Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sto je Henry napustio arsenal uopste?
nemoj provocirat molit cu!soxx je napisao/la:Sto je Henry napustio arsenal uopste?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- frankqqqqq
- Kontakt:
Upravi novac trebao, želio otići u Barcelonu, pustili ga. Al opet će ostati upamćen kao jedna od najvećih legendi kluba.soxx je napisao/la:Sto je Henry napustio arsenal uopste?
Neo, retardiran si, blago rečeno.
Sretan rođendan Titiju. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sretan rodjendan najvecem igracu svih vremena.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
i od mene sretan rođendan legendi, jednom od onih zbog kojih sam počeo navijati za Arsenal 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma jarane ako je ovo provokacija onda stvarno..neo je napisao/la:nemoj provocirat molit cu!soxx je napisao/la:Sto je Henry napustio arsenal uopste?
Inace nisam znao sto je napustio.. a jasta je nego legenda.. kad se sjetim finala ars- bar. sjeo malo kod korner zastavice da odmori koliko je se trudio bio
aa SR eto i od mene
Jos uvijek bolji od Carrolla 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kakav crni City,ljudi imaju 4 napadača svjetske klase i trebaju još jednog kupovat.soxx je napisao/la:Cuj ovih, UNITEDOVACA.
Igrac predje u city zbog para dok ako taj isti igraj predje u united je zbog neceg treceg? Jel trofeja? PA trofeje moze osvajat i u cityu![]()
Nisam bas upucen al mislim da city njega na kraju nije ni htio da se opametio mancini.. Ipak ima 4 prejaka napadaca. a i trebalo je iskesirati love..
Trofeji su mu zagarantovani i u Cityu i u Unitedu ..
You'll never walk alone.
Mislim da United nema tim kao sto imaju City i Chelsea. Njihovo najjace oruzje je jos uvijek SAF.VolimLiverpool je napisao/la:Kakav crni City,ljudi imaju 4 napadača svjetske klase i trebaju još jednog kupovat.soxx je napisao/la:Cuj ovih, UNITEDOVACA.
Igrac predje u city zbog para dok ako taj isti igraj predje u united je zbog neceg treceg? Jel trofeja? PA trofeje moze osvajat i u cityu![]()
Nisam bas upucen al mislim da city njega na kraju nije ni htio da se opametio mancini.. Ipak ima 4 prejaka napadaca. a i trebalo je iskesirati love..![]()
Trofeji su mu zagarantovani i u Cityu i u Unitedu ..
Mozda je ovo bas pogresan momenat za prelazak u United.... Vrijeme ce pokazati.
SLUŽBENO: Sada već bivša nada Arsenala, Kyle Bartley je potpisao ugovor na 3 godine sa Swansea Cityjem nakon uspješno obavljenog medicinskog pregled
Velika greska Wengera.Rosicky je napisao/la:SLUŽBENO: Sada već bivša nada Arsenala, Kyle Bartley je potpisao ugovor na 3 godine sa Swansea Cityjem nakon uspješno obavljenog medicinskog pregled
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
ma ima tu sigurno neko pravo prvootkupa ubaceno u ugovor,znaju ovi nasi pregovarat ako nistaSA1946 je napisao/la:Velika greska Wengera.Rosicky je napisao/la:SLUŽBENO: Sada već bivša nada Arsenala, Kyle Bartley je potpisao ugovor na 3 godine sa Swansea Cityjem nakon uspješno obavljenog medicinskog pregled
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Naravno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Malo je igraca kao sto je Henry, upravo ga gledah na Arenasport-u protiv Italije, sad trenutno prikazuju jednu od najvecih pobjeda u LP, Arsenal - Slavia Prague 7:0
legendarnoj 14-ci sretan rodjendan, da nam se vrati nekad, na bilo koje radno mjesto 
- Marsal
- Kontakt:
Vratit će se on već ove sezone na posudbu.
Sretan rođendan najboljem igraču Arsenala u modernoj historiji!
Sretan rođendan najboljem igraču Arsenala u modernoj historiji!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma vratit ćemo mi tog malog Bartleya samo da što bolje sazrije u Swasea-ju
I da ne zaboravim,sretan rođendan legendi

I da ne zaboravim,sretan rođendan legendi
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Isad rasprave traju
.
sretan rođendan legendo
.
Igrači kao on drogba, ševečenko, Inzagi polako izumiru.
sretan rođendan legendo
Igrači kao on drogba, ševečenko, Inzagi polako izumiru.
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Le Grove @LeGrove
'We have massive squad and I believe we have what's needed.'
Da li ovo znači da je završio s pojačanjima
, jbm ti kud napravi Twitter odmah se nasikira. 
Le Grove @LeGrove
So there we have it... Song is off according to Arsene Wenger.
Zbogom African gladiatoru i passing maestro.
Da li ovo znači da je završio s pojačanjima
Le Grove @LeGrove
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ja sad negdje pročita , Wenger razgovara sa njim sljedeće sedmiceMarsal je napisao/la:Le Grove @LeGrove
Da li ovo znači da je završio s pojačanjima, jbm ti kud napravi Twitter odmah se nasikira.
Le Grove @LeGrove
Ne kontam kakav si ti fan Arsenala, pa sve i da ne valja , a valja, tako mrzit igrača? dafuq?
Već et hajd, tvoje pravo.
pričate nešto o tim 49 golova što smo primili, a nikom ne pada na pamet da je vermelen bio povrijeđen dugo. pa kad je došo moro ić na bekovsku poziciju, pa bio sagna povrijedjen. Pa onda 4 beka nam bila povrijeđena, pa uz to i Kokelain bio povrijedjen, pa je onaj lig Miquel igro ja mislim lijevog beka
Kakav čovjek može poželit da igrač poput songa ode iz tima.
Vođa zna.