NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nakanta nas Brastvo,ma treba domace utakmice dobit ostat u ovoj lizi ove godine za nesto vise nevjerujem,moje misljenje da Orasje nece propustit ovu godinu da udju u pl,imaju najboljeg trenera,a sto se tice nas neznam da bi nam promjena trenera sad donijela neki drastican preokret.Sto se tice Durguta jedino je nas cojk,a da ima iskustva kao prvi trener svi znate da nema,dovesce opet nekog,a on vjeciti pomocnik bilo je i prije prilika da preuzme ekipu,a ni raje nebi bilo vise.Nego netreba dozvolit da se udje u negativnu seriju vjerovatno 5 ekipa ispada.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nije trener kriv nista, a ni Hadzic dobro se krece i postavlja al ga nece gol nije jednostavno izadji iz krize pogotovo za mladog napadaca, i onaj mali kad je uso u napad nista napravio nije sve duele izgubio tako da od Hadzica boljeg ni nemamo, Abida nema, tako da smo u startu bili slabiji, igrali smo bolje do tog gola imali nekoliko kolosalnih sansi, i onda kontra gol i sve pada...
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 01 okt 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Ma ljudi,slabo ce ko uzet bodove,gracanici,gosku,rudaru,bosni,orasju,to se zna,idemo kuci dobit sve,ako se ukaze prilika ici na prvo mjesto,ako ne,onda,uzet dobre pare jer nam dolaze favorit za ulazak u drugom dijelu,bosna,gracanica,orasje itd.bez neki jakih sponzora,nema ulaska u pl.to nek svima bude jasno....p.s combe dodje tvojih 5 minuta.javi nam se
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mali Devedzic je danas skroz pogubljen bio, misljenja sam da nije jos spreman za ovako psiholoski teske utakmice, preko njega i Doljancica su nam svi.njihovi napadi isli i bilo je problema, nije ni do Minela jednostavno lik ne zna igrat desnog beka i nije nikakvo rjesenje za tu poziciju, ne znam ni sto Dz.Mujagic nije otpocetka igrao, on kad je usao u 2.pol lijeva strana se trgla duplo i imali smo dosta opasnih napada, generalbo Stjepanovic najbolji igrac na terenu svaka mu cast, u ovim godinama i dalje je masina
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Astra ne lupaj gluposti za igrace i trenere eto usao je tvoj pa nista kad ne ide onda ne ide dobiti sve kuci do zime abd
-
- Kontakt:
Zvijezda nikako da prokine, trener je sam rekao ako mislite momci da je problem u meni ja cu ostavku dati. Ali istinaki navijaci i uprava daju punu podrsku radu trenera.igraci su sami izjavili da su igrali ko p...cke. idemo radnicki dobiti pa dalje kako bude.
Meni samo zao sto smo imali dobre uslove u visokom u travniku evo i u gracanici a boda nismo donijeli.imam osjecaj da je ova sezona puno laksa za ulazak a mi cemo se na kraju ujedat za guzicu.
Znam da nije cilj ulazak al opet nada tinja
Znam da nije cilj ulazak al opet nada tinja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma trener izvlaci maksimum iz igraca, sta ocekujete kad u sezonu udjes sa 10 juniora, sa samo jednim lijevim bekom, bez desnog beka, i sa napadacima koji su mladi i neiskusni i na koje ne mozes oslonit, narkoman brzi za kojeg nikad ne znas u kakvom ce stanju doci na utakmicu, i kao takav slovi za jednog od boljih i vaznijih igraca, Vojvoda ima viziju i autoritet, ekipa se bori samo fali sportske srece i iskustva u odbrani u kljucnim momentima, nama da Vojvoda ode pojeli bi gowno samo tako...
Fino si to napiso,izvlaci se maksimum iz svega ne samo od igraca,sredstva minimalna za nesmetano funkcionisanje kluba,malo sponzora,opcina pola pokriva itd.I procitas apsurdne stvari ko ekipa je top,al trenera treba smijenit,pa valjda je taj trener naspanovo tu ekipu ako je top nije samo od sebe i da bude kino vece nudi se alternativa za zamjenu trenera,e bas bi roknuli ko sto ti kazes.DevilsAdvocate je napisao/la:Ma trener izvlaci maksimum iz igraca, sta ocekujete kad u sezonu udjes sa 10 juniora, sa samo jednim lijevim bekom, bez desnog beka, i sa napadacima koji su mladi i neiskusni i na koje ne mozes oslonit, narkoman brzi za kojeg nikad ne znas u kakvom ce stanju doci na utakmicu, i kao takav slovi za jednog od boljih i vaznijih igraca, Vojvoda ima viziju i autoritet, ekipa se bori samo fali sportske srece i iskustva u odbrani u kljucnim momentima, nama da Vojvoda ode pojeli bi gowno samo tako...
Mozda ne bi bilo lose da neko iz strucnog staba baci oko na ovog Jahica iz Bosne M. frajer izgleda svaku tekmu zavuce gol...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Ko je dao golove imal ko info
-
- Kontakt:

Hvala
Kakva je igra
-
- Kontakt:
Ništa posebno.... Vise dovoljna je igra
Hvala na gostoprimstvu i čestitke na pobjedi, nadam se da ćete kako iz drugog plana pomrsiti račune u borbi za PL ove sezone. Danas sam vidio da imate jaka imena/pojedince, valjda to Vojvoda iskoristi, jedino vam golman malo škripi 

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Dobar je i Radnicki kako su slabi sa finansijama i platamaIraola je napisao/la:Hvala na gostoprimstvu i čestitke na pobjedi, nadam se da ćete kako iz drugog plana pomrsiti račune u borbi za PL ove sezone. Danas sam vidio da imate jaka imena/pojedince, valjda to Vojvoda iskoristi, jedino vam golman malo škripi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dobar je Abid, onaj čupavi stoper je dosta siguran, mislim da je Dženo bolji od Moranjkića na beku ali Vojvoda ne voli previše ofanzivu.. Šile i Jare mogu bolje, iznenadilo me što Stjepanović ne igra, Hasanbašić dobar, imate jako dobru ekipu koja može i mora bolje. Što se nas tiče super je kako nigdje nema para, ali su izbori prošli pa se govori da će izgleda nešto biti i za Radnički..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
- Kontakt:
izvinite na upadu ali živo me zanima šta se do dešava sa Huseinbašića..momak u Istri bio pa prelazak u Gračanicu i eto ga sad u matičnoj Zvijezdi..bez ikakve uvrede ali stvarno je zanimljiv taj njegov pad
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.