Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma Dzeko je ubijen u pojam, on je vec odlucio napustiti klub ima sigurno mjesec dva, u zadnje vrijeme igra lose......On je takav tip da nece to da iznosi u javnost vec cuva u sebi. Mancini se natovario na njega od nove godine...
Poredjenje naspram Ibisevica je na mjestu. Ibisevic trci ko lud nonstop...
Poredjenje naspram Ibisevica je na mjestu. Ibisevic trci ko lud nonstop...
To su ujedno i utakmice u kojima je cijeli tim zakazao, ne samo Edin.Cartman je napisao/la: Francuska u Sarajevu
Albanija u Tirani
Rumunija u Bukurestu
Albanija u Zenici
Portugal u Zenici (za ovo ga ne krivim jer je imao skoro nemoguc zadatak)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa zato ti kazem, od njega kao lidera se ocekuje da povuce ekipu kao sto je na primjer Misimovic uradio protiv Bjelorusije u Zenici ili donekle Medunjanin protiv Albanije u Zenici.Virtu4l je napisao/la:To su ujedno i utakmice u kojima je cijeli tim zakazao, ne samo Edin.Cartman je napisao/la: Francuska u Sarajevu
Albanija u Tirani
Rumunija u Bukurestu
Albanija u Zenici
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Džeko je upravo taj koji je povukao zajedno s Misketom u ZeniciCartman je napisao/la:Pa zato ti kazem, od njega kao lidera se ocekuje da povuce ekipu kao sto je na primjer Misimovic uradio protiv Bjelorusije u Zenici ili donekle Medunjanin protiv Albanije u Zenici.Virtu4l je napisao/la:To su ujedno i utakmice u kojima je cijeli tim zakazao, ne samo Edin.Cartman je napisao/la: Francuska u Sarajevu
Albanija u Tirani
Rumunija u Bukurestu
Albanija u Zenici
Protiv Rumunije i Albanije nije mogao jer je sa Spahicem lumpovao od Ponedeljka do nedelje, repka se sastala u petak....
Oba vidno mahmurna dosli u hotel.....Spahic je u Rumuniji odigrao najlosiju tekmu karijere.....
Oba vidno mahmurna dosli u hotel.....Spahic je u Rumuniji odigrao najlosiju tekmu karijere.....
- Principatus
- Kontakt:
Jao, pa zar ga nije sramota... Pa zasto nemaju takav duh, cija je to odgovornost?Mancini: "I fight always, every day, and also my team but now I think it is too late. I think they have fantastic spirit, United. We don’t have the same spirit and for this reason I think this is very difficult."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma u tom klubu se ne zna tko pije, a tko plaća , čitajući neke izjave tu svi sve rade, trener čak prodaje igrače
Jasno mi je po Edinim izjavama iz hrv.medija kratko i jasno odgovara ,nema ni on šta reć,diplomatski se ne će miješat i po zaključku samo strpljenja-sabura čekat end story.
samo da on se vrati nazad u igru svojih mogučnosti i da nas s golijadom razveseli
, a ovo sve ostalo kruha i igara !!!!

Jasno mi je po Edinim izjavama iz hrv.medija kratko i jasno odgovara ,nema ni on šta reć,diplomatski se ne će miješat i po zaključku samo strpljenja-sabura čekat end story.

samo da on se vrati nazad u igru svojih mogučnosti i da nas s golijadom razveseli

- Papastathopoulos
- Kontakt:
za*ebala si i @harishp-a s ovim postombambina je napisao/la:ma u tom klubu se ne zna tko pije, a tko plaća , čitajući neke izjave tu svi sve rade, trener čak prodaje igrače![]()
Jasno mi je po Edinim izjavama iz hrv.medija kratko i jasno odgovara ,nema ni on šta reć,diplomatski se ne će miješat i po zaključku samo strpljenja-sabura čekat end story.![]()
samo da on se vrati nazad u igru svojih mogučnosti i da nas s golijadom razveseli, a ovo sve ostalo kruha i igara !!!!

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:za*ebala si i @harishp-a s ovim postombambina je napisao/la:ma u tom klubu se ne zna tko pije, a tko plaća , čitajući neke izjave tu svi sve rade, trener čak prodaje igrače![]()
Jasno mi je po Edinim izjavama iz hrv.medija kratko i jasno odgovara ,nema ni on šta reć,diplomatski se ne će miješat i po zaključku samo strpljenja-sabura čekat end story.![]()
samo da on se vrati nazad u igru svojih mogučnosti i da nas s golijadom razveseli, a ovo sve ostalo kruha i igara !!!!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tuga šta mu rade. Dođe mi da plačem. Pa ovaj Mančini je malouman
Najgore od svega je što mu Edo šuti. Trebo mu je **** mater, što neko reče, pa bi igrao. 

4.10.2009.
Cartman je napisao/la:Pa zato ti kazem, od njega kao lidera se ocekuje da povuce ekipu kao sto je na primjer Misimovic uradio protiv Bjelorusije u Zenici ili donekle Medunjanin protiv Albanije u Zenici.Virtu4l je napisao/la:To su ujedno i utakmice u kojima je cijeli tim zakazao, ne samo Edin.Cartman je napisao/la: Francuska u Sarajevu
Albanija u Tirani
Rumunija u Bukurestu
Albanija u Zenici
Ne znam sta ti ocekujes od napadaca, i kako mislis da on povuce??? Da pocne raditi posao odbrane ili veze pa da povuce otale igrace ili sta? Napadac ne moze nikad biti taj igrac koji ce povuci ekipu za to sluzi vezni red, osim ako ti smatras da je Edin nesto ala Messi pa da kao napadac (iako to Messi nije - izraziti) povuce ostatak ekipe.
Mes Que Un Club
Dzeko treba da ostane smiren do kraja sezone. Mancini ovo svjesno radi! Nista od ovog nije slucajno...Mancini i provocira Dzeku i pokusava da izvuce bilo kakvu reakciju, zato Mancini i gubi kompas. On jednostavno zeli da Dzeko eskplodira i da moze za sve svoje neuspjehe jadnog bosanca da optuzi i tako skine pritisak sa Balotellia i Teveza! Od prvog dana kad je se zasuskalo da se Tevez mora vratiti, Dzeko se planski preselio na klupu (od nove godine) i od tada su mu minute na kapaljku!
Dzeko mora ovo odraditi smireno i razguliti iz kluba neovisno da li ce Mancini ostati ili otici. To je klub koji ce od svakog trenera napraviti Mancinia, nazalost...nesto slicno kao i Chelsea! Odluci kapo Tevez se vraca i mozes ti pjevati borbene (ti kao trener tu vise nemas autoriteta)...to je za Seike biznis!
Blizi se kraj sezone i Mancini ocekuje da Dzeko plane na treningu, pokoska se sa nekim, odbije poslusnost...da bi mogao reci, eto vidite - ovo je od pocetka nas najveci problem koji eskalirao evo vidite u fotofinisu kad treba najveca sloga unutar tima, kad treba najvise koncentracije i podizanja timskog duha...sve to Edin minira! Ma koda gledam da je to spreman uciniti...
Zato je najbolje Edinu da fino odradi sezonu, potrudi se iz petnih zila da u onom periodu koji je ostao da zabije sto vise golova (pa i u tih zadnjih 10min) - jer tako moze ukopati Mancinia! Moze ga ukopati, jer ce svi onda reci - eto vidis - da si igrao sa Dzekom mozda si i mogao osvojiti titulu, a ovako kad udje bezvoljno - svi kazu - e nek si ga vala zadrzao na klupi....
Evo prvi njegovi zemljaci to kazu, isto da ne znaju da kad od nove godine samo u 3 tekme skupis 90min i izletis iz forme i ubije te psihicki u pojam...da nema sanse da budes na visokom nivou!
Zato Edo, zapni i kad se zavrsi razguli i nista ne pricaj, ne pametuj i ne razglabaj. Veliki igraci odlaze sa stilom!
Dzeko mora ovo odraditi smireno i razguliti iz kluba neovisno da li ce Mancini ostati ili otici. To je klub koji ce od svakog trenera napraviti Mancinia, nazalost...nesto slicno kao i Chelsea! Odluci kapo Tevez se vraca i mozes ti pjevati borbene (ti kao trener tu vise nemas autoriteta)...to je za Seike biznis!
Blizi se kraj sezone i Mancini ocekuje da Dzeko plane na treningu, pokoska se sa nekim, odbije poslusnost...da bi mogao reci, eto vidite - ovo je od pocetka nas najveci problem koji eskalirao evo vidite u fotofinisu kad treba najveca sloga unutar tima, kad treba najvise koncentracije i podizanja timskog duha...sve to Edin minira! Ma koda gledam da je to spreman uciniti...
Zato je najbolje Edinu da fino odradi sezonu, potrudi se iz petnih zila da u onom periodu koji je ostao da zabije sto vise golova (pa i u tih zadnjih 10min) - jer tako moze ukopati Mancinia! Moze ga ukopati, jer ce svi onda reci - eto vidis - da si igrao sa Dzekom mozda si i mogao osvojiti titulu, a ovako kad udje bezvoljno - svi kazu - e nek si ga vala zadrzao na klupi....
Evo prvi njegovi zemljaci to kazu, isto da ne znaju da kad od nove godine samo u 3 tekme skupis 90min i izletis iz forme i ubije te psihicki u pojam...da nema sanse da budes na visokom nivou!
Zato Edo, zapni i kad se zavrsi razguli i nista ne pricaj, ne pametuj i ne razglabaj. Veliki igraci odlaze sa stilom!
Upravo tako, svaka čast, komšija.Samo lagano i kulturno ! Misli Mancini da su naša djeca divljaci ko onaj njegov idiot. Samo hladno odraditi sezonu, samo da šefe, kako god ti kažeš i onda lagano razgiliti negdje gdje je normalan menadžer.hz1987 je napisao/la:Dzeko treba da ostane smiren do kraja sezone. Mancini ovo svjesno radi! Nista od ovog nije slucajno...Mancini i provocira Dzeku i pokusava da izvuce bilo kakvu reakciju, zato Mancini i gubi kompas. On jednostavno zeli da Dzeko eskplodira i da moze za sve svoje neuspjehe jadnog bosanca da optuzi i tako skine pritisak sa Balotellia i Teveza! Od prvog dana kad je se zasuskalo da se Tevez mora vratiti, Dzeko se planski preselio na klupu (od nove godine) i od tada su mu minute na kapaljku!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
-
- Kontakt:
Ako je Edo pametan - ovo ce i uradit. Jos samo gol ili dva. Nek se fino ponasa prema svima do kraja sezone. ek svojski odigra svoje - i onda cim zadnje kolo zavrsi nek Manciniju kaze da je supak u lice i nek razguli iz kluba.mamaSmurf je napisao/la:Upravo tako, svaka čast, komšija.Samo lagano i kulturno ! Misli Mancini da su naša djeca divljaci ko onaj njegov idiot. Samo hladno odraditi sezonu, samo da šefe, kako god ti kažeš i onda lagano razgiliti negdje gdje je normalan menadžer.hz1987 je napisao/la:Dzeko treba da ostane smiren do kraja sezone. Mancini ovo svjesno radi! Nista od ovog nije slucajno...Mancini i provocira Dzeku i pokusava da izvuce bilo kakvu reakciju, zato Mancini i gubi kompas. On jednostavno zeli da Dzeko eskplodira i da moze za sve svoje neuspjehe jadnog bosanca da optuzi i tako skine pritisak sa Balotellia i Teveza! Od prvog dana kad je se zasuskalo da se Tevez mora vratiti, Dzeko se planski preselio na klupu (od nove godine) i od tada su mu minute na kapaljku!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Ma ja sam davno rekao da Edin ima konjske zivce kad sa onakvom budalom mogu na kraj izaci. Miran ostati do kraja i Allahimanet daleko mu kuca od njegove bila.mamaSmurf je napisao/la:Upravo tako, svaka čast, komšija.Samo lagano i kulturno ! Misli Mancini da su naša djeca divljaci ko onaj njegov idiot. Samo hladno odraditi sezonu, samo da šefe, kako god ti kažeš i onda lagano razgiliti negdje gdje je normalan menadžer.hz1987 je napisao/la:Dzeko treba da ostane smiren do kraja sezone. Mancini ovo svjesno radi! Nista od ovog nije slucajno...Mancini i provocira Dzeku i pokusava da izvuce bilo kakvu reakciju, zato Mancini i gubi kompas. On jednostavno zeli da Dzeko eskplodira i da moze za sve svoje neuspjehe jadnog bosanca da optuzi i tako skine pritisak sa Balotellia i Teveza! Od prvog dana kad je se zasuskalo da se Tevez mora vratiti, Dzeko se planski preselio na klupu (od nove godine) i od tada su mu minute na kapaljku!
Zato Edo, zapni i kad se zavrsi razguli i nista ne pricaj, ne pametuj i ne razglabaj. Veliki igraci odlaze sa stilom!![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
"Mislio sam da će Mario dobiti zabranu nastupa u narednih šest ili sedam utakmica, zato sam i rekao da neće više igrati ove sezone".
Dobio je samo tri utakmice zabrane, i jako sam zadovoljan s tim. Vratit će se pred meč sa Unitedom (30. aprila) i bit će spreman".

Dobio je samo tri utakmice zabrane, i jako sam zadovoljan s tim. Vratit će se pred meč sa Unitedom (30. aprila) i bit će spreman".

Glup, gluplji, Mancini.
Ja veceg levata nisam vidio, nit cu vidjet.
Ja veceg levata nisam vidio, nit cu vidjet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:"Mislio sam da će Mario dobiti zabranu nastupa u narednih šest ili sedam utakmica, zato sam i rekao da neće više igrati ove sezone".

koji je ovaj mancini kralj, oca mi mog

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
HAHAHAGoalgetter je napisao/la:"Mislio sam da će Mario dobiti zabranu nastupa u narednih šest ili sedam utakmica, zato sam i rekao da neće više igrati ove sezone".

zasto?enobarca je napisao/la:HAHAHAGoalgetter je napisao/la:"Mislio sam da će Mario dobiti zabranu nastupa u narednih šest ili sedam utakmica, zato sam i rekao da neće više igrati ove sezone".
![]()
...Jedva cekam dan kada ce ovaj glupan napustiti City!
navijaci zasluzuju takvog trenera, ali ne i naseg edina dzeku!
ja bih vise volio da edin pobjegne odatle...a da mancini i dalje siluje svoje ideje i pravi navijace citya majmunima kako im i dolikuje...meni se taj klub toliko zgadio, da nemam rijeci vise...ono sa tevezom je dno dna...te mu pale lutku, te mu bacaju dresove, te ga ismijavaju...a ni ovaj im nije ostao duzan...te se nikad nece vratiti u englesku, mrzi city, ismijavao navijace i klub...i vrati se...i zaigra - ovi aplaudiraju kao da nikad nista nije bilo...
to samo mogu dzon obraz od igraca i smradovi od navijaca...
edin ne zasluzuje da igra u takvom klubu i za takve navijace! licemjerje odise zrakom!!!
pitajte i dan danas navijace wolfsa...svi ustanu i sa postovanjem izgovaraju ime edina dzeke!h
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Goalgetter, JayCatwright, kakarut, Kobayashi, Lekqqq1921, Mostarska, Normus90, perun, Proximic, Zglavkar i 55 gostiju.