FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jun 2010, 17:08

lottdogg je napisao/la:ja se nadam da se navijacka svijest nakon svih ovih godina digla na jedan visi nivo i da necemo opet zbog nasih nerealnih ocekivanja , zbog nekog loseg rezultata otjerati ljude koji su digli klub organizacijski na jedan veci nivo , nakon svih onih neuspjeha kroz ove godine , ne moze me niti jedan los rezultat poljuljati u tome da dam podrsku ovim ljudima koji su sad u klubu , bitno je da se radi ozbiljno a rezultati ce doci .
Vrlo je bitno NE ZABORAVITI zbog čega smo bili u dubiozi zadnjih 5 godina. Dio sadašnje uprave nas je tu doveo. Džaba nam rezultati ako nakon toga propadnemo ko kauč što nam se već jednom desilo.

Vidjećemo šta će se dešavati kada dođu pare u klub a doći će(Bekrićevo obeštećenje + 330.000 eura od Uefe + Euro utakmice + sponzori + eventualni Džekin transfer mada ta stavka nije sigurna) ;) i to nije malo para.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 06 jun 2010, 17:09

... samo neke sumnje... neko crnilo... majke mi vi cete navuci neki belaj.. De se malo veselite kako moj prethodnik. Vadite dusu malenima.... imamo toliko razloga da uzivamo u ovim trenucima.... de ba malo optimizma.... ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jun 2010, 17:14

Ima navijača koji se ne sjećaju odnosno ne znaju šta se desilo. Ima "navijača" koje nije briga. Treba to spominjati s vremena na vrijeme.

Ako ćemo mak na konac tjerati, što su ovi došli opet u Želju nakon svega što se dešavalo. Jer su očekivali da se Džeko proda ;) Ne vjerujem im sekunde. Ostalo dokazujem na tribini i u Europi :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 06 jun 2010, 17:49

LFC_LAVOV je napisao/la:Po meni veoma dobra vijest, Sejo ostaje. Mozda da je malo manje sebican bio bi najbolji igrac Zelje bjedljivo. Drago mi je zbog ovoga, ak' je istina :mrgreen:
Očigledno mu Amar pokazao sta se sve moze i kakve su mogućnosti ako razmišljaš tri poteza unaprijed :)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jun 2010, 20:27

Moram vas razocarat oko tog stadiona to su suplje price jer nasa uprava neprima platu jedino da dode neki levat privatizuje zelju i napravi stadion e to bi bilo ekstra :D :D :D
svoj ti pos'o !

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 06 jun 2010, 20:30

Grbavica moj zivot je napisao/la:Moram vas razocarat oko tog stadiona to su suplje price jer nasa uprava neprima platu jedino da dode neki levat privatizuje zelju i napravi stadion e to bi bilo ekstra :D :D :D
sto nije moguce ;) barem za sada

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jun 2010, 20:32

spajz je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Moram vas razocarat oko tog stadiona to su suplje price jer nasa uprava neprima platu jedino da dode neki levat privatizuje zelju i napravi stadion e to bi bilo ekstra :D :D :D
Otkrili ste Ameriku,odnosno da Željo sam ne može platiti gradju stadiona,cestitam.

Sta mislite zbog cega se traze investitori?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jun 2010, 20:51

bistrikboy je napisao/la:
spajz je napisao/la:
Otkrili ste Ameriku,odnosno da Željo sam ne može platiti gradju stadiona,cestitam.

nije bilo tesko :) :) :) :) ali ja kazem sta je realno mada nevjerujem da ce se nac neki konkretan ivestitor ali et aBd
da se nade
svoj ti pos'o !

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 06 jun 2010, 21:11

bistrikboy je napisao/la:
spajz je napisao/la:

mislio sam na privatizaciju ;)

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 06 jun 2010, 21:13

ma joj mogu i ja uzeti nacrtati grbavicu kao camp nou pa rec e ovako ce vam izgledati za 2 godine...
sve dok nebudu neke zvanične vijesti nemojte se radovati...
G A Z I
Željo sve do pobjede

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 jun 2010, 22:18

Baš ste dosadni sa stadionom i gradnjom.Ljudi vi zaboravljate gdje živite. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jun 2010, 22:20

nikad_izvini je napisao/la:Ima navijača koji se ne sjećaju odnosno ne znaju šta se desilo. Ima "navijača" koje nije briga. Treba to spominjati s vremena na vrijeme.

Ako ćemo mak na konac tjerati, što su ovi došli opet u Želju nakon svega što se dešavalo. Jer su očekivali da se Džeko proda ;) Ne vjerujem im sekunde. Ostalo dokazujem na tribini i u Europi :mrgreen:
O sjećamo se, i imamo noćne more. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 jun 2010, 22:44

Samo sabura! Treba sacekati da se vrati Amar iz bijeloga svijeta (ako se vec nije vratio) pa da vidimo kako ce se rjesiti ukrstenica oko igrackog kadra. Ko ce ostati, ko otici a ko doci. Sad za sad je to najbitnije a za stadion neka traze sponzore, pa makar mi nista ne znali sve do posljednjeg momenta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 jun 2010, 22:54

[quote="Stole iz Bora"]Samo sabura! Treba sacekati da se vrati Amar iz bijeloga svijeta (ako se vec nije vratio) pa da vidimo kako ce se rjesiti ukrstenica oko igrackog kadra. Ko ce ostati, ko otici a ko doci. Sad za sad je to najbitnije a za stadion neka traze sponzore, pa makar mi nista ne znali sve do posljednjeg momenta.[/quote
VIDIO SAM AMARA JUCER POSLIJE TEKME JUNIORA...PRICAO ISPRED STADIONA SA TRENEROM JUNIORA! :D
TM87

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jun 2010, 23:35

Pa to je dobro ukoliko je Amar dosao,jer nema se previse vremena oko sklapanja igracke krizaljke,necemo se ni okrenuti a pripreme vec pocinju i bilo bi dobro da se zna do pocetka priprema koji je kadar za predstojecu sezonu...meni je bas dobra vijest ukoliko je tacno da Bucan ostaje,tu je rijeseno dosta problema oko te pozicije,bez obzira sto imamo nekoliko igraca koji su brzi i koji mogu igrati konkretno tu poziciju...neka nama Seje Bucana,njegov trk po desnoj strani nam mnogo znaci,volio bih da je ovo tacna informacija i da cemo i dalje kroz koju sezonu gledati ovog igraca u svetom dresu...idemo sada po neko pojacanje ubrzanim koracima,ako je Amar tu,a kolega kaze da jeste i ja mu itekako vjerujem ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 06 jun 2010, 23:36

Ovaj Colic trazio papire pa mu nisu dali, ko nije zadovoljan statusom

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jun 2010, 23:37

Tu je Amar sigurno...jedino ako nije zbrisao danas :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jun 2010, 23:46

Čitam na drugom forumu navodno da Sejo nije prihvatio ponuđene uslove niti ima namjeru da ih prihvati.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 jun 2010, 00:14

sad svi fudbaleri nakon titule ucjenjuju klub i slicno vagaju ponude nekih poluamaterskih klubova a isti su prije 2 god razmisljali da se prestanu baviti fudbalom nakon utakmica po livadama bh lige u kojima nisu znali sta je pobjeda dok osim nije dosao i naucio ih kako se trci ,jede ,trenira i slicno ,neznam za ostale ali iskreno mene boli ovakav odnos prema klubu pojedinaca shvatam da je cilj zaraditi i otici ali ako si fudbaler idi pod ugovorom ko misli da si kvalitetan i platit cete i tako se oduzi klubu za sve sto je tebi pruzio a ne odmah nakon prve prlike okrenuti ledza i pobjeci u 2 poljsku ,cesku ili sta ja znam

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 00:15

nikad_izvini je napisao/la:Čitam na drugom forumu navodno da Sejo nije prihvatio ponuđene uslove niti ima namjeru da ih prihvati.
Ja sam to isto cuo prije par dana, da li se sta promjenilo u medjuvremenu ne znam ali sam prilicno siguran da necemo produziti sa Sejom nazalost.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, Nebeski, svrakino1921 i 46 gostiju.