Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Henderson
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Henderson » 13 apr 2012, 20:19

Robin van Persi

Rođen je 1983 godine u Roterdamu. Trenutno igra za engleskog premijerligaša Arsenal i za nogometnu reprezentaciju Holandije. Oženio se Marokankom Bukrom sa kojom ima sina Šakila. Pod utjecajem svoje supruge je, prema mišljenju njemu vrlo bliskih osoba, prihvatio islam, dok drugi smatraju da je na islam prešao još u srednjoj školi družeći se s prijateljem muslimanom. O svom vjerskom stavu Robin van Persi se nikada nije decidno izjasnio.
O utjecaju supruge na holandskog reprezentativca možda najbolje govori sljedeća izjava: "Volim jesti brzu hranu i slatkiše, ali mi to supruga ne dozvoljava."

Anelka je morao pobjeći iz EPL-a svojevremeno u Tursku zbog novinara, pa je tako najbolje šutiti o vjeri ( naravno kada je u pitanju biti musliman ).
Nastavite dalje o Džeki a preskočite Persija ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 13 apr 2012, 20:22

Pa nije ovo Željina tema da se svako malo javlja neko s provjerenim informacijama... ( ništa loše na račun Želje njihov sam simpatizer, samo je takva sitacija :D )
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 apr 2012, 22:26

Jao vam price - eto bitno je jeli RVP musliman ili nije ... nidje veze. Bola sportski forum - momak igra fudbal. Drz se teme.

A Dzeko nek ne sanja o ostanku u Citiju - njemu je reputacija u Citiju vec unistena. Sve i da ode ovaj konj i da dodje neki drugi - Dzeko je vec u tom klubu izgubio svoj ugled i svoje "ja". On je preskocen previse puta i svrstan je bukvalno kao 4ti napadac kluba. Fakticki nije ni rezerva - nego rezerva rezerve.

On tu nema sta da trazi. Ko god da tu dodje gledace ga ko zadnju opciju - i to nije dobro za njega.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 13 apr 2012, 23:03

MostaracVelezovac je napisao/la:Jao vam price - eto bitno je jeli RVP musliman ili nije ... nidje veze. Bola sportski forum - momak igra fudbal. Drz se teme.

A Dzeko nek ne sanja o ostanku u Citiju - njemu je reputacija u Citiju vec unistena. Sve i da ode ovaj konj i da dodje neki drugi - Dzeko je vec u tom klubu izgubio svoj ugled i svoje "ja". On je preskocen previse puta i svrstan je bukvalno kao 4ti napadac kluba. Fakticki nije ni rezerva - nego rezerva rezerve.

On tu nema sta da trazi. Ko god da tu dodje gledace ga ko zadnju opciju - i to nije dobro za njega.
istog sam misljenja pa ko god da dodje novi nece on njih sviju provjeravati jednog po jednog,jer vec imas formiran kostur ekipe i glavne napadace a nas edin tu vise nije ni blizu,isto ono sto je Jo bio to je sada moj imenjak,i ne znam cemu toliki optimizam,sto se tice njegove buducnosti u cityu,ali i ako ostane i dodje novi trener morace se iz petnih zila potruditi da bi ga taj uzeo u obzir,jel realno ovo nije ni priblizno onaj Edin(sve znam,minute na kapaljku,tevez,balo,agero,ocinski odnos itd) ali jednostavno n mora da grize,pogotovo jer igra u EPl i na takvom nivou,pa pogledajte samo sta vedo radi i kako igra.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 apr 2012, 23:10

MostaracVelezovac je napisao/la:Jao vam price - eto bitno je jeli RVP musliman ili nije ... nidje veze. Bola sportski forum - momak igra fudbal. Drz se teme.

Ako dode ozbiljan trener, a Baloteli se nastavi ovako ponašati, pa taj nece igrati ispred Edina nikad. Svaki trener koji je pitan o Bali, je rekao da kod njega ne bi igrao, bez obzira na talent, jer jednostavno više šteti , nego koristi. City nema nikakav kostur niti uigranost, tako da se s novim trenerom sve mijenja, pa i Edinova sudbina. Ništa on nije izgubio , igraci budu i padnu u formi, a kod navijaca svakako danas si kralj, sutra ništa, nekoliko golova sve mijenja.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 apr 2012, 01:24

Nema Edin sta vise traziti u Cityu!

1. Ovisi od veznog reda i bokova...Silva, Johnson, Nasri, zamjenski Aguero...nikad, nikad nece uposliti Edina i uvijek ce se odluciti za neki dupli pas, solo prodor...
2. Nije se jednom desilo da Edin krila rukama od zacetka akcije do njenog neslavnog zavrsetka slanjem lopte unatrag na centar...nije se jedno desilo da Silva ''Ne vidi'', da Nasri ''Ne vidi'', da su ubacaji s bokova namjenjeni publici...
3. Ma koji god trener dodji i promjeni filozofiju, ti igraci ''NECE'' dozvoliti da Edo bude golgeter i zvijezda ispred njih!!!
4. Prevelik je skup pretplacenih zvijezda koji igraju za sebe i bilo koji trener da dodje, podlece tom pritisku uprave i zvjezdica...evo na kraju je Tevez pobjedio i srusio autoritet svima i pokazao da onaj ko se trudio - bilo im je uzalud!
5. Mancini nigdje ne ide 100%...prije ce cijeli tim rasformirati nego njega se rijesiti...pa i navijaci su zadovoljni, niko u klubu ne prihvata situaciju tragicnom, vec je smatraju najboljom sezonom od 1968 godine...kud dalje!?

City je klub pun zvijezda i malo radilica! I oni koji jesu radilice, presjede na klupi!

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 14 apr 2012, 01:29

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 apr 2012, 02:14

avlami97 je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:A joooj, nikad kraj

Sad govore Dzeko -> AS ROMA. :|
Evo jedna provjerena informacija, ali me ne pitajte odakle mi. ;)
Džeko ne ide nigdje. Ostaje u Cityu, a nogu će dobiti Mancini.
Arapi čekaju kraj sezone i bez obzira na ovogodišnji rezultat žabar dobija nogu. U City dolazi Murinjo, a pored njega i još 2-4 igrača (slušaj sad) Muslimana. Tako će pored Kolo Tourea, Yaya Tourea, Samira Nasrija i Edina Džeke biti još Muslimana u ekipi. Možda i RVP :)

Murinjo ne može odbiti ponudu, a traži se od njega da bude prvak Engleske i Evrope.

Znam da će sada svi navaliti da ismijavaju ovaj post, al' bolj bi bilo da sačekamo kraj sezone i biće nam svima jasnije.

Arape interesuje samo vrh i ništa više, a lova :D im nikada nije bila problem.

Živi bili pa vidjeli.
E svaka ti cast ako si u polozaju da dobijes provjerene informacije od seika iz Abu Dhabia. I to sa svojih 15 godina.

No ovo zvuci kao nevidjena glupost. Cuj muslimane. :lol: Mogu li ovi sto su presli kao Van Persie i Ribery, ili moraju bit oni "pravi"? A Dzeki se inace crno pise ako su bas strogi po tom pitanju vjere i pravila iste. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 14 apr 2012, 02:37

Cartman je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Evo jedna provjerena informacija, ali me ne pitajte odakle mi. ;)
Arapi čekaju kraj sezone i bez obzira na ovogodišnji rezultat žabar dobija nogu. U City dolazi Murinjo, a pored njega i još 2-4 igrača (slušaj sad) Muslimana. Tako će pored Kolo Tourea, Yaya Tourea, Samira Nasrija i Edina Džeke biti još Muslimana u ekipi. Možda i RVP :)

Murinjo ne može odbiti ponudu, a traži se od njega da bude prvak Engleske i Evrope.

Znam da će sada svi navaliti da ismijavaju ovaj post, al' bolj bi bilo da sačekamo kraj sezone i biće nam svima jasnije.

Živi bili pa vidjeli.
E svaka ti cast ako si u polozaju da dobijes provjerene informacije od seika iz Abu Dhabia. I to sa svojih 15 godina.

No ovo zvuci kao nevidjena glupost. Cuj muslimane. :lol: Mogu li ovi sto su presli kao Van Persie i Ribery, ili moraju bit oni "pravi"? A Dzeki se inace crno pise ako su bas strogi po tom pitanju vjere i pravila iste. :D
Balavac nije, ali stvarno ne znam sto mu treba ovo :D
Prvi bi se navijaci Cityja pobunili pa onda svi redom u Engleskoj.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 apr 2012, 09:36

malta071 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Evo jedna provjerena informacija, ali me ne pitajte odakle mi. ;)

Živi bili pa vidjeli.
Hajd brate priznaj ovako javno da si ti onaj jaran seika sto je izjavio za nase medije neki dan da seik vise voli Dzeku nego Mancinije i Balu zajedno!! Hajd molim teeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 apr 2012, 10:08

Cartman je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:A joooj, nikad kraj

Sad govore Dzeko -> AS ROMA. :|
Evo jedna provjerena informacija, ali me ne pitajte odakle mi. ;)

Živi bili pa vidjeli.

MOgu samo oni koji su presli na islam u noci sa cetvrtak na petak.Provjereno
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 14 apr 2012, 11:09

Mirsad_LFC je napisao/la:[youtube][/youtube]
ako Bog da vratit će se ovo vrijeme kad sam živio za utakmice Džeke, uživao u potezima, kad je bio Džeko centar svijeta..
kako bih volio da se vrati u Bundes, Borussia idealna za njega!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 apr 2012, 11:25

inacefindecko je napisao/la:
ako Bog da vratit će se ovo vrijeme kad sam živio za utakmice Džeke, uživao u potezima, kad je bio Džeko centar svijeta..

nemoj se samo rasplakat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 apr 2012, 11:48

Igra li danas :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 14 apr 2012, 11:59

nick je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:

nemoj se samo rasplakat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sad kako pročitah vidim izgleda emotivno :lol: :lol:
a bgm fali mi tih subota kad ostanem kući i čekam da počne da melje!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2012, 11:59

legenda reala je napisao/la:Igra li danas :?:
Sumnjam da ce zaigrati pored Aguera i Teveza, mozda ga ubaci zadnjih 5-10. minuta. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 14 apr 2012, 12:17

Prije će Balo zaigrati sa 3 tekme suspenzije nego Džeko. Realno :D

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 14 apr 2012, 12:20

Henderson je napisao/la:Robin van Persi

Rođen je 1983 godine u Roterdamu. Trenutno igra za engleskog premijerligaša Arsenal i za nogometnu reprezentaciju Holandije. Oženio se Marokankom Bukrom sa kojom ima sina Šakila. Pod utjecajem svoje supruge je, prema mišljenju njemu vrlo bliskih osoba, prihvatio islam, dok drugi smatraju da je na islam prešao još u srednjoj školi družeći se s prijateljem muslimanom. O svom vjerskom stavu Robin van Persi se nikada nije decidno izjasnio.
O utjecaju supruge na holandskog reprezentativca možda najbolje govori sljedeća izjava: "Volim jesti brzu hranu i slatkiše, ali mi to supruga ne dozvoljava."

Anelka je morao pobjeći iz EPL-a svojevremeno u Tursku zbog novinara, pa je tako najbolje šutiti o vjeri ( naravno kada je u pitanju biti musliman ).
Nastavite dalje o Džeki a preskočite Persija ;)
http://www.dutch-football.com/football/ ... 2008.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Good man

"Sometimes I hear colleagues shout something for their good names, or because it is good for their foundations. Help should come from the heart, not from your ego."

Van Persie doesn't need religion for that.

"I believe in myself. When you are a good bloke that will bring positivity to the society. A better world starts at home, they say. No?"

His wife is a Muslim.

And on certain websites it reads that Van Persie has also converted to Islam.

So what's the story?

"It's not true. I am not a Muslim, nor a Christian or a Jew. I have been raised liberally. If you want to become a Muslim it should come from the heart. I would not do it just to please my wife. To believe for me is a quest for being a good man."

mislim da o utjecaju supruge najvise govori ovaj dio intervjua.

znači prijatelj mu je musliman i žena mu ne dozvoljava da jede brzu hranu,sto i njega naravno cini muslimanom :)

ovo o Anelki je hrpa gluposti,veze s vezom nema

P.S.sumnjam da ce Džeko igrati danas od prve minute,jer su se Robertu Međugorskom,po provjerenim informacijama sinoć u snu ukazali Aguero i najbolji argentinski golfer svih vremena Tevez... :)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 14 apr 2012, 12:38

http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... de-City-31
džeko i savić šutaju jedno drugom

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 14 apr 2012, 12:44

sad sad sad sad, opet NO dzeko.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.