Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Svaki kvalitetni igrač ne može nikako biti višak. Bio je jedan od najbolji ihgrača u našoj ligi, i također je počeo da zabija za svoj novi klub i nema veze što je to samo u prijateljskim utakmicama. Momak ima očigledan kvalitet, samo se nadam da će uspijeti iskoristiti svoj potencijal, te biti strašan igrač.
Ne možemo tek tako reći da je neko bez veze, a bio jedan od glavnih igrača Borca koji je igrao odličnu polusezonu u našj dragoj Premijer ligi.
Ne možemo tek tako reći da je neko bez veze, a bio jedan od glavnih igrača Borca koji je igrao odličnu polusezonu u našj dragoj Premijer ligi.
- Marseille84
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Svaki kvalitetni igrač ne može nikako biti višak. Bio je jedan od najbolji ihgrača u našoj ligi, i također je počeo da zabija za svoj novi klub i nema veze što je to samo u prijateljskim utakmicama. Momak ima očigledan kvalitet, samo se nadam da će uspijeti iskoristiti svoj potencijal, te biti strašan igrač.
Jubilarni 7000. post svaka čast

Ediz Bahtijaroglu dao usmeni pristanak da obuce dres BiH,dobra vijest 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Svaka cast Bilbiji ,ali mislim da je glupost sto ga je Borac prodavao ,mogli su daleko dogurati u Evropi sa onakvom ekipom ,a otkud tebi da je Bahtarioglu pristao da igra za nas !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
superharry_90 je napisao/la:Ediz Bahtijaroglu dao usmeni pristanak da obuce dres BiH,dobra vijest

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Fino, fino. Ako se Papac ne vrati, volio bi da ovako izgleda odbrana:harry_90 je napisao/la:Ediz Bahtijaroglu dao usmeni pristanak da obuce dres BiH,dobra vijest
Berberovic - Nadarevic - Spahic - Jahic
Znam da neki ne vole Berberovica, ali covjek uvjek dadne sve od sebe, i uvjek je opasno oruzje u napadu. Problem mu je kad ode u napad, nema ga nazad jedno 5 minuta.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Susic je izjavio za San,da je Ediz dao usmeni pristanak da igra za BiH,kako Susic kaze ovih dana ide u Tursku da se snjim dogovoribavarian_bk je napisao/la:Svaka cast Bilbiji ,ali mislim da je glupost sto ga je Borac prodavao ,mogli su daleko dogurati u Evropi sa onakvom ekipom ,a otkud tebi da je Bahtarioglu pristao da igra za nas !

ja sam misljenja da mi imamo 4-5 odlicni igraca i 6-7 solidni igraca ostalo popunjava repku ali to je tako svugdje i ako klima bude ok u repci i nebude povreda mislim da mi imamo veoma dobru ekipu (SA KLUPOM),, i to je dobro!!!!!!!! nismo velesila alizasluzujemo da odemo na EP,, ali naravno treba malo i srece,, a pogotovo sutra!!!! nisam dobro upucen moze li mi netko reci na kojoj poziciji igra Bilbija???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
rekao je u jednom intervju-u za neke nase novine, malo pro-googlaj pa ce valjda pronac taj clanak. a ima taj clanak meni se cini i na temi bilbije ovdje na forumu..sahbaz2509 je napisao/la:A gdje je to bilbija rekao da zeli nastupati za BiH, ja koliko znam njemu je ciro htio uputiti poziv pa ga je on unaprijed odbio zbopg neke povrede il tako nesto.steve-o je napisao/la:tako su govorili i za ibrahimovica pa sta sad. hocemo da molimo nedokazane balavce poput seferovica da igraju a one koji hocu dobrovoljno da igraju za nasu repku(bilbija) sutamo ccccTarik14 je napisao/la: Moze ali ja nemislim da on nece biti veliki gubitak za nas ukoliko on odlucio da igra za Srbiju! Vise je potreban njima nego nama.kad mogu import turcina bajraktoglu u repku, mogu dati priliku i bilbiji da se dokaze.
Ja neznam da je Bilbija ikad izjavio da bi htio da igra za Srbiju ali... 

ako ovo nije dovoljno, sta je onda??Činjenica da bi mogao dobiti poziv u reprezentaciju i igrati zajedno sa igračima kao što su Džeko i Misimović, čini mi se pomalo nestvarno ali svakako da bi to predstavljalo veliku čast za mene.

On jeste to rekao ali to nemora znaciti da on tako misli. Trebamo cekati jos malo kako bismo vidjeli dali momak zaista zeli da idalje igra za BIH. U koliko odbije reprezentaciju Srbije, vjerovatno ce biti otjeran iz Vojvodine ili ce grijati klupu u svom klubu.steve-o je napisao/la:Činjenica da bi mogao dobiti poziv u reprezentaciju i igrati zajedno sa igračima kao što su Džeko i Misimović, čini mi se pomalo nestvarno ali svakako da bi to predstavljalo veliku čast za mene.
Tarik14 je napisao/la:On jeste to rekao ali to nemora znaciti da on tako misli. Trebamo cekati jos malo kako bismo vidjeli dali momak zaista zeli da idalje igra za BIH. U koliko odbije reprezentaciju Srbije, vjerovatno ce biti otjeran iz Vojvodine ili ce grijati klupu u svom klubu.steve-o je napisao/la:Činjenica da bi mogao dobiti poziv u reprezentaciju i igrati zajedno sa igračima kao što su Džeko i Misimović, čini mi se pomalo nestvarno ali svakako da bi to predstavljalo veliku čast za mene.
ma priznaj bola da ti smeta sto je on srbin. vidi se po tvojim postovima, vise nego ocigledno
Kako ce Bilbija igrat za BiH,sanse su nikakve,mrzili bi ga u RS kad bi za nas zaigrao,a tu bi i tata Dodik umjesao prste,i mali bi zaigro za Srbiju,tako da djaba mu se nadat 

Po toj logici, ja bi trebao mrziti Misimovica jel je on Srbin. Nigdje veze! Samo tvrdim da su male sanse da on zaigra za BIH te da ga netreba moliti da igra za nas ukoliko on nece. 

-
- Kontakt:
Pa stevo nemoj se odmah primati, nego gdje ti vidis da je taj bilbija dao pristanak da igra za BiH, gdje, jel to ti izvlacis iz kontesta.E moj decko on je samo rekao da bi mu cast bila igrati ali neznas ti da bi njemu mnogo veca cast bila kad bi ga Antic pozvao samo sto decko nije siguran hocel dobiti anticev poziv pa drzi BiH u rezervi ako ga ne dobije.Vidjeces da je to tako, i da to veze nema s tim sto je on srbin, pa da ga neko mrzi zbog toga.Problem je sto ce svaki , ama bas svaki srbin iz BiH ako mu das da bira za koga ce igrati izmedju BiH i Srbije izabrati prvo Srbiju, vjeruj da je to tako i nemoj misliti da i Misimovic ne bi prije igrao za Srbiju nego za BiH samo da ga oni nisu otjerali i danas bi bio njihov igrac .Zato nemoj se bolan bezveze zanositi to su realne cinjenice, za nas mogu igrati samo oni srbi koje Srbija ne zeli u svojoj repki.steve-o je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:
On jeste to rekao ali to nemora znaciti da on tako misli. Trebamo cekati jos malo kako bismo vidjeli dali momak zaista zeli da idalje igra za BIH. U koliko odbije reprezentaciju Srbije, vjerovatno ce biti otjeran iz Vojvodine ili ce grijati klupu u svom klubu.
ma priznaj bola da ti smeta sto je on srbin. vidi se po tvojim postovima, vise nego ocigledno
ako cemo sve gledati crno-bijelo, onda mozda i jest tako jarane. al' nemoj da odmah svi skacemo na predrasud i odmah povezavati neke veze koje mozda uopste i ne postoje...sahbaz2509 je napisao/la: Pa stevo nemoj se odmah primati, nego gdje ti vidis da je taj bilbija dao pristanak da igra za BiH, gdje, jel to ti izvlacis iz kontesta.E moj decko on je samo rekao da bi mu cast bila igrati ali neznas ti da bi njemu mnogo veca cast bila kad bi ga Antic pozvao samo sto decko nije siguran hocel dobiti anticev poziv pa drzi BiH u rezervi ako ga ne dobije.Vidjeces da je to tako, i da to veze nema s tim sto je on srbin, pa da ga neko mrzi zbog toga.Problem je sto ce svaki , ama bas svaki srbin iz BiH ako mu das da bira za koga ce igrati izmedju BiH i Srbije izabrati prvo Srbiju, vjeruj da je to tako i nemoj misliti da i Misimovic ne bi prije igrao za Srbiju nego za BiH samo da ga oni nisu otjerali i danas bi bio njihov igrac .Zato nemoj se bolan bezveze zanositi to su realne cinjenice, za nas mogu igrati samo oni srbi koje Srbija ne zeli u svojoj repki.
Ma kako da ne. Mislis da je Arkan predsjednik Vojvodine? Njih zanima repka Srbije, ko i Zelju ili Sarajevo nasa repka. Svak gleda prvo svoj klub, pa onda ostalo. Ali ti zivis u Kanadi i cini mi se u zivotu nisi bio u BiH, ali sve ipak znas. Ipak si ti patriota i ekspert za cinjenice.Tarik14 je napisao/la:On jeste to rekao ali to nemora znaciti da on tako misli. Trebamo cekati jos malo kako bismo vidjeli dali momak zaista zeli da idalje igra za BIH. U koliko odbije reprezentaciju Srbije, vjerovatno ce biti otjeran iz Vojvodine ili ce grijati klupu u svom klubu.steve-o je napisao/la:Činjenica da bi mogao dobiti poziv u reprezentaciju i igrati zajedno sa igračima kao što su Džeko i Misimović, čini mi se pomalo nestvarno ali svakako da bi to predstavljalo veliku čast za mene.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
sta rade ovi Mesini. Vode 5:0