kako je krenulo ima da nam barcelona gostujeenrike je napisao/la:Euforija... Dres, Fan shop, autobus... Euforija... Ako Azmir ne bude kupovao utakmice, ljudi moji nema nas nigdje... Tita mi!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kako je krenulo ima da nam barcelona gostujeenrike je napisao/la:Euforija... Dres, Fan shop, autobus... Euforija... Ako Azmir ne bude kupovao utakmice, ljudi moji nema nas nigdje... Tita mi!
Kad god se planiralo nije se odradilo,jbg kad 90% ljudi lijeni ko rackuSlobodas je napisao/la:Kako bi bilo jako uraditi sad par grafita oko stadiona Azmiru u cast, gledam sad malo na temi grafiti vidim u zenici sta su ljudi sve nacrtali i koliko vole svoj klub svaka cast .... Imamo i mi par grafita onih velikih al kad vidim sta rade ljudi iz zenice stvarno puno zaostajemo za njima .... nadam se da cemo jednog dana biti isti ako ne i bolji
e pa rodzace nemoze to ovako javno...mora to u rukavicama da se odradi..onako fino,namazano i pokvareno...kako to recimo brkati glavonja radienrike je napisao/la:Euforija... Dres, Fan shop, autobus... Euforija... Ako Azmir ne bude kupovao utakmice, ljudi moji nema nas nigdje... Tita mi!
Realno i sa 50-50 sudjenjem na gostovanjima mi necemo imat velike sanse, a ako ne budes radio sa sudijama neces nigdje imat ni to 50-50 sudenje.kerber je napisao/la:KAKO KUPOVANJE. IMAMO MI IGRAČE SAMO DA KRENE PRVENSTVO TREBA OVIM IGRAČIMA DATI I ETO POBJEDA.
Dobar je možda i Galin napadač, samo mu nema ko dati lopte?stomaklija je napisao/la:Lik je ok, ali je.. autobus, dresove, pepeljare... Daj neka kupi 2 napadaca da ima ko davati golove. Sa ovakvim timom bez kupovine utakmica nema nama nista od PL. Budite sigurni u to...
jel ovo peta ili u one 4samke12345 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3990_n.jpg
evo Tino Divkovic nas bivsi golman kupio sezonsku ikako se nalazi u ceskoj msm svaka čast![]()
![]()
![]()
![]()
De slikaj ti svoju i postavi nam od ZvijezdeTkanton je napisao/la:jel ovo peta ili u one 4samke12345 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3990_n.jpg
evo Tino Divkovic nas bivsi golman kupio sezonsku ikako se nalazi u ceskoj msm svaka čast![]()
![]()
![]()
![]()
RUDARSKA2 je napisao/la:brcaci su legende nase .... pozdrav ekipi iz brckog ... ocekujemo vas na tekmi protiv troglava , CASTIM VAS KAD DODJETE !!! treba spomenuti i onu stariju ekipu iz brckog , king mire , dado itd .... momci koji su obisli s nama citavu BIH , cujem mire je u americi ... veliki pozdrav za njih i ctavo brcko !!!
p.s. ajd sad zagrlite se svi ... ide jedna balada , nekpjeva i staro i mlado , MOL VAS
ebiga volio bi i ja da hoce svi ..ja sam evo poslao za 4 godisnje ulaznice.. uzeo jednu zetu, jednu dajdzi i evo poslao sam poslao sam za jos dviJE RUDARSKA 2 ce sutra uzeti i dati te dvije ulaznice nekome kome je potrebno ko zaista nema para a voli nasu Slobodu, a on zaista zna ko o voli Slobodu kao miTRUST je napisao/la:nista pokupovat ove dresove, a oni sto nestignu kupit dres, nek pare sto je namijenio za dres kupi godisnju, kad bi se i malo diaspora organizirala, sigurno se moze naci barem 50 ljudi sto voli Slobodu i nebi im bilo zao dat 50 KM za godisnju. Napunit Tusanj protiv Troglava to ce biti dokaz Azmiru da je grad uz klub,i njemu ce onda biti jos draze radit kad covjek ulaze a vecinu utakmica prosel sezone gotov prazan stadion, sta bi tek radio da ima pun stadion iza sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.