ako-644687
Ne diraj 0sima![]()
![]()
Sta kaze za Cerica "donesi investicije ,pomozite Zeljeznicaru i Osimu i napustite predsjednicku poziciju"![]()
![]()
U fazonu ti daj pare i pusti nas ima ko trosit![]()
Ali iskreno ako ode Osim, najvise vidim Mulalica na klupi, nekako on kad se utegne, kad sam ga vidjao po gradu, fakat izgleda ko gay model, mislim zbog toga bi ga mogao Ceric odabrati. Uz to ima dobre dande u Sarajvu trenutno, ima i Zula istu sigurno, i opet ce ko nekad Mulalic kod Zule na skijanje. Gdje li ce se popeti slijedeci put, mozda na krov od Istoka..
I ocel im ko javit da nisu najtrofejniji ?
Ma Ceric je obicni klovn koji pokusava ulagivanjem navijacima spasiti ovu funkciju koju obnaša...
Ne postoji niti organ niti osoba koja u željkanu moze smijeniti ili otjerati Amawa i to im je i tragikomicno za klub.
Kolika je ubleha Ceric najbolje pokazuje ova izjava " Pokrenucu proceduru za smjenu Osima, hocu li imati podrske to ne znam..."
Koji to Predsjednik kluba javno manifestuje zelju za smijenjivanjem trenera?
Zakaze se sjednica UO i da prijedlog,ako se usvoji onda se obraca medijima za ono klasično " g.Osimu zelimo srecu u nastavku karijere..."
Jok, on hoce da sutra moze reci pa ja sam ga htio mijenjati oni nisu dali...
A frajer nije ni svjestan na koga je naletio
i da ce ga ovo ulagivanje navijacima skupo koštati

Ne postoji niti organ niti osoba koja u željkanu moze smijeniti ili otjerati Amawa i to im je i tragikomicno za klub.
Kolika je ubleha Ceric najbolje pokazuje ova izjava " Pokrenucu proceduru za smjenu Osima, hocu li imati podrske to ne znam..."
Koji to Predsjednik kluba javno manifestuje zelju za smijenjivanjem trenera?
Zakaze se sjednica UO i da prijedlog,ako se usvoji onda se obraca medijima za ono klasično " g.Osimu zelimo srecu u nastavku karijere..."
Jok, on hoce da sutra moze reci pa ja sam ga htio mijenjati oni nisu dali...

A frajer nije ni svjestan na koga je naletio

Evo smijem se kladit da Ceric i Osim rade zajedno. Ceric ce mu urucit otkaz, Osim ce nekako izvuci pare iz zelje za ostetu po ugovoru, i vjerovatno ce Ceric imati nesto od toga. A mozda od tih para sto Ceric podjeli sa Osimom, od njih napravit investiciju u zelju.
To ti je sistem zavadi pa vladaj, ljudi kontaju sa strane da su to neprijateljske strane, a zapravo rade zajedno. Isti primjer ti je nasa drzava, imao sam priliku radit i upoznat jednog "najpoznatijeg" srpskog i jednog naseg "najveceg" politicara, da im ne spominjem imena, isti ti sjede zajedno, a u javnosti su na ratnoj nozi..
Tako da sama misljenja da je sve to jedna mafija, klan Osim, ko nekada sto je bio Gambino u NY, to je Osim u zeljeznicaru.
To ti je sistem zavadi pa vladaj, ljudi kontaju sa strane da su to neprijateljske strane, a zapravo rade zajedno. Isti primjer ti je nasa drzava, imao sam priliku radit i upoznat jednog "najpoznatijeg" srpskog i jednog naseg "najveceg" politicara, da im ne spominjem imena, isti ti sjede zajedno, a u javnosti su na ratnoj nozi..
Tako da sama misljenja da je sve to jedna mafija, klan Osim, ko nekada sto je bio Gambino u NY, to je Osim u zeljeznicaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.