FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FA7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FA7 » 05 avg 2013, 21:24

enrike je napisao/la:Euforija... Dres, Fan shop, autobus... Euforija... Ako Azmir ne bude kupovao utakmice, ljudi moji nema nas nigdje... Tita mi!
kako je krenulo ima da nam barcelona gostuje :D
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 avg 2013, 23:28

Kako bi bilo jako uraditi sad par grafita oko stadiona Azmiru u cast, gledam sad malo na temi grafiti vidim u zenici sta su ljudi sve nacrtali i koliko vole svoj klub svaka cast .... Imamo i mi par grafita onih velikih al kad vidim sta rade ljudi iz zenice stvarno puno zaostajemo za njima .... nadam se da cemo jednog dana biti isti ako ne i bolji
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 avg 2013, 23:30

Slobodas je napisao/la:Kako bi bilo jako uraditi sad par grafita oko stadiona Azmiru u cast, gledam sad malo na temi grafiti vidim u zenici sta su ljudi sve nacrtali i koliko vole svoj klub svaka cast .... Imamo i mi par grafita onih velikih al kad vidim sta rade ljudi iz zenice stvarno puno zaostajemo za njima .... nadam se da cemo jednog dana biti isti ako ne i bolji
Kad god se planiralo nije se odradilo,jbg kad 90% ljudi lijeni ko racku :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 avg 2013, 23:30

enrike je napisao/la:Euforija... Dres, Fan shop, autobus... Euforija... Ako Azmir ne bude kupovao utakmice, ljudi moji nema nas nigdje... Tita mi!
e pa rodzace nemoze to ovako javno...mora to u rukavicama da se odradi..onako fino,namazano i pokvareno...kako to recimo brkati glavonja radi :D ....i jos kaze da mu se psuje po BIH stadionima :lol: :lol: ...kakvo g.o.v.n.o od covjeka :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 avg 2013, 23:32

Radice se jedan grafit vamo u gornjem dijelu grada. Ne znam tacno kad al ugl uskoro :D

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 06 avg 2013, 01:52

nista pokupovat ove dresove, a oni sto nestignu kupit dres, nek pare sto je namijenio za dres kupi godisnju, kad bi se i malo diaspora organizirala, sigurno se moze naci barem 50 ljudi sto voli Slobodu i nebi im bilo zao dat 50 KM za godisnju. Napunit Tusanj protiv Troglava to ce biti dokaz Azmiru da je grad uz klub,i njemu ce onda biti jos draze radit kad covjek ulaze a vecinu utakmica prosel sezone gotov prazan stadion, sta bi tek radio da ima pun stadion iza sebe.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 06 avg 2013, 07:41

Postao/la enrike dana 05 aug 2013, 20:14

Euforija... Dres, Fan shop, autobus... Euforija... Ako Azmir ne bude kupovao utakmice, ljudi moji nema nas nigdje... Tita mi!

Potpisujem !!!

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 06 avg 2013, 07:50

KAKO KUPOVANJE. IMAMO MI IGRAČE SAMO DA KRENE PRVENSTVO TREBA OVIM IGRAČIMA DATI I ETO POBJEDA.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 avg 2013, 10:40

Održan radni sastanak Upravnog odbora

slika

Upravni odbor FK Sloboda u prostorijama na stadionu Tušanj danas je održao radni sastanak.

Na sastanku su prisustvovali Azmir Husić (predsjednik UO), Mirsad Tinjić (potpredsjednik UO), Vedran Lakić (član) i Mirsad Muharemagić (predsjednik Skupštine FK Sloboda). U konstruktivnom razgovoru odlučeno je da će u narednoj sezoni službeni predstavnik Kluba u utakmicama Prve lige FBiH biti Ekrem Ibrić, dok će zamjenski članovi biti Azmir Husić, Mirsad Tinjić i Milenko Bošnjaković.

Takođe, za sutra je dogovoren nastavak sastanka UO na kome će se raspravljati o finansijskoj konstrukciji Kluba za sezonu 2013/14, pripremama za održavanje Skupštine, planu i programu stručnog štaba, te ambicijama Kluba u novoj sezoni.

U ovom trenutku prioritet kluba iz Rudarske 2 je obezbjeđenje finansijskih sredstava potrebnih za uplatu kotizacije i registracije uoči nove takmičarske sezone.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 avg 2013, 11:02

kerber je napisao/la:KAKO KUPOVANJE. IMAMO MI IGRAČE SAMO DA KRENE PRVENSTVO TREBA OVIM IGRAČIMA DATI I ETO POBJEDA.
Realno i sa 50-50 sudjenjem na gostovanjima mi necemo imat velike sanse, a ako ne budes radio sa sudijama neces nigdje imat ni to 50-50 sudenje.
Ne kazem ja zato sto smo mi losi nego jer je to tako uvjek bilo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 06 avg 2013, 11:50

Lik je ok, ali je.. autobus, dresove, pepeljare... Daj neka kupi 2 napadaca da ima ko davati golove. Sa ovakvim timom bez kupovine utakmica nema nama nista od PL. Budite sigurni u to...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 avg 2013, 12:22

stomaklija je napisao/la:Lik je ok, ali je.. autobus, dresove, pepeljare... Daj neka kupi 2 napadaca da ima ko davati golove. Sa ovakvim timom bez kupovine utakmica nema nama nista od PL. Budite sigurni u to...
Dobar je možda i Galin napadač, samo mu nema ko dati lopte? :mrgreen:

spomenuti ću nas kao primjer, svi se žale na napadače.. imamo mi Turbića Džafića, ali džabe kad im nema ko dati lopte naprijed :? i Turba se mora vraćati nazad po loptu tj u vezni red..

kod vas bi na Galina lopte sa krila bile idealne :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 06 avg 2013, 13:08

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3990_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo Tino Divkovic nas bivsi golman kupio sezonsku ikako se nalazi u ceskoj msm svaka čast :) :) :) :) :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 avg 2013, 13:24

samke12345 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3990_n.jpg
evo Tino Divkovic nas bivsi golman kupio sezonsku ikako se nalazi u ceskoj msm svaka čast :) :) :) :) :)
jel ovo peta ili u one 4

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 06 avg 2013, 13:29

Tkanton je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3990_n.jpg
jel ovo peta ili u one 4
De slikaj ti svoju i postavi nam od Zvijezde ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 avg 2013, 14:25

I ja bi jako volio vidjeti tvoju sezonsku :P..
Vidis, nasi iz kluba su obkavili kolko je karti prodano, kod ostalih klubova to ne objavljuju jer uopste nema prodaje sezonskih ili se nema sta ni objavit. Ajde demantuj nas sve, izvali tu sezonsku :D
075

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 06 avg 2013, 15:30

malo surfam netom i slucajno nadjem sliku http://i1.sndcdn.com/avatars-0000169679 ... pg?9d68d37 i pitam sad evo sta je sa nasim prijateljima iz brckog , po mom nekom misljenju trebalo je se odigrati 1-2 pripremne utakmice i u tom gradu da malo i tamo popularizujemo nas klub ....
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 avg 2013, 16:42

brcaci su legende nase .... pozdrav ekipi iz brckog ... ocekujemo vas na tekmi protiv troglava , CASTIM VAS KAD DODJETE !!! treba spomenuti i onu stariju ekipu iz brckog , king mire , dado itd .... momci koji su obisli s nama citavu BIH , cujem mire je u americi ... veliki pozdrav za njih i ctavo brcko !!!

p.s. ajd sad zagrlite se svi ... ide jedna balada , nekpjeva i staro i mlado , MOL VAS :lol:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 avg 2013, 17:19

RUDARSKA2 je napisao/la:brcaci su legende nase .... pozdrav ekipi iz brckog ... ocekujemo vas na tekmi protiv troglava , CASTIM VAS KAD DODJETE !!! treba spomenuti i onu stariju ekipu iz brckog , king mire , dado itd .... momci koji su obisli s nama citavu BIH , cujem mire je u americi ... veliki pozdrav za njih i ctavo brcko !!!

p.s. ajd sad zagrlite se svi ... ide jedna balada , nekpjeva i staro i mlado , MOL VAS :lol:

Mojne ovdje to, sletiće dosta padobranaca koji su se našli uvrijedjenim. :mrgreen:
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2013, 17:23

TRUST je napisao/la:nista pokupovat ove dresove, a oni sto nestignu kupit dres, nek pare sto je namijenio za dres kupi godisnju, kad bi se i malo diaspora organizirala, sigurno se moze naci barem 50 ljudi sto voli Slobodu i nebi im bilo zao dat 50 KM za godisnju. Napunit Tusanj protiv Troglava to ce biti dokaz Azmiru da je grad uz klub,i njemu ce onda biti jos draze radit kad covjek ulaze a vecinu utakmica prosel sezone gotov prazan stadion, sta bi tek radio da ima pun stadion iza sebe.
ebiga volio bi i ja da hoce svi ..ja sam evo poslao za 4 godisnje ulaznice.. uzeo jednu zetu, jednu dajdzi i evo poslao sam poslao sam za jos dviJE RUDARSKA 2 ce sutra uzeti i dati te dvije ulaznice nekome kome je potrebno ko zaista nema para a voli nasu Slobodu, a on zaista zna ko o voli Slobodu kao mi :)..da upitam ovdje treba li kome godisnja necu, jer vala kad imaju za internet mogu vala i kupit godisnju ulaznicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.