FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 28 okt 2012, 19:33

Ajd bolje i ovako da gubimo sad nego ma Wembleyu u Maju :grin:

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 okt 2012, 19:33

Ovo je smjesno danas bilo... Guzen debilan do bola oni su unaprijed se vec bili naguzili I plan I'm je bio da izgube sa sto manjom razlikom... Kako je vrijeme odmicalo I vi I'm niste dali gol oni su igrali sve jace I zesce... I tako sjevnu jedna kontra gdje onaj rolfes na srecu prima loptu odigra schurleu losa intervencija lahma I gol... Drugo poluvrjeme ste ih gazili ljudi su smjesno izgledali neznam jesul 5 pasova uspjeli sastavit dodze taj gol I onda onaj debilni njihov gol nakon suta koji bi isao najmanje 5 metara pored gola da boatenga nepogodi u glavu... Sve u svemu sreca vam je okrenula ledza

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 okt 2012, 19:40

Bundesliga je napisao/la:Da ne krivimo Neuera medjutim covjek stvarno niti jedan ozbiljniji sut ove sezone nije odbranio :?
:lol: :lol:
preopusten, nije ni imao mnogo posla da sada. :lol:
Da ne krivimo Heynckesa, ali covjek jednostavno nema rjesenja za ekipe koje sa Bayernom igraju defanzivno na kontranapad i vrebaju gresku protivnika ;)
U proslom mecu sa apotekarima se mogla vidjeti ista slika.
Medjutim, ono sto znam je da ne treba dramiti. Jedan poraz do sada je nista. 8-)

slika

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 okt 2012, 19:53

Jednostavno nemamo rijesenja protiv bunkera,ovako nas je Bate slicno dobio iz kontranapada,nije mi jasno sta je Neuer kriv?Pa mi smo prakticno sami sebi dali 2 gola,mi smo danas sami sebe pobijedili ne treba praviti dramu od ovoga jednostavno danas nije bio nas dan i to je to.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 okt 2012, 20:01

amerosm je napisao/la: Gero mislim da ti je effe sve objasnio.
:?
nema meni sta ko objasnjavati, kada ja pratim BuLi vise nego sto neki od vas ima godina. :D
znao sam ja kada je zadnji put guzen spustio gace i da je tada jupi pocinjao svoju karijeru na klupi bayerna, ali uprkos svemu i uz dodatnu analizu :mrgreen: dobijem neku suhvu da ce danas biti tesko.
veliki pozdrav za kolegu farinelli-ja. ;)
jalovo je sve ovo bilo, nekako na misice ili vec vidjeni scenario. i onda kada te napusti sportska sreca moras biti donji.
bit ce docnije nesto detaljnije.
ako mi preostane inspiracije. :)
Hare_BvB je napisao/la: Fortuna nam se polako vraca, a druge ce morati napustiti kad tad. :mrgreen:
:twisted:
to je sasvim sigur i ja se jos pitam dokle cete vi ispastati zbog proslogodisnjeg ljubljenja fortunice.
nista, ako bih da budem iskren na ovo kolo bacio bi ovaj smajlic :) radi same interesantnosti, ali kada ziknem sta tvoje koljege pisu, namah bi da bjezimo 15 punktica. :lol:
dakle, odsad nema glavobolje ako se ta bodovna razlika bude povecavala.
a rasti ce ona, rasti. obzirom da jurgo ima povecan apetit za "ojropskim" kolacima. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 okt 2012, 20:23

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Gero mislim da ti je effe sve objasnio.
nema meni sta ko objasnjavati, kada ja pratim BuLi vise nego sto neki od vas ima godina. :D
znao sam ja kada je zadnji put guzen spustio gace i da je tada jupi pocinjao svoju karijeru na klupi bayerna, ali uprkos svemu i uz dodatnu analizu :mrgreen: dobijem neku suhvu da ce danas biti tesko.
Moj Gero bio si u pravu, samo nisi pogodio da ćemo ipak nekako pobijedit, ali da će biti teško ovaj put to si pogodio. A effe (moja malenkost) se prosu ovaj put, ko voda nakon abdesta (ili ti tokom abdesta :) ) :)
veliki pozdrav za kolegu farinelli-ja. ;)
geronimo je napisao/la:jalovo je sve ovo bilo, nekako na misice ili vec vidjeni scenario. i onda kada te napusti sportska sreca moras biti donji.
Imao je Lever sreće bez daljnjeg, ali neću da pričam i da spominjem, niti da mislim o sreći u ovom susretu. A ovo na mišiće je bilo i nije uspjelo. Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam? :roll:
geronimo je napisao/la: dakle, odsad nema glavobolje ako se ta bodovna razlika bude povecavala.
a rasti ce ona, rasti. obzirom da jurgo ima povecan apetit za "ojropskim" kolacima. :D
Smanji se ona sad na 9 bodova, a sad idemo za nas na jedno od najtežih gostovanja. Mi u zadnje vrijeme ljutim rivalima Schalkeu uzmemom bodove kod njih kući, tako i Werderu, a s Hsv-om se patimo. Baš toliko mirni, trenutno ne možemo biti. Naravno da je još sve pod kontrolom, ali čudne padove ova ekipa ima, isto tako ko što ima sjajne uspone i napravi velike pobjede.... ;)
Ako ispustimo prednost sada, onda idem da demonstriram na treningu Bayerna..... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 okt 2012, 20:41

Heynckes raaaaauuuuuusssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

Ohne wenn und aber!!!!!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 okt 2012, 21:05

effe_sa je napisao/la: Moj Gero bio si u pravu, samo nisi pogodio da ćemo ipak nekako pobijedit, ali da će biti teško ovaj put to si pogodio. A effe (moja malenkost) se prosu ovaj put
ma nisi se ti uopste prosuo (kakvih je prosipanja bilo :lol: ) niti sam ja nesto posebno pogodio (razlika drasticna izmedju keca i dvojke :D ).
kao i ti, ni ja ne volim o sreci pricati (znamo ono nase poznato :mrgreen: ) ali da ovakve baksuzne golove primimo i da pred protivnickim golom izigravamo nesposobnjakovice, mislim da je previse...
effe_sa je napisao/la: Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam?
slampav, spor...hmm...odmah mi aludiras na kroosa i svajnija? :? gusta je u startu dobio udarac pa je kasnije zamijenjen pa ne bi toliko o njegovom sputavanju razvitka nase momcadi. :mrgreen:
sut kroz sredinu je bio u jednom trenutku (i to sa ceteres metera) ali steta sto boateng ne skide jungfer bas na ovaj nacin (leno, leno :twisted: ).
prekidi, nasa stalna boljka. nisam mrgodio dolaskom mandzonija samo iz razloga sto smo dobili "kopfbalungeojera" koji nam je stvarno falio. dzilkos zabija i vise nego sto se ocekivalo, ali da manjka dobrih centarsuteva i dobro izvedenih kornera - to i dalje stoji. o slobodnim udarcima da ne pricam. neki (navijaci reala ili barse) prekid blizu 16ca smatraju polugolom, dok je meni i dalje ostao uzdah (i nerviranje) zbog prekinute akcije (jer znam sta poslije slijedi).

bez (velike) brige, bayern je novi prvak 100 na 100 :D i ako ima nekih mudonja (da ne kazem yayara :lol: ) medju zutarima neka se isprse.
ps: evo i stefko nam poludio :D
ici ce osram, bez brige.
samo ce nas jos neko vrijeme nervirati. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 28 okt 2012, 21:18

thulkazal je napisao/la:oj Bože dragi ... Lahm danas očajan ...
Ne znam što ovo citiram, ali eto valjda da ne stoji laž!
Lahm danas najbolji, greška mu se potkrala, mada je samo mali dio krivice njegov, a ostatak trčao kao navijen, branio, probijao, držao full control, njegova izvedba je ono po čemu ću pamtiti današnji okršaj, a ne splet nesretnih okolnosti.
Sheyi je napisao/la:Nojer :lol:
Evo gledam i ne mogu doznati šta je smiješno :? , a znam mnogo toga.
don_burza je napisao/la:Ajd bolje i ovako da gubimo sad nego ma Wembleyu u Maju
Daj burza skoncentriši se više yebo ga ti.
Pa vidi, ovo nije na mjestu, šta pokušavaš ovim da kažeš :? , kao ti bi prikrio današnju lošu partiju, a ustvari i nije bila loša, ekipa je pokazala želju, htijenje(uh zar ovo dvoje nije isto :mrgreen: ), no dobro to su ti poznati žargoni, tako da meni sasvim dovoljno.
gruezi je napisao/la:Sve u svemu sreca vam je okrenula ledza
A ti napis'o post kao nije ti drago :D ,
stavi smajli, smajliji su čudo jedno,
pokaži emocije, ljudi ne skrivajte osjećanja, jednostavno volimo se. :lol:
Bilall je napisao/la:Da ne krivimo Heynckesa, ali covjek jednostavno nema rjesenja za ekipe koje sa Bayernom igraju defanzivno na kontranapad i vrebaju gresku protivnika ;)
vat a šit? :?:
Pa zar tako ne igra i većina naših protivnika, samo neki imaju više volje, sreće također uz ovamo nesretne okolnosti, tako da dobijemo utakmicu kakva je danas.
Ova priča je u prazno, tačnije priznaj da ne znaš. ;)
anelbavarac je napisao/la:Jednostavno nemamo rijesenja protiv bunkera,ovako nas je Bate slicno dobio iz kontranapada,nije mi jasno sta je Neuer kriv?Pa mi smo prakticno sami sebi dali 2 gola,mi smo danas sami sebe pobijedili ne treba praviti dramu od ovoga jednostavno danas nije bio nas dan i to je to.
Dobro, jesi završio? :lol:
Prvi dio je u rečenici iznad, a ostalo je u redu, tako da imaš polovičan učinak, što u odnosu na ovog Tuzlaka i nije tako loše. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:nema meni sta ko objasnjavati
A tvrdoglava čovjeka :geek: , šta je ovo :ugeek: , nego amere i effe de pojasnite mu još jednom neće li doznati o čemu se zapravo ovdje radi. :lol:
geronimo je napisao/la: same interesantnosti
E ovo ne može biti jasno, znači dvije godine i nije naučio, ponovo iste izjave,
nego ne pravi se tvrdoglav slušaj šta ti effe i amer pričaju. :lol:
Evo i ovo da kažem, pošto po effeu vidim da je sada IN. :arrow:

Niđe veze s vezom. :lol:

Geroslave, Geroslave, od Hantre tražimo izvještaj, poznato da navrati samo pod štangasom, tako da će biti pravo razočarenje ako kaže da je to učinio ovih dana :? , ne priliči to nama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 okt 2012, 21:52

Ne leze Vam utakmice koje igrate za Bajram. :lol: :lol: Prosle godine ste nakon velikog niza izgubili protiv Hannovera, a ove godine protiv Leverkusena.

Nadam se po nas da ce Kaiserslautern u kupu morati platiti ceh zbog provg poraza u Bundesligi ove sezone i da to necemo biti mi. Inace Badstuber je po svemu sudeci dozivio puknuce misica i bice odsutan dvije do tri sedmice, a sutra ce se znati vise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 okt 2012, 21:56

@ geronimo, teško mi je gledati jednu te istu priču protiv bunkera, kao prvo.

Kao drugo, moram priznati da sam se malo promijenio i to nesvjesno. Postao sam takav da očekujem pobjedu svaku tekmu što je totalno nerealno ali eto ne mogu si pomoći. Prije nisam bio takav. Da li je to zbog poraza od Chelsea?

Kao treće, moram ponoviti jer ne mogu opisati koliko sam razočaran dotičnim: Heynckes raus!!!!!!!!

Sad malo o tekmi:

Protiv bunkera izgledamo očajno, to se svaki put iznova potvrđuje. Nemamo ideju i ne znamo kako probiti taj bunker.
Ne želim/o se praviti nekim velikim stručnjacima i znalcima ali jedno je sigurno - ima mali milijun opcija kako igrati protiv bunkera.

Pa zar je tako teško pokušati nešto novo protiv autobusa pred šesnaestercom?
geronimo je napisao/la:lampav, spor...hmm...odmah mi aludiras na kroosa i svajnija? :? gusta je u startu dobio udarac pa je kasnije zamijenjen pa ne bi toliko o njegovom sputavanju razvitka nase momcadi. :mrgreen:
sut kroz sredinu je bio u jednom trenutku (i to sa ceteres metera) ali steta sto boateng ne skide jungfer bas na ovaj nacin (leno, leno :twisted: ).
prekidi, nasa stalna boljka. nisam mrgodio dolaskom mandzonija samo iz razloga sto smo dobili "kopfbalungeojera" koji nam je stvarno falio. dzilkos zabija i vise nego sto se ocekivalo, ali da manjka dobrih centarsuteva i dobro izvedenih kornera - to i dalje stoji. o slobodnim udarcima da ne pricam. neki (navijaci reala ili barse) prekid blizu 16ca smatraju polugolom, dok je meni i dalje ostao uzdah (i nerviranje) zbog prekinute akcije (jer znam sta poslije slijedi).
effe_sa je napisao/la:Imao je Lever sreće bez daljnjeg, ali neću da pričam i da spominjem, niti da mislim o sreći u ovom susretu. A ovo na mišiće je bilo i nije uspjelo. Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam? :roll:
Pustimo priče o sreći. Potpuno se slažem sa vama ovdje. To jednostavno moramo ostaviti na strani i okrenuti se realnosti i stvarnosti.

A realnost i stvarnost je ono što ste vi napisali. Kroos kriminalac i njega ne vadi van? Kroos je kriminalac već 3-4 utakmice i on mora igrati? Pa po kojim to pravilima i zaslugama? Pa zar se on ne smije vaditi a jedan Švajnštajger se vadi van? Pa zar mu ga Kroos poslije svake tekme pop...... za zahvalu što je igrao? Znam da sam dosadan ali - pa tko je tu lud???

Gledao tekmu sa prijateljima i oni kažu prije Boatengovog udarca pa jesi li ti lud sa 35 metara ideš pucat kad ono skoro gol a oni u nevjerici? Reko' momci pa ne može se probiti bunker samo dodavanjima i dodavanjima već treba i pucati po golu pa makar bilo i sa te udaljenosti. Pa nije li Šaćiri pucao pa je ovaj fenomenalno obranio? Toga je trebalo biti puno puno više.

Prekidi??? Dokaz da trener ništa ne radi po tom pitanju. Ništa, ama baš ništa. Jer da se radi nešto onda bi mi od tih 14 kornera imali barem jednu pravu šansu. Ovako mi na korneru izgledamo bijedno i bezopasno po gol.

Njegove izmjene? Pa mogu se samo ironično nasmijati na iste i odmah poslije toga puknuti od bijesa. Pa ljudi moji zar on ne vidi da trebamo još jednog napadača da bi bili opasniji na centaršutevima ali ne, on Pizarra uvodi tek u 75. Bravo majstore treneru, kapa dolje, pravi si "as" nema šta.

Šaćiri ulazi tek na poluvremenu? U tekmi gdje je Kroos i više nego zaslužio da bude na klupi i da igra Šaćiri koji je jednostavno debelo zaslužio da igra on opet ima šablonu i ne odstupa.

Momci, jednostavno sam razočaran. Teško mi je gledati Bayern dok igramo protiv bunkera. Uvijek jedno te isto. Sporo, tromo, u širinu a ne okomito, sa milijon ubačaja a u napadu jedan napadač, sa jednim sporim Kroosom na ceneru, sa formacijom 4-2-3-1 a možeš i moraš igrati ili 4-4-2 ili 3-5-2 ili 4-1-2-3 ali ne ne i ne, mora biti jbn šablona svaki put i onda opet ponovo.....

Dajte nam Favrea, Slomku ili Guardiolu, samo da ovoga više ne gledam.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 28 okt 2012, 22:40

geronimo je napisao/la: nema meni sta ko objasnjavati, kada ja pratim BuLi vise nego sto neki od vas ima godina. :D
:lol: :lol: :lol:
E sad cekam da ti pocnu pricat' i o Partizanu, pa da... :lol:
Stefan Effenberg je napisao/la:Pustimo priče o sreći.
Dobro, mozda nije profesionalno pricati od fortuni, ali je cinjenica da smo danas jos jednom porazeni na cudan nacin. :?
Jednostavno, onakvi golovi se rijetko vidjaju. Sad, do cega li je? Ne bih da krivim igrace kada se desi recimo onakva situacija kao kod drugog gola. To jednostavno ne mozes predvidjeti, a samim tim ni uticati na to.
Onda se sjetim generacije Effea, Scholla, Kahna... Pa ti momci su pobjedjivali kad su bili i puno losiji od protivnika i tada je Bayern vazio za sretan klub.
I danas se takva reputacija u mnogome zadrzala, pa ces sresti dosta ljudi koji ce reci da je Bayo nafakaski klub. :roll:

Juppu zamjerim samo sto je opet stavio Badstubera na beka, a ima zdravog Alabu kojeg salje na krilo. Al' eto Stuber se haman povrijedi, pa se Alaba sigurno vraca na svoju poziciju. ;)

Farinelli druze, zovi me kad podjes u kladionicu. :mrgreen:

I da...
Klare je napisao/la:od Hantre tražimo izvještaj
Ni kapi ko da vjeruje... A jesaam ja rusvaaj praviooooo (nakon gola Guzena). :mrgreen:
Imam ja svoje principe, cijenjeni kolega Klarovski. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 okt 2012, 22:56

Klare je napisao/la: Niđe veze s vezom. :lol:
vjerujem da ti vjerujes da je to tako da... :lol:
ma pusti naseg bildera iz silver grada i njegovo drugovanje sa casicom. kakvi ste vi ercegovci (dobro, znam da ne volite meze i da vam je voda jedini ukras na hastalu :D ) on je majka, kada god nam se javi. 8-)
vidim, uhvatio sise kvocanja, odnosno quotanja :? i deres sve redom. marti misterija je mala maca.
morti zbunis sve redom, morti buNes neshvacen, ali ti nama nista ne rece o danasnjoj utakmici i samoj perspektivi u predstojecim utakmicama. :?

bayern samo protiv barce ne bi igrao protiv bunkera i defanzivno orijentisane ekipe.
necemo biti zlobnici pa reci da bayern protiv toga nema rjesenje (vidi rezultate u prethodnih 8 kola).
mozda je bit u tome zabiti prvi gol (vjerovatno jeste) mozda i (ne)postojanje plana B, mozda i sami duh ekipe, mozda...
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 okt 2012, 23:06

Klare je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:oj Bože dragi ... Lahm danas očajan ...
Ne znam što ovo citiram, ali eto valjda da ne stoji laž!
Lahm danas najbolji, greška mu se potkrala, mada je samo mali dio krivice njegov, a ostatak trčao kao navijen, branio, probijao, držao full control, njegova izvedba je ono po čemu ću pamtiti današnji okršaj, a ne splet nesretnih okolnosti.

Lahm danas kriv za gol ali ajd nesreća mada je meni više izgledalo na izgubljenost jer ne može se onako neko ti prišunjati ...

a ev šta je mene iznerviralo tip trči, probije stranu i približi se petercu ali svaki njegov prodor se zavrsio glupim pokusajem podbadanja lopte ne bi li nasao koga za skok igru a u petercu 6 igrača leverkusena ... i tako jedno 5 prodora koji su trebali biti opasni ...

Iznervirao me i Kroos i njegovo vucaranje guzova po terenu u drugom poluvremeno naročito kad smo lovili rezultat ...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 okt 2012, 23:08

Vidi danas Bayern primi drugi gol iz nicega. Lopta nije ni kontala uci u mrezu. To je isto ja krenem u Neum i zavrsim u Garmisch-Partenkirchenu i gledam ski skokove

nije da sam miram i da se zajebajem sa ovim porazom al stvarno ne znam sta da mislim

nismo igrali Bog zna sta al opet jbg nismo trebali izgubiti

nego jel jos kome Neuer onao najliderski spiler u Bayernu ? :D
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 okt 2012, 23:10

Moram dodat još jednu stvar, Leverkusen je danas od starta išao u kost....Ejj ljudi se osilili na Alianz areni, oni lome, krše, pokazuju zube.....Naši igrači s druge strane totalne mlakonje, samo Mandžo i Dante malo zube pokazali. Umjesto da odnesemo s 2-3 starta njihove igrače u prvih petnaestak minuta, da im se unesu u facu par puta, pa da ti ne smije prići šesnaestercu, oni svi budu letargični. Hoće naša gospoda sve spielerisch da riješi.....E ebalo ih spielerisch :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 okt 2012, 23:13

don_burza je napisao/la:

nego jel jos kome Neuer onao najliderski spiler u Bayernu ? :D
Meni svakako da jest. Ode čovjek pred protivnički šesnaesterac i napravi opasniju akciju nego Kroos cijelu utakmicu....On je pucao i penal, u bliskoj nam prošlosti...Ne znam šta još treba čovjek.....Ako on još nešto treba, onda određeni broj drugih naših igrača treba dubit na glavi jedno 5 sati, pa onda sve ostalo....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 okt 2012, 00:02

Stefan Effenberg je napisao/la:Heynckes raus!!!!!!!!
Moram reci da se i ja jedva suzdrzavam da ne kazem isto, i mislim da sam na to osjetljiv bas zbog tog finala LP.
Dakle nisam razocaran na rezultat, nego na sam pristup veceras. Mozes napraviti 8 pobjeda zaredom, ali ti se bas porazi na ovakav nacin nebi smjeli dogadjati. Ali opet ono.......fudbal je to jbg ;) ipak se radi o odlicnom ucinku sveukupno gledano.
U svom postu si sve vec pomenuo, naveo si greske trenera ali ja moram jos nesto da dodam :?
U martu smo protiv njih izgubili na isti nacin, s tim da je Leverkusen igrao nesto otvorenije nego li je to bilo sada, ali smo opet primili jedan besmislen pogodak a nakon toga je i dosao jedan kontranapad.
Eh tada sam se uvjerio kakva je Leverkusen ekipa kada cuva rezultat i igra bunker jer se tada odmah nakon vodstva 1:0 mogla vidjeti i gora slika nego danas. Prakticno su zatvorili sve prilaze svom golu gdje Bayern nije napravio ni prave sanse, dok su oni par puta opasno zaprijetili iz kontranapada pri cemu su i poveli sa 2:0.

[youtube][/youtube]

Ja ne mogu vjerovati da dakle drugi puta radimo jedne te iste greske kod jednog te istog protivnika. :? Zanemarit cu sve te bunkere i kontranapade koji su nas kostali do sada, al zar bas opet na jednom te istom protivniku padamo na isti nacin. :?
To je za mene Heynckesova odgovornost, gdje se osim svih njegovih gresaka koje si naveo, jos ocito nije ni spremao za protivnika obaziruici sa na raniji mec odigran sa njima. I naravno hiljadu je nacina da se probije bunker ili eventualno ugrozi gol sutevima sa distance, ali bez da se zadnja linija ostavlja na cjedilu.
geronimo je napisao/la:bayern samo protiv barce ne bi igrao protiv bunkera i defanzivno orijentisane ekipe.
necemo biti zlobnici pa reci da bayern protiv toga nema rjesenje (vidi rezultate u prethodnih 8 kola).
Da, tacno da su se svi pred Bayernom prakticno branili do sada, ali ne znam koliko si primijetio da je ovo veceras bio bas klasican bunker slican onom kojeg je postavio Bate u LP. Nesto tu dakle ne stima. :?
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 29 okt 2012, 14:08, ukupno mijenjano 3 puta.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 29 okt 2012, 00:16

ovakav poraz i ovakva tekma se kad tad morala desiti i mislim da nema previše potrebe da se vrše raznorazne analize i smjene.

ovaj poraz ne treba gledati samo kroz crnilo, na dugoročnom putu možda učini igrače više fokusiranijima
Agieren statt reagieren

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 okt 2012, 00:29

Nimalo me nije razocarao ovaj poraz, poprilicno me nasmijala danasnja utakmica,nekako mi je bila komicna tj.tragikomicna :).Smijesne izmjene uradi trener,ali nisu one tako ni lose bile.Nafaka nas je napustila,pa sta,desi se i to.Samo malo zamjeram treneru sto od pocetka nije startovao sa Alibabom i Šaćirom jer bi 100% vec u 1.pol. vremenu preko lijeve strane zabili gol,a mi kad zabijemo zna se sta slijedi jos jedan pa jos jedan :),a onda eventualno u 2.pol ubaciti Trubu na tu poziciju da se primiri igra.Kross danas nekako bezvoljan,Muller hmmm :idea: .Dante je dobar pravi,Roben sasvim korektno odradjene minute,ima u njemu jos tog fuzbala. ;)
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.