Sjećaš li se?irfo je napisao/la:Modica svakako placa agencija tako da je to win-win situation, a marokanac je neki amater, mnogo je ovakvih dolazilo na probe, ne ocekujem da se zadrzi duze od nekoliko dana

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sjećaš li se?irfo je napisao/la:Modica svakako placa agencija tako da je to win-win situation, a marokanac je neki amater, mnogo je ovakvih dolazilo na probe, ne ocekujem da se zadrzi duze od nekoliko dana
masinaRokoko87 je napisao/la:Sjećaš li se?irfo je napisao/la:Modica svakako placa agencija tako da je to win-win situation, a marokanac je neki amater, mnogo je ovakvih dolazilo na probe, ne ocekujem da se zadrzi duze od nekoliko dana![]()
dobro je ako ostane samo par dana. sjecam se nekih proba i cekanja papira po godinu dana.irfo je napisao/la:Modica svakako placa agencija tako da je to win-win situation, a marokanac je neki amater, mnogo je ovakvih dolazilo na probe, ne ocekujem da se zadrzi duze od nekoliko dana
Lijepa vremena. Pisanja po svakom. Tri, cetiri, a moze i pet.za_zivot_cijeli je napisao/la:dobro je ako ostane samo par dana. sjecam se nekih proba i cekanja papira po godinu dana.irfo je napisao/la:Modica svakako placa agencija tako da je to win-win situation, a marokanac je neki amater, mnogo je ovakvih dolazilo na probe, ne ocekujem da se zadrzi duze od nekoliko dana
napredujemo
istina pišalo se po svakom, uzimale se titule, kupovi, pune tribine bile.plavousrcu je napisao/la:Lijepa vremena. Pisanja po svakom. Tri, cetiri, a moze i pet.za_zivot_cijeli je napisao/la:dobro je ako ostane samo par dana. sjecam se nekih proba i cekanja papira po godinu dana.irfo je napisao/la:Modica svakako placa agencija tako da je to win-win situation, a marokanac je neki amater, mnogo je ovakvih dolazilo na probe, ne ocekujem da se zadrzi duze od nekoliko dana
napredujemo![]()
![]()
Sto bi reko Zenzo mozda dodje a mozda i ne dodjeNeandertalac je napisao/la:Sreća nema novih zaduživanje.
Nego, daj postavite listu dolazaka i odlazaka da imamo šta citirati. Hoćemo i mi "boomove".
Evo od mene jedna; Do 20_og stiže jedan igrač, provjeren i na preporuku.
Provjerena info. Znaš da sam ja insajder.irfo je napisao/la:Sto bi reko Zenzo mozda dodje a mozda i ne dodjeNeandertalac je napisao/la:Sreća nema novih zaduživanje.
Nego, daj postavite listu dolazaka i odlazaka da imamo šta citirati. Hoćemo i mi "boomove".
ne sumnjam da i danas postoji zaduzivanje.Neandertalac je napisao/la:Sreća nema novih zaduživanje.
pa reci direktno yebemu, uzo Amar sebi ha yaza_zivot_cijeli je napisao/la:ne sumnjam da i danas postoji zaduzivanje.Neandertalac je napisao/la:Sreća nema novih zaduživanje.
ali kontam, toliko smo trenera i igraca promjenili u zadnje vrijeme pa valjda bi neki zakukao da smo mu ostali kratki kao sto je Zeljo pored svih uspjeha, trofeja i dobre posjete ostao Amaru kratak. tacno da se covjek zapita, gdje su nestale sve te pare od titula, kupova, evrope, publike i sponzora......
to od mene nikada neces cuti. naprotiv.irfo je napisao/la:pa reci direktno yebemu, uzo Amar sebi ha yaza_zivot_cijeli je napisao/la:ne sumnjam da i danas postoji zaduzivanje.Neandertalac je napisao/la:Sreća nema novih zaduživanje.
ali kontam, toliko smo trenera i igraca promjenili u zadnje vrijeme pa valjda bi neki zakukao da smo mu ostali kratki kao sto je Zeljo pored svih uspjeha, trofeja i dobre posjete ostao Amaru kratak. tacno da se covjek zapita, gdje su nestale sve te pare od titula, kupova, evrope, publike i sponzora......
ma logika zvana hrasnoza_zivot_cijeli je napisao/la:vala su pravi seljaci kad su pomislili da jedan Salko Mujanovic treba proci probu i upoznavanje sa novim trenerom. trebali su mu odmah dati ugovor na tri godine a Mujagica nabit nogom.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, F1921B, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, Laudrup, Lokomotifa, N3R3D, NazorUso, Orvel, Proximic, Riziko, Tarapi, TefalTava i 197 gostiju.