FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 02 dec 2020, 20:21

HeraklitMracni je napisao/la:
02 dec 2020, 19:46
Hebib , dosta noga , Zinedin posudba Mladost , Jukic noga ....
E hajde malo objektivnije da gledamo. evo golovi prvo Miličević majstor i povratna glavom kod 1:1 idemo dalje,Jukić kojeg pljujete ovde dva pasa i dobar prijem i udarac koji je izblokiran a iz odbice Tino postiže gool za 1:1,Handžić rasturio obadva stopera u skoku kod izjednačujučeg goola inaće se hrvao sa Šubertom i Novakovićem cijelu utakmicu pa ćak i onaj treči se dodavao.Inaće izmjene su unijele dosta živosti i Salčin jer Pidro je dobro počeo griješiti,Jukić ako ništa bio je poprilično aktivan za Tinu ne treba trošiti riječi.A onaj što proziva Velkoskog i Handžića po meni Velkoski je bio najbolji ali Tinin gol i Asistencija su ga napravili da bude igrač utakmice,Haris se cijelu utakmicu hrvao sa stoperima Radnika koji nisu loši a Boga mi ni mali ćak je morao na centar da se vrača po loptu zbog naših veznih igrača(Mustedanagić i Pejović katastrofa) a ćak je i gool dao koji je sudija poništio,Fanimo više loš nego dobar ali ga je gool izvadio eto tako je u ovom sivilu bilo, to je moje shvatanje ne mora niko misliti kao ja ali grehota je nekog pljuvati bez razloga.
Sarajevo ljubavi moja!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 dec 2020, 20:21

BordoSarajevo je napisao/la:
02 dec 2020, 20:15
@skoro, kakve probleme ima Zinedin? Eto, krenuo od početka, katastrofalan, nemoćan, prespor, nezainteresovan, mlitav, bez želje.. Trebao je biti zamjenjen i prije a ne na poluvremenu.

Dobio dijete, treba da lebdi, leti, grize, da puca od snage, želje, volje a kod njeg sve obratno.

Igrač koji je bio dobar u juniorima, kao i milion primjera, nakon tog se gubi i neća ga bit nigdje. Krivo mi je što nas je koštao skupo i što smo umjesto njega mogli imati kapitalca a imamo ki.tu mlitavu.
Pa ne možeš znat brate dok ne probaš. Evo sad vidimo da je van forme skroz/da ne zna, i barem imamo dilemu manje. Do kraja polusezone imamo Rahmana i Tinu koji mogu tu odigrat, poslije i Dala. Zinedina bi najbolje bilo dat nekom na posudbu da proba vratit formu.

Generalno, ova tekma je pokazala puno stvari. Jukić = Kuzmanović 2, Miličević je tehnički najbolji stoper kojeg smo imali poslije rata, Đokanović je zlatna koka, Hare nikakav učinak na terenu nema (ne uzima duele, ne otvara prostor, i ne trudi se na kraju). Nadam se da će Vinko dobro analizirat sve do Banja Luke.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 02 dec 2020, 20:22

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
02 dec 2020, 20:19
Malo da spustimo loptu i da se ne lažemo - ovo je danas izrazito loše odigrana utakmica.

Zinedin - igrač manje.

Žao mi je što ovo pišem, ali par igrača stvarno ne mogu nositi dres Sarajeva i ne smije se prelaziti preko toga zbog dobrog rezultata koji smo na kraju ostvarili.

Mora se hitno gledati da se dovede jedan dobar napadač, jer Handžić je nažalost beskorisna masa, čovjek ne zna zagraditi loptu, ima 190cm i skoro 100kg, a ne može dobiti niti jedan zračni duel, nevjerovatan je...

Neka nam je Bog na pomoći bez Ace Pejovića u Banjaluci.
Naprotiv, dobra stvar je sto nece Aco igrati, uzasan je zadnjih par utakmica. Neka odmori malo.
Amer Dupovac!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 dec 2020, 20:22

Steven11 je napisao/la:
@skoro, kakve probleme ima Zinedin? Eto, krenuo od početka, katastrofalan, nemoćan, prespor, nezainteresovan, mlitav, bez želje.. Trebao je biti zamjenjen i prije a ne na poluvremenu.

Dobio dijete, treba da lebdi, leti, grize, da puca od snage, želje, volje a kod njeg sve obratno.

Igrač koji je bio dobar u juniorima, kao i milion primjera, nakon tog se gubi i neća ga bit nigdje. Krivo mi je što nas je koštao skupo i što smo umjesto njega mogli imati kapitalca a imamo ki.tu mlitavu.
Polako malo oko nekih stvari... Nije sve sport i nije za foruma..Zinedin je imao problema oko djeteta. Tacka na tu temu.

Pametnom dosta.
Hvala Bogu, sve je dobro, pratim sve naše igrače na insta pa se da primjetiti da je sve uredu i svu sreću i zdravlje želik i njemu i djetetu.

Ja svoje mišljenje ne mogu promjeniti i ta činjenica mi ništa ne znači. Jedini igrač u trenutnom igračkom kadru koji mi nikako ne paše.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 02 dec 2020, 20:23

Aduka87 je napisao/la:
02 dec 2020, 20:20
slika
🤣🤣

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 dec 2020, 20:24

Ja sto se napsovase ljudi :-)
Ovakve su pobjede najslađe.
Tino i Fanimo pokazali klasu kad je trebalo.
Tesko ce biti odnijeti bodove borcu oni su domacinska ekipa.
Danas nas je sudija zamalo kostao 3 boda nadam se da u narednom kolu nece biti gresaka, trebalo se malo buke dici oko suđenja preventivno pred gostovanje borcu.
You are someone else I am still right here

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 dec 2020, 20:25

Jos dvije utakmice izdrzati... I onda na zasluzeni odmor otici...

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 02 dec 2020, 20:25

Ovakve utakmice ti titulu donose

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2020, 20:26

S ovom pobjedom Sarajevo je stiglo do 41 boda nakon 17 odigranih mečeva.

Otkako se igra skraćena Premijer liga niti jedan klub nije uspio osvojiti više od 40 bodova te do tog bodovnog učinka doći bez poraza.

A jesmo se naobarali ove sezone rekorda svih mogucih :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 dec 2020, 20:26

Al najjaci su mi ovi sto psuju bogove igracima, mrtve majke i na kraju kao da nista nije bilo e moji pitari 😂
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 02 dec 2020, 20:26

02 dec 2020, 20:22
Steven11 je napisao/la:

Polako malo oko nekih stvari... Nije sve sport i nije za foruma..Zinedin je imao problema oko djeteta. Tacka na tu temu.

Pametnom dosta.
Hvala Bogu, sve je dobro, pratim sve naše igrače na insta pa se da primjetiti da je sve uredu i svu sreću i zdravlje želik i njemu i djetetu.

Ja svoje mišljenje ne mogu promjeniti i ta činjenica mi ništa ne znači. Jedini igrač u trenutnom igračkom kadru koji mi nikako ne paše.
S razlogom je bio out u glavi.. Bice bolje.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 dec 2020, 20:27

Joj dobro na kraju ispade, ne znam kako bi podnio da su oni diletanti i ovo kolo smanjili prednost a imali su jedno od najtežih gostovanja u sezoni a mi kući igrali sa ekipom koja se bori za opstanak.

@Lakoste, obraduj nas i reci da će Rahmanović biti spreman za Borac??

Velika šteta i veliki hendikep će biti izostanak Pejovića al šta je tu je.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 dec 2020, 20:28

Zip je napisao/la:
02 dec 2020, 20:25
Jos dvije utakmice izdrzati... I onda na zasluzeni odmor otici...
:salut:
Sarajevo ljubavi moja!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2020, 20:28

AlfredNobel je napisao/la:
02 dec 2020, 20:07
ajdohordas je napisao/la:
02 dec 2020, 19:45
Zip dusman kluba ? Sunce ti poljubim ja i on i @Alfred i @skoro i jos par od početka sezone vodimo bitku sa pojedinim maloumnicima oko Vinka, naše igre i tempiranja forme, i ti reče da je Zip dušman.
Ako je on onda sam i ja i Morto i Alfred i svi.
Preračunao se, ima tu regularnih likova. Zip se svakako tu ne može naći, kao ni Rahma i forzajuve. Isto tako, Denchi je naš momak i regularan navijač, samo što ima neke svoje furke oko Handžića i tih gluposti. Jedini dušman je ledesma, što mi trenutno na um pada.
Nisu to furke, budalastine se pisu a danas svi ko 11 panjeva igrali setali se i ovi sto su usli isto izuzev Tine koji je imao muda na terenu da je uzme i napadne, porazno da likovi sa 30+ heba,krle se kriju na terenu i nece jednostavno da povuku a ides kao da pobjedis...nelogicne stvari se rade i to oni najiskusniji, ne dodaju Fanimu na vrijeme sporo je lopta isla na treningu brze ako ne ide kuci ih salju....

Nekima glava hoce da eksplodira kad napises da je momak zabio cist gol a sudija nas ostetio jer bi jos da pljuju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2020, 20:28

Kao sto su Handziceve fule, razjebala harmoniju ekipe, tako bi moglo se desit da danasnja utakmica Susica digne ekipu..

Al bez obzira na sve ovo je velka pobjeda..

Neko je pisao, mislim da su nam sudije dosta stete nanijele u zadnjih 4-5 utakmica.

Samo u zadnje 2 utakmice su nas direktno kostale za 2 boda a vrlo lahko se danas moglo desit da izgubimo 2-3 boda jer nam je go ponisten..

Prije 2 dana sam pisao da ce protiv radnika bit mnogo teze nego protiv borca i slobode..

Ja i dalje se drzim teze da fizicki kondiciono i brojem pivreda nisam zadovoljan. Posebno ako se uzme u obzir da smo imali dugu pauzu i da je Jeleskovic doveden na VRUJEME. Zasto je to tako neznam..

Drugi igramo 90% sa istim sastavam a cinimi se da je FK SARAHEVO sabrina bila naj glasnija da se ide sa 5 izmjena

Susic jeste donio 3 boda fala mu, al ako zaista ima 20k km mjesecno platu, mislim da smo mogli za te pare dovest spica bar nivo ahmeta koji bi igrao bar 12-13 utakmica dosad i sigurno donije 3 boda protiv zelje i mladosti sto bi nas sad drzalo na +9 ili +11 bodova..

Radnik jeste da je supacka lezeca ekipa, al sanjima uvjek tesko izlazimo na kraj..

Sad Vinko treba da motivise skupi igrace i sve snage sto imamo i da Borac pobjedimo..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 dec 2020, 20:29

emir79 je napisao/la:
02 dec 2020, 20:17
Emire Hadzicu sad u Banjaluci nikad nisi bio blizi dobrom napadacu. ZaFataj Jovu Lukica i dovedi ga odmah. "Mali" je fenomenalan napadac.
Ma nista to
Igrac ala Susic, znaci igrac koji ima iza sebe strasno dobre sezone u jacim ligama nego nasim, neko koji je pravi ubica, za oko 30k imas bruku takvih...Lukica nece ovi iz Borca prodati nama, nema sanse..Moci ce ga uvijek prodati u Srbiju(pristat ce cak i za manje pare nego sto bi mi nudili, samo da konkurentu ne prodaju igraca..)
Samo jos par komentara za tekmu, kada sam se koliko toliko smirio
ODLICNE IZMJENE VINKA, trebala nam je zivosti u igri...Jukic meni bio poprilicno OK, par puta gdje bezveze komplikuje, ali sve u svemu nije to toliko lose...Susic, ma nemam rijeci, svaka mu cast...Salcin nije nesto dugo bio u igri, ali ono sto je bio, je odradio dosta dobro...Djokanovic malo losiji nego sto smo navikli, ali idalje dosta solidan, i borio se ko lav tako da mu nemam(o) sta zamjeriti..
Handzic je prezvakana tema, konj ostaje konj...
Fanimo odlican, da nije gola zabio rekao bi OK, ali za onaj gol skidam kapu(iako je gol bio relativno lagan, ipak je valjalo ispratiti cijelu akciju, i ne upropastiti je ko sto to radi igrac sa brojem 28)
Milicevic, sta reci za momka, cijelu utakmicu odlican, a slag na tortu je to sto je pokretac akcije za prvi gol(odlicna pratnja gdje je dobro pratio akciju i tacno znao kada da krene ka igracu radnika)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 dec 2020, 20:30

pejovic pregorio ko sijalica, taman da malo odmori. zabraniti mu zakonom slobodnjake i kornere.
zinedin promašaj.
jukić promašaj.
handžić nula.

krste dobar pravo.
salčin dobar.
tss klasa, xavi za pejovića !

konačno taj tandem đokanović - tss
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2020, 20:31

Aduka87 je napisao/la:
02 dec 2020, 20:20
slika
Slabija verzija Morte.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 dec 2020, 20:33

sekac je napisao/la:
02 dec 2020, 20:21
HeraklitMracni je napisao/la:
02 dec 2020, 19:46
Hebib , dosta noga , Zinedin posudba Mladost , Jukic noga ....
E hajde malo objektivnije da gledamo. evo golovi prvo Miličević majstor i povratna glavom kod 1:1 idemo dalje,Jukić kojeg pljujete ovde dva pasa i dobar prijem i udarac koji je izblokiran a iz odbice Tino postiže gool za 1:1,Handžić rasturio obadva stopera u skoku kod izjednačujučeg goola inaće se hrvao sa Šubertom i Novakovićem cijelu utakmicu pa ćak i onaj treči se dodavao.Inaće izmjene su unijele dosta živosti i Salčin jer Pidro je dobro počeo griješiti,Jukić ako ništa bio je poprilično aktivan za Tinu ne treba trošiti riječi.A onaj što proziva Velkoskog i Handžića po meni Velkoski je bio najbolji ali Tinin gol i Asistencija su ga napravili da bude igrač utakmice,Haris se cijelu utakmicu hrvao sa stoperima Radnika koji nisu loši a Boga mi ni mali ćak je morao na centar da se vrača po loptu zbog naših veznih igrača(Mustedanagić i Pejović katastrofa) a ćak je i gool dao koji je sudija poništio,Fanimo više loš nego dobar ali ga je gool izvadio eto tako je u ovom sivilu bilo, to je moje shvatanje ne mora niko misliti kao ja ali grehota je nekog pljuvati bez razloga.

Pozdrav ljubavi. Kako zdravljeSamo :urnebes:
Bas dobro da si ovo postavio, radi boljeg uvida. :bow:
Handzic kod drugog gola dodao TSS. Treba malo realnosti, ali nakupilo se od komsija, pa sad da da 3 nece ga izvaditi.
Sta mislis o onom sto je dosao iz Slaven Belupa ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 dec 2020, 20:33

baš me interesuje kako bi đani igrao na poziciji lijevog krila :hmmmmm:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Levin, OzmoodPinglewood, riki46, tajsamja i 49 gostiju.