NK Zvijezda Gradačac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Lijep fudbal, rezultati i ambicija u klubu vracaju navijace na stadion, Zvijezda kad bi nanizala dvije pobjede u gostima protiv jakih ekipa, posjeta bi porasla za 200%, ovo trenutno sto se desava nije bas primamljivo da se potrosi subotnje poslijepodne za vecinu gradjana...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Jedan uzrok je i cijena ulaznice od 5 km,slabo ko ce dat 5 km da gleda,npr,semu,jedinstvo,itd.DevilsAdvocate je napisao/la:Lijep fudbal, rezultati i ambicija u klubu vracaju navijace na stadion, Zvijezda kad bi nanizala dvije pobjede u gostima protiv jakih ekipa, posjeta bi porasla za 200%, ovo trenutno sto se desava nije bas primamljivo da se potrosi subotnje poslijepodne za vecinu gradjana...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Pa to su onda navijaci gostujuceg tima, a ne Zvijezdecrvenobijeli je napisao/la:Jedan uzrok je i cijena ulaznice od 5 km,slabo ko ce dat 5 km da gleda,npr,semu,jedinstvo,itd.DevilsAdvocate je napisao/la:Lijep fudbal, rezultati i ambicija u klubu vracaju navijace na stadion, Zvijezda kad bi nanizala dvije pobjede u gostima protiv jakih ekipa, posjeta bi porasla za 200%, ovo trenutno sto se desava nije bas primamljivo da se potrosi subotnje poslijepodne za vecinu gradjana...

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Pa nece niko dat 5 km i znat da cemo pobijedit,primjer protiv goska dosta je raje bilo,jos bi bilo vise da je ulax 3 km,ili da se napravi akcija kupis npr.1 kartu po 5 km,a ako uzimas i za narednu utakmicu odmah,znaci uzimas za sad i sledecu domacu utakmicu ulaznicu,za 8 km...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Po cemu ce znat da ce pobjedit odakle te gluposti. Jedino sto je poznato da se ova ekipa bori daleko vise od svih zadnih godina
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ekipa igra dobro, bori se, ne stojimo lose na tabeli, sve u redu, ali ako klub nema ambicije, kako ocekujete da navijaci dolaze u velikom broju ? Po kojoj osnovi ocekujete da sponzori ulazu pare u projekat bez ambicije, ova uprava je dobro odradila posao sto se tice selektiranja i dovodjenja pojacanja, iz veoma malo novca su napravili stvarno cudo, ali isto tako bez ikakve ljutnje cinjenica je da nikad manje sponzora nije bilo u Zvijezdi, i tu prije svega je kao i za dobre tako i za tu veoma losu stvar krivac opet uprava, mora tu uci jos par jakih ljudi, ne znam dokad mozemo ovako izdrzat, lahko je rec ako si pametan dodji reci sta treba uradit, daj ti pare itd. nije u tome poenta, poenta je u tome da nismo u situaciji da budemo tvrdoglavi nego moramo ic ljudima na noge i moliti, nagovoriti ljude svim sredstvima da udju u projekat, imat jasan plan i program kako i sta, naci ljude koji ce to napraviti i na taj nacin ohrabrititi ljude sa parama da udju u tu pricu...
I da, ulaznica od 5 KM je puno, za ovo sto gledamo na ovim terenima, ne zaboravite ima porodica iz kojih idu troje ili cetvero, gdje je tu sto popijes, pojedes, gorivo ? I ne moze mi niko opravdat sto se cjena nije spustila na 3 KM kad ocigledno da nema svjeta, jel se stvarno isplati toliko inatititi i ne spustati cjenu i gledati prazne tribine ?
I da, ulaznica od 5 KM je puno, za ovo sto gledamo na ovim terenima, ne zaboravite ima porodica iz kojih idu troje ili cetvero, gdje je tu sto popijes, pojedes, gorivo ? I ne moze mi niko opravdat sto se cjena nije spustila na 3 KM kad ocigledno da nema svjeta, jel se stvarno isplati toliko inatititi i ne spustati cjenu i gledati prazne tribine ?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Slazem se od rijeci do rijeci s tobom treba dignuti guzovoe i ljudima ici direktor ti prima platu a fening nije donio u klub, a mi gradani ne trebamo da pokazujemo prstima jedni u drugi dok Zvijezda tone, sto se tiče ambicija one su uvjek iste, samo se ne prica kroz novine. Ja vam garantujem da imamo ambicije i za PL, ali tesko ce to biti izvesti u djelo.
Evo nakon dugo vremena da i ja nađem vremena za našu temu
ljudi u klubu se moraju zapitati zašto nema sponzora ili su nesposobni a možda su pojedinci od direktora i antipatični tim ljudima koji bi ulagali..Neko je već napisao da se pred te ljude mora izaći sa konkretnim projektom(vizijom)daljnjeg razvoja kluba a ne otići pred Bele i reći ljudima ajde uplaćujte 10-20k godišnje,pa ti ljudi takve zahtjeve dobijaju svaki dan za neki vid sponzorstva i samo je pitanje ko ima najbolji projekat..Što se tiče rezultata ekipe ja sam do sada prezadovoljan nama je bitno da se vrtimo do četvrtog mjesta na tabeli a ako izleti prilika za prvo mjesto mislim da bi se našlo sredstava ako negdje zapne..

Hamza je sportski direktor, klubu treba tehnicki direktor ili menadzer , da bi prikupio sponzore, ako takvog nema, ako ima takav, onda lose ràdi svoj posao.
Druga stvar, sponzora nije tesko dosta ljudi bi bilo sponzor ali naravno da onaj ko zeli da ostavi neke ozbiljne pare ne bi zelio da neko drugi upravlja sa njegovim kapitalom, dakle potrebna je promjena statuta. Iz Udruzenja gradjana u Dionicko drustvo. Gdje se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Sto se tice Bela, pa ti ljudi su gori od jevreja.
Cijena ulaznice i da je 1 marka isto bi ljudi bilo na tribinama, ljudi vole rezultate.
Druga stvar, sponzora nije tesko dosta ljudi bi bilo sponzor ali naravno da onaj ko zeli da ostavi neke ozbiljne pare ne bi zelio da neko drugi upravlja sa njegovim kapitalom, dakle potrebna je promjena statuta. Iz Udruzenja gradjana u Dionicko drustvo. Gdje se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Sto se tice Bela, pa ti ljudi su gori od jevreja.
Cijena ulaznice i da je 1 marka isto bi ljudi bilo na tribinama, ljudi vole rezultate.
Mene više brine situacija oko izbora , pošto je većinski sponzor opština. Ne znam ako onaj Bilajac postane gradonačalnik , da li on planira i dalje nastavit Edisovim stopama? Jestel se to zapitali?
Što se tiče Bela , to vam je probubana priča , dzaba se sramotit i ići tim ljudima jer lakse im je zube izbit iz usta nego marku iz dzepa. Mada ima gazdurina i treba otic , ali sa jasnim ciljem. Trebamo napravit program sa jasnim ciljem , NPR . povratak u PL , stadion , proizvodnja mladih igrača , evropa da i ulagači tu vide svoj interes. Slazem se za statut , to je možda spas. Jer ovako bacali smo pare godinama igrajuci u PL bez nekog rezultatskog značaja vječno borba za opstanak , ebeš i to.
Savez je dao doznanja da u PL ulazi Rudar. Sad tu ja vidim i neku prednost , iskustvom podučeni prosle godine svi će ginut protiv njih i tražit pare , tu je naša šansa.
I još nešto , gledam nurdo se zalaufo hoce sa nama u ligu . Bageri imaju besplatan bus idu negdje na utakmicu. Hoće da pravi derbije kao u stara vremena .
Što se tiče Bela , to vam je probubana priča , dzaba se sramotit i ići tim ljudima jer lakse im je zube izbit iz usta nego marku iz dzepa. Mada ima gazdurina i treba otic , ali sa jasnim ciljem. Trebamo napravit program sa jasnim ciljem , NPR . povratak u PL , stadion , proizvodnja mladih igrača , evropa da i ulagači tu vide svoj interes. Slazem se za statut , to je možda spas. Jer ovako bacali smo pare godinama igrajuci u PL bez nekog rezultatskog značaja vječno borba za opstanak , ebeš i to.
Savez je dao doznanja da u PL ulazi Rudar. Sad tu ja vidim i neku prednost , iskustvom podučeni prosle godine svi će ginut protiv njih i tražit pare , tu je naša šansa.
I još nešto , gledam nurdo se zalaufo hoce sa nama u ligu . Bageri imaju besplatan bus idu negdje na utakmicu. Hoće da pravi derbije kao u stara vremena .

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nah1d je napisao/la:Mene više brine situacija oko izbora , pošto je većinski sponzor opština. Ne znam ako onaj Bilajac postane gradonačalnik , da li on planira i dalje nastavit Edisovim stopama? Jestel se to zapitali?
Sad ce ispast da sam ja protiv edisa i da sam za ovu drugu opciju, rjesenje nije da opstina samo tako daje pare, to je po meni kupovanje glasova trenutnog nacelnika ma ko on bio, opstina i nacelnik mogu i trebaju puno vise uradit na privlacenju sponzora i stvaranju pozitivne klime oko kluba, a njima je najlakse dat 100k tudji para i skinuli sa sebe teret a plus dobili bruku glasova. A uostalom za vrijeme aktuelnog nacelnika mi smo ispali iz PL.
Dalje po cemu ti to vidis da je savez dao podrsku rudaru, isto ste tako govorili prosle godine za orasije.
-
- Kontakt:
IMate vi veliku sansu za PL, Rudar u ovoj ligi toliko godina igra, prvi su uvijek do zadnjih par kola kad pocne prodaja. I ove godine ce biti isto tako, rudar nece sigurno uci uvjeren sam u to, bratstvo takodjer, svi su oni mogli uci prije toliko godina pa odjednom zavrse na petom mjestu tabele. Samo jako, organizirani ste, drzite se da ne bude velik zaostatak i sigurno mozete uci. Pola ovih gore ce otpasti.
Zašto bi bio protiv nekog? Iskreno i mene zaboli ko će bit gradonačalnik , nit koristi nit para... A vala nemoj i ti kenjat kad su svi digli ruke opstina je uskočila , pa odma pokusala povratak , ljudi ispred opstine su bas radili marljivo i u korist zvijezde. To ruku na srce. Meni se ogadilo prosle godine liga čitava , nemam volje da gledam uopste ovaj pokušaj lige.Tkanton je napisao/la:Nah1d je napisao/la:Mene više brine situacija oko izbora , pošto je većinski sponzor opština. Ne znam ako onaj Bilajac postane gradonačalnik , da li on planira i dalje nastavit Edisovim stopama? Jestel se to zapitali?
Sad ce ispast da sam ja protiv edisa i da sam za ovu drugu opciju, rjesenje nije da opstina samo tako daje pare, to je po meni kupovanje glasova trenutnog nacelnika ma ko on bio, opstina i nacelnik mogu i trebaju puno vise uradit na privlacenju sponzora i stvaranju pozitivne klime oko kluba, a njima je najlakse dat 100k tudji para i skinuli sa sebe teret a plus dobili bruku glasova. A uostalom za vrijeme aktuelnog nacelnika mi smo ispali iz PL.
Dalje po cemu ti to vidis da je savez dao podrsku rudaru, isto ste tako govorili prosle godine za orasije.
@nebeskasila to ja i govorim treba zadrzat prikljucak u ovoj polusezoni pa procjenit situaciju. Ako ne može onda trazit pare jer dolazi i rudar i bosna i sve te ekipe za titulu. Nvikli smo se već mi na "kvalitet" lige i sad znamo kako stvari stoje. Iduce godine 100% ide velez tako da sad ili za 2 godine.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Okaci ti to macku o rep kad smo ispali za njegovog mandata, sta je uradio, dao gradske pare i to je to. Nije ih namako od privrednika, nije stvorio pozitivno okruzenje pa da neko dodje ulozi ozbiljnije pare.
@Nah1d, vjeruj da sam se i ja zapitao, dal moze doci do zavrtanja pipe ako se promjeni vlast u opstini. Al kad covjek pogleda, dosta kandidata za vijece, bavilo se sportom, prvi covjek SDA u Gradaccu, bio je jedno vrijeme u upravi Zvijezde. Mozda bi i gosp.premier slao vise para ako njegovi budu na vlasti
Al isto tako treba skinuti kapu i trenutnoj upravi, i ljudima koji su u upravi ispred opstine. Nego jestel vidjeli ko sudi u gracanici??

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kazlagic sudi u gracanici ,domacinski sudac 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vidim par Zvijezdasa se kandidiralo za vijeće kad bih bar neko ušao za Zvijezdu dobro
On je naš čojk,,,astra1922 je napisao/la:Kazlagic sudi u gracanici ,domacinski sudac

-
- Kontakt:
Sta reci,tesko bilo sta napisati.u 60 minuti imamo zicer onog konja hadzije koji bazen nemoze pogodit i onda za desetak minuta potop.
Imamo dobru ekipu i vjerujem da ce se nasi veceras rijesiti i trenera i hadzije.bolje nek nas durgut vodi doci ce bar vise ljudi a covjek je nasa legenda...
Sramota je kad imas dobro sudenje nemozes nista napravit kad nemas onda pokradeni
Imamo dobru ekipu i vjerujem da ce se nasi veceras rijesiti i trenera i hadzije.bolje nek nas durgut vodi doci ce bar vise ljudi a covjek je nasa legenda...
Sramota je kad imas dobro sudenje nemozes nista napravit kad nemas onda pokradeni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.