Uvijek ima piva ispred granapa sa svojom seoskom rajom, možda naleti tu kakva.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- vulkanizer
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zato što radiš za 1. maj zato te i ostavljaju žene pa padaš u depresiju po 10 mjeseci.
Ne damo telec, onaj, tekbiiiiiiiiiir
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
fuj **** ti sirotinju volva voziMohamedIhattaren je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:49sad je Volvo, 75k €... ali hvala dragom Allahu, uzelo se prije ovog zadnjeg poskupljenja u industriji![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- vulkanizer
- Kontakt:
I dalje je to 15x skuplje od onog što krezubaš Robust vozi. 
- Marsal
- Kontakt:
Ma da je bogdom bilo 10 mjeseci, bilo je i 2 godine ali živ insan sve pregura. Valjda si vidio sliku što sam okačio neki dan majka mu stara...vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:58Zato što radiš za 1. maj zato te i ostavljaju žene pa padaš u depresiju po 10 mjeseci.![]()
Uvijek ima piva ispred granapa sa svojom seoskom rajom, možda naleti tu kakva.![]()
A nije mi ćejf ispred granapa, ne sviđa mi se raja. Nisu loši ljudi, naprotiv, ali kad ih okrene piće previše agituju za SDA.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- vulkanizer
- Kontakt:
Nemam ja vremena u svom ionako prebukiranom rasporedu da listam forum svaki dan kao ti.Marsal je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:01Ma da je bogdom bilo 10 mjeseci, bilo je i 2 godine ali živ insan sve pregura. Valjda si vidio sliku što sam okačio neki dan majka mu stara...
A nije mi ćejf ispred granapa, ne sviđa mi se raja. Nisu loši ljudi, naprotiv, ali kad ih okrene piće previše agituju za SDA.
Imam neke veće i prece ciljeve u životu, osim da postanem forumaš godine.
Da dijeliš moj mindset, vjerovatno ne bi 2 godine cmizdrio za pichkom nego bi je odma zamijenio drugom, kao što rade pravi muškarci.
- Marsal
- Kontakt:
Jbg, ja sam pichkurina, šta drugo da kažem 
Imas moj glasvulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:03Imam neke veće i prece ciljeve u životu, da postanem forumaš godine.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Živio sam u uvjerenju da je gefufna 100k auto čovjek...
Mene je razocarao ko malo ko
Nije ni čudo što ima problem sa adminom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- vulkanizer
- Kontakt:
Nisam ni mislio da će nešto proći bez dva dežurna nobelovca, ipak su oni programeri.
Jaki su programeri pravo.
Jedan vozi passata 5, drugom puno 4 hiljade za projektor.
Kaže planirao sam auto za te pare.
Da ne zaboravim da drugi pomenuti kuka na državu jer mu ne daju da vozi svoju krntiju kad popije dvije pive.
Jaki su programeri pravo.
Jedan vozi passata 5, drugom puno 4 hiljade za projektor.
Da ne zaboravim da drugi pomenuti kuka na državu jer mu ne daju da vozi svoju krntiju kad popije dvije pive.
- Marsal
- Kontakt:
Šta ti voziš?vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:10Nisam ni mislio da će nešto proći bez dva dežurna nobelovca, ipak su oni programeri.![]()
Jaki su programeri pravo.![]()
Jedan vozi passata 5, drugom puno 4 hiljade za projektor.![]()
Da ne zaboravim da drugi pomenuti kuka na državu jer mu ne daju da vozi svoju krntiju kad popije dvije pive.![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovdje cim dodjes svaka autokuca ti nudi auta, vozaj sta hos, na kolko hos. Vrati, zamijeni, kupi. Jbgg tako je to kad si osiguran kod poslodavca, 60 miliona auta prijavljenih 
hej al DI crvenovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:10Nisam ni mislio da će nešto proći bez dva dežurna nobelovca, ipak su oni programeri.![]()
Jaki su programeri pravo.![]()
Jedan vozi passata 5
- vulkanizer
- Kontakt:
Smatram da insan koji se hvali svojim materijalnim dobrima, nije ispravan insan.
Pa tako i ja, gledam da se što manje hvalim onim što imam, jer ništa sa sobom to neću ponijeti na onaj svijet.
“Saspite zemlju u lice onima koji hvališu.”
Ali pošto si me lijepo pitao, lijepo ću ti odgovoriti.“Dobro se pripazite međusobnog hvaljenja u oči jer to je zaista smrt (zebh).”
Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC
Nadam se da će Gefufna kupiti ovaj forum da se konačno uspostavi režim kakav treba.
- Marsal
- Kontakt:
**** ti auto kad moram guglat da vidim koje je a i ti prosuo priču o poniznosti ja mislio ti voziš Focusa 2002 TDDi bez bosch pumpe i elektrodizni.vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:14Smatram da insan koji se hvali svojim materijalnim dobrima, nije ispravan insan.
Pa tako i ja, gledam da se što manje hvalim onim što imam, jer ništa sa sobom to neću ponijeti na onaj svijet.
“Saspite zemlju u lice onima koji hvališu.”Ali pošto si me lijepo pitao, lijepo ću ti odgovoriti.“Dobro se pripazite međusobnog hvaljenja u oči jer to je zaista smrt (zebh).”![]()
Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC
- vulkanizer
- Kontakt:
Meni taj automobil ništa ne znači, sutra da ga neko ukrade ili da ga nekome poklonim.
Prolazna stvar u životu koja niti je vječna niti trajna.
Čovjek uvijek treba težiti boljem, kvalitetnijem, a to u većini slučajeva znači skupljem.
Pošteno zarađen novac, pošteno završena edukacija i čist obraz.
To je ono što ti ne može niko oduzeti"Prvo zaveži kamilu, pa se osloni na Allaha"
Ova fraza nam govori kako prvo treba da uradimo sve što je u našoj mogućnosti pa da se onda oslonimo na Allaha. Ne smijemo samo sjediti i čekati Njegovu milost. Na čovjeku je da se trudi!
A automobili, satovi, odjeća, parfemi i ostale stvari, to bude i prođe.
To i ja nosim a vozim Passata peticu, pa sam zakljuci.