Uvijek ima piva ispred granapa sa svojom seoskom rajom, možda naleti tu kakva.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
fuj **** ti sirotinju volva voziMohamedIhattaren je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:49sad je Volvo, 75k €... ali hvala dragom Allahu, uzelo se prije ovog zadnjeg poskupljenja u industriji![]()
Ma da je bogdom bilo 10 mjeseci, bilo je i 2 godine ali živ insan sve pregura. Valjda si vidio sliku što sam okačio neki dan majka mu stara...vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:58Zato što radiš za 1. maj zato te i ostavljaju žene pa padaš u depresiju po 10 mjeseci.![]()
Uvijek ima piva ispred granapa sa svojom seoskom rajom, možda naleti tu kakva.![]()
Nemam ja vremena u svom ionako prebukiranom rasporedu da listam forum svaki dan kao ti.Marsal je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:01Ma da je bogdom bilo 10 mjeseci, bilo je i 2 godine ali živ insan sve pregura. Valjda si vidio sliku što sam okačio neki dan majka mu stara...
A nije mi ćejf ispred granapa, ne sviđa mi se raja. Nisu loši ljudi, naprotiv, ali kad ih okrene piće previše agituju za SDA.
Imas moj glasvulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:03Imam neke veće i prece ciljeve u životu, da postanem forumaš godine.![]()
Mene je razocarao ko malo ko
Šta ti voziš?vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:10Nisam ni mislio da će nešto proći bez dva dežurna nobelovca, ipak su oni programeri.![]()
Jaki su programeri pravo.![]()
Jedan vozi passata 5, drugom puno 4 hiljade za projektor.![]()
Kaže planirao sam auto za te pare.
Da ne zaboravim da drugi pomenuti kuka na državu jer mu ne daju da vozi svoju krntiju kad popije dvije pive.![]()
hej al DI crvenovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:10Nisam ni mislio da će nešto proći bez dva dežurna nobelovca, ipak su oni programeri.![]()
Jaki su programeri pravo.![]()
Jedan vozi passata 5
Smatram da insan koji se hvali svojim materijalnim dobrima, nije ispravan insan.
“Saspite zemlju u lice onima koji hvališu.”
Ali pošto si me lijepo pitao, lijepo ću ti odgovoriti.“Dobro se pripazite međusobnog hvaljenja u oči jer to je zaista smrt (zebh).”
**** ti auto kad moram guglat da vidim koje je a i ti prosuo priču o poniznosti ja mislio ti voziš Focusa 2002 TDDi bez bosch pumpe i elektrodizni.vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:14Smatram da insan koji se hvali svojim materijalnim dobrima, nije ispravan insan.
Pa tako i ja, gledam da se što manje hvalim onim što imam, jer ništa sa sobom to neću ponijeti na onaj svijet.
“Saspite zemlju u lice onima koji hvališu.”Ali pošto si me lijepo pitao, lijepo ću ti odgovoriti.“Dobro se pripazite međusobnog hvaljenja u oči jer to je zaista smrt (zebh).”![]()
Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC
Meni taj automobil ništa ne znači, sutra da ga neko ukrade ili da ga nekome poklonim.
To je ono što ti ne može niko oduzeti"Prvo zaveži kamilu, pa se osloni na Allaha"
Ova fraza nam govori kako prvo treba da uradimo sve što je u našoj mogućnosti pa da se onda oslonimo na Allaha. Ne smijemo samo sjediti i čekati Njegovu milost. Na čovjeku je da se trudi!
To i ja nosim a vozim Passata peticu, pa sam zakljuci.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.