Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bundesliga je napisao/la:Da ne krivimo Neuera medjutim covjek stvarno niti jedan ozbiljniji sut ove sezone nije odbranio
amerosm je napisao/la: Gero mislim da ti je effe sve objasnio.
Hare_BvB je napisao/la: Fortuna nam se polako vraca, a druge ce morati napustiti kad tad.
Moj Gero bio si u pravu, samo nisi pogodio da ćemo ipak nekako pobijedit, ali da će biti teško ovaj put to si pogodio. A effe (moja malenkost) se prosu ovaj put, ko voda nakon abdesta (ili ti tokom abdestageronimo je napisao/la:amerosm je napisao/la: Gero mislim da ti je effe sve objasnio.![]()
nema meni sta ko objasnjavati, kada ja pratim BuLi vise nego sto neki od vas ima godina.![]()
znao sam ja kada je zadnji put guzen spustio gace i da je tada jupi pocinjao svoju karijeru na klupi bayerna, ali uprkos svemu i uz dodatnu analizudobijem neku suhvu da ce danas biti tesko.
Imao je Lever sreće bez daljnjeg, ali neću da pričam i da spominjem, niti da mislim o sreći u ovom susretu. A ovo na mišiće je bilo i nije uspjelo. Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam?geronimo je napisao/la:jalovo je sve ovo bilo, nekako na misice ili vec vidjeni scenario. i onda kada te napusti sportska sreca moras biti donji.
Smanji se ona sad na 9 bodova, a sad idemo za nas na jedno od najtežih gostovanja. Mi u zadnje vrijeme ljutim rivalima Schalkeu uzmemom bodove kod njih kući, tako i Werderu, a s Hsv-om se patimo. Baš toliko mirni, trenutno ne možemo biti. Naravno da je još sve pod kontrolom, ali čudne padove ova ekipa ima, isto tako ko što ima sjajne uspone i napravi velike pobjede....geronimo je napisao/la: dakle, odsad nema glavobolje ako se ta bodovna razlika bude povecavala.
a rasti ce ona, rasti. obzirom da jurgo ima povecan apetit za "ojropskim" kolacima.
ma nisi se ti uopste prosuo (kakvih je prosipanja biloeffe_sa je napisao/la: Moj Gero bio si u pravu, samo nisi pogodio da ćemo ipak nekako pobijedit, ali da će biti teško ovaj put to si pogodio. A effe (moja malenkost) se prosu ovaj put
slampav, spor...hmm...odmah mi aludiras na kroosa i svajnija?effe_sa je napisao/la: Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam?
Ne znam što ovo citiram, ali eto valjda da ne stoji laž!thulkazal je napisao/la:oj Bože dragi ... Lahm danas očajan ...
Evo gledam i ne mogu doznati šta je smiješnoSheyi je napisao/la:Nojer
Daj burza skoncentriši se više yebo ga ti.don_burza je napisao/la:Ajd bolje i ovako da gubimo sad nego ma Wembleyu u Maju
A ti napis'o post kao nije ti dragogruezi je napisao/la:Sve u svemu sreca vam je okrenula ledza
Bilall je napisao/la:Da ne krivimo Heynckesa, ali covjek jednostavno nema rjesenja za ekipe koje sa Bayernom igraju defanzivno na kontranapad i vrebaju gresku protivnika![]()
Dobro, jesi završio?anelbavarac je napisao/la:Jednostavno nemamo rijesenja protiv bunkera,ovako nas je Bate slicno dobio iz kontranapada,nije mi jasno sta je Neuer kriv?Pa mi smo prakticno sami sebi dali 2 gola,mi smo danas sami sebe pobijedili ne treba praviti dramu od ovoga jednostavno danas nije bio nas dan i to je to.
A tvrdoglava čovjekageronimo je napisao/la:nema meni sta ko objasnjavati
E ovo ne može biti jasno, znači dvije godine i nije naučio, ponovo iste izjave,geronimo je napisao/la: same interesantnosti
geronimo je napisao/la:lampav, spor...hmm...odmah mi aludiras na kroosa i svajnija?gusta je u startu dobio udarac pa je kasnije zamijenjen pa ne bi toliko o njegovom sputavanju razvitka nase momcadi.
sut kroz sredinu je bio u jednom trenutku (i to sa ceteres metera) ali steta sto boateng ne skide jungfer bas na ovaj nacin (leno, leno).
prekidi, nasa stalna boljka. nisam mrgodio dolaskom mandzonija samo iz razloga sto smo dobili "kopfbalungeojera" koji nam je stvarno falio. dzilkos zabija i vise nego sto se ocekivalo, ali da manjka dobrih centarsuteva i dobro izvedenih kornera - to i dalje stoji. o slobodnim udarcima da ne pricam. neki (navijaci reala ili barse) prekid blizu 16ca smatraju polugolom, dok je meni i dalje ostao uzdah (i nerviranje) zbog prekinute akcije (jer znam sta poslije slijedi).
Pustimo priče o sreći. Potpuno se slažem sa vama ovdje. To jednostavno moramo ostaviti na strani i okrenuti se realnosti i stvarnosti.effe_sa je napisao/la:Imao je Lever sreće bez daljnjeg, ali neću da pričam i da spominjem, niti da mislim o sreći u ovom susretu. A ovo na mišiće je bilo i nije uspjelo. Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam?![]()
geronimo je napisao/la: nema meni sta ko objasnjavati, kada ja pratim BuLi vise nego sto neki od vas ima godina.![]()
Dobro, mozda nije profesionalno pricati od fortuni, ali je cinjenica da smo danas jos jednom porazeni na cudan nacin.Stefan Effenberg je napisao/la:Pustimo priče o sreći.
Ni kapi ko da vjeruje... A jesaam ja rusvaaj praviooooo (nakon gola Guzena).Klare je napisao/la:od Hantre tražimo izvještaj
vjerujem da ti vjerujes da je to tako da...Klare je napisao/la: Niđe veze s vezom.![]()
Klare je napisao/la:Ne znam što ovo citiram, ali eto valjda da ne stoji laž!thulkazal je napisao/la:oj Bože dragi ... Lahm danas očajan ...
Lahm danas najbolji, greška mu se potkrala, mada je samo mali dio krivice njegov, a ostatak trčao kao navijen, branio, probijao, držao full control, njegova izvedba je ono po čemu ću pamtiti današnji okršaj, a ne splet nesretnih okolnosti.
Meni svakako da jest. Ode čovjek pred protivnički šesnaesterac i napravi opasniju akciju nego Kroos cijelu utakmicu....On je pucao i penal, u bliskoj nam prošlosti...Ne znam šta još treba čovjek.....Ako on još nešto treba, onda određeni broj drugih naših igrača treba dubit na glavi jedno 5 sati, pa onda sve ostalo....don_burza je napisao/la:
nego jel jos kome Neuer onao najliderski spiler u Bayernu ?
Moram reci da se i ja jedva suzdrzavam da ne kazem isto, i mislim da sam na to osjetljiv bas zbog tog finala LP.Stefan Effenberg je napisao/la:Heynckes raus!!!!!!!!
Da, tacno da su se svi pred Bayernom prakticno branili do sada, ali ne znam koliko si primijetio da je ovo veceras bio bas klasican bunker slican onom kojeg je postavio Bate u LP. Nesto tu dakle ne stima.geronimo je napisao/la:bayern samo protiv barce ne bi igrao protiv bunkera i defanzivno orijentisane ekipe.
necemo biti zlobnici pa reci da bayern protiv toga nema rjesenje (vidi rezultate u prethodnih 8 kola).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.