1. Ne vidi kad nesto ne ide (kasno reaguje)
2. Nema covjek Lijeka za Bunker ...
Prva mana nas kostala utakmica kojim bi dosli do Salatare a druga Klempe ...BATE nam spuco Bunker i izgubimo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ekipa koju tamburaju polumateri iz Blijedoruskog polukluba, ne zasluzuje da se nadje u istoj recenici s najjacim svapskim klubom, koji je usput receno demonstrirao silu protiv aktuelnih prvaka dvije najjace svjetske lige.secer je napisao/la:ako cemo realno, onda treba reci da je bayern za dvije klase iznad dortmunda.
Otkad je bezglavo i bezidejno dodavanje stopera bitna statisticka kategorija i neoboriv dokaz dominantnosti? Helem i silni kroneri nisu badava tu, haman ste bezazleni iz istih vec godinama.secer je napisao/la:u svakoj yebenoj tekmi smo imali veci posjed, vise suteva, vise izvedenih kornera, ali je dortmund vazda uzimao bodove.
Ti hadalji su otjerali i Brku nakon 2 titule LP.secer je napisao/la:naravno da je los. nisu njega dzabe otjerli iz madrida iako je uzeo lp.
Utakmica sa Chelseam, moze se gledati da je yebena sreca, jesmo ih nadigrali,ali nismo iskoristili svoje prilike koje smo si izradili da ih dokrajcimo. Dovoljno je samo pomenuti penal Robbena.secer je napisao/la:zasto ne bi mogla? i te tekme su ´nesretno izgubljene´.
zar vecina forumasa nakon finala lige prvaka nije pisala kako smo izgubili zbog nedostatka yebene srece, te kak je celzi razbijen u svim segmentima igre
nego, najbolje da malo prelistas temu i procitas komentare pisane nakon utakmica sa zutaljima.
Pa jbt ja bi Lahmu uzeo platu za tri mjeseca!!!
Šta je ovoRiberiya staviti u sredinu, otjerati Gomeza i Swajnija,a Krossa nabiti kondiciom i prosiriti mu pluca.
Šta je ovoRiberiya staviti u sredinu, otjerati Gomeza i Swajnija,a Krossa nabiti kondiciom i prosiriti mu pluca.
To mi se vec odavno vrti po glavi, samo je pitanje kada ce Zama uletiti klizeci.Hare_BvB je napisao/la: Nego, ne mogu se oteti dojmu da Motzki pretendira na Juppovo mjesto.
Dobro Isakovich, nemoj kriti da te nerviraju secerovi postovi.isakovich je napisao/la: Pustiti Juppa da radi do ljeta pa onda ganjati tog vanzemaljca od trenera koji ce Riberiya staviti u sredinu, otjerati Gomeza i Swajnija,a Krossa nabiti kondiciom i prosiriti mu pluca.
Klare je napisao/la: Ovdje nešto ne valja, polakše, polakše, oteće se konji.![]()
Samo da znate ova riječ se piše bitch.geronimo je napisao/la:Daj `vamo bič.
Okle to?Klare je napisao/la:Za sutrašnju utakmicu se najavljuju rotacije
Hajd nam vise odaj tajnu gdje to citas.Klare je napisao/la: a da se pročitati
Treniraju momci, dobro je.Die Schwäche bei Eckbällen ist aber schon seit einiger Zeit ein Thema.
Lahm: „Das stimmt und deswegen trainieren wir auch daran.“
Hat man sich vielleicht von dieser überragenden Heimbilanz gegen Bayern Leverkusen blenden lassen?
Lahm: „Nein, ich habe davon nach dem Spiel zum ersten Mal gehört.“
S ovim se slazem,posebno sa dijelom da smo prije znali sustizati i vece zaostatke od ovih -1. Sto u zadnje 2godine i nije slucaj (racunajuci i ovu).effe_sa je napisao/la:Neki kažu imamo toliko pobjeda i samo taj poraz sad protiv Leverkusena i zašto udarat po treneru? Stvar je u tome što je za mene ta odlična serija nešto sasvim normalno pa ova ekipa je beton, u njoj je nevjerovatan potencijal kojeg vjerovatno mnogi nisu ni svjesni. Znači s ovom ekipom moraš mnogo pobjeđivat. Naravno da smije i može Bayern izgubit, ali ne smiju igrači biti bespomoćni, nesigurni i pogotovo ne bez ideje nakon blagog zaostatka u rezultatu, jer prije je i 0:2 za Bayern bio bez veze, pa taj se rezultat znao stizat u roku od par minuta, a mi sada 0:1 ganjamo vrteći se ko kokoške oko šesnaesterca bez prave odlučnosti da killerski ugrozimo gol protivnika.
Hoces li biti ovog stava i ukoliko osvojimo Bundesku i kup i recimo doguramo makar do polufinala LP???effe_sa je napisao/la:Pošto se radi o treneru starijem pa da kažemo i istrošenom koji ne može više mnogo toga novog ponuditi, trener za narednu sezonu sigurno nije.
Mislim da hoću, jer gledaj on bi teško ponudio nešto novo u novoj sezoni i ta sezona bi mogla krenuti naopako. Mi sad možemo opet imati seriju utakmica u kojima povedemo, onda dođemo tako do pobjeda i pobjegnemo konkurenciji i tako dođe titula u Bundeski i tako slično u Ligi prvaka. Ali ključno je kod te ocjene da li treba Heynckes ostati da li on može smisliti i stvoriti neki plan B kada nam ne ide ko npr protiv Leverkusena. E ako bude utakmica u kojima mi bolje reagujemo nakon zaostatka onda bi mogao promijenit mišljenje.proFCB je napisao/la:Hoces li biti ovog stava i ukoliko osvojimo Bundesku i kup i recimo doguramo makar do polufinala LP???effe_sa je napisao/la:Pošto se radi o treneru starijem pa da kažemo i istrošenom koji ne može više mnogo toga novog ponuditi, trener za narednu sezonu sigurno nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.