Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
*p!p!t@* je napisao/la:mandraX je napisao/la:@pipipipi![]()
dobar brate, nema šta...imaL' u Mostaru šta novo? Bio sam jučer, smorio se, bezze iš'O, dosadan ti grad majkem'
![]()
![]()
Znam brate,znam
Ima eo tekma sutra a imam neko takmicenje prije nje tako da sam kuci nekkad pred vece
![]()
sta mai u Stocu
Jbt od tvojih 1099 postova oko 900 ih je upravo tako "Pozz raja.....DAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja.....![]()
![]()
Oj kako sam se ja umorio igr'o fudbala.Bosco je napisao/la:jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili suCeMa je napisao/la:sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
![]()
![]()
ma jarane ako ces u grad, kisa ti ne treba smetati...fino u kafic i odvali sekivi je napisao/la:ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili suCeMa je napisao/la:sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
![]()
![]()
![]()
mi u ponedjeljak protiv onih kamenorezaca. razvalicemo ih. sutra trebamo protiv konobara na onom drugom turniru igrat, al igrali na ovom sto i vi igrate 2-2 protiv njih. ja zabio gol
![]()
sto nisi igro maloprije
![]()
ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f
hahahha..znam ja kad ne trebam igratikivi je napisao/la:jes igr'o je onaj iz albanije i onaj mali dzino ja mislim. ma poglamali su ga 7-1 il vise. ma idem aBd u grad. samo mi se jarani ne javljaju![]()
Ima dobar band iza sebe (ako ne i najjaci od folk pjevaca) i tekstovi su mu relativno dobri i imaju smisla.Bosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
Ima ono nesto, uravo to sto ga odvaja od drugih i on je bar meni skroz u drugom kosu u odnosu na drugeBosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
Puma je napisao/la:
inace jedan od rijetkih novokomponovanih na ciji bi nastup izdvojio par maraka![]()
al naocale su mu vrh
A na cem se dopisuju?Unica_Liverpool_ je napisao/la:ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.