Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Chat
Pu jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
VolimLoserpool
i LBJMVP želim vam sretan rođendan i sve najbolje momci.
VolimLoserpool
*p!p!t@* je napisao/la:mandraX je napisao/la:@pipipipi![]()
dobar brate, nema šta...imaL' u Mostaru šta novo? Bio sam jučer, smorio se, bezze iš'O, dosadan ti grad majkem'
![]()
![]()
Znam brate,znam
Ima eo tekma sutra a imam neko takmicenje prije nje tako da sam kuci nekkad pred vece
![]()
sta mai u Stocu
Ništa 'sem mevluda
- _karabaja_
- Kontakt:
Jbt od tvojih 1099 postova oko 900 ih je upravo tako "Pozz raja.....DAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja.....![]()
![]()
Kad god udjem na chat (a ulazim cesto) vidim kako ti pozdravljas raju, ohani malo
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Oj kako sam se ja umorio igr'o fudbala.Bosco je napisao/la:jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
FK Pjetlovi
hebem ti kisu. sad je nasla padat

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili suCeMa je napisao/la:sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
![]()
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
[youtube][/youtube]
kakve rayban-ke kod Ace
inace jedan od rijetkih novokomponovanih na ciji bi nastup izdvojio par maraka
al naocale su mu vrh
kakve rayban-ke kod Ace
inace jedan od rijetkih novokomponovanih na ciji bi nastup izdvojio par maraka
al naocale su mu vrh
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma jarane ako ces u grad, kisa ti ne treba smetati...fino u kafic i odvali sekivi je napisao/la:ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili suCeMa je napisao/la:sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
![]()
![]()
![]()
mi u ponedjeljak protiv onih kamenorezaca. razvalicemo ih. sutra trebamo protiv konobara na onom drugom turniru igrat, al igrali na ovom sto i vi igrate 2-2 protiv njih. ja zabio gol
![]()
sto nisi igro maloprije
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema. 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f
jes igr'o je onaj iz albanije i onaj mali dzino ja mislim. ma poglamali su ga 7-1 il vise. ma idem aBd u grad. samo mi se jarani ne javljaju

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
hahahha..znam ja kad ne trebam igratikivi je napisao/la:jes igr'o je onaj iz albanije i onaj mali dzino ja mislim. ma poglamali su ga 7-1 il vise. ma idem aBd u grad. samo mi se jarani ne javljaju![]()
- _karabaja_
- Kontakt:
Ima dobar band iza sebe (ako ne i najjaci od folk pjevaca) i tekstovi su mu relativno dobri i imaju smisla.Bosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ima ono nesto, uravo to sto ga odvaja od drugih i on je bar meni skroz u drugom kosu u odnosu na drugeBosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
Call the coroner!
Puma je napisao/la:
inace jedan od rijetkih novokomponovanih na ciji bi nastup izdvojio par maraka![]()
al naocale su mu vrh
jbo Acu, vidi mu 'čala
imal' kod nas gdje kupiti ovakve, al da nisu one od petaka
FORZA MARŠAL !!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Po meni Aco nije neki pjevač . Većinu pjesama je prepjevao , ali istina volim ga poslušati nekad jer ima taj glas koji svakoj pjesmi da nešto novo . Ali Šako odvaljuje sa novim pjesmama 
A na cem se dopisuju?Unica_Liverpool_ je napisao/la:ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 6 gostiju.