FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Krste se i jest jedini vraćao i pokušavao nešto kreirati, radio je posao Pejovića koji je danas van sebe bio...
- robertkosar
- Kontakt:
Kaze jedan gurbet otisao pisat gubili vrato se iz wc pobjedili i sad se okrecem u sobi nista mi nije jasno

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 02 dec 2020, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Benjo se tamam odmorio za BL, Rahman da bude spreman i to je to
Jel moguce da ljudi ne mogu da shvate da je NEMOGUCE da svaku utakmicu budes najbolji, da ne mozes pobjediti sve utakmice, da mora doci losa utakmica i pad forme?
Pa nakon svega sto nam je klub priredio, nakon odlicnih rezultata, sezone bez poraza, ljudi su tolika stoka da se svi ti igravi vrijedjaju jer eto od 20 utakmica oni su odigrali 1 losu utakmicu?
Zar to oni nemaju pravo na los dan?
Da li ce ikad biti postovanja za sve ovo sto prozivljavamo?
Ne kazu bezveze da se vidi ko je kakav kad je najteze
Zivjeli
Pa nakon svega sto nam je klub priredio, nakon odlicnih rezultata, sezone bez poraza, ljudi su tolika stoka da se svi ti igravi vrijedjaju jer eto od 20 utakmica oni su odigrali 1 losu utakmicu?

Zivjeli

- forza_juve
- Kontakt:
Ma fali gore finiser pravi, killer u 16 m jer Tatar i Rahmanovic su se nazabijali i asistirali i onda se nije toliko osjetio nedostatak napadaca, tek kada su oni stali ili kada ih nema to se itekako osjeti.
Druga stvar psiha jer ako ne nacmemo protivnika u prvih 45 minuta eto nervoze, bezmudnosti i onda dolazi do greski u predaji lopte kojih je veceras bilo milion, Pidro, Fanimo, Jukic su u par minuta predali i upropastili lopti za nepovjerovat a valja probit trodupli bunker
Druga stvar psiha jer ako ne nacmemo protivnika u prvih 45 minuta eto nervoze, bezmudnosti i onda dolazi do greski u predaji lopte kojih je veceras bilo milion, Pidro, Fanimo, Jukic su u par minuta predali i upropastili lopti za nepovjerovat a valja probit trodupli bunker
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova utakmica nam je pokazala šta nama znači Rahmanović, Tatar i Ahmetović. Odličan tajming i pokazatelj šta nam je raditi u zimskom prelaznom roku sa prva dva igrača pred zadnjih pola godine ugovora.
Pred kraj polusezone pokazali smo mnoge slabosti i mane, što je opet odlično jer će biti posla preko zime a ne zimski san uz zimovanje i skijanje na planinama bez razmišljanja šta i kako na proljeće.
Možda će ovakav ishod na kraju ipak uzorokovati kvalitetnije, hitrenije i "rizičnije" odluku pred drugio dio, najbitnije sezone ikad, jer vidjeli smo da se sve može okrenuti u dva kola.
Pred kraj polusezone pokazali smo mnoge slabosti i mane, što je opet odlično jer će biti posla preko zime a ne zimski san uz zimovanje i skijanje na planinama bez razmišljanja šta i kako na proljeće.
Možda će ovakav ishod na kraju ipak uzorokovati kvalitetnije, hitrenije i "rizičnije" odluku pred drugio dio, najbitnije sezone ikad, jer vidjeli smo da se sve može okrenuti u dva kola.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Upravo tako, Krste je bio glavni naš igrač do ulaska Sušića.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:33Krste se i jest jedini vraćao i pokušavao nešto kreirati, radio je posao Pejovića koji je danas van sebe bio...
Kakav Lukic, sanjate neki evropski iskorak a prizivate Hadzica ili Lukica kao prve spiceve. Naci nekog uvoznog, dat mu platu 10-15 milja eura, isplatit ce se kad tad. Moze Lukic ako ce Hadzija sredit i Anela Hadzica, to je vec ok.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Je l istina da ga je zabio Handza na treningu neki dan?
- f0rest1946
- Kontakt:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kažu da ga je ženi neki dan pod pazuh zabio.
Kaže umalo
Jbg, ja se izvinjavam zbog psovke, jbg prenijelo me u huji. A ja ga poljubim gdje piša onome ko nije opsovao kad su ga dali 

Sarajevo ljubavi moja.
- f0rest1946
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vjerujem dobro, zna driblati, nije spor, ali ga uništavaju defanzivnim zadacima. To tako ne ide. Đani je veliki talenat i treba nam u ofanzivnom dijelu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Dobro. Bas dobra inovacija

Bravo @Testo, od sad pratim sta pises

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
tim za bl

dvoumim se oko đanija i pidre. pidro bolji defanzivno, salčin ofanzivno.
i oko desnog beka mi je dilema , da je oremuš tu, stavio bih hebiba umjesto fanima. ovako mora hebib na desnog beka, jer dušan hodžić nije profesionalni fudbaler.

dvoumim se oko đanija i pidre. pidro bolji defanzivno, salčin ofanzivno.
i oko desnog beka mi je dilema , da je oremuš tu, stavio bih hebiba umjesto fanima. ovako mora hebib na desnog beka, jer dušan hodžić nije profesionalni fudbaler.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nista..djanija ubaciti ako nam ne bi islo... Mada je danas mogao komotno u prvih 11..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve takve ublehaše opisuje jedna rečenica kojom se vode, a to je "puu mater im ebem tolike pare i bogati vlasnici, a ne mogu mrtvog Radnika i Veleža dobiti."Zip je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:35Jel moguce da ljudi ne mogu da shvate da je NEMOGUCE da svaku utakmicu budes najbolji, da ne mozes pobjediti sve utakmice, da mora doci losa utakmica i pad forme?
Zivjeli![]()
To ti je taj mentalitet. Pogotovo se diglo nakon ovih titula, dolaska Nama, kurcenja i svega toga. Rijetki su koji na sve to gledaju racionalno i mirno, 90% je ovih što su se uskurcili i što kontaju da se može dovesti bilo ko na svijetu, samo krhneš lovu na stol.
Uz to, i dalje su poglupi, i dalje fudbal gledaju površno, i dalje kontaju da samo treba izaći na teren i protivnik čim vidi bordo dresove, predaće se. I dalje ne kontaju da mi ne odskačemo toliko kad nismo u punom sastavu i da se svima može desiti loša partija, poluvrijeme itd.
Nikad neću skontati mozgove koji očekuju i misle da se do kraja sve može uzeti s par golova razlike, protivnik da ne pređe centar i da se izgara svaku tekmu do krajnjih napora. Sve dok mnogi ne skontaju da je u fudbalu sve moguće, od toga da kidaš, pa padneš za 7-15 dana, da fulaš nemoguće, da se patiš, pa narednu tekmu digneš, primiš glupe golove, zabiješ sretne i ostalo, biće im ovako.
U biti, par glavnih razloga za to - prvi pasus gore, tj. kurcenje zbog dolaska Nama i same love. Drugi je nerazuman pogled na fudbal. Treći je opet racionalnost, odnosno manjak umjerenosti i objektivnosti, pa se ide iz krajnosti u krajnost. Četvrti su životne frustracije i krkanluk, usljed čega dolazi do izljeva bijesa i psovki.
Ljudima kojima je fudbal glavna stvar u životu, koji su u stanju svašta izgovoriti i pogaziti principe zbog igre zvane 'fudbal', onda ti ljudi nisu dobri u glavama svojim.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 dec 2020, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.