BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
kad bi trebala prestati ?Partenopei je napisao/la:Nije joscrozzer je napisao/la:Jel' prestala kiša ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
nema kupanja do sledećeg grand slamapinoglavi je napisao/la:Idi se odma kupaj, nemoj opet kasnitQUARTERBACK je napisao/la:bice ovo duga noc..
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Još sada igra travian, svaki AO se kupaLjumanM95 je napisao/la:nema kupanja do sledećeg grand slamapinoglavi je napisao/la:Idi se odma kupaj, nemoj opet kasnitQUARTERBACK je napisao/la:bice ovo duga noc..![]()
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Vecina ih trenutno slabo lici na nesto. I tu su pocele zakazivati. Bas nikakav razlog da ih gledas.Chinaglia je napisao/la:Roberta Vinci, na sve liči, na žensko ne, tako da i kuravela teško može biti, jako teško
Neka barem stave odvojene termine igranja njih i muskaraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kada Bog tako odlučisamirr je napisao/la:kad bi trebala prestati ?Partenopei je napisao/la:Nije joscrozzer je napisao/la:Jel' prestala kiša ?
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahahahah yebem li vas ja nema ladecime pa ste mene nasli mezitiForster je napisao/la:Još sada igra travian, svaki AO se kupaLjumanM95 je napisao/la:nema kupanja do sledećeg grand slamapinoglavi je napisao/la: Idi se odma kupaj, nemoj opet kasnit![]()
![]()
ima ih par što su meni zapale za okoGreivis je napisao/la:Vecina ih trenutno slabo lici na nesto. I tu su pocele zakazivati.Chinaglia je napisao/la:Roberta Vinci, na sve liči, na žensko ne, tako da i kuravela teško može biti, jako teško
Sorana Cirstea, Maria Kirilenko, Eugenie Buchard, Camila Giorgi, to su meni najljepše teniserke, dok se Flavia Pennetta oprostila, a Ana Ivanović mi nije kao prije, nekako se ofucala
al mungosi su zajebani, pokretni, ubice zmija, fazoniAsharaK je napisao/la:nadam se da će damir dobiti včrs Belgijanskog mungosa, Edmunda sam nazvao kozojebcem, neka ovaj bude Mungos
U koliko su službeno prolongirani mečevi?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Partenopei
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ima ih par što su meni zapale za okoGreivis je napisao/la:Vecina ih trenutno slabo lici na nesto. I tu su pocele zakazivati.Chinaglia je napisao/la:Roberta Vinci, na sve liči, na žensko ne, tako da i kuravela teško može biti, jako teško![]()
Sorana Cirstea, Maria Kirilenko, Eugenie Buchard, Camila Giorgi, to su meni najljepše teniserke, dok se Flavia Pennetta oprostila, a Ana Ivanović mi nije kao prije, nekako se ofucala
Za otprilike sat vremena ce kisa prestati.
Zadnja izmjena: Partenopei, dana/u 20 jan 2016, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
- crozzer
- Kontakt:
Neko ??FaraonTM je napisao/la:U koliko su službeno prolongirani mečevi?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije ni ova nasa Dea losa, vidim 96 godiste, mjera bas, mogla bi se usput i famelija obic po americi dok ona igra ove turnire 
gledaj baxovca jesu se okupili 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ne znam koliko je tačna informacija ali čini mi se da je kiša prestala padati. Nemojte mi previše vjerovat 
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Partenopei je napisao/la:Chinaglia je napisao/la: ima ih par što su meni zapale za oko![]()
Sorana Cirstea, Maria Kirilenko, Eugenie Buchard, Camila Giorgi, to su meni najljepše teniserke, dok se Flavia Pennetta oprostila, a Ana Ivanović mi nije kao prije, nekako se ofucala![]()
![]()
Za otprilike sat vremena ce kisa prestati.

Ova?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kako sam zaboravio prelijepu Agnieszku Radwansku 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.